|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
30.12.2008 20:46:05   
NinaŠ
Kaj zdaj user posted image a jaz
1000 ko
naredimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.12.2008 20:46:42   
NinaŠ
aaaaa petarda user posted image si me zajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.12.2008 20:49:10   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

aaaaa petarda user posted image si me zajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.12.2008 20:53:08   
*bubi*
Ojoj, petarda, zdaj sem ticker videla.... 31 tednov user posted image  Daj nam malo trebušček pokaži, no..... pa Ada tudi!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.12.2008 20:55:49   
ada2
bubi pridi v živo pogledatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.12.2008 21:01:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ja, veš, da me ima.... samo ta december je nor. Če bo vse po sreči se bova z bubiko res kak dopoldan nabasali v avto. Če ne prej, pa spomladi, ko prideva Mihca pogledat user posted image

Smo se zdaj 2 dni malo več vozili in imam občutek, da bubiki ni preveč pasalo user posted image  Ona rabi svoj mir, da lepo 3 ure skupaj spi v posteljici, ne pa v lupinici, ležalničku,... bog ne daj na rokah, se tak zvija in joče.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.12.2008 21:41:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sploh vedla nisem. user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa ravno rekla, evo...pa sem spet za las novo stran zgrešila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.12.2008 21:43:59   
petarda
Me mora lubi najprej slikat...pa zdaj v tem decembru res ni bilo časa za poziranje...ok, razen za tisto nujno user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Drgač pa ja...upam, da ga boš lahko v živo videla user posted image ...jaz bom tebi pokazala trebušček, ti pa meni bubiko! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
31.12.2008 7:04:59   
kvaka
Dobro jutro moje novembrke user posted image

Naj skuham za vse zadnjo jutranjo kavico v letošnjem letu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
31.12.2008 7:13:01   
kvaka
Tole z grelci mora biti pa zelo dobra zadeva user posted image  Je vredno probat.

Drugače pa pri nas nč posebnega, kot celo leto smo tudi zadnje dni bolj kot ne kar naprej nekaj bolni user posted image , sploh naš mali L.

Smo pa se včeraj podali z vlakom v Lj in sta bila A in J full vesela in že nekaj dni prej nista morala skriti veselja. Tako smo se še zadnjič poslovili od dedka mraza ...

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
31.12.2008 7:14:58   
amy26
kvaka hvala za kavico, dobra je

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
31.12.2008 7:17:55   
amy26
tole z vlakom je bila pa dobra ideja, Aleks bi tudi ful užival, obožuje vlake

kaj naj rečem želim vam da se čimprej pozdravite sploh mali L, pri nas je bilo lansko leto isto, Ela pred božičem zbolela in na 31.12. smo dobili končno A in potem je za novo leto mal k seb prišla
letos hvala bogu je zdrava oz. sta oba, trkam da tako ostane.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
31.12.2008 7:20:31   
kvaka
V življenju imamo ogromno poti, takšnih in drugačnih.
Vedno iščemo tisot pravo, tisto najboljšo.
Tudi če ni vse tako kot si mi želimo, je kljub temu prav.
Napake nas kalijo in izpopolnjujejo.
Delamjo s srcem in ljubeznijo.
Le tako bomo zadovoljili sebe
in bogatili našo dušo.

Naj bo vsak trenutek občutek sreče in zadovoljstva
in imeli bomo vse.

Ostanite zdravi in imejste se radi.

user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 31.12.2008 7:24:18 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
31.12.2008 8:00:26   
petarda
Dobro jutro user posted image

Jana hvala za kavico. user posted image  Ti res želim, da bi bilo 2009 bolj zdravo od 2008. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo je prebrati tudi tako lepe želje že navsezgodaj. user posted image

Preživite lep dan...jaz moram v trgovino po čokoladno mleko, ker se bo petarditu drugače user posted image ...pa po tatarski...sem obljubila, da ga prinesem na fešto zvečer. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
31.12.2008 12:31:31   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ja, veš, da me ima.... samo ta december je nor. Če bo vse po sreči se bova z bubiko res kak dopoldan nabasali v avto. Če ne prej, pa spomladi, ko prideva Mihca pogledat user posted image

Smo se zdaj 2 dni malo več vozili in imam občutek, da bubiki ni preveč pasalo user posted image  Ona rabi svoj mir, da lepo 3 ure skupaj spi v posteljici, ne pa v lupinici, ležalničku,... bog ne daj na rokah, se tak zvija in joče.

ok, za december jasno, sploh je pa že pri koncu. drugače pa vidve kar pridita, 1x zdaj trebuha gledat, pa potem še 1x mihijauser posted image (jaz sem se odločila, da mu bom mihi pravila, ker me to spominja na črno kjer smo prej živeli, tam namreč so tako rekli mihu ljubkovalno).

drugače pa vam tudi jaz želim vse lepo in dobro v novem letu, pa dosti zdravja.

