|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
1.1.2009 11:00:22   
ada2
hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image user posted image

tudi mi 4 vsem želimo vse dobro, pa naj se želje uresničujejo čez vse leto.

pa še eno vprašanje čisto mimo konteksta..... kako se uporablja piling za kožouser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.1.2009 11:08:14   
Teni_
Jutro!

Vse najlepše v leto 2009.

Mi smo bili včeraj kar doma, sta pa mali2 dočakali polnoč in rakete. Sta bili čisto navdušeni - sploh Nika. Pa da ne bi katera mislila, da sta danes kaj bolj dolgo spali - aha do pol 7.

Da še malo Niko pokažem

user posted image

December je bil kar naporen, ker smo zraven vseh praznovanj imeli še 4 rojstne dneve. Zdaj se bo pa malo umirilo. Upam vsaj.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.1.2009 11:10:25 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.1.2009 11:22:40   
ada2
user posted image user posted image user posted image nika je pa vedno večja lepotica.

mene je pa malo prej klical naš režiser, mi voščil za novo leto in hkrati povedal, da bi me zelo potrebovali pri igriuser posted image . mi je bilo kar malo hudo, jaz bi namreč ful šla takoj. ampak zdaj sem pa res preveč noseča za kaj takegauser posted image , čeprav sem v prejšnjih nosečnostih skoz po odru skakala s trebuhomuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.1.2009 12:49:05   
Urša
SREČNO, ZDRAVO, LJUBEZNI POLNO 2009!

user posted image

Mi smo preživeli večer doma, smo imeli pravo zabavo s plesom.user posted image  malo pred polnočjo smo šli v mesto in uživali ob ognjemetu. Ob 1h zjutraj smo se spravili spat, pa je Jaka rekel čisto potiho: Kaj pa pravljico? Ati je prebral Rdečo kapico, jaz pa zraven prva omagala. Smo skupaj spali v taveliki postelji.user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.1.2009 12:54:17   
Urša
Še dve slikici:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.1.2009 12:56:08   
Urša
Piling...jaz sem si kar pri tuširanju namazala kožo pa malo podrgnila, pomasirala s temi majhnimi kroglicami in sprala, sem bila bolj mehka potem!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.1.2009 18:37:31   
NinaŠ
Cukrčki user posted image tile vaši (naši user posted image ) otroci.

Mi smo danes dopoldne smučali user posted image user posted image . Smo šli v Planico (na eno ful majhno, položno smučišče), kjer je bilo za Tino idealno, Anže se je pa kar malo dolgočasil user posted image - no vsaj to se mu je zdelo fino, da se je lahko sam z žičnico vozil user posted image . No pol s smučanja smo šli direkt k mojim staršem na kosilo, od tam k babici in teti voščit... ...no zdaj sva pa domov prišla - "sva" user posted image - drobižka sva že oddala mojim staršem, bosta tam prenočila user posted image
Jutri smo dogovorjeni s prijatli, da gremo dopoldne skupaj smučat user posted image user posted image , otroci bodo pa v varstvu pri starih staših user posted image

Piling - nak, ne nikoli user posted image - a misliš, da bi bilo pametno user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.1.2009 20:32:33   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Piling...jaz sem si kar pri tuširanju namazala kožo pa malo podrgnila, pomasirala s temi majhnimi kroglicami in sprala, sem bila bolj mehka potem!user posted image

jaz sem tudi tako naredila, pa sem se potem spraševala, če je to to, namreč mi je božiček v enem kozmetičnem paketu pri krvnem tastu pustil nivein piling z rižem ali nekaj takega in v navodilih za uporabo je pisalo: za optimalni učinek uporabite vsaj 2x tedensko.    

in to je vseuser posted image , kako pa se uporabi pa se sam znajdiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.1.2009 21:45:37   
NinaŠ
Čeer!

Kaj danes vse počivate po včerajšnji prečuti noči user posted image user posted image

No sicer se bom tudi sama odpravila v posteljo.... ...takoj ko sušilec posuši in pralni stroj opere, da napolnim spet oba user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.1.2009 21:46:51   
NinaŠ
kako pa se uporabi pa se sam znajdiuser posted image

jaz bi rekla, da se napilingiraš (user posted image ) in potem spereš user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.1.2009 23:52:27   
petarda
Čeeeeeeeeer user posted image user posted image user posted image

Vidim, da so novembrčki kar dočakali polnoč user posted image ...petarditu ni zneslo...je šel spat okoli 22.ure. Mi smo se imeli pa fajn...tako na izi mal prigrizka, mal pijačke, ognjemet opolnoči...meni je bilo všeč user posted image ....drugo leto bomo imeli pa user posted image  in upam, da bomo vsi 4 sami doma user posted image

