|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
5.3.2009 8:35:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

metuljček - ovčke so tudi iz BC, izpred 3 let. najbrž jih še imajo. sem se rpav nasmejala tvojim cik-cakanjem z vozekom v dežju. verjamem, pa da tebi takrat ni bilo niti najmanj smešno :)

Ej, danes je ze ful smesno, vceraj me je pa rahlo iritiralo - saj ves, Peg Perego ima dva rocaja, da ga potiskas naprej & ko imas le eno roko & si prepuscen le enemu, je mal tezje drzat zeleno smer ... ampak saj je bil folk ful uvideven - medtem, ko so ostali kombinirali umikanje le z marelo, sem jaz imela marelo in marelouser posted image  user posted image  user posted image  (beri: deznik & vozek-marelo).

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 8:38:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 8:47:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
5.3.2009 9:01:28   
glugluglu
Dobro jutro,

a iuporablja še katera Google chrome, mi je to Mitja sedaj naštimal, ker je vse na novo naložil, baje je ok, samo tale RR pa ni glih za to, take čudne poste mi pišeuser posted image , pa sploh ne vidim smilejov, ko ga dam,

metuljcek, držim pesti, da bo vse okuser posted image ,

Blacky, jao, če bi se tako kampiranje meni zgodilo, me ne bi kampi nikoli več videli, user posted image ma jaz še v hotelu ne bi mogla spat, bi imela nočne more, uf, me je kar mrazilo, ko sem brala, jaz letim stran od kač, raznih pajkov, še ose in čebele me priganjajo, sem čisto trda. Enkrat sem bila na nekem spoznavanju kač v srednji šoli, tisto je malo zaleglo, drugače bi bila še bolj panična.

Flower, ja pajki so tudi meni problem, samo enkrat smo bili na enem vikendu na morju, ne čisto ob obali, bolj v naravi, kjer je še nekaj parcelce naooli, tam je šele kriza glede pajkov in vseh žuželk,

No kljub temu se spravim kampirati, ampak mi gremo v obljudene kampe. Nazadnje smo bili v Zatonu pri Zadru, to je super kamp, ampak parcelo moreš rezervirati že marca, pa malo dražji kamp je, pa sploh ni toliko slovencev v kampu. Ja mi, če že gremo kampirati je tako, da vzamemo parcelo na kateri je voda in elektrika, to je pa treba tudi rezervirati in dati nekaj malo akontacije. Cenovno skoraj ni toliko bolj ugodno kot apartma. Za kakšne robinzonske variante pa jaz nisem.

Glede časa in pitja kave: včeraj na primer sem vas komaj prebrala, za pisanje pa ni bilo časa, sedaj po čudežu Tian spi, kljub temu, da se je že vmes nekaj prebujal, pa kričal, ma sploh ne vem kaj ga muči, ampak zbudil se ni, sem mu mogla dati dudo pa čaj, mleko, ma vse imam tam zraven njega.
On ko se naspi je dobre volje in se zbudi s čebljanjem, zato vem, da nekaj ni ok. Tako, da sedaj zaradi tega pijem sicer mrzlo kavo. Ja dostikrat pijem mrzlo kavo.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
5.3.2009 9:46:15   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

a iuporablja še katera Google chrome, mi je to Mitja sedaj naštimal, ker je vse na novo naložil, baje je ok, samo tale RR pa ni glih za to, take čudne poste mi pišeuser posted image , pa sploh ne vidim smilejov, ko ga dam,

moj uporablja chrome, sem probala tam citirat, pa je res tak čudno, cela pisava se spremeni, smajlijev pa ti tudi ne kaže ne.. user posted image mimooo

...Ja dostikrat pijem mrzlo kavo.... tudi pod to se podpišem (skuhala sem si jo ob 7.30, pa jo še zdaj šlukamuser posted image user posted image )

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
5.3.2009 9:51:25   
24julij
za dobro jutro u tem zalostnem dnevu vam posiljam nekaj za boljso voljo...upam da se vsaj malo nasmejete :-)
Janezek vpraša svojo učiteljico, če lahko govori z njo po šolski uri. Ona

se strinja.

Učiteljica: In, Janezek, kaj mi želiš povedati?

Janezek: Mislim, da sem preveč pameten, da bi ostal v tem razredu, ker se

dolgočasim. Želim, da me daste direktno v gimnazijo.

Učiteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpraša Janezka, če lahko naredi

test.

Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj začne s vprašanji:

Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 3x4?

Janezek: 12!

Ravnatelj: In 6x6?

Janezek: 36, gospod ravnatelj.

Ravnatelj: Glavno mesto Japonske?

