|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
4.3.2009 21:43:05   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: jocika

Jocika, jaz sem omenjala kino, ja. user posted image  Pa si ga naredita doma, dober film z neta potegni al idi v videoteko, kokice, pijača, sladkarije, sedežna in ko mala zaspi - akcija. Midva se trudiva, da je to pri nama vsak petek in soboto zvečer. Vsake tolko pa pade tud kino.user posted image
Kaj zdaj, hočeš na seznam al ne? Še nisi nobenih podatkov dala.

Ok, grem iskat podatke, ker mislim da mate zadnje od mene od 3 mesecev, a ne?
Hmmm tistle z domačim kinom je pa tak: zadnje čase hočma ob 8-ih ko gre ta mala spat, pogledat kak film - pa se vragec mali nonstop zbuja, pa joče - pa jo gre dvignat pa pocartat eden, pa drug - madona, da ni mira pol ure. Tak ko bi vedla, da naju še ni v spalnici. ko enkrat greva spat, je pa boljše. Pa še vseen se kdaj ponoči zbudi - duda sem, duda tja, pa dojit, pa vsaj enkrat kr tak mal pocartat, da zaspi nazaj. Ka je to hudiča, zobki? Nima še nobenga, pa ne vem....
No, zdaj grem pa hit po podatke v knjigo kukat

Jocika - te čisto razumem, ker sem v podobnem položaju. Res je zelo težko. Sploh če si večino dneva sama z user posted image . J Naš je tudi nekaj siten. Nič mu ni prav. Skoz bi bil v naročju. Zobkov pa ni in ni.

Omenjala si, da ne moreš spiti niti kave. Jaz je tudi ne bi mogla spiti v miru in še dobro, da je ne pijem. Sem pa zato postala odvisnik čokolade.user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
4.3.2009 21:44:48   
anikabd
Srečanje v Ljubljani - po vsej verjetnosti prideva. Komaj čakam, da se spoznamo.

Blacky - glasujem za medvedka.

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 22:00:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 22:02:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
4.3.2009 22:06:24   
ksenci
res je, vsaka si mora vzet čas za sebe brez slabe vesti, kr drugače škodimo sam sebi. men se je tud skor zrolal, ko sm 3 mesece hodla sam po bolncah in si nism vzela cajta za sebe tud ko sva bla doma. zdaj pa grem najmajn 1x na tedn za par urc nekam- al po trgovinah, frizerju, kavo,..in moj pazi Aljaža. in vrjemte, paše in da ti ful energijeuser posted image
zdaj pa reds nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 2355
4.3.2009 22:34:40   
Blacky30
Otroka spita, jaz pa s kupom sladkarij pred comp.user posted image  Zdaj mažem Manner okrogle napolitanke. Mnjami....user posted image

Populis, drugi forumi so še na MON, Mama, hmmm, druga pa se ne spomnim.user posted image
Pa zelo naporen in lep dopust ste imeli.user posted image

Jocika, kot da bi sebe poslušala pri prvem otroku. Nič nisem sfolgala, zajtrk sem jedla popoldan, skuhala nič, dokler ni kdo domov prišel, skratka, mešalo se mi je. Zdaj pa gledam nazaj in se prav nasmejim sama sebi, kak se nisem znala organizirat. Ne rečem, da je to pri tebi zdaj problem, a jaz sem kar nekaj bluzila, ko je zaspal, potem pa se je zbudil, ko sem se končno spravila nekaj delat. Zdaj pa z dvema sfolgam vse brez težav, pa še vsak večer gledam svojo serijo, puzzle, msn, 2 kavici v miru spijem na dan, knjigo berem, urejam papirje in finance, pa vso gospodinjstvo laufam. Pa gre, moram rečt, da imam kar nekaj prostega časa za comp. Saj bo....user posted image

Rebeca, aja, tak hitro. O sranje, to pa ne vem, če bo šlo, moj konča s šihtom ob 15.30, pa po Nejca grem ob 14.30-15h, razen, če se nam uspe kak drugač zmenit, če bo lahko šel prej iz službe. Ti še javim. Jaz sem mislila, da imate popoldan ob kakih 16h, te bi se ful fajn izšlo.
Iiiiiiiiiiii, ti maš koledar??? Super, hvala, že pišem zs.user posted image

