Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 11:00:22
|
|
|
|
ada2
|
hvala vsem za lepe želje tudi mi 4 vsem želimo vse dobro, pa naj se želje uresničujejo čez vse leto. pa še eno vprašanje čisto mimo konteksta..... kako se uporablja piling za kožo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 11:08:14
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Vse najlepše v leto 2009. Mi smo bili včeraj kar doma, sta pa mali2 dočakali polnoč in rakete. Sta bili čisto navdušeni - sploh Nika. Pa da ne bi katera mislila, da sta danes kaj bolj dolgo spali - aha do pol 7. Da še malo Niko pokažem December je bil kar naporen, ker smo zraven vseh praznovanj imeli še 4 rojstne dneve. Zdaj se bo pa malo umirilo. Upam vsaj.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.1.2009 11:10:25 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 11:22:40
|
|
|
|
ada2
|
nika je pa vedno večja lepotica. mene je pa malo prej klical naš režiser, mi voščil za novo leto in hkrati povedal, da bi me zelo potrebovali pri igri . mi je bilo kar malo hudo, jaz bi namreč ful šla takoj. ampak zdaj sem pa res preveč noseča za kaj takega , čeprav sem v prejšnjih nosečnostih skoz po odru skakala s trebuhom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 12:49:05
|
|
|
|
Urša
|
SREČNO, ZDRAVO, LJUBEZNI POLNO 2009! Mi smo preživeli večer doma, smo imeli pravo zabavo s plesom. malo pred polnočjo smo šli v mesto in uživali ob ognjemetu. Ob 1h zjutraj smo se spravili spat, pa je Jaka rekel čisto potiho: Kaj pa pravljico? Ati je prebral Rdečo kapico, jaz pa zraven prva omagala. Smo skupaj spali v taveliki postelji.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 12:54:17
|
|
|
|
Urša
|
Še dve slikici:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 12:56:08
|
|
|
|
Urša
|
Piling...jaz sem si kar pri tuširanju namazala kožo pa malo podrgnila, pomasirala s temi majhnimi kroglicami in sprala, sem bila bolj mehka potem!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 18:37:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Cukrčki tile vaši (naši ) otroci. Mi smo danes dopoldne smučali . Smo šli v Planico (na eno ful majhno, položno smučišče), kjer je bilo za Tino idealno, Anže se je pa kar malo dolgočasil - no vsaj to se mu je zdelo fino, da se je lahko sam z žičnico vozil . No pol s smučanja smo šli direkt k mojim staršem na kosilo, od tam k babici in teti voščit... ...no zdaj sva pa domov prišla - "sva" - drobižka sva že oddala mojim staršem, bosta tam prenočila Jutri smo dogovorjeni s prijatli, da gremo dopoldne skupaj smučat , otroci bodo pa v varstvu pri starih staših Piling - nak, ne nikoli - a misliš, da bi bilo pametno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 20:32:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Piling...jaz sem si kar pri tuširanju namazala kožo pa malo podrgnila, pomasirala s temi majhnimi kroglicami in sprala, sem bila bolj mehka potem! jaz sem tudi tako naredila, pa sem se potem spraševala, če je to to, namreč mi je božiček v enem kozmetičnem paketu pri krvnem tastu pustil nivein piling z rižem ali nekaj takega in v navodilih za uporabo je pisalo: za optimalni učinek uporabite vsaj 2x tedensko. in to je vse , kako pa se uporabi pa se sam znajdi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 21:45:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čeer! Kaj danes vse počivate po včerajšnji prečuti noči No sicer se bom tudi sama odpravila v posteljo.... ...takoj ko sušilec posuši in pralni stroj opere, da napolnim spet oba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 21:46:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
kako pa se uporabi pa se sam znajdi jaz bi rekla, da se napilingiraš ( ) in potem spereš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 23:52:27
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeer Vidim, da so novembrčki kar dočakali polnoč ...petarditu ni zneslo...je šel spat okoli 22.ure. Mi smo se imeli pa fajn...tako na izi mal prigrizka, mal pijačke, ognjemet opolnoči...meni je bilo všeč ....drugo leto bomo imeli pa in upam, da bomo vsi 4 sami doma Drugače pa je tudi pri nas pobelilo...in to ravno toliko, da smo dali petardita na sanke in smo