|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
5.3.2009 10:39:34   
Inigo
še nekaj receptov za zaprtje:

-masaža trebuščka
-refleksna masaža stopal (nad peto drgneš levo-desno)
-zluftan donat (samo do 1dcl)
-pomarančni sok
-kivi
-čez noč namočiš slive in zjutraj daš pit sokec
-sveža jabolka (najbolš da olupiš jabolko in jo sproti strgaš)
-veliko tekočine
-cukrane kamilice (žlička belega cukra=1dcl čaja)
-laktoza
-če je čepek, lahko pomaga, da konico palčke za ušesa namaeš s kremo in potisneš v danko (to lahko sproži kakanje)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 10:39:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 10:40:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
5.3.2009 10:41:02   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

...če pa je kronična zaprtost in je težava v samem črevesju ne v prehrani, pa bo nucala več časa...

Ne bi rada strašila, ampak naš Tim šele leto in pol normalno hodi kakat. Se je včasih tako matral, da sva oba z možem zraven jokala. In se spomnim, da nama je P. rekel, da ga da lahko v bolnico. Ampak tam bo vse normalno potekalo zaradi zdravil, ko pa bomo prišli domov, bo pa isto. In v lekarni, ko sem šla po sok rdeče pese mi je ena mamica rekla, da njihova punčka ni kakala normalno do tretjega leta, potem pa vsak dan normalno. Kot bi odsekal. In tako je bilo tudi pri nas. Zdaj hodi skoraj vsak dan kakat. Mislim pa, da je bilo pri našem Timu (ko je bil že malo starejši) tudi malo na psihi. To mi je dal vedet, ko mi je enkrat rekel, da če bo kakal, ga bo pa rita bolelauser posted image . In nisva mu mogla dopovedat, da če pa ne bo, ga bo pa še bolj in ne samo rita. Ja, hudič je ta zaprtost. Nobeni tega ne privoščim. Kar se pa laktoze tiče - nam tudi ta ni pomagalauser posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
5.3.2009 10:46:53   
Inigo
uf, Tims... vem kk je to ja! mi smo pa bli v bolnici in dobili diagnozo "mamina nervoza"... ko ne vejo kaj bi je pol taka diagnoza.to smo že nekatere id tu ugotovile user posted image

laktoza rabi doooooolgo goooooooolgo da pokaže rezultate. sj pravim... mismo že tretji mesec na tem. in je pred dobrim tednom začel 1x na dan kakat.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
5.3.2009 10:50:39   
ksenci

kako je fajn spat v svoji postli- in to od 22-09 z eno flašo ob 4.user posted image user posted image user posted image Aljaž pa je bil zdajle tako vesel, ko sm ga dala v stojico k njegovim igračam, se mi zdi, da jih je pogrešaluser posted image
blacky- mene bi pobral, kr se kač tak bojim, da adijo. midva sva bla samo enkrat v kampu Lucija s šotorom, pa še tist me je komi prepriču, no blo je za dva dniuser posted image dugače mi je pa v kamupu fajn, sam če maš prikolico in če je kamp lepo urejen- posebni senitariji!
rovarka- mogoče tud rahel prehlad. jz ne dam svečke, če ni vročina nad 38,5
metuljček- upam, da ni to in bo vse okuser posted image

tale post sm začela pisat ob 9:15 zdaj pa se Aljaž joče že skor celo uro, zobek že ima čisto malo zunaj, ampak ga tak matra. ko že skor zaspi, pa se revček spet začne tako jokat
pišem naprej, ko se umiri!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
5.3.2009 10:55:47   
AAA
joj, kolk sem jaz enim fauš, k jim otroci tako fino spijo. Pač ene pa delimo isto usodo. Mene samo matra, ker mi je ta prvi tako lepo spal in sem bila sedaj malo razvajena.

Kar se pa pospravljanja tiče,  jaaah.... pride čas ko se ful sekiram, ker mam tol razmetano, pol se mi pa kdaj spet j...... za to. Edini cilj že od začetka porodniške je, da generalno spucam kuhinjo, no 3mes pred koncem me kuhinja še vedno čaka.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
5.3.2009 10:57:06   
tims
Inigo, jaz iz dna srca upam, da se bo mu bo uredila prebava. Res. Mislim, da je ni hujše zadeve kot ta user posted image  zaprtost. Se spomnim, da sva mu midva včasih z injekcijami celo klistir delala, da se je tisti čep vsaj malo zmehčal. Joj, samo ko se spomnim, mi kar slabo rata. In enkrat sem klicala v ZD enga P. (naš je bil takrat na dopustu) in mi je reku, da naj mulcu dam več zelenjave za jest, pa manj čokolad in sladkarijuser posted image . Sem mislila, da bom šla kar tja in ga ene trikrat na gobec. Me je moj komi pomiril, da nisem šla štalo narest tja.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 10:57:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
5.3.2009 11:02:13   
netki
jutro