Drugače pa je tudi pri nas pobelilo...in to ravno toliko, da smo dali petardita na sanke in smo ga malo vlekili tukaj po vasi...tolk, da dobi občutek user posted image ...potem smo se še malo kepali in se popoldne vsi 4 user posted image  spravili v posteljo. user posted image user posted image user posted image

No...če bo celo leto tako lepo kot današnji dan...bo čist OK.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.1.2009 23:54:06   
petarda
Urša se mi zdi, da je Jaka že fuuul velik user posted image , Nika je pa itak prava princeska user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.1.2009 23:58:41   
petarda
Ada prav si naredila...a nisi nič opazila razlike? user posted image ....ko sem se jaz s peelingom namazala, sem potem takoj občutila razliko...že ko sem se brisala z brisačo...je pa res, da je fajn, da kar orng podrgneš... lahko tudi v obliki masaže....koža postane kar malo rdečkasta....potem pa čisto mehka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.1.2009 0:16:56   
petarda
Še datum obrnem user posted image  ...pa grem tudi jaz pred TV se stisnit k mojemu user posted image .

Lepo spite user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.1.2009 6:40:24   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse je že kuhana user posted image . Dans, ko nimava otrok doma, pa midva ne moreva spati user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.1.2009 7:36:50   
amy26
Nina hvala za kavico

pri nas mojuser posted image  vedno lahko zjutraj spi, al so otroci doma al ne, ga ne moti nič tudi če skačejo po njem on bo spal se ne pusti motitiuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.1.2009 8:58:02   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.1.2009 9:16:44   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.1.2009 9:45:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada prav si naredila...a nisi nič opazila razlike? user posted image ....ko sem se jaz s peelingom namazala, sem potem takoj občutila razliko...že ko sem se brisala z brisačo...je pa res, da je fajn, da kar orng podrgneš... lahko tudi v obliki masaže....koža postane kar malo rdečkasta....potem pa čisto mehka. user posted image user posted image user posted image

ja, saj sem bila potem bolj mehka, še user posted image sem rekla, naj proba kako mehko kožo imamuser posted image , ampak sem mislila, da je izvajanje pilinga en bolj fenci zakompliciran postopek, ne pa da stopiš pod tušuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.1.2009 9:46:06   
ada2
drugače pa dobro jutrouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.1.2009 9:59:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ja, saj sem bila potem bolj mehka, še user posted image sem rekla, naj proba kako mehko kožo imamuser posted image , ampak sem mislila, da je izvajanje pilinga en bolj fenci zakompliciran postopek, ne pa da stopiš pod tušuser posted image

Ja...saj eni pilingi se delajo na vlažno kožo, pa potem pustiš nekaj časa gor predno spereš... ali pa recimo v kombinaciji s kakimi folijami....user posted image ....

Drgač pa dobro jutro user posted image , pa hvala za kavico user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.1.2009 10:01:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pri nas mojuser posted image  vedno lahko zjutraj spi, al so otroci doma al ne, ga ne moti nič tudi če skačejo po njem on bo spal se ne pusti motitiuser posted image

Jaz tudi... user posted image ...res, če sem predolgo pokonci ima lahko petardito zraven mene fešto z bobni in činelami...pa me ne gane user posted image ....edina stvar, ki me gane je, da mi reče, da je lačen user posted image user posted image user posted image user posted image ...potem sem takoj pokonci...on pa itak poje kot ena miška user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.1.2009 11:45:48   
amy26

Jaz tudi... user posted image ...res, če sem predolgo pokonci ima lahko petardito zraven mene fešto z bobni in činelami...pa me ne gane user posted image ....edina stvar, ki me gane je, da mi reče, da je lačen user posted image user posted image user posted image user posted image ...potem sem takoj pokonci...on pa itak poje kot ena miška user posted image

men pa Aleks pride in vsak jutr teži za mleko, sam da vstanem, mami mleka, mleka, mleka
pol pa ko začne še Ela težiti z mlekom, pol pa res moram vstati, ker ona je še bolj vztrajna in kar začne kao jokat da ja vstanem, zato smo vedno zelo zgodni

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.1.2009 13:44:50   
petarda
Kakšno mleko pa pije? Segreto? Ker drugače imaš alpsko pakirano v tistih 2 dcl tetrapakih s slamico, zna biti zelo priročno takole zjutraj user posted image ...petardito popije ogromno čokoladnega mleka na slamico...drugačenega pa itak nikoli ni oboževal (ne dojenja, ne na flaško...)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.1.2009 18:27:49   
NinaŠ
Petarda, tole z mlekom na slamco je pa za kdaj dobra ideja user posted image , ker jaz moram tudi takoj, ko se Tina zbudi, leteti v kuhinjo kakavčka pogret user posted image . Če ga čez noč pustiš na radiatorju, je še malo toplo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.