|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
5.3.2009 14:41:18   
lili3
Najprej čestitke vsem slavljenčkom in Natki za prvi zobek.

Mi smo se že zjutraj malo potepali, ima ati dopust, sam škoda da je tak zanič vreme.

Aljaž je pojedel in zbruhal kosilo, se mu je nekaj zataknilo in je skoraj vse zbruhal, tak da je pol dobil še mal mleka. Sem mu pa danes prvič dala kuskus z bučkami, zalito z zelenjavno juhico in je ful lepo jedel.

Jaz imam pa konec meseca odvzem brisa, bo minilo že 3 leta od zadnjega odvzema.

AAA pri nas imamo čez dan od 21 do 23 stopinj, oblečen pa je v bodi z dolgimi rokavi, eno tanko majčko z dolgimi rokavi, štramplčke in zoknčke.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 14:47:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 14:48:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
5.3.2009 15:33:06   
metuljcek321
Mala dama po novem spet po dopoldanskem sadnem oroku in po popoldanskem kosilu (zelenjavnem obroku) zradira se cca. 150 ml mleka ... uf, potem pa kanonada v plenicah ... in zmatrana je danes tud na ful - prej je spala od 11.30 do 13.30, zdajle jo je pa tud se enkrat zmanjkalo. Najbrz je prevec migala & zurirala. Pa njen nov hobi je ta, da sedi (tudi eno uro skupaj) & se igra s pliskoti, se nagiba levo, desno, naprej, nazaj, cvili, rogovili, ceblja, se smeje & ji dogaja, da je veselje. Vceraj nama je priredila pravi show program in je zganjala norcije od pol sestih do pol osmih zvecer, potem sva jo mogla pa prisilno umirit in skulirat, da se je pomirila in se pripravila na spanje ... bomo videli, kako bo danes - zdajle ze nabira energijo in fila Duracelke za kasnejuser posted image

user posted image  Natka za zobek nr. 1! Tko se dela. Ampak je pa dolgo lezel ven, a ne, mami? In kateri je prvi? Spodaj? L? D?

user posted image  za stose - sem se narezala.

neboglasnica, kaj je uspicila ravnateljica? Lahko tule na hitro izglasujemo ukor al pa celo izkljucitev - ti sam rec, pa bomo sestavile komisijouser posted image

3jemi, kolk pa ti mene narezis s svojimi komentarji, ej. Kapo dol, res si carica marica.

Majuska, ja, morda se bom pa res zatekla k caju - hvala za namig. Pa vsem thanks za spodbudne besede - upam, da je to samo moja panika & nic resnega. K gre zame, sem silni pesimist, pri drugih pa cisti optimist. Takle mamo, ja. Pa ti? Si dons kaj boljs?

populis, dostikrat klicejo nazaj - nic bat - naj vzamejo se 1 x, pa bo vse OK, bos vidla.

mojcek, Preluka tud pri tvojem laufa? No, potem se pa vidimo enkrat sredi burje, vazi? Midve s ta malima v kaksnem lokalcku, ockata pa na razgibavanju misic ...

AAA, nasa ima body z dogimi rokavi, zabice, hlacke, bombazno jopico & nogavicke. Pojma nimam, zakaj, ampak jaz jo kar dvojno oblecem in je kul. Saj je itak vse bombazno in lepo diha, prevroce ji ni, zebe je pa tud (seveda) ne. Ksenci, a res mate samo 18 stopinj v stanovanju cez dan? Ti to resno al si se zatipkala? Meni kaj zmrzne pri tej temperaturi, ejuser posted image

Blacky, pozabla povedat - meni sta najboljsa medo in pandica. Torej: Mr. Bear it is then.

populis, res so dobre te tvoje raznorazne tortice, moram rect. Mi kar en mal pokruli, ko jih vidim. Pa un specialen metuljcek je bil tud ful lusten - Thank you, merci, danke!

ksenci, user posted image  za zobek. Flower, kako je pri vas? Pa diploma? Kdaj jo sfinisiras?

jocika, nekatere otrocke zapira banana.

dzanika, jaz sem iskala osebo za Simobil za Orto u nulo, nasla prijazno sandrine, ki je ze vceraj vse postimala & je danes ze odposlala moj novi telefon, cifro, pogodbo ... ma, punca, kot se sika, res. A million thanks (a pikce so zginle, btw? Upam!). Aha, ti pa rabis od Mobitela enega za novega mobilca ... a, si ga ze nasla - odlicno. Katerega bos izbrala? Aja, link pa zal ne dela. A ga das se 1x, da pogledam angelcke, please. Thanks.

maja, dobr zrihtajta! Porocaj, kaj so to za eni vragci, k so se razpasli po Eli. Sccc, sccc, naj grejo hitr stran.

