|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
6.1.2009 8:09:19   
petarda
Ada si kaj bolje danes? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.1.2009 9:12:16   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....ampak user posted image  boš pa ja prišla v NM pogledat, ne? user posted image

Seveda, z veseljem. SAmo naj še počaka kaka 2 meseca, itak so ceste slabe user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.1.2009 9:12:18   
*bubi*

A nosečnost vpliva na spomin? user posted image

Sem že našla odgovor...predno me kera prehiti user posted image .....ne nosečnost!....starost, starost! user posted image user posted image user posted image user posted image

o, ja, pa še kako vpliva user posted image user posted image user posted image  moji možgani so bili kot ementaler user posted image  Je bil res problem v službi, sem morala vsako stvar zapisat, ker mularija te tik tak okol obrne user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.1.2009 9:14:06   
*bubi*
Zanimivo.... z bubijem sva se tudi šla včeraj včlanit v knjižnico. Sicer ni nova, je pa lepa, imajo tudi ful igrač za izposojo. Pa bubiju je že tam bilo tak zanimivo, da bo treba večkrat it.... raje v knjižnico kot v igralnico v šoping center user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.1.2009 9:45:03   
ada2

Ada si kaj bolje danes? user posted image

ne, še slabše, masaže ni bilo, k vsemu je pa prav fajn prispeval še mojuser posted image , obljubil je, da bo najkasneje do 5 doma včeraj, ker je moral nujno s kolegi na pijačo (pa saj, logično, letos se še sploh niso videliuser posted image user posted image user posted image ) in je prišel 10 minut pred 7. spičila sva se prav grdo, ker je bilo meni vsega dovolj. že 3 mesece sem bolj ali manj zaprta v hiši, vsa komunikacija z zunanjim svetom mi je ta prekluser posted image internet in pa moja starša (saj je ok družba, ampak vmes so skoraj 3 generacije), ter otroka. kolegice so očitno pozabile name, ker odkar sem jaz nehala klicat tudi mene nobena več ne pokliče, da bi pa se katera na obisku oglasila je pa itak že znanstvena fantastika. v petek sem šla za eno slabo uro v službo malo poklepetat in včeraj mi je moj to pod nos vrgel, da kako pa lahko jaz njega obsojam, ko pa sem jaz tudi šla v petek na pijačouser posted image user posted image user posted image (ja, ful sem se napila, pa cel dan me ni bilo - v bistvu sem šla teti v dom voščit novo leto, pa pri sodelavkah sem pol ure poklepetala).
pa da ne boste mislile, da ga hočem doma privezat na sebe. sem mu že milijonkrat rekla, da zaradi mene lahko gre vsak dan na pijačo, ampak naj bo to ena pijača, ne pa od 2 popoldne pa do 7 zvečer.

no, tak, dala sem iz sebe, zdaj grem pa spat, ker sem totalno hin in se prav bojim, da zapadem v depresijo, saj se mi vsake toliko oči kar napolnijo s solzamiuser posted image

aja, Adam tudi ful uživa v knjižnici, prakticiramo to že dolgo, saj jo redno obiskuje Nuša.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.1.2009 13:27:31   
*bubi*
ada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.1.2009 16:33:59   
petarda
Ada včasih pride tak dan, da bi se človek kar zjokal, ko se ti zdi, da si sama za vse, da so te vsi zapustili, pozabili....user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar daj to iz sebe ti bo lažje, saj gotovo ti je že user posted image

Glede prijateljic... tebi se zdi, da so te zapustile, ker nimate več toliko stikov...ti itak imaš zdaj čas, samo spomni se kako je bilo predno si šla na bolniško...ziher si komaj dohajala vse skupaj...Jaz se spomnim kako sem imela jaz slabo vest, ko sem bila še v službi in nisem imela časa vzdrževati stikov z zelo dobrimi prijateljicami...je bilo tudi par takih vmes, za katere vem, da so imele čas, ker so bile doma....jaz pa res delala od jutra do večera in sem komaj dohajala...spomnila sem se fuuuulkrat na njih, ni pa bilo časa, volje, trenutka...da bi jih poklicala ali celo šla na čaj....sem se pa vsaj enkrat na teden spomnila na njih.... Hvala bogu bom imela zdaj do marca oblaufat vse in iti na pijačko z vsemi, ki sem jih "zapostavljala" user posted image ....