Kamp - nama pa se je ful zasral kamp, ko sva enkrat šla in to prvič s šotorom, ampak onim velikim s predprostorom in vse. In prideva dol, nekam pri Biogradu leta 1997 po vojni, pa najdeva kamp, cel dan sestavljava skup šotor, švic nama dol teče, komaj čakava skok v morje. Malo čudno sicer, da je bil sredi julija kamp skoraj prazen, na vsakih 200m je bil kdo, pa dobro, fajn, tako "negužvo" bi si lahko samo v sanjah želel.user posted image  Greva v vodo, se namočiva, super, potem se oblečeva in greva nekam na večerjo, ker je bil moj rd. Vedno pridemo na morje na moj rd in si ponavadi privoščiva večerjo nekje zunaj. In nič odprtega, v celem Biogradu v centru mesta vse zaprto. user posted image  WTF?!? Če pa so rekli, da je vojne konec.user posted image  No, neko čudno hrano dobiva v hotelski restavraciji (če se ji lahko tak rečeuser posted image ) poleg kampa, pojeva, se cel čas sprašujeva, če bova bruhala celo noč al bo ok in potem......ne, to še ni bilo tisto, za kar se nama je vse skup zasralo. user posted image  

Greva po temi proti šotoru, romantika pa to, črički, ko prideva do ene svetilke, ki sveti na cesto in le pogledam na tla in pred menoj 2m kača, se lepo zvija in gre preko ceste. Mož je že skoraj stopil na njo, ko sem ga potegnila nazaj in zakričala. O mater, kaj zdaj. Jaz se nisem upala niti premaknit. Pa tema je bila! Nič, greva okoli po cesti, pa potem do šotora. Aha, prideva 5m naprej, se zvija še en dolgi vrag po travi. O mater, tega je kot smetja. Saj ni čuda, če pa je bil kamp skoraj zapuščen. Totalna panika! Kak naj prideva do šotora, do avta, ki je stal zraven šotora?!?!? Še malo naprej, prikolica in en Nemec sedi na stolčku in uživa v poletni noči, ko mu ena kača leze čist blizu in gre nazaj proti šotoru. Kaj mu te naj pravim, če ne znam nemško. In potem greva nazaj na cesto, ker nisva upala dalje, zbereva pogum in se zaženeva po bližnjici kar s ceste dol po travi tiste 4m do šotora.

Kaj pa zdaj? Saj to sranje v šotor tudi lahko pride. Se vsedeva v avto in sediva notri in tuhtava, kaj naj narediva. Ura že ziher 22h, midva sediva v avtu, švicava, ker je bilo svinjsko vroče, jaz nisem upala niti okna odpret, kaj če kača not pride.user posted image user posted image user posted image  Prava nočna mora! In se z avtom odpeljeva ven iz kampa na parking, greva v recepcijo kompleksa, kjer sva se dopoldan čekirala za kamp, si najameva sobo v hotelu in greva gor spat. Zjutraj po zajtrku pa se odčekirava iz obeh, kampa in hotela, za kar so naju malo čudno gledali, pa naju briga in greva lepo šotor nazaj skup spravljat. Je stal en dan tam za okras. Spet švicava, a komaj čakava, da izgineva od tam, niti za vodo nama ni bilo več mar. Spakirava in čaoooo, kamp naju nikol več ne vidi. Na moj rd sva potovala 9 ur dol, naslednji dan pa 9 ur nazaj, vmes pa doživela nočno moro. To pa je dopust, ne?user posted image user posted image user posted image  
Upam, da se vam bo dalo brat.user posted image

Pridem še potem nazaj, saj veste, serija in lepotca me čakata.user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
4.3.2009 22:35:46   
Blacky30
Ste vidle, da so ukinili oni napis We're sorry?? Ja, zdaj ti v slo napiše: Če berete to stran, potem pomeni, da smo naredili napako.user posted image user posted image  In še neke flozne dalje pišejo.user posted image user posted image

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
4.3.2009 22:47:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

A obstaja še kateri drugi forum podoben temu? Saj ne da bi vas zapustila, smao tako informativno me zanima.Hvala. Blacky ti boš ziher vedlauser posted image

jap, obstaja - mama.si oz. mamina čvekalnica, pa popov bibaleze.si, bambino.si - no tale ta zadn je men čist brezvezen user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2358
4.3.2009 22:58:10   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Otroka spita, jaz pa s kupom sladkarij pred comp.user posted image  Zdaj mažem Manner okrogle napolitanke. Mnjami....user posted image

