Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 18:30:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Z sva se dopoldne prijetno nasmučala . Sicer je bilo OK le do 11., potem se je naredila gužva - na smučišču, za na žičnico ni bilo panike, tako da sva ob 12., ko je bilo res že brez veze smučat, saj si samo še gledal, da koga ne povoziš, odnehala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 19:32:33
|
|
|
|
Paštetka
|
Dober večer, drage moje dame... Najprej: SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVO NAJ BO LETO 2009 ZA VAS in ZA NAŠE OTROKE, PA PRIDNE IN DELOVNE MOŽE VAM ŽELIM, TAKE, DA NAS BODO POSLUŠALI IN HODILI Z NAMI PO ŠTACUNAH, NAM ZVEČER MASIRALI NOGE .... in nič težili . SREČNO!!! Mleko??? No zdaj smo še ugotovili od česa ima M , že par mesecev bolečine v trebuščku. Zdaj je že tako hudo in daleč prišlo, da ne sme pojesti niti 2 žlički pudinga. Takoj dobi bolečine in krče. PO mleku pa zbruha vse v naslednji sekundi ven. . Čez 2 tedna imamo v bolnici preiskave za laktozo. Itak, da že skoraj nič ne sme jesti zaradi alergije na soje, zdaj pa še mleko. Zdaj sem ga komaj navadila, da zjutraj namesto mleka popije kislo mleko ali jogurt. Pazi: na flaško . In od takrat, ko ne pijemo mleka in mlečnih izdelkov, naš M je in je. Sploh se ne more najesti. Skoz je lačen in redimo se končno . O naši damici pa sploh ne bom, ker bo glih zdaj v kilah dohitela bratca . Ta pa poje vse, kar ji daš. V vrtcu poje vse za ostalimi Pa hvala vsem za čestitke po SMS-u. Sem cele dneve bila v službi, tudi silvestrovala v službi, delala na novo leto... Evo danes sem po ne vem kolikih dnevih končno doma. Ta mesec sem naštepala čez 220 ur . Jutri spet delam... pismo moram menjati službo
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 2.1.2009 19:35:17 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 20:10:29
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka kako lepo, da si se oglasila! Se velikokrat spomnim nate in te prav pogrešam tu na čveku... Ni pa nič fajn brati o M alergijah....upam, da kmalu izzvenijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 20:16:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, tole z mlekom na slamco je pa za kdaj dobra ideja , ker jaz moram tudi takoj, ko se Tina zbudi, leteti v kuhinjo kakavčka pogret . Če ga čez noč pustiš na radiatorju, je še malo toplo Mi ga imamo na kuhinjskem pultu in si ga zjutraj sam postreže .... ampak je prav odvisen od tega čokoladnega mleka in sokov na slamico...ker kakav recimo...ni šans...oziroma se moram ful potrudit da ga prepričam...pa nič ne pomaga, tudi če damo v šalčko in potem slamico noter. .....v bistvu je vse mleko zavračal, dokler nismo poskusili s to varianto...in hvala bogu je uspela...ker v nasprotnem bi brez mleka gor zrasel....no...saj nebi bil prvi...niti zadnji ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 20:55:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka kako lepo, da si se oglasila! Se velikokrat spomnim nate in te prav pogrešam tu na čveku... Ni pa nič fajn brati o M alergijah....upam, da kmalu izzvenijo tudi moj podpis Petarda, kaj petardito nič ne pokaplja okrog, ko sam slamico vtika v tetrapak? Ker Tina vedno uspe premočno prijeti tetrapak, tako da če bi zjutraj sama izvajala ta manever bi imela jaz potem še več dela, kot z gretjem kakava