evo slikice sedenja

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
5.3.2009 11:02:53   
3jeMi
jutro! user posted image

mi smo jutro začeli z BA-BA... in vse je danes ba-ba... moja sestra upa, da bo naša prva beseda babala (Barbara) user posted image
imamo pa tudi novo najbolj zabavno igro... plezanje čez ovire... eden od naju se mora ulešt na tla in mali pleza čez in nazaj... to mu je trenutno najbolj zabavno user posted image

metuljcek... user posted image  za mami, upam, da jo čimprej porihtajo... lado in jurij bi rekla: Šalabajzarji user posted image ... kolk je to glupo, da vedo kaj je, ampak kar zavlačujejo... bljak
user posted image  za doktorat...
user posted image  zate... user posted image

pomoli so pa v Portorožu, dva pomola in tobogan na plaži je razturala jesenska ali zimska burja, pa jim jih še ni uspelo obnoviti user posted image ...  
neboglasnica... čestitam user posted image ... za uniformo se pa ne sekiraj, enkrat ti bo že prav, če ne prej takrat, ko si boš novo, mičkan večjo, omislila... hecam te, saj to veš... user posted image

kavica... jaz si jo skuham, potem jo pa lepo pijem po obrokih, nisem bila nikoli ne vem kako zahtevna glede miru pri kavici...

blacky... joj, tale s kampom... si pa imel res RD, nikol pozabila, a ne... pa še kače... jaz jih ne maram spljoh... aaaaa... še zdele me strese, ko se spomin na tole tvojo zgodbo... user posted image
no, pa še tims s škorpijoni... aaaaaaaaaaaa.... zdaj se bom pa tresla cel dan... user posted image
in flower s pajki... aaaaaa... pa še jutri se bom tresla... user posted image

anikabd... luškane slikice user posted image

koledar... jaz si pišem vse gor (navada iz službe, ker si tam vse pišem, kdaj moram komu kaj težit user posted image )... kdo mora kaj opravit, pregledi za Lovra, mene, očita... in zadnja dva meseca ta glavno, kdaj je kdo rodil... ta mesec jih imam 5 na spisku... user posted image

populis... user posted image ... tale tvoj žaba, kot da bo kaj zamudila, če bo celo noč spala user posted image

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:06:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
5.3.2009 11:08:25   
AAA
Gledam vaše slikice, kakšne cortke imate. Opazila sem, da jih imate oblečene v en dolgi rokav in hlače pa štunfke. Mi smo oblečeni v dvojne dolge rokave, žabice, hlače in še štunfke. Sem zadnjič probala samo en dolg rokav, sem ga čez nekaj časa pogledala in je imel čisto vijoličaste ustnice in ledene rokice. V sobi imamo pa 20 stopinj.

Kako pa druge kej oblačite svoje? Ne vem, a je tak zmrzljivec ali kaj. No, sej sem jaz tudi, pol je itak čist po men.

Populis: kako pa to, da si prošnjo oddala kar v tako št. vrtcev. A ni malo odročno. Jaz še vedno upam, da bomo dobili tukaj, čeprav se gradnja prizidka prestavila na leto 2011.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:11:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:31:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:35:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:38:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2417
5.3.2009 11:42:25   
AAA
jaz pa mojega sploh ne morem več kot 5 min voziti v vozičku, če je buden. Začne tako protestirati.

Zadnjič ste pisale o tem katera trgovina je najdražja in vas je veliko mnenja, da je Merkator najdražji. Mi kupujemo v Merkatorju,ker nam je nabljižji, vendar sem se malo zamislila. Včeraj sem zato šla kupovat v Spara in sem kupila stvari, kot bi jih v M in sem doma primerjala sedaj računa. Ni govora, da bi kupovala v Sparu. Samo jabolka, ki jih kupujem so 1 euro dražja. Jaz ostajam pri sosedu, še posebej zato ker je tudi najbljižji.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:43:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2419
5.3.2009 11:44:52   
tims
Nino sem pa zdele glih že trikrat dajala spat, pa se je vmes vsakič pokkala, tko da sem jo mogla najprej previt. Bom zdaj še enkrat probala. Mogoče bo pa šlo.

Je pa moj dragi prišel na malco domov. Sem včeraj spekla kruh v kruhomatu in je reku, da je cel dopoldne mislil na kruh, kako ga jeuser posted image  in se je zapeljal domov. Mater ma pa res dobro službo. Za pon. sem mu že omenila in je reku da ni panike, če le ne bo imel gužveuser posted image .

