|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
5.3.2009 12:04:19   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

user posted image  - medo

user posted image  - slonček

user posted image   - krava

user posted image  -  pingvin

Kateri naj bo za postavljanje na nogice?

Glasujmo, glasovanje je podaljšano, ker še nisem uspela naredit seznama. user posted image

Trenutno vodi medo.user posted image

Ja, jaz sem tudi za medota. Itak pa zaostajam z danimi podatki. Tko, da bom enkrat vse skupaj napisala pa še na ZS. Enkrat....user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
5.3.2009 12:09:54   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Gledam vaše slikice, kakšne cortke imate. Opazila sem, da jih imate oblečene v en dolgi rokav in hlače pa štunfke. Mi smo oblečeni v dvojne dolge rokave, žabice, hlače in še štunfke. Sem zadnjič probala samo en dolg rokav, sem ga čez nekaj časa pogledala in je imel čisto vijoličaste ustnice in ledene rokice. V sobi imamo pa 20 stopinj.

Kako pa druge kej oblačite svoje? Ne vem, a je tak zmrzljivec ali kaj. No, sej sem jaz tudi, pol je itak čist po men.

Naša je oblečena: če ima pajacka, potem ima samo body dolg rokav, pajacka in nogavičke, če ima pa hlače do pasu, ima pa body brez rok. in majčko ali body dolg rokav nogavičke in copatke. Ne vem kok stopinj imamo, vem pa da je vroče, ker sem večino časa v kr. rokavih, pa sem po naravi tudi bolj pr ta zmrznjenih.

Je pa Nina zaspala. Sem jo hotla dat spat tko kot Neboglasnica Staša. user posted image user posted image user posted image . Ja, valda. Me je sekundo gledala, hop na trebuh in je odpuzala. Pa jo dam spet na trebuh ležat, pa se mi vsede... verjetno ji nič ni bilo jasno, kaj sploh hočem od njeuser posted image . Gledala pa ko čuk. Je verjetno mislila, da se greve kakšno novo igricouser posted image . Pol sem jo pa vzela v naročje, jo mal pogujsala in takoj zaspalauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 12:12:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
5.3.2009 12:17:43   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

prepir o hrenovki:

Mi je naslov ful doberuser posted image user posted image user posted image . Drugače se pa ne sekiraj. Ne bo nič pomagalo.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
5.3.2009 12:34:30   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

blacky, sam tvoja pupa je RES izjemno mirna, to pa moreš priznat. in veliko spi. ko pa ne, pa praviš,da je mirna in se igra. kar ti mislim da vsaj kak dan, ko mamo me u iber tečkice malce zavidamo user posted image  jz si včasih rečem - prosim, bodi malo Teja od Blacky in dej tule sedet in se igrat 1 uro user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Zdaj si me tak nasmejala, me je Teja malo čudno gledala, ker sem se tak na glas začela režat.user posted image user posted image user posted image

Priznam, res imam pridno pupo. Nimam kaj rečt. Pa so mi vsi pravili, ker je bil tud Nejc extra priden dojenček, da še enega tak pridnega dojenčka ne morem dobit in da naj se kar pazim pri drugem, ko bom dobila povrnjeno še vse za nazaj. Pa evo, očitno obstaja še bolj priden dojenček od Nejca.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2430
5.3.2009 12:51:01   
nanka
Yessssssssssssssss, danes ima Natka 8 mesecev in končno ima prvi zobek, pa smo ga dočakaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi Zoja je imela probleme s kakanjem, ker ni in ni hotela hodit na starnišče. Pleničko sva odstranili pri dveh letih, probleme s kakanjem pa je imela več kot pol leta. Čez dan sem jo dajala na starnišče cel da in ni in ni kakala. Potem sva pa pogruntale tak sistem: ob 20 je šla spat, ob 21 sem jo dvignila, nesla na stranišče, kjer je v pol spanju brez problema kakala. To je trajalo skoraj 8 mesecev, potem se je pa opogumila tudi čez dan in kakala na stranišče. Pa ni bila nikoli zaprta, samo kakanje ji na stranišče ni šlo. Danes kaka brez problema vsaj 4x na dan, po malem.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
5.3.2009 12:51:43   
nanka
Aja, Blacky končno še zajček pri nas, prosim če dodaš na seznam.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
5.3.2009 13:04:24   
tims
Natka in ostali slavljenčki vse najboljše
            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
5.3.2009 13:04:46   
tims
Natka user posted image  za zobka.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
5.3.2009 13:04:52   
Majuska
Oooo, bravo Natka za 8 mesecev in za zobek!!!!  oboje naenkrat pa tudi ni kar tako! user posted image

Čestitke tudi vsem drugih slavljenčkom  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
5.3.2009 13:05:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

jaz pa mojega sploh ne morem več kot 5 min voziti v vozičku, če je buden. Začne tako protestirati.