Glede user posted image .....saj bo minilo...je pač tako ponovoletno obdobje, ko je treba še z vsakim nazdravit, par besed...pa se zavleče....sploh pa je tako pri tistih, ki imajo kako svojo dejavnost, da se morajo skoz nekje vrtet, da posel laufa...glej to s te strani user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.1.2009 16:37:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, tak, dala sem iz sebe, zdaj grem pa spat, ker sem totalno hin in se prav bojim, da zapadem v depresijo, saj se mi vsake toliko oči kar napolnijo s solzamiuser posted image

Če te bo kaj takega spet zagrabilo, kar pridi na RR, da te malo potolažimo, nasmejimo... user posted image .... ali pa se recimo spravi na facebook...ziher boš našla par starih prijateljev, sošolcev....je prav zanimivo koliko ljudi je gor in mene osebno veseli, da na ta način malo vzdržujem stike z njimi, vidim kaj počnejo v življenju, kake lepe otročke imajo....evo samo predlog....ko bo pa enkrat marec...pol pa itak ne bo časa za depresijo user posted image ...ne za RR, ne za facebook....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.1.2009 16:39:41   
petarda
Pri zobozdravniku smo odlično opravili in dobili diplomo za zdrave lepe zobke user posted image user posted image user posted image ...luknjica na enem zobku se ne širi, moramo jo pa spet priti pokazat čez 4 mesece.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.1.2009 19:27:53   
*bubi*
joj, petarda, kak znaš ti lepo napisat user posted image

sem se jaz tudi zamislila.... in veš kaj, imaš prav user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.1.2009 19:30:26   
*bubi*
ada, ko sem te brala, me je kar imelo, da se ti z bubiko en dopoldan nacrtava na vratih. Pa ni tak enostavno, vseeno nismo tako blizu user posted image . Sem te hotela vprašat, koliko si kaj mobilna... če bi se recimo na pol poti dobili. OK, na Ptuju user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.1.2009 20:37:30   
ada2
petarda hvala za lepe besedeuser posted image user posted image user posted image in veš kaj? kot da bi brala moje misli, me je danes klicala ena kolegica, s katero sva se spoznali ko sva obe prvič postali mami, torej rodili sva na isti dan in si delili sobo v P in se tolažili in bodrili in sploh je bila najboljša cimra kar si jih lahko želiš. in ko se je adam rojeval je bila z mano ves čas poroda in še po porodu je pstala z nama celi 2 uri. in kljub temu, da je med nama celo morje kilometrov in se vidiva res zelo poredko (od adamovega rojstva se še nisvauser posted image ) je med nama še vedno ena posebna vez.

bubi mobilna sem zelo slabouser posted image , skoz brez avta, oz. če si atovega sposodim, kar pa je zaradi njegovih nenehnih upokojenskih opravkov zelo težko. no, na ptuju bom naslednji ponedeljek, ko imam pregled... bi pa skoraj raje videla, če bi z bubiko prav do mene prišle.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.1.2009 20:58:25   
NinaŠ
Ada user posted image  
Petarda lepo si napisala user posted image

Tudi sama sem "izgubila" veliko prijateljic v letih, ko smo si ustvarjale družine user posted image . Vendar smo se pa mnoge zdaj, po letih, ko imamo (že) vse otroke spet našle user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.1.2009 21:00:24   
NinaŠ
Mene pa ima, da bi šla jutri dopoldne, pred službo, smučat user posted image . Sicer je napovedano hladno user posted image , toda za naslednje dni pa še bolj user posted image , brrrr. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.1.2009 21:28:09   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako lepe barve!!!!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.1.2009 21:30:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mene pa ima, da bi šla jutri dopoldne, pred službo, smučat user posted image . Sicer je napovedano hladno user posted image , toda za naslednje dni pa še bolj user posted image , brrrr. 

