Blacky30
|
Spali sva do pol devetih brez hranjenja, tak da bravo Teja!!! Jaz pa sem se tud fajn naspala. Neboglasnica, čestitke za uspešno opravljen izpit!!! Zdaj pa ti naj še novo uniformo dajo, kaj se bi sekirala pa hujšala, da boš lahko zlezla v njo. Glede ovojnine za koledar pa grem preverit, če imajo še kaj. In bravo za prvo razstavo!!! Vauuu!!!! Anikabd, krasne fotkice, ampak absolutno premajhne. No, vidim, da se mama Metuljcek strinja. Metuljcek, verjamem, da si se ustrašila, pa še tak grd, pesimistični dan je danes. A vseeno, pobrskaj v sebi za tisto dobro voljo, optimizmom, ki te nonstop prežema in poglej lepše v prihodnost. Reci si, vse bo OK in tako tudi bo! Auroraa, jaz tud ne prenesem finih ročnih del, kot je popravljanje ure ali vstavljanje niti v šivanko itd., ampak puzzle pa ne spadajo v to kategorijo. To pa je bolj stvar izostrenega vida, da gledaš v 1000 puzzlov in najdeš pravo. Rovarka, upam, da bo Tia kmalu bolje. Glu3, ne se sekirat za mrzlo kavo, pravijo, da te polepša. Samo pazi, če boš prevečkrat pila mrzlo, boš počasi že kičasta. Jaz pijem vročo kavo, ker sicer si jo segrejem v mikrovalovki, ne maram mrzle, pa itak sem že preveč lepa, kaj bi šele potem bilo , no, Teja pa se tačas igra zraven mene v stolčku za hranjenje. Zdaj pa se je lepotička zbudila in greva jest sadni jogurt z okusom banane. Pridem še nazaj.
|