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 20:58:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem cele dneve bila v službi, tudi silvestrovala v službi, delala na novo leto... Evo danes sem po ne vem kolikih dnevih končno doma. Ta mesec sem naštepala čez 220 ur . Jutri spet delam... pismo moram menjati službo ja prav res Tudi sama sem eno obdobje delala vse dni, od jutra do poznega večera.... vendar takrat še nisem imela otrok in si zdaj tega ne bi več privoščila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 22:18:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka kako lepo, da si se oglasila! Se velikokrat spomnim nate in te prav pogrešam tu na čveku... Ni pa nič fajn brati o M alergijah....upam, da kmalu izzvenijo se še jaz podpišem. SAmo nekaj mi ni jasno - mleka in pudinga ne sme, kislo mleko in jogurt pa lahko Pa na flaško? Kak pa kaj nečakec? Malo mleko pa mi na morju prakticiramo, ker ga ni treba imet v hladilniku. In k sreči je mleko dovolj, ne rabi bit čokoladno. Ker je sladkarij že itak too much Doma pa tudi nenavadno veliko mleka spije, sploh odkar imamo bubiko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 22:19:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem cele dneve bila v službi, tudi silvestrovala v službi, delala na novo leto... Evo danes sem po ne vem kolikih dnevih končno doma. Ta mesec sem naštepala čez 220 ur . Jutri spet delam... pismo moram menjati službo al pa šefa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 22:54:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, kaj petardito nič ne pokaplja okrog, ko sam slamico vtika v tetrapak? Ker Tina vedno uspe premočno prijeti tetrapak, tako da če bi zjutraj sama izvajala ta manever bi imela jaz potem še več dela, kot z gretjem kakava Stara moja to so pa izkušnje ....ja, je bilo na zečetku tudi pri nas enako...zdaj obvlada v nulo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 0:04:29
|
|
|
|
petarda
|
Evo obrnem datum in grem v mižule Lahko noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 3:06:16
|
|
|
|
smehuljcica
|
Oj oj oj!!! Kok se da do tjebe pridet, Bubi? Mam eno željico. Tako veliko. Želim si pravljice... Priznam, sm bebka za računalnikom. Pojma nimam kak se kej usje dela in dol vleče...sam se učim. Bi mi lahk nekak sporočila, če je možno, da tudi meni nekako posreduješ te tvoje pravljice? Plosim plosim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 8:46:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za vse, ki ste fraj danes ...jaz pa (spet) v službi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 8:50:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Oj oj oj!!! Kok se da do tjebe pridet, Bubi? Mam eno željico. Tako veliko. Želim si pravljice... Priznam, sm bebka za računalnikom. Pojma nimam kak se kej usje dela in dol vleče...sam se učim. Bi mi lahk nekak sporočila, če je možno, da tudi meni nekako posreduješ te tvoje pravljice? Plosim plosim. a misliš, da kdo drug ne bi bil dober za pravljice ...al je samo bubi tolk dobra pripovedovalka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 9:23:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: smehuljcica Oj oj oj!!! Kok se da do tjebe pridet, Bubi? Mam eno željico. Tako veliko. Želim si pravljice... Priznam, sm bebka za računalnikom. Pojma nimam kak se kej usje dela in dol vleče...sam se učim. Bi mi lahk nekak sporočila, če je možno, da tudi meni nekako posreduješ te tvoje pravljice? Plosim plosim. Oj oj oj...kdo pa si ti smehuljčica? Mi tak simpatično pišeš in očitno nas spremljaš... Bubi mene tudi zanima kak se da do tebe pridet ....ampak danes ...se gremo sankat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 9:26:43
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 10:19:25
|
|
|
|
petarda
|
Z bubi sva zmenjeni enkrat popoldne pod pohorjem Zelooooo bi bilo fajn, če bi še kaka novembrčica prišla na randi.....ada? Naty? Paštetka? Nej?... ....ajde...kera se upa pridet, da jo nakepam?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 10:22:05
|
|
|
|
ada2
|