Zadnjič ste pisale o tem katera trgovina je najdražja in vas je veliko mnenja, da je Merkator najdražji. Mi kupujemo v Merkatorju,ker nam je nabljižji, vendar sem se malo zamislila. Včeraj sem zato šla kupovat v Spara in sem kupila stvari, kot bi jih v M in sem doma primerjala sedaj računa. Ni govora, da bi kupovala v Sparu. Samo jabolka, ki jih kupujem so 1 euro dražja. Jaz ostajam pri sosedu, še posebej zato ker je tudi najbljižji.

to sem jaz enkrat že povedala, pa sem bila utišana po hitrem postopku user posted image   in ko sva z mojim delala primerjavo istih izdelkov, je bil Mercator najcenejši, najdražji pa Tuš user posted image

08.08.2008

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
5.3.2009 13:06:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: jocika

Aja, pa še neki bi vas vprašala. Moja pupi je bla že trikrat fuuul zaprta. Običajno kaka vsaj enkrat na dan. In takrat ni kakala 3 dni. Probala sem s sladkimi kamilicami, pa nič. Pol mi je pa med.sestra rekla, naj ji dam kapljico olja v mleko in mislim, da je uspelo, ker se je vedno ta četrti dan pokakala, ampak to z mukami, zraven je jokala, kot dež in se mučila in kakala ful na trdo. Jaz sem jo pa nosla tolažla, pa glih tolk, da se nisva skup jokale.... Včeraj mi pa spet ni kakala. Kaj hudiča je to? A ma še ktera take probleme. Za banano sem že ugotovila, da ji je pokazat ne smem. Zdej pa ne vem, kaj jo še tko zapreuser posted image

naš je imel probleme po korenčku ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
5.3.2009 13:13:09   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: jocika

Aja, pa še neki bi vas vprašala. Moja pupi je bla že trikrat fuuul zaprta. Običajno kaka vsaj enkrat na dan. In takrat ni kakala 3 dni. Probala sem s sladkimi kamilicami, pa nič. Pol mi je pa med.sestra rekla, naj ji dam kapljico olja v mleko in mislim, da je uspelo, ker se je vedno ta četrti dan pokakala, ampak to z mukami, zraven je jokala, kot dež in se mučila in kakala ful na trdo. Jaz sem jo pa nosla tolažla, pa glih tolk, da se nisva skup jokale.... Včeraj mi pa spet ni kakala. Kaj hudiča je to? A ma še ktera take probleme. Za banano sem že ugotovila, da ji je pokazat ne smem. Zdej pa ne vem, kaj jo še tko zapreuser posted image

naš je imel probleme po korenčku ... user posted image

pri nas sta pa korenček in riž največji barabi, banana je pa kar pridna... hruška in jabolko sta pa zelo prijazna sadeža in dovolita ritki, da ju hitro spusti ven... user posted image

sem pa danes ugotovila, da ima naše dete najraje najbolj simpl stvari... nič eksotike... sem par dni afne guncala, pa tuhtala kakšno kosilce naj mu skuham, pa ni nič jedel, danes se mi je pa odfrtajčkal, pa sem rekla, da ga imam zadost in mu samo brokoli in cvetačo skuhala... in... ja, na koncu sem premalo skuhala... je vse pojedel...  user posted image

ć
šč

žčš-
č-
žćć

... Lovro je prišel... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 5.3.2009 13:14:09 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
5.3.2009 13:31:49   
dzanika
neboglasnica jaz mam tut enga kvačkanega angelčka doma k mi ga je mami enkrat kupla.  So mi ful ušeč! Sej tuki ne gre za neko darilo ker to tko al tko že mam sam mi je neki šinlo v glavo da bi sama enga angelčka nardila ko sem že vizitko sama naredila in eno darilno vrečkico. user posted image Bom neki od tega poskusla naredit: http://igrarija.wordpress.com/2008/11/24/angeli/  Drugače pa a ti sama izdeluješ angelčke? Ker bi se priporočala za v bodoče bi kakšnega vzela za kakšno darilo. Js ful rada podarim angelčka poleg še česa drugega seveda.

metuljcek user posted image user posted image   za popravek doktorata. Sej sem vedela da ti bo uspelo!

barvanje jajc - jaz jih bom tut letos pobarvala. Sam čist malo. Tko kot je flower rekla. Vsak še potem kakšno prinese in potem ostajajo.

metuljcek hvala za idejo za angelčka. Sem tut sama že razmišljala da bi takšnega naredila in sem že pripravla lonček pa vse sam spravit se moram delat. Je tudi na tej slikci k sem zgoraj dala link. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

http://www.youtube.com/watch?v=qILw1iFzmIE

http://www.oprah.com/media/20081001_tows_99balloons

ne vem, kiro bo delalo.

ne mi zamerit sam jaz pa rajše ne bom šla gledat. K sem ful preobčutliva na takšne stvari.

