Blacky30
|
Mojcek, če pa nimam Outlooka, mam raje Incredimail. Pa še potem moram vedno na comp gledat, oni koledar pa je stalno pri roki. Pa rabim ga poleg terminov zapisat tudi zato, da pišem kratek dnevnik gor za vsak dan, kaj Teja zna, kdaj smo bli bolani, kdo je bil na obisku, itd. Populis, ni panike za vzganjat še glede brisa. Včasih kaj zamutijo oni pa ne morejo dobro izvida zrihtat, pa zato še enkrat jemljejo. Včasih pa gre samo za kakšno vnetje, ki ga mora g. pregledat. Nič hujšega. Pa le idi, da vidiš, kak je na stvari. In kot flower, ja, po porodu se vse spremeni in ravno iz tega razloga moj g. nikoli ne jemlje brisa vsaj eno leto po porodu, ker tolko rabi sluznica, da se obnovi. AAA, mi imamo 23 stopinj, tak da ima bodi z dolgimi rokavi, hlače in nogavičke, nič žabic. Dvojni dolgi rokav pa samo zjutraj, ko se še ne segreje al pa čez dan, če se malo ohladi. Ksenci, saj ti brisa niti ne sme jemat prej kot po 3 letih, to je zakon naše super državice. Razen, če bi ti to posebej zahtevala in plačala, kot naredim jaz. Če bi moja sodelavka čakala 3 leta, je danes več ne bi bilo. Še dobro, da je šla prej. Od takrat tudi jaz hodim na leto in pol in si vsakič drugič privoščim samoplačniški odvzem brisa. Moj g. to priporoča vsem, ker rak na MV je ful pogost in tud zelo hiter in nevaren. Kakanje - mi mamo pa težave z Nejcem. Si je vtisnil v glavo fiksno idejo, da ne bo kakal nikjer drugje kot doma. In smo bili zadnjič pri babici in dediju na kosilu, pripravljal se je, da gre na sprehod labode pogledat, ful navdušen, ko kar naenkrat reče: Babica, zdaj pa ne bom mogel it s tabo na sprehod, ker moram it domov kakat. Mi smo vsi skoraj tja padli. In sem ga prepričala, da ne gre to tak in sem šla z njim na wc, samo ko enkrat sedi, pa ga ne sme nič motit, noben ne sme bit zraven, noben mu ne sme nič govorit, totalna izolacija. In potem, ko je prestal, je rekel, da je bilo fajn in da bo zdaj lahko večkrat pri babici kakal. Ampak to samo pri njej, ne zdaj kar povsod. In posledica tega je, da v letu in pol v vrtcu še niti 1x ni kakal. Ko ga je 2x pritisnilo in ni mogel zadržat, pa se je v hlače. Ker pravi, da tam nima miru, da mu otroci letajo okol in mu celo v wc hodijo, jaoooo..... Upam, da bo tega kmalu konec. Čestitke vsem za nove zobke, sedenje,.....! AAA, Majuska in Mercator - jaz sem vedno kupovala tam samo njihove izdelke in se mi je zdelo veliko ceneje kot drugje. Dzanika, ja, vidve z Metuljcek nista prosili za isto stvar glede gsm-ja. In super, da si dobila kandidata! Vse najboljše današnjim slavljenčkom: Luka (Umpalumpa) Patrick (nasara88) Natka (nanka) Črt (Juno) Meri (Barbara84) Meta (lumpi1) ZA 8 MESECEV!!!!!!!!!!!!! Pipika je pojedla bananin jogurt (120ml) in potem še tričetrt banane gor, zdaj sva se igrali na sedežni, se metali, cartali, raziskovala je moj obraz, zdaj pa sem jo previla in dala spat. Vse je tiho, tak da je menda takoj zaspala. Zdaj pa tuhtat, kaj danes kuhat. Včeraj ji tista zelenjavna juhica ni teknila, samo sem se šele danes spomnila, da sem ji hotela na koncu vmešat noter Kiri sirček pa sem pozabla, mogoče bi ji bolj teknilo. No, saj bom popravila napako, sem še 3 porcije včeraj zmrznila.
|