Janezek: Tokio.

Test traja še pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je

ravnatelj zadovoljen z rezultatom, učiteljica pa vpraša, ali mu lahko zdaj ona

postavi nekaj vprašanj.

Oba se strinjata in učiteljica začne spraševati:

Učiteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to?

Janezek: Noge, gospa učiteljica.

Učiteljica: Točno. Kaj lahko najdemo v tvojih hlačah, v mojih pa ne?

Ravnatelj je presenečen nad vprašanjem...

Janezek: Žepe!

Učiteljica: Dobro, Janezek. Kje imajo ženske najbolj kodraste dlake?

Ravnatelj se pripravlja, da poseže z besedo med njiju, a Janezek odgovori.

Janezek: V Afriki.

Učiteljica: Kaj je mehko a v rokah ženske postane trdo?

Ravnatelj obrne z očmi, a Janezek spet odgovarja.

Janezek: Lak za nohte.

Učiteljica: Kaj imajo moški in ženske na sredini nog?

Janezek: Kolena!

Učiteljica: V redu. Kaj ima poročena ženska širše kot neporočena?

Ravnatelj ne more verjeti svojim ušesom.

Janezek: Posteljo, gospa učiteljica.

Učiteljica: Kateri del mojega telesa je največkrat vlažen?

Janezek: Vaš jezik!

Učiteljica: Katera beseda se začne s črko ''p'' in označuje nekaj kar je

lahko vlažno ali suho in moški radi gledajo?

Janezek: Pot!

Ravntelj je brez sape, ves moker od znoja, odloči se, da bo prekinil test

in vzklikne: Ne bom te poslal v gimnazijo ampak direktno na fakulteto! Celo jaz
bi narobe odgovoril na vsa vprašanja...

Nauk: Človek postane z leti PERVERZEN!

In kakšne odgovore bi bilo slišati iz tvojih ust?

Neposredna povezava do sporočila: 2381
5.3.2009 9:55:07   
nosečka maja
Neboglasnica- imam jaz št od zimske, ji bom danes poslala sporočilo , če bo prišla na srečanje. Mislim , da bi bilo najbolje da se dobimo kar v btc-ju, je večini bolj priročno. Lahko gremo v tisti lokal , kjer ste bile zadnjič pod emporiumom.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
5.3.2009 10:00:06   
neboglasnica
Bemti, sem kopala po papirjih in iskala, urejala...never ending story. Če bi vedela, da bo sine tako dolgo spal, bi se ulegla poleg.

Hvala za čestitke..

Leteče maslo (da ne pozabimo user posted image ): tako kot je Auroraa rekla, ne postavljaj diagnoz, ti boš ok, ker moraš biti in ker ti tule ducat julijk pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bravo za delno prespane noči, zobke in ostale vragolije!

Populis: kaj še vedno spite?? user posted image Celo noč, pa še celo dopoldne? Recept prosim!

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
5.3.2009 10:02:47   
nosečka maja
   Prijatelji so šli vsak dan po službi na pijačo, samo eden nikoli ni imel časa.
Pa so ga vprašali, zakaj on ne hodi z njimi. Je rekel, da gre domov kuhat. A je žena bolna? Ne, lačna, je bil odgovor. In kaj imaš od tega, če kuhaš? so ga vprašali? Če dobro skuham, mi potem žena zvečer pomaga likat!     

Tale je pa že malo starejši ampak še vednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2384
5.3.2009 10:06:46   
tims
Dobro jutro.

Midve sva se tud dokaj naspale. No, Nina se verjetno je, jaz pa mal slabš. Sem sanjala da smo bili v kampu in da se je Nina kar odplazila po svoje in smo jo potem cel dan iskali. Sem se zbudila čist prešvicanauser posted image user posted image user posted image .

Drugač je pa spala do petih, pa potem do pol devetihuser posted image . Zdaj me pa že kliče. Je čas za GH.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
5.3.2009 10:08:48   
nosečka maja
pa še malo Murkota na ta  deževen dan
user posted image Smoothie_murko.mpg
4079K   Prenos  

Neposredna povezava do sporočila: 2386
5.3.2009 10:10:05   
dzanika
vidim da pridno čvekate. user posted image Bom vas kasneje brala k bom mela mal več časa. Mam pa eno vprašanje.  A katera pozna koga ki ima itak džabest pa ne rabi telefona. Ker gsm ti pripada vsako leto umts pa vsake dve leti. Pa bi jaz rabla en gsm. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
5.3.2009 10:12:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

vidim da pridno čvekate. user posted image Bom vas kasneje brala k bom mela mal več časa. Mam pa eno vprašanje.  A katera pozna koga ki ima itak džabest pa ne rabi telefona. Ker gsm ti pripada vsako leto umts pa vsake dve leti. Pa bi jaz rabla en gsm. user posted image

Tole je pa že ena spraševala par dni nazaj, pa ni primerne kandidatke, žal.