Tinky, Dzizs Krajst, no, zamenjali so izvide. Pa haloooooo!!!!!! To bi blo lahko tud usodno. Marija, so vsi slampasti - mene to tolk pogreje. Sam, da ste zdaj doma, naj vaju ocka razvaja, lepo se cartajte, pa en velik kos zdravja vam posiljam.

Blacky, jaz sem ful zadovoljna z mini rokovnikom/dnevnikom/koledarjem, ki sem ga nabavla pri Leonardu (v City Parku, BTC), je usnjen, dimenzije 9 x 18 cm, debeline 1 cm - tak, prirocen za v torbico vrect, pa lustkan - usnjen. Priporocam. Jaz si tud vse zapisem notri & je nepogresljiv. Sem se tko navadla. Moj pa opomnike prakticira na mobiju & je tud zelo zadovoljen s tem sistemom. Razen tega, da kaj spregleda, super delujeuser posted image

bananin jogurt & se banana cez - kolk sem se nasmejala, ej ... Blacky, le pazi, da ne bo bananin overdoseuser posted image  To je skor tko, k pr meni zajtrki nekaj let nazaj: sirova strucka, zdenka sir, pa se ementalar narezan ... uf, ej ...

lili, kako si naredila kuskus? Jaz sem ga glih zadnjic kupila in ga nameravam narest ta mali za kosilo. Ga je se katera druga dala otrocku? Kako? Mislim, da Almera, a ona je zdaj daaaalec, daaaalec, .... se katera od tu? Anyone?

Last but not least: vsi praznovalcki ... happy mini b'day:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
5.3.2009 15:37:21   
metuljcek321
Blacky, ena fotkica rokovnikov za lazjo predstavo:
user posted image

Moj je v takem stilu kot tista dva v spodnji vrsti, ki stojita postrani in sta nagnjena v levo .. barvo imam pa rjavo ... podobnega sem nasla tule na strani te firme paperblanks: KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 15:52:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2456
5.3.2009 15:52:58   
nanka
Metuljček ja končno je pokukal zobek na plano, se ga je videlo od 4 meseca dalje in za vsak jok je bil zobek kriv. Prilezel je spodnji desni, za levega pa nisem sigurna ker ne dovoli nič okoli ust šarit, še žlico ji komaj spravim v usta, sem ga pa začutila, ko sem jo zjutraj hranila.

Kuskus sem zafnjč pripravila Natki, samo ga ni preveč marala, je preveč grob, ali pa ga jaz ne znam pripravit. Na navodilih piše da se meša z vodo 1:1, samo jaz sem vodo dolila, ker ko sem ga stresla noter je takoj popil vso vodo. Mislim da ga ne bom več delala, ima polento veliko raje.

Neposredna povezava do sporočila: 2457
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 15:54:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2458
5.3.2009 15:55:20   
nanka
Hvala vsem za čestitke.

Natka ima novo foro, in to je da se iz sedeča položja meče nazaj in na stran in je danes kar dobro počila na ploščicah v kopalnici. Do zdaj  je lepo sedela, danes se je pa kar vrgla na stran in pokasirala na desni starni rdeče fleke pri učki. Plazit pa noče in noče, znori ko jo dam na trebuh.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 16:01:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
5.3.2009 16:03:12   
Blacky30
Metuljcek, poznam tega ja. Take vsako leto v službi talajo. Pa mi ni všeč, preozke vrstice in premalo prostora pri posameznem dnevu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.3.2009 16:05:01   
nanka
Populis, če jo namažeš po buški in modrici s Tee Tree kremo modrica in buška takoj izgine, preverjeno.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 16:07:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2463
5.3.2009 16:08:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Maja24: tale avatar me noro spominja na Almerinega, še pobčka sta približno enaka.

user posted image
Bom pol zamenjala

ej mene tut ... sem morala prav pogledat, kaj je zdej to user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
5.3.2009 16:08:27   
nanka
Flower špinačo sem ji skuhala na mleku, dodala maslo in malo soli in je z veseljem pojedla.