Ti so pa res najboljši.

user posted image user posted image user posted image Zdaj si me pa spravila v smeh. Upam, da ne bom ponoči sanjala kač.

user posted image

Zjutraj ko ustanem se počešem user posted image

user posted image

Moja najljubša knjiga Maček Muri.

user posted image

user posted image

Takole se smejim mamici, ko se pači.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
4.3.2009 23:06:06   
Majuska
ahhhh tale naš očka je danes naredil več kot dvojen šiht ... sva govorila ob 16.30, da imajo težave s strežniki in da morajo poštimat stvari in zdajle ga čaka še ene pol ure dela menda. Porkaduš!

Priznam da mi je bilo kar malo dolgčas brez njega ... čeprav so šli zdaj moji plani za danes v franže user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
5.3.2009 0:17:12   
tims
Čer.

Sem gledala Leonarda in Hanksa na A kanalu. Mi je ful luškan filmuser posted image . Nina spi, Tim spi, moj spi, jaz pa bluzim. Zjutraj si bom pa spet rekla:" ma dons grem pa ob desetih spat." Ma, ja. To čist vsako jutro govorim, pa nikol nič od tega. Ojoj, pa še Timu moram pripravt za oblečt za vrtec.

Neboglasnica - čestitke za opravljen izpituser posted image . Mogoče se je pa uniforma skrčla pri pranjuuser posted image ?

Jaz pa ne jem več sladkega. Prej, ko je bila Neboglasnica pri meni, sem pojedla par koščkov enega peciva, pa sem bila potem skoraj dve uri na wcuser posted image . Driska taka, da sem mislila, da me bo kar pobral. To ni zame, vam rečem. Tudi zadnjič je bilo isto, ko sem pojedla v Emporiumu tisto čokoladno pito.

Ilatic, ful dobra slika. user posted image . Jaz tud rada sestaljam puzzle, ampak Timoveuser posted image  (50kom)

Blacky, super dopustuser posted image . Men bi se tud strgal, da bi vidla kaj takega. Moram pa rečt, da veliko raje kampiram, kot pa da sem v apartmaju. Zdaj odkar imava Tima hodiva v Barbarigo. In mi je prav grozno. Če si v šotoru, si zaprt v tisto spalnico in nič ne more notr, v apartmaju pa tista golazen leze vse povsod. Lansko leto smo našli tri škorpijone. Brrrrrr. Me kar srh spreleti ko se spomnim. Upam, da nam bo letos uspel it kampirat. Sva pa brez šotora ostala. Starega sva vrgla, ker je bil fuč, novi so pa ful dragi. Se strinjam z Lex in Rebeco, da imaš v kampu bolj stik z naravo, vržeš eno majco gor in to je to, ni se ti treba rihtat za zajtrk in večerjo....

Flower, ja se strinjam s tabo, da lahko popiješ kavo, vprašanje pa je kakšen mir imašuser posted image . Pri nas je sicer zjutraj kar mir. Jo lahko popijem. Sem jo pa dons animirala sigurno eno uro, ko sem kuhala. Je sedela v stolčku v kuhinji in vmes, ko sem kuhala, sem ji pela, pa sem se ji skrivala, pa mahala s kuhinjsko krpo.... In je kar šlo. Po eni uri me je mela pa dost in je začela tult, sem točno vedla, da zdaj se pa lahko tud na trepalnice postavim, pa ne bo nič pomagalouser posted image . Ja, res pa je , da je imela čas za spanje, kar pomeni tudi dojenje, tko da je bila še kar dobra. 

Populis, vidim da obvladaš vremensko napoved. Bi blo fino, da bi šla zamenjat uno na Pop tv. Mater mi je zoprna, k sploh ne zna govort kokr trebauser posted image . Katja Jevšek, al kaj je že. No, upam, da bo datum držal za spanje Lareuser posted image . Da ti ne bo treba popravljat.

Majuska, ti pa res glej da boš šla k zdravniku in potem takoj poročaj kaj je bilo.