< Sporočilo je popravil tims -- 5.3.2009 11:45:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:45:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2421
5.3.2009 11:46:24   
Blacky30
user posted image

Spali sva do pol devetih brez hranjenja, tak da bravo Teja!!!user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem se tud fajn naspala.

Neboglasnica, čestitke za uspešno opravljen izpit!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa ti naj še novo uniformo dajo, kaj se bi sekirala pa hujšala, da boš lahko zlezla v njo.user posted image
Glede ovojnine za koledar pa grem preverit, če imajo še kaj.user posted image  In bravo za prvo razstavo!!! Vauuu!!!!user posted image user posted image user posted image

Anikabd, krasne fotkice, ampak absolutno premajhne.user posted image  No, vidim, da se mama Metuljcek strinja.user posted image

Metuljcek, verjamem, da si se ustrašila, pa še tak grd, pesimistični dan je danes. A vseeno, pobrskaj v sebi za tisto dobro voljo, optimizmom, ki te nonstop prežema in poglej lepše v prihodnost. Reci si, vse bo OK in tako tudi bo!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Auroraa, jaz tud ne prenesem finih ročnih del, kot je popravljanje ure ali vstavljanje niti v šivanko itd., ampak puzzle pa ne spadajo v to kategorijo. To pa je bolj stvar izostrenega vida, da gledaš v 1000 puzzlov in najdeš pravo.user posted image
Rovarka, upam, da bo Tia kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Glu3, ne se sekirat za mrzlo kavo, pravijo, da te polepša. Samo pazi, če boš prevečkrat pila mrzlo, boš počasi že kičasta.user posted image user posted image user posted image  

Jaz pijem vročo kavo, ker sicer si jo segrejem v mikrovalovki, ne maram mrzle, pa itak sem že preveč lepa, kaj bi šele potem bilouser posted image user posted image user posted image , no, Teja pa se tačas igra zraven mene v stolčku za hranjenje.

Zdaj pa se je lepotička zbudila in greva jest sadni jogurt z okusom banane.user posted image  Pridem še nazaj.

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
5.3.2009 11:48:40   
Blacky30
user posted image  - medo

user posted image  - slonček

user posted image   - krava

user posted image  -  pingvin

Kateri naj bo za postavljanje na nogice?

Glasujmo, glasovanje je podaljšano, ker še nisem uspela naredit seznama. user posted image

Trenutno vodi medo.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:57:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
5.3.2009 12:02:55   
ksenci
po uri in pol jokanja je končno zaspal. če pa je zobek odzun pa ne vem, kr če grem s prstom bliz njegovih ust, se začne že tako dret.
metuljček in druge za popestritev turobnega dne- včerajšnja zgodbica, o prepiru med mojim in njegovim atijem
prepir o hrenovki: marku je mami rekla, da naj kupi 2 hrenovki. jih kupi in jih da v hladilnik. ko pride njegov ati domov, dela za kosilo krompirjeve murke s hrenovko. ne najde hrenovk (ki so v hladilniku kot vedno) in kliče mami (namest, da bi budala prišo v sobo in vprašu njega!) mami kliče marka in ga vpraša kje so hrenovke, a jih je sploh kupu? marko gre atiju povedat, da so henovke v hladilniku, al jih ne vidi? ati, pa mu reče, ja zaka pa mi nis prišu povedat. mislim halo!!!! a zna brat misli. a je on kriv, da ne vid enih bogih hrenovk v hladilniku! no bi blo vse ok, če bi pr tem ostal. ampak!!! njegov ati tega cel dan ni mogu pozabit in mu je večkrat pod nos vrgu. pol pa je mel marko dost in mu je povedu tasvoje. no in tako sta oba izrazila svoje misli! midve s taščo, pa sva bile tako jezne, da bi oba najraj nekam poslale. sej je bil kriv njegov ati, sam, ko marko ve, kak je spedenan, bi lahk pustu ne pa da se je začel še bolj piz.dit. na konc smo po hitrem postopku spakiral in tako zaklučl preživeta dva dni pri njih. bla sm tak slabe vole, da ni kaj. sam sm si rekla, da brezveze se sekiram, in nism več študirala na to.

populis- men je rekla, da mam kontrolo čez tri leta. sam, jz se ne spomnim, da bi mi po porodu bris jemala. mislim, da mi ga je kakšna pol leta pred nosečnostjouser posted image
AAA- moj je oblečen v sobi ponovad samo v enem bodiju in hlačkah al pa v samih nogavočkah- imamo pa 18 stopinj, ne vem, pri 20 nam je vsem prevroče. odspod- kr živimo pri mojih, pa mu dam gor še nogavičke in eno bombažno mikico, kr se velik odpirajo vrata. no to je v večini

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?