Kako me je sedaj ravnateljica razjezila, bemti... Na, pa še sin se je zbudil.

Pa pa

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
5.3.2009 10:15:53   
jocika
Ha ha, dobri vici. Punce, hvala za razumevanje - ene razumete, ene neuser posted image user posted image user posted image   Res odvisno od zahtevnosti otrok. Evo, zdaj sem se odločla, da si vzamem malo časa, ko gre zjutraj spat. Bom pa pol mal bolj hitro probala postorit vse... Drugače me pa mogoč res tud organizacija daje, čist možno, ne vem... Upam, da se bom pri drugem otroku tud jaz sama seb smejala, ne da se mi bo zrolal...Aha, ja, jaz tud spijem kavico, sam pač kr vržem jo vase, nekje vmes, tak da sloh ne vem, kak okus je biluser posted image
Včasih je bla moja tud zjutri mal med igračami, da sem se vsaj v miru najedla, zdaj jo dam pa na tla med igrače, pristavim za kavo, si prinesem zajtrk, začnem jest, pa me gleda in sitnari. Pol sem pa misla, ok, bova začele pa skup jest, mogoče bo boljše. In skup jeva - ona se afna, vse drugo ji je zanimivo, jaz se vmes trudim, da kaj poje in spet mečem vase kr mimogrede neki..., v glavnem, to je ta miruser posted image user posted image
ja, sama se zamoti za kake 3 minute, to je to. če hočem it kuhat, tud misli, da kaj zanjo pripravljam in to bi moglo bit hitro, hitro, čeprav sploh ni lačna in sitnari 100 na uro v stolčku v kuhinji, ker je parkrat videla, da sem ji šla nekaj pripravit za pod zob in zdaj kuhinjo povezuje s tem... Hm, mogoč bi ji pa mogla dat kak keks za glodat, ko kuham - ok, no pa sem dobla idejouser posted image
Bom probala, če se bo obneslo...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 2389
5.3.2009 10:17:39   
Majuska
'jutro drage dame,

mi smo danes imeli čisto odštekan ritem ... Aleksander se je zbudil malo pred 6h in gledal ko čukec, ni šans da bi zaspal nazaj. Hja nič, po flaški nam je to vendarle uspelo, ker pa je stokal v spanju in metal ven dudo, sem po koščkih spala nekaj nadaljnih ur. In zdaj spi ko bubica in se še ni zbudil user posted image

Mal zajtrka za vse nas
user posted image

... jaz grem pa preverit, kaj se dogaja z mojim malčkom user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2390
5.3.2009 10:20:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Morning!

Danes sem se zbudila zelo zaskrbljena & zalostna - nekaj me bolijo clenki na rokah, bojim se, da me bo napadel psoriaticni artritis (imam namrec luskavico po nohtih, mami pa hudo obliko akilozirajocega spondilitisa - vnetja hrbtenice/revmauser posted image , ki se seveda veselo deduje v cca. 50 %-ih, med drugim tudi kot psoriaticni artritisuser posted image ) .... grozljivka, imam strasen cmok v grlu, kar stiska me .... moram omenit zdravnici, ko bom nesla izvide jutrisnjega okulista ....

Sori, k sem zamorila ze navsegodaj ...

Nič nisi zamorila, metuljčica. Saj je logično, da delimo tudi skrbi, a ne? Hm, na misel mi je prišlo, če bi poskusila s čajno mešanico, enkrat sem ti poslala recept? Sicer je ogaben, ampak mojemu ful pomaga. Njega je recimo zdravnica poslala na en brzinski pregled na P. Držaja, predpisali pa smo neke metatraksate, ki so tu mač močna zdravila in med drugim vplivajo na plodnost. Ni šans, da bi on to jemal. S čajem si je ublažil bolečine, recimo ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2391
5.3.2009 10:21:24   
jocika
Aja, pa še neki bi vas vprašala. Moja pupi je bla že trikrat fuuul zaprta. Običajno kaka vsaj enkrat na dan. In takrat ni kakala 3 dni. Probala sem s sladkimi kamilicami, pa nič. Pol mi je pa med.sestra rekla, naj ji dam kapljico olja v mleko in mislim, da je uspelo, ker se je vedno ta četrti dan pokakala, ampak to z mukami, zraven je jokala, kot dež in se mučila in kakala ful na trdo. Jaz sem jo pa nosla tolažla, pa glih tolk, da se nisva skup jokale.... Včeraj mi pa spet ni kakala. Kaj hudiča je to? A ma še ktera take probleme. Za banano sem že ugotovila, da ji je pokazat ne smem. Zdej pa ne vem, kaj jo še tko zapreuser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
5.3.2009 10:23:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Dobro jutro,