Ziher sem še kaj pozabilauser posted image . Grem Timu pripravt za oblečt, pa se mogoče še kaj spomnimuser posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
5.3.2009 0:17:28   
lili3
Jaz sem zlikala cel kup perila, pomila posodo, načrpala mleko, mal prečekirala RR, zdaj pa počasi spat.

Blacky, joj to je bil pa grozen dopust, ampak zapomnila si ga boš za celo življenje. Men kamp prav zaradi kač in raznih žuželk, pajkov ne diši preveč. Nisem še poskusila, ampak me zaenkrat niti ne mika.

Mirjam, tvoj mož je imel pa srečo, da se je izognil nesreči. Jaz sem enkrat ko sem bila še v srednji šoli, tudi videla, kako so se eni fantje sredi križišča obrnili na streho avtomobila. Jaz sem čakala zjutraj kolegico, smo šli v Čateške, sem pol bila še celo pot tja in nazaj čist presrana. Aja, njim pa ni bilo nič, sem čula kak so se v avtu smejali, pol ko so ugotovili da so vsi ok. Mislim da so se vračali iz nekega žura.

Mene je tudi pred kakšnim mesecem križ ful bolel, zdaj pa je malo bolje. Sem pa že jaz tudi študirala o kakšni masaži. Bi se prav prilegla.

Anikabd lepe slike.

Jaz si tudi vzamem čas da kavico spijem, Aljaž je ponavadi na tleh, pa se usedem zraven njega in spijem kakšno kavico in mal surfam po netu.

Tisti otroci, ki so imeli bolj tekoče blato preden so dobili zobek, kako dolgo je to trajalo? Pri nas se že vleče en teden, takšno bolj mehko blato, kaka pa tudi 4x na dan in to kr fejst. Zdaj pa ne vem, al je kaj drugega al bo zobek pokukal ven. Drugače pa normalno je, nima vročine.

Lahko noč.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
5.3.2009 0:28:02   
tims
Evo, je pomagal mal pavzeuser posted image user posted image user posted image .

Srečanje - meni sigurno bolj odgovarja Btc, ker lahko tja pridem peš, glede na to, da sem brez prevoza.  - tko kokr je že Populis ugotovila. Ampak bova z mojim v nedeljo jagode obirala, pa me bo mogoče pripeljal na mitinguser posted image user posted image user posted image . Upam samo, da ne bo imel ful dela v službi.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
5.3.2009 0:39:37   
tims
Aja, pa še neki.

Jutri bi za kosilo delala široke rezance z morskimi sadeži. Nisem jih pa še nikoli. A ima katera kakšen fajn recept, kako naj jih nardim? Hvala že v naprejuser posted image

Zdej pa res grem spat.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
5.3.2009 6:41:49   
Netta
jutro,

ojejej...res ne maram takilih noči...sem vstala ene 7x se mi zdi in ob 5h je bila že akcija...saj vidite uro...bo šla že nazaj spatuser posted image user posted image user posted image
ilatic - lepe puzzleuser posted image

jocika - nisi slaba mama, pomoje je vse samo stvar organizacije in zahtevnosti otroka...sicer pa sem tudi sama  sedaj bolj malo tu gor, ker je ane dost povsod in se je nevarnost bušk povečala za 100 procentovuser posted image

neboglasnica - bravo za opravljen izpituser posted image

metuljček - čestitke za oddan doktoratuser posted image
srečanje - pridem končno po dolgem časuuser posted image   kam že??

jamski človek - je katera že gledala in oceno prosim!

zobki - s čim že čistite in ali je potrebno bit na kaj pozoren pri nakupu prve zobne ščetke?

lili - pri nas je skozi tako od takrat ko je dobila prvi zob, tako da čakamo naslenje...to je sedaj že tretji teden...kaka tudi 5-6x na dan

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
5.3.2009 7:41:26   
rovar_ka
Dobro jutro! user posted image