Ti si kar privošči, če se ti le da user posted image

Jaz pa moram jutri nujno k zobozdravniku...sem danes spet zagrizla v živc (prvič sem že v soboto na poti do bubike...na Trojanah) in sem videla vse zvezde...tak, da res moram it....samo se mi res ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.1.2009 21:36:48   
petarda
Ada kako gredo tebi kaj predkloni? user posted image  Beri čevlje zavezat, se pobrit.... Meni kar slabo rata, ko se spomnim, da se moram obut....sem se do zdaj vlekla z jesenskimi čevlji, ki so samo za zapet...zdaj pa sem že nujno rabila ene nove...iščem, iščem kaj samo na zadrgo...pa nič...vsaj nič vsaj delno sprejemljivega...pa nisem imela veliko časa, niti se mi ne da it v 100 trgovin, sploh pa ne petardita s sabo vlačit....no in sem kupila ene za zavezat user posted image ...sem si mislila...saj je samo še 59 dni user posted image ....samo, ko zdaj pomislim ne vem, če ne bom šla enih gumijastih škornjev samo za nataknit iskat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.1.2009 21:39:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tudi sama sem "izgubila" veliko prijateljic v letih, ko smo si ustvarjale družine user posted image . Vendar smo se pa mnoge zdaj, po letih, ko imamo (že) vse otroke spet našle user posted image .

Ja...res je...vezi ostanejo....v penziji (ko bomo imel dost časa user posted image ) ga bomo spet vsi skup žural user posted image .

Ada sem vesela, če sem te vsaj malo v dobro voljo spravila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.1.2009 21:44:22   
petarda
Mi je prej lubi rekel, če pridem, da bova skup pogledala en film na TV...in ok...grem....čeprav vem, da bo smrčal čez 10 minut...on kao...ne, ne bom...prid no.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....glede na to, da sem že na RR ne rabim naprej razlagat, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Smešno...ampak dejstvo je...da mu zvečer nikoli ne rata pogledat celega filma...nikoli....no...niti ni tako smešno...človek je utrujen user posted image ....ampak, da bi šel pa v posteljo spat...to pa ne....pol se pa sprašujem po kom je petardito user posted image user posted image user posted image user posted image .....meni ni lepšega kot se zleknit v posteljo, pogasnit luči in v miru spat...ne pa tle na sedežni, pred TV, pa luč mu v glavo sveti, pa jaz tolčem po računalniku....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.1.2009 21:45:48   
petarda
Aja...če pa slučajno prešaltam program...se pa vedno zbudi...in kao..kaj šaltam, ker on itak gleda!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  ahahahahaha.....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.1.2009 22:02:03   
petarda
Danes pa ne bom datuma obračala...sem čist preveč utrujena...samo kamilice zavrem in jih postavim k petarditu v sobo, lubija premaknem user posted image user posted image user posted image user posted image  in v posteljo user posted image ....

Lahko noč tudi vam user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.1.2009 23:18:53   
NinaŠ

Smešno...ampak dejstvo je...da mu zvečer nikoli ne rata pogledat celega filma...nikoli....no...niti ni tako smešno...človek je utrujen user posted image ....ampak, da bi šel pa v posteljo spat...to pa ne....

Aja...če pa slučajno prešaltam program...se pa vedno zbudi...in kao..kaj šaltam, ker on itak gleda!!!  ahahahahaha.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot da bi mojga user posted image opisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo danes sem jaz že oddremala eno kitico v postelji, moj user posted image pa je prejle, ko sem prišla v dnevno, rekel, da film gleda, čeprav je bil "sneg" na televiziji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.1.2009 23:21:22   
NinaŠ
Ah nič, grem se gret nazaj v posteljo, me en velik termofor čaka tam user posted image . Nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
7.1.2009 7:31:30   
NinaŠ
Dobro jutro! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
7.1.2009 8:23:13   
NinaŠ
No sem se odločila... ...grem smučat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.