Blacky30
|
Otroka spita, jaz pa s kupom sladkarij pred comp. Zdaj mažem Manner okrogle napolitanke. Mnjami.... Populis, drugi forumi so še na MON, Mama, hmmm, druga pa se ne spomnim. Pa zelo naporen in lep dopust ste imeli. Jocika, kot da bi sebe poslušala pri prvem otroku. Nič nisem sfolgala, zajtrk sem jedla popoldan, skuhala nič, dokler ni kdo domov prišel, skratka, mešalo se mi je. Zdaj pa gledam nazaj in se prav nasmejim sama sebi, kak se nisem znala organizirat. Ne rečem, da je to pri tebi zdaj problem, a jaz sem kar nekaj bluzila, ko je zaspal, potem pa se je zbudil, ko sem se končno spravila nekaj delat. Zdaj pa z dvema sfolgam vse brez težav, pa še vsak večer gledam svojo serijo, puzzle, msn, 2 kavici v miru spijem na dan, knjigo berem, urejam papirje in finance, pa vso gospodinjstvo laufam. Pa gre, moram rečt, da imam kar nekaj prostega časa za comp. Saj bo.... Rebeca, aja, tak hitro. O sranje, to pa ne vem, če bo šlo, moj konča s šihtom ob 15.30, pa po Nejca grem ob 14.30-15h, razen, če se nam uspe kak drugač zmenit, če bo lahko šel prej iz službe. Ti še javim. Jaz sem mislila, da imate popoldan ob kakih 16h, te bi se ful fajn izšlo. Iiiiiiiiiiii, ti maš koledar??? Super, hvala, že pišem zs. Kamp - nama pa se je ful zasral kamp, ko sva enkrat šla in to prvič s šotorom, ampak onim velikim s predprostorom in vse. In prideva dol, nekam pri Biogradu leta 1997 po vojni, pa najdeva kamp, cel dan sestavljava skup šotor, švic nama dol teče, komaj čakava skok v morje. Malo čudno sicer, da je bil sredi julija kamp skoraj prazen, na vsakih 200m je bil kdo, pa dobro, fajn, tako "negužvo" bi si lahko samo v sanjah želel. Greva v vodo, se namočiva, super, potem se oblečeva in greva nekam na večerjo, ker je bil moj rd. Vedno pridemo na morje na moj rd in si ponavadi privoščiva večerjo nekje zunaj. In nič odprtega, v celem Biogradu v centru mesta vse zaprto. WTF?!? Če pa so rekli, da je vojne konec. No, neko čudno hrano dobiva v hotelski restavraciji (če se ji lahko tak reče ) poleg kampa, pojeva, se cel čas sprašujeva, če bova bruhala celo noč al bo ok in potem......ne, to še ni bilo tisto, za kar se nama je vse skup zasralo. Greva po temi proti šotoru, romantika pa to, črički, ko prideva do ene svetilke, ki sveti na cesto in le pogledam na tla in pred menoj 2m kača, se lepo zvija in gre preko ceste. Mož je že skoraj stopil na njo, ko sem ga potegnila nazaj in zakričala. O mater, kaj zdaj. Jaz se nisem upala niti premaknit. Pa tema je bila! Nič, greva okoli po cesti, pa potem do šotora. Aha, prideva 5m naprej, se zvija še en dolgi vrag po travi. O mater, tega je kot smetja. Saj ni čuda, če pa je bil kamp skoraj zapuščen. Totalna panika! Kak naj prideva do šotora, do avta, ki je stal zraven šotora?!?!? Še malo naprej, prikolica in en Nemec sedi na stolčku in uživa v poletni noči, ko mu ena kača leze čist blizu in gre nazaj proti šotoru. Kaj mu te naj pravim, če ne znam nemško. In potem greva nazaj na cesto, ker nisva upala dalje, zbereva pogum in se zaženeva po bližnjici kar s ceste dol po travi tiste 4m do šotora. Kaj pa zdaj? Saj to sranje v šotor tudi lahko pride. Se vsedeva v avto in sediva notri in tuhtava, kaj naj narediva. Ura že ziher 22h, midva sediva v avtu, švicava, ker je bilo svinjsko vroče, jaz nisem upala niti okna odpret, kaj če kača not pride. Prava nočna mora! In se z avtom odpeljeva ven iz kampa na parking, greva v recepcijo kompleksa, kjer sva se dopoldan čekirala za kamp, si najameva sobo v hotelu in greva gor spat. Zjutraj po zajtrku pa se odčekirava iz obeh, kampa in hotela, za kar so naju malo čudno gledali, pa naju briga in greva lepo šotor nazaj skup spravljat. Je stal en dan tam za okras. Spet švicava, a komaj čakava, da izgineva od tam, niti za vodo nama ni bilo več mar. Spakirava in čaoooo, kamp naju nikol več ne vidi. Na moj rd sva potovala 9 ur dol, naslednji dan pa 9 ur nazaj, vmes pa doživela nočno moro. To pa je dopust, ne? Upam, da se vam bo dalo brat. Pridem še potem nazaj, saj veste, serija in lepotca me čakata.
|