Včeraj smo malo pohajkovali naokoli, ker je imel dragi roj. dan. Tia se mi je že od jutra zdela neka vroča, sem ji tudi zmerila vročino, ki pa je ni imela. Do večera, ko smo prišli domov - 38user posted image Boga pikica mala, pa se mi je zdela, da je čist cartasta bla. Tudi zaspat ni hotla sama zvečer, je stokala in se premetavala sem pa tja, dokler je nisem vzela k sebi in je samo zadovoljno zaprla očke in se stisnila k meni. Aja, pred tem sem ji dala svečko... V glavnem, komaj je gledala, čist bla fertik, in ko je "spala" že enih 5 minut je začela krilit, se obrnila na trebušček in taki nasmešek na obrazu, pogovarjanje, ni da niuser posted image Ji je padla vročina in je bla čisto naspidirana, tak da je šla spat komaj ob 22 namesto ob 20user posted image Zbudili pa smo se ob 6.30user posted image

No, vročine zdaj nima, tudi ponoči je več ni imelauser posted image Je pa tud imela malo vodeno blato. Mislite da bi lahko bili novi zobki?

Kak ste ve kaj drugače?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
5.3.2009 7:56:59   
metuljcek321
Morning!

Danes sem se zbudila zelo zaskrbljena & zalostna - nekaj me bolijo clenki na rokah, bojim se, da me bo napadel psoriaticni artritis (imam namrec luskavico po nohtih, mami pa hudo obliko akilozirajocega spondilitisa - vnetja hrbtenice/revmauser posted image , ki se seveda veselo deduje v cca. 50 %-ih, med drugim tudi kot psoriaticni artritisuser posted image ) .... grozljivka, imam strasen cmok v grlu, kar stiska me .... moram omenit zdravnici, ko bom nesla izvide jutrisnjega okulista ....

Sori, k sem zamorila ze navsegodaj ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
5.3.2009 8:00:34   
neboglasnica
Samo pozdravim, me Staš vleče za hlačnico user posted image .

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
5.3.2009 8:27:35   
rovar_ka
metuljčekuser posted image Upam da ni to in da so skrbi odvečuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 8:30:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
5.3.2009 8:30:56   
metuljcek321
ilatic, WB, lepi puzzli! Midva sva tud ene mega nekoc sestavila - macke - vse v podobnih barvah - uf, je blo dela ohohoj, ampak, ko pa clovek konca, je pa ulala dober obcutek.

Majuska & co. thanks za cestitke ob oddanem dr. - se mi res fajn zdi, zdaj le cicam in cakam na datum.

Blacky, a ves, da mamo samo en tak koledarcek, ki je na hodniku, vec jih nismo dobili - recesija tudi na tem podrocju, I guess.

mojcek, potem se pa moramo kaj zmenit za surfarijo ... mene moj ze zdaj obcasno masira, da bi sli v Opatijo - Preluk, kjer piha cisto vsako jutro ob istem casu (nekaj ur), potem pa popolnoma preneha - je tvoj ze bil tam? Surfarski raj. Sem sla enkrat z njim, a sem le opazovala sibanje gor in dol. Aja, se je prijavil na konferenco tam blizu, bo predsatvil prispevek, samo pa surf & naju z Anjo, pa bodo se mini pocitnice ... mislim, da enkrat maja ... samo se potrdit moravauser posted image

mami - cez 14 dni mora spet nazaj na pregled & povejo, kaj in kako. Upam na naboljs!

populis, ja, poznam tunel ter pot iz Strunjana do Portoroza - vcasih smo imeli prikolico na pavsal v Strunjanu (pa sva s frendico hodili pes na zur v Portorozuser posted image  ... za nazaj je blo rahlo scary, ker vse selesti, miga, popolna tema, drevesa naokoli ... brrrr ...), Bernardin mi je pa tudi poznan - sva z mojim imela tam zasidrano jadrnico - lepo, lepo, lepo, fine potke za sprehajanje & uzivanje!!! Potem gres pa lahko se od Pirana pes do Strunjana ob morju ... ampak tu odpade vozicek, ker je res bumpy road oz. je sploh ni, ker hodis po obali.

Vidim, da ste imeli ful fajn itinerarij - obdelali ste slo obalo, potem jo pa mahnili se v Miramar ... ja, jaz mam tdu shranjena linka, ki ju je prilepila hd & imamo tud namen se enkrat spomladi zapeljat do tja - ko cveti, je zihr prelepo!

populis, podoben forum je na www.mama.si - tudi tam cvekajo po mesecih ipd. Aha, punce so me spomnile na bibaleze.si - ampak ne vem, a je tam kaj zivahno sploh?

jocika, Celjanke so se ravno zadnjic nekaj menile, da bi bilo fajn se kaj dobit ... spremljaj tule na RR-ju, bodo sigurno kaksen datum dolocile kmalu & boste pocvekale se v zivo.