jaz sem ga imela nekaj časa, ampak je za moj okus malo preveč asketski. Načeloma ni slab, ker ohrani vse zadnje strani, ki jih obiščeš. Moraš pa paziti, ko izbereš smajlija, kurzor ostane pred njim ... navaditi se ga moraš, to je to.

Pa tudi zadnja verzija Mozille, ki se mi je sama apdejtala, je nekam čudna user posted image

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
5.3.2009 10:27:40   
tims
user posted image user posted image user posted image  Dobri vici. Za dobro jutro paše mal smeha.user posted image

Neboglasnica, kaj te je tok raz****?

Aja, naša je že pojedla. V rekordnih 6min je pojedla cel mali Frutek gozdni sadeži. Zdaj se pa lepo igra na tlehuser posted image .

Jocika, sej bo, boš vidla. In tako kot praviš, pri drugem se boš samo smejalauser posted image . Se pravi, hitro it druzga delatuser posted image user posted image user posted image . Kar se pa pospravljanja tiče: razdeli si delo. Tisto kar je nujno potrebno pospraviš, ostalo pa ko imaš res čas. Ne imet slabe vesti, če imaš razmetano. Pa kaj. Če koga moti, ti lahko pride pa pomagat. Prav tako kar se kuhanja tiče. Pri Timu sem jaz dostikrat skuhala popoldne za drugi dan(če sem imela kaj takega, da je lahko počakalo) in ta čas je imel mož Tima. Ali pa skuhaš večjo količino in daš v zamrzovalnik. In ko pride "ta tečni" dan, vzameš ven, odmrzneš in stvar rešena.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
5.3.2009 10:32:29   
Inigo
jocika - mi smo kronično zaprti. zdaj teče že 3 mesec kar smo na odvajalih - lactecon (laktoza). če misliš, da je res tk hudo, idi v lekarno in kupi Lactecon. daš 5ml v čaj ali mleko ali kr na žličko in horuk. nekaterim ful hitro požene, če pa je kronična zaprtost in je težava v samem črevesju ne v prehrani, pa bo nucala več časa. mi smo šele zdaj začel kakat vsak dan. defenitivno pa se izogibaj rižu, korenčku in bananam. da se je fajn posračkal nam je pomagal tut marelični kompot (marelice sm splaknila z vodo, da niso ble tk sladke in jih zmiksala).pa kivi!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
5.3.2009 10:33:04   
tims
Jocika, kuhan korenček zapira. Banana pa naj bi zapirala samo če jo prej spasiraš in rata rjava. To naj bi veljalo tudi za jabolka. Če pa poje čisto svežo banano, pa naj ne bi zapirala. Ja, pa riž je tudi ta, ki zapira. Tako je bilo meni rečeno pri Timu, ki je bil tudi ves čas zaprt in ni kakal tudi po dest dni, pa nismo nič mogli narest. Edino kar lahko narediš je, da čim več pije, lahko ji daš kakšen krhel pomaranče, ker ima veliko vlaknin in pomaga pri kakanje. Ali pa v navadni jogurt naribaš jabolko. Pa iz suhih sliv skuhaš kompot in ji daš sok za pit. Več se pa ne spomnim.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
5.3.2009 10:35:35   
Inigo
a je kera naročala recinkotov stolček za hranjenje? me zanima kolk ste plačane poštnino?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
5.3.2009 10:36:01   
nanka
Dan,

Matica sem oddala, je šel za 4 dni na nogometne priprave v Medulin, punci sta doma, mene pa čakasneje še javim. Včeraj smo se potepali v Celovcu po Ikei, zapravili preveč , kupili pa par dodatkov za stanovanje.

Neboglasnica čestitke za izpit, Metuljček čestitke za uspešno popravljeno nalogo.

Srečanje prideva, samo povejte kam, sicer ima malo zabasan nosek ampak se ne dam, ker sva res lahko kar zaprte noter še naslednja dva meseca.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 10:38:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2399
5.3.2009 10:38:51   
jocika
hvala punce, super ste - za riž nisem vedela. no, bomo probali ta "naravna" odvajala, kak bo šlo
zdej pa grem, smo se zbudli - pusa

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?