glugluglu
|
Dobro jutro, a iuporablja še katera Google chrome, mi je to Mitja sedaj naštimal, ker je vse na novo naložil, baje je ok, samo tale RR pa ni glih za to, take čudne poste mi piše , pa sploh ne vidim smilejov, ko ga dam, metuljcek, držim pesti, da bo vse ok , Blacky, jao, če bi se tako kampiranje meni zgodilo, me ne bi kampi nikoli več videli, ma jaz še v hotelu ne bi mogla spat, bi imela nočne more, uf, me je kar mrazilo, ko sem brala, jaz letim stran od kač, raznih pajkov, še ose in čebele me priganjajo, sem čisto trda. Enkrat sem bila na nekem spoznavanju kač v srednji šoli, tisto je malo zaleglo, drugače bi bila še bolj panična. Flower, ja pajki so tudi meni problem, samo enkrat smo bili na enem vikendu na morju, ne čisto ob obali, bolj v naravi, kjer je še nekaj parcelce naooli, tam je šele kriza glede pajkov in vseh žuželk, No kljub temu se spravim kampirati, ampak mi gremo v obljudene kampe. Nazadnje smo bili v Zatonu pri Zadru, to je super kamp, ampak parcelo moreš rezervirati že marca, pa malo dražji kamp je, pa sploh ni toliko slovencev v kampu. Ja mi, če že gremo kampirati je tako, da vzamemo parcelo na kateri je voda in elektrika, to je pa treba tudi rezervirati in dati nekaj malo akontacije. Cenovno skoraj ni toliko bolj ugodno kot apartma. Za kakšne robinzonske variante pa jaz nisem. Glede časa in pitja kave: včeraj na primer sem vas komaj prebrala, za pisanje pa ni bilo časa, sedaj po čudežu Tian spi, kljub temu, da se je že vmes nekaj prebujal, pa kričal, ma sploh ne vem kaj ga muči, ampak zbudil se ni, sem mu mogla dati dudo pa čaj, mleko, ma vse imam tam zraven njega. On ko se naspi je dobre volje in se zbudi s čebljanjem, zato vem, da nekaj ni ok. Tako, da sedaj zaradi tega pijem sicer mrzlo kavo. Ja dostikrat pijem mrzlo kavo.
|