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Maja24: tale avatar me noro spominja na Almerinega, še pobčka sta približno enaka.

Pobčka?

tut jaz sem že parkrat mislila da se je spet almera javila. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

vidim da pridno čvekate.  Bom vas kasneje brala k bom mela mal več časa. Mam pa eno vprašanje.  A katera pozna koga ki ima itak džabest pa ne rabi telefona. Ker gsm ti pripada vsako leto umts pa vsake dve leti. Pa bi jaz rabla en gsm. 

Tole je pa že ena spraševala par dni nazaj, pa ni primerne kandidatke, žal.

Kako me je sedaj ravnateljica razjezila, bemti... Na, pa še sin se je zbudil.

Pa pa

a ni metuljcek spraševala da bi vzela preko ene naročnino in ne telefon. Al pa sem jaz kaj zabrkala. user posted image   Skratka pa sporočam da sem že dobila primernega kandidata. Ampak hvala vseeno.

AAA jaz ga imam notri samo v bodiju, hlačkah (ponavadi trenirkica), zokenčkih in copatkih...

zdej ste mi dale pa kr dela z branjem. Se vidi da je slabo vreme. Ampak sem vas pa dohitela. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
5.3.2009 13:36:29   
maja24
Ojla,midve greva pa do zdravnika,ker je zej že po hrbtu dobla pikice,groza sploh nevem od kajuser posted image

Tilen čestitke za 8m in za zobkauser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
5.3.2009 13:40:21   
maja24

Maja24: tale avatar me noro spominja na Almerinega, še pobčka sta približno enaka.

user posted image
Bom pol zamenjala

Ela čebela

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
5.3.2009 13:41:37   
Blacky30
Mojcek, če pa nimam Outlooka, mam raje Incredimail. Pa še potem moram vedno na comp gledat, oni koledar pa je stalno pri roki. Pa rabim ga poleg terminov zapisat tudi zato, da pišem kratek dnevnik gor za vsak dan, kaj Teja zna, kdaj smo bli bolani, kdo je bil na obisku, itd.user posted image

Populis, ni panike za vzganjat še glede brisa. Včasih kaj zamutijo oni pa ne morejo dobro izvida zrihtat, pa zato še enkrat jemljejo. Včasih pa gre samo za kakšno vnetje, ki ga mora g. pregledat. Nič hujšega. Pa le idi, da vidiš, kak je na stvari.user posted image  In kot flower, ja, po porodu se vse spremeni in ravno iz tega razloga moj g. nikoli ne jemlje brisa vsaj eno leto po porodu, ker tolko rabi sluznica, da se obnovi.

AAA, mi imamo 23 stopinj, tak da ima bodi z dolgimi rokavi, hlače in nogavičke, nič žabic. Dvojni dolgi rokav pa samo zjutraj, ko se še ne segreje al pa čez dan, če se malo ohladi.

Ksenci, saj ti brisa niti ne sme jemat prej kot po 3 letih, to je zakon naše super državice. Razen, če  bi ti to posebej zahtevala in plačala, kot naredim jaz. Če bi moja sodelavka čakala 3 leta, je danes več ne bi bilo. Še dobro, da je šla prej. Od takrat tudi jaz hodim na leto in pol in si vsakič drugič privoščim samoplačniški odvzem brisa. Moj g. to priporoča vsem, ker rak na MV je ful pogost in tud zelo hiter in nevaren.user posted image

Kakanje - mi mamo pa težave z Nejcem. Si je vtisnil v glavo fiksno idejo, da ne bo kakal nikjer drugje kot doma.user posted image  In smo bili zadnjič pri babici in dediju na kosilu, pripravljal se je, da gre na sprehod labode pogledat, ful navdušen, ko kar naenkrat reče: Babica, zdaj pa ne bom mogel it s tabo na sprehod, ker moram it domov kakat.user posted image  Mi smo vsi skoraj tja padli. In sem ga prepričala, da ne gre to tak in sem šla z njim na wc, samo ko enkrat sedi, pa ga ne sme nič motit, noben ne sme bit zraven, noben mu ne sme nič govorit, totalna izolacija. In potem, ko je prestal, je rekel, da je bilo fajn in da bo zdaj lahko večkrat pri babici kakal. Ampak to samo pri njej, ne zdaj kar povsod. In posledica tega je, da v letu in pol v vrtcu še niti 1x ni kakal. Ko ga je 2x pritisnilo in ni mogel zadržat, pa se je v hlače.user posted image  Ker pravi, da tam nima miru, da mu otroci letajo okol in mu celo v wc hodijo, jaoooo..... Upam, da bo tega kmalu konec.