pri nas je pa tak lep sonček... ampak mrzlo... gremo zdaj na kratek sprehod, ati nam je pa pobegnil na inventuro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 10:25:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Z bubi sva zmenjeni enkrat popoldne pod pohorjem Zelooooo bi bilo fajn, če bi še kaka novembrčica prišla na randi.....ada? Naty? Paštetka? Nej?... ....ajde...kera se upa pridet, da jo nakepam? bi si upala kepanje prenest, ampak sem brez avta če pa kje vidiš eno suhceno ženšče, enega velikega močnega moškega, eno 13 letno frajlo in 11 letnega mulca, ki bo med hojo delal še milion reči in enega razigranega psa pasme aljaški malamut, ki bo morda celo sani vlekel, jih pa pocukaj, ker to je moja sestra s familijo, ki grejo danes tudi na pohorje, da se kužika znori na snegu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 12:36:25
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Z bubi sva zmenjeni enkrat popoldne pod pohorjem Zelooooo bi bilo fajn, če bi še kaka novembrčica prišla na randi.....ada? Naty? Paštetka? Nej?... ....ajde...kera se upa pridet, da jo nakepam? petarda, bubi uživajte tudi mi smo šli mal ven, res bolj malo saj je Ela še vedno mal bolana, hrope ful, z nosa teče, imamo sončka in celo snegec naletava zdaj smo imeli kosilo, sem spet na dieti, 3. dan ločevalne, prav ponosna sem nase da zaenkrat še tok ne grešim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 14:54:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo se danes, ko sem prišla iz službe (no drobižka in še pol ure več), naužili snežnih radosti na sončku - smo se nakepali, nakidali, in "nalopatali" - naša drobižka z lopatami veliko bolj uživata kot na "pravih" sankah . Zdaj je v delu kosilo, potem pa šibnemo na obisk k enim prijateljem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 16:12:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: smehuljcica Oj oj oj!!! Kok se da do tjebe pridet, Bubi? Mam eno željico. Tako veliko. Želim si pravljice... Priznam, sm bebka za računalnikom. Pojma nimam kak se kej usje dela in dol vleče...sam se učim. Bi mi lahk nekak sporočila, če je možno, da tudi meni nekako posreduješ te tvoje pravljice? Plosim plosim. po cesti ..... kje pa je tvoja pravljična dežela, smehuljčica?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 16:38:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan Pa nam niti slučajno ni zneslo priti nikamor od hiše. Obiski si kar podajajo kljuko. Za znoret je. Pa dopoldne sem še našo psičko mogla peljat na inekcijo . Reva je bila stara 16 let. In imela je šum na srcu. Pa krepko prenizko telesno temperaturo. In ni izločala vode, zato se ji je nabirala v želodcu. Bila je tako napihnjena in jedla že skoraj dva tedna ni nič. Res mi ni preostalo drugega kot da jo peljem. Pri veterinarju so mi solze tekle kot malemu otroku. V glavnem, reva je rešena. Meni je prav žal, da nismo mogli danes priti pod pohorje. Grrrrrrrrr. Zdaj sem jezna in žalostna hkrati Aja, Nina, sem vidla da si mi zadnjič ponudila prenočišče. Si bom zapomnila. Mi nismo haklik in sploh ne kompliciramo, tako da, ko nas pot zanese v vaše konce, lahko pričakuješ da te pokličem
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 16:48:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem cele dneve bila v službi, Ta mesec sem naštepala čez 220 ur . Jutri spet delam... Paštetka, saj vem da je to bolj slaba tolažba, a tudi jaz sem ta mesec, oz. zdaj že prejšnji mesec oddelala dobrih 205 ur. Je pa res, da sem 24. delala do pol osmih zvečer, na silvestra pa do sedmih, praznike pa sem bila vse doma. Glej to z druge plati: bo pa 15-ega toliko bolj veselo...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 16:49:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
Grem zdaj k eni kolegici na kavo, preden še kdo pride.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 16:49:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
Smehuljcica Kaj sem spet zamudila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.