malo prej smo imeli na obisku prekmurske rome - muzikante in sta nuša in adam zdaj čisto navdušena nad igranjem in kar naprej igrata na kitaro, harmoniko in frulicouser posted image user posted image user posted image sem rekla, da še kako leto počakamo, pa damo en inštrument še mihu, pa lahko grejo okoliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
31.12.2008 13:09:45   
ada2
http://www.student.ait.ac.th/aitchina/flash/happy.swf

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
31.12.2008 16:31:07   
petarda
Evo če bo kateri prav prišlo....jaz pa Ada sva verjetno izključeni user posted image user posted image user posted image

9 nasvetov proti "mačku"
user posted image

Novo mesto (Vir: Radio Krka) - Medtem, ko bo jutri v spletnih brskalnikih med najpogostejšimi iskalnimi nizi verjetno maček in kako lajšati boleče zbadanje njegovih krempljev v glavi, vam že danes ponujamo nekaj nasvetov, da do tega ne bi prišlo.

1. Ne pijte alkohola.
2. Preden začnete piti alkohol, kaj pojejte.
3. Izberite raje alkoholne pijače brez barvil, umetnih arom in drugih dodatkov, na primer vodko in beli rum namesto whiskeya, brandyja in sherryja. Če pijete vino, se izogibajte močno žveplanih in rdečih vin.
4. Poceni alkohol ni nikoli dobra ideja.
5. Ko pijete alkohol, ne pozabite jesti. Maščobe in ogljikovi hidrati bodo malce zajezili absorbcijo alkohola, medtem ko bo zaužiti sladkor nadomestil izpraznjeno zalogo sladkorja v vaših jetrih. Po vsakem kozarcu alkohola spijte tudi kozarec vode. Alkohol vedno dehidrira vaše telo, posledično pa dehidracija povzroča glavobol in ostale simptome mačka. Kozarec vode med vsakim kozarcem alkoholne pijače je dobra ideja.
6. Dobro je, da pri pitju alkohola poznate svoje meje in ne pijte čezmerno.
7. Pripravite si mešanico napitka za zdravljenje mačka že vnaprej, da ne boste prihodnji dan iskali sestavin. Napitek naj vsebuje sadje, oreščke, lahko kakšen vitamin C in b-kompleks, dodate mu lahko tudi malo mleka in medu.
8. Ko se vrnete z zabave domov, spijte kakšen kozarec ali dva vode, če je možno pojejte nekaj malega, kakšno banano ali dve. Nato pa si tudi zraven postelje pripravite plastenko vode, da boste lahko ponoči in zjutraj pili. Preden greste spat, popijte kakšno vitaminsko tableto.
9. Če se vam zdi, da se soba vrti okoli vas, ko zaprete oči, imejte oči odprte dokler se vam ne neha vrteti, sicer imate dobre možnosti, da vam postane slabo. Druga možnost pa je, da eno nogo spustite iz postelje in s podplatom stopite na tla.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
31.12.2008 16:37:38   
petarda

Mi se sedaj samo še spakiramo in gremo počasi
do prijateljev s katerimi bomo skupaj nazdravili ob polnoči.

Drage moje želim vam lepo preživet današnji večer

v družbi vaših najdražjih user posted image , user posted image user posted image user posted image , sorodnikov in prijateljev.

Se tipkamo spet drugo leto user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
31.12.2008 17:17:33   
NinaŠ
Punce želim vam SREČNO, ZDRAVO, VESELO, ZALJUBLJENO LETO 2009, predvsem pa VELIKO PRIDNIH OTROK user posted image !

Lepo praznujte!

Mi smo se zdaj naspali in se odpravljamo k prijateljem, kjer bomo skupaj prekrokali noč user posted image user posted image user posted image user posted image - imamo 2 žurki otroško in odraslo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
31.12.2008 22:38:47   
Naty_ka
user posted image  user posted image user posted image user posted image  

2              0               0              9

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 31.12.2008 22:39:35 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.1.2009 3:23:17   
petarda
Dobro jutro user posted image

Evo prva kavica user posted image user posted image user posted image  v 2009 je skuhana...če nebi bila tako utrujena bi se potrudila in kako lepšo najdla user posted image user posted image user posted image user posted image ....Uživajte drage moje v prvem dnevu leta...počnite to, kar vas veseli...kdo ve?....morda bo pa potem celo leto takšno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.1.2009 8:04:37   
amy26
dobro jutro

petarada hvala za user posted image  jaz ob svoji uživam, otroci gledajo risanke
zunaj pa sneži user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.1.2009 8:43:51   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image .

Včeraj smo vsi skupaj dočakali polnočni ognjemet raket user posted image , prvi je omagal ob pol enih user posted image (2letni fantek). No saj potem smo se pa vsi počasi domov spravili user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.1.2009 8:44:59   
NinaŠ
Zdaj pa cincamo ali naj gremo smučat ali ne user posted image - mraz sicer je, vendar ne tako kot prejšnje dni, gužve pa danes definitivno ne bo nobene user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.1.2009 9:38:43   
*bubi*
Dbro jutro!

Hvala vsem za vse lepe želje user posted image user posted image user posted image

Pa naj bo lepo leto user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.