Neposredna povezava do sporočila: 2465
5.3.2009 16:15:53   
Blacky30
Jaz sem špinačo skuhala z malo vode, malo soli in masla. Pa krompirček posebej, tudi dajala sam ji potem vsakega malo na žlički.user posted image

Tinky, welcome back!user posted image user posted image user posted image  In hb, je Teo ok!user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
5.3.2009 16:43:47   
dzanika
metuljcek sploh nisem opazla da link ne dela. Evo še enkrat:
http://igrarija.wordpress.com/2008/11/24/angeli/

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 17:00:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2468
5.3.2009 17:24:36   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljček;kuskuks sem ji jaz dala v zelenjavno juhico, da je bilo bolj gosto.Saj ne vem kakih umetnij iz tega kuskusa drgač ne moreš delatiuser posted image .jaz ga dam drugače malo tudi med zdrobove žličnike za v govejo juho, potem taki puhasti/rahli ratajo.

zadnjič sem iskala recepte za kus kus in sem našla podatek, da je v kus kus med najbolj bogatimi z vsebnostjo glutena. Tako, če katera ni vedela in da malo bolj pazi...

Neposredna povezava do sporočila: 2469
5.3.2009 17:36:09   
ksenci
sva bla z Aljažem na potepu- v city centruuser posted image , sva šla v celje po sestro, ki je mela pregled pri zdravniku. zdle sm zmazala pol kile jagod, tri rezineananasa in melone. imam dans sadni dan, jutr pa zelenjavnga. še kr ne vem, kaj bom oblekla v soboto. dans sm dobla menzo, tak da se mi ne da probat, če spravim kaj starga gor.

Tinky- ja kako so lahko pomešali izvideuser posted image zdaj pa se spočijte in uživajteuser posted image
metuljček- Aljaž se pa noče s pilškoti igrat, sploh ne šmirgla igrače če ne ropoče in če ni ekstra zanimivauser posted image drugače pa tud pridno sedi in se igra včasih celo urco

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
5.3.2009 17:50:54   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

NAša mimgrede kam useka, včeraj je tako zaružila v podboj, da se ji čez celo čelo črta poznala, na buški je pa modrica ostala.HB ne joka dolgo, par sekund, potem jo zamotim z čim drugim in kr pozabi na bolečino

Sej če se ne sama, jo pa Tims useka. Joj, k sam pomislim, kok sem jo zadnjič (sej ne vem kaj- al pohodila, al zvrnila...) mi gre kar na jok. Po moje ne bom nikol pozabila. Boga Larauser posted image user posted image user posted image .

Nanka - Tee tree praviš? Pol bi blo pa fajn met tole na zalogi. Bomo sigurno uporabljaluser posted image .

Jaz pa gledam zdele Ameriški top model, moj s Timom rešuje Zmajčka, Nina pa ugotavlja, da je zaščita za vogale pri mizi dobra za jestuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2471
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 18:17:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
5.3.2009 18:27:01   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

špinača - jaz dam malo olja in stisnjen česen, malo popražim, dodam špinačo, sol, kislo smetano. pa mu ful tekne. zadnjič sem naredila špinačno musako.
na šnite narežem krompir, špinačna masa je ista kot sem prej navedla. potem pa to naredim v plasteh. na vrh dam nariban sir in prelijem s sladko smetano in hop v pečico.

potem sem en kos zmiksala za Matica - joj, da bi vidle kolk je to jedel. adijo pamet :))

O, tole si mi pa dala idejo za jutriuser posted image . Aja, sam glede na to, da špinače še ni jedla, ji moram pol to tud v soboto narest, neuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2473
5.3.2009 18:31:15   
maja24
Evo me na raport.Ela je dobla alergijo in to na Kiri sirček,ker ga je v nedeljo prvič dobla pač pedvidevam da je od tega,pa tut P je rekla da je sir kao še premočn-neki v tem smisluuser posted image .Uglavnem dobla je kaplce in to 3krat na dan po 10 kaplc dokler pikice ne zginejo,upam da bodo kmalu.

Tinky sam da se je Teo pozdravuuser posted image

No dones sm šla še po fotke v DMa,me je moj napizdu zakaj za vraga sm jih dala 169 razvituser posted image ,sej logično,da če jih daš od rojstva pa do skor 8ga mesca razvit,se jih valda da tolk nabere,pa še pocen so ble(13e)user posted image .Ma kaj se ma za pizdit dedc smotan,matr sm ga že sita.A ga kira hoče,ga takoj oddamuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2474
5.3.2009 18:36:15   
maja24
Evo mam že nov imiđ,a je zej dobr,a vam še vedno ličim na Almerouser posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?