Joj, rebeca, ze ob 18.30 sta v horizontali - Amerika! Fajn, da se stanje pridno izboljsuje!

3jemi, ja sardele/sardine ... never mind ... boge ribice! Ampak galebi so se pa napokali do poletja, a ne? Kje so slikani tisti kolicki, btw? They look awfully familiar!

user posted image  neboglasnica - you nailed it! Odlicno! Saj smo vedele, da bos blestela. In congrats fantom za lepo gesto. Glede uniforme - no worries, oprijeto je sexyuser posted image  Mimogrede: si ze izbrala, kaj bos oblekla (en majcek sem pozabila, kaj imas - remind me, please!) - ko so zadnjic punce nalepile nekaj fajn slikic za ideje ... user posted image  za umetnisko zilico tvoje hcerke!!!

ksenci - prepir zaradi hrenovke? Sounds impossible ... ja, kva sta se pa spicla?

O, anika, super, da prides tudi ti. The more, the better! In kaksne lustne slikice - sam (saj ves) malo vecje next time, prav? Me smo (nekatere) ze stare koke & ne vidimo prav dobro, pa da ne bo treba zacet povecevalne lupe nosit za branje RR-jauser posted image

Blacky - a ves, kako pravijo: "Enkrat ni nobenkratuser posted image " glede kempa. Imela sta ful smolo (res ogroooomno smolo - kace - brrr - tega se menda bojim najbolj v zivljenju - na parceli na Hrvaskem sva enkrat srecala crnega vraga, dolgega fuuul, debelega pa tud ..... menda se ej zdaj odselil, ker sem zagnala tako paniko), drugac je fajn sotorit - nikoli niti pomislila nisem na kacone, dio mio. Se dobr, da nisem tvoje storije prebrala pred leti ... pa shit, k sem jo zdaj, ker me bo vedno en mal matralo: kaj pa, ce ... (v Avstraliji sem bila zeloooo samozavestna, ker sva imela avtodom & sem se tolazila, da kaca pac ne bo sla plezat, ampak bo raje zavila k tistim, ki so v sotorihuser posted image ). Pa se danes se kupijo taki sotori, k ga das ven iz vrecke, odvrtis & hopla je ze sestavljen - nekaj sekund, pa si ready za na plazouser posted image  user posted image  Midva sva ga pred kratkim kupila za darilo & ga uporabljajo na veliko - pohvalijo trotl ajnfah sistem.

tims, meni sta Hanks IN DiCaprio ful fajn igralca, ju rada pogledam, ker sta v kvalitetnih filmih - mostlyuser posted image  Vremenarka Katja s POP-a ... don't get me starteduser posted image  user posted image  user posted image

lili, tudi pri nas doma je Anja odprla hiperprodukcijo kakanja, je normalno, tu in tam je malo rdeca ritka, zobka pa se kar ni in ni ... Bomo videli, kako dolgo bodo trajale prepriprave & kdaj bo mala postala zobatecuser posted image

mirjam, Jamski clovek - nope, grozna noc - jutri bo pa super, you'll see!

rovarka, happy b'day tvojemu. In ja, could be zobek. Kako je zdaj mala Tia? Je vrocina sla bye, bye?

Zdaj grem pa jaz bye, bye na zajtrk ... adijos ...

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 8:31:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2372
5.3.2009 8:31:22   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

metuljčekuser posted image Upam da ni to in da so skrbi odvečuser posted image

Hvala, me too!!!!

(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
5.3.2009 8:33:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kamp: ... šotorom lezel pajek premera 10 cm, taki ko jih imajo ljudje v terarijih. Z debelimi kosmatimo nogami. ko je kolega stopil na njega je kri kar špricnila.

O, bejbi, poznam to. Tudi iz prikolice kdaj pade kaksna mrcina & potem moram stopit a akcijo - moj se jih boji fuuuul, ampak pssst, tega vam nisem povedala (ker on ZANIKA, da ima fobijo pred pajkiuser posted image ).

In user posted image  za zobek nr. 4!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2374
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 8:35:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?