Čestitke vsem za nove zobke, sedenje,.....!user posted image user posted image user posted image

AAA, Majuska in Mercator - jaz sem vedno kupovala tam samo njihove izdelke in se mi je zdelo veliko ceneje kot drugje.user posted image
Dzanika, ja, vidve z Metuljcek nista prosili za isto stvar glede gsm-ja.user posted image  In super, da si dobila kandidata!user posted image user posted image

Vse najboljše današnjim slavljenčkom:

Luka (Umpalumpa)
Patrick (nasara88)
Natka (nanka)
Črt (Juno)
Meri (Barbara84)
Meta (lumpi1)

ZA 8 MESECEV!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pipika je pojedla bananin jogurt (120ml) in potem še tričetrt banane gor, zdaj sva se igrali na sedežni, se metali, cartali, raziskovala je moj obraz, zdaj pa sem jo previla in dala spat. Vse je tiho, tak da je menda takoj zaspala. Zdaj pa tuhtat, kaj danes kuhat. Včeraj ji tista zelenjavna juhica ni teknila, samo sem se šele danes spomnila, da sem ji hotela na koncu vmešat noter Kiri sirček pa sem pozabla, mogoče bi ji bolj teknilo. No, saj bom popravila napako, sem še 3 porcije včeraj zmrznila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2442
5.3.2009 13:44:32   
maja24
O fak šele zej vim da je Natka in ne Tilnuser posted image user posted image user posted image (pa brez zamere)

Vse naj naj za 8m in za zobka Natkauser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
5.3.2009 13:46:07   
maja24
Vse naj naj današnjim slavljenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 13:55:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.3.2009 13:56:01   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Kakanje -  In posledica tega je, da v letu in pol v vrtcu še niti 1x ni kakal. Ko ga je 2x pritisnilo in ni mogel zadržat, pa se je v hlače.user posted image  Ker pravi, da tam nima miru, da mu otroci letajo okol in mu celo v wc hodijo, jaoooo..... Upam, da bo tega kmalu konec.

Čist isto je pri našmu Timu. Bogice male. Se mi kar smiljouser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.3.2009 14:09:08   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Natka in ostali slavljenčki vse najboljše
            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še od mene.... In Natka, user posted image za zobek!

Danes ni moj dan..Mi ga pa polepšate ve, ker tako pridno pišete na RR in je prav užitek brati. Evo, moj sin ima danes vključene radarje, kdaj se usedem za računalnik, takrat bi on jedel.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.3.2009 14:37:23   
Tinky
Punce, hvala vam za user posted image user posted image user posted image

Midva sva danes prišla domov, razočarana sem pa 100 na uro.
Vzeli so mu bris iz noska, ki je bil pozitiven na nek virus, ki se ga (na srečo) ne zdravi z antibiotiki, na koncu se je izkazalo, da so izvid pomešali!!!!!! Njegov izvid je bil negativen!! Ma si predstavljate, da bi ga zdravili in nafilali s kakšnimi antibiotiki?!?!?! To je ista varianta kot da ti amputirajo zdravo nogo.
Za pop.izdit.

V bolnico sva šla zaradi bronhitisa in zaradi nizke saturacije.
Ko sva prišla v bolnico se je pa izkazalo, da je kisika dovolj, so ga pa zadržali zaradi dehidracije in oteženega dihanja. Dobil je dozo infuzije in inhalacijo na 4 ure.

Prvi dan je bil res bogi, zdej je pa spet že pravi hudiček :)

Naj še povem, da sva bila v začetku februarja v RA (ker se ni obračal). Imel je bolj švoh ramenske mišice, tako da so nam pokazali vajo za krepitev mišic in par dni za tem se je začel obračat.

Zdej grem pa jest, je možek skuhal kosilo, končno nekaj dobrega :)

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 14:37:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.3.2009 14:39:15   
Tinky
Luka (Umpalumpa)
Patrick (nasara88)
Natka (nanka)
Črt (Juno)
Meri (Barbara84)
Meta (lumpi1)

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?