Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 16:00:08
|
|
|
|
glugluglu
|
tolk sem norela prej
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 16:04:02
|
|
|
|
3jeMi
|
glugluglu... na pa še za konec Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne dela. "Zakaj?" me je vprašala. "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano in verjetno polno bacilov", sem odgovorila. Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala: "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna." Hitro sem razmišljala. "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben test za mame. Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama." Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3 minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala. "OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa, potem moraš biti očka."
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 16:20:17
|
|
|
|
glugluglu
|
3jemi, dobra
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 16:31:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... jaz pa nisem ravno navdušena nad trampolinom, ker me vedno full lulat prime kadar grem gor... Tale mi je dobra, valjam se nekje pod mizo. Glugluglu: gostilna Pri Gašperju v Prevojah. Pa ne bodi preveč huda na Mitja, je želel jagode obirat v miru. Majuska: a ne, kako se trudim? Lepo, da si opazila. Ravnokar sem ga previla, sedaj pa spet rine drekec pekec ven, jao, samo za plenice delamo. Babe, bejžte na deseti del, Mojcek (se mi zdi), pa naj se zadnja pofočka tu. Alo, gremo.... Še niste tam. Črta, gas... Tam vas čakamo... http://www.ringaraja.net/forum/Julijske_cvekice_2008_%2D_10%25_del/m_3994776/tm.htm
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 16:34:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej-hoj! Almera, great pics, neboglasnica, ti si nam pa malce nostalgije privoscila. Kako otrocki? Jaz upam, da so vsi zdravi, poskocni, razigrani & pripravljeni na igro. Hvala vsem za skrb, se ze bolje pocutim ... s puncami se bomo ze zmenile enkrat kmalu, I hope - potepali smo se pri tastu in tasci & je bilo lustno - so nas razvajali Sicer pa: letimo na part 10: http://www.ringaraja.net/forum/m_3994776/mpage_1/key_/tm.htm See ya there!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 17:16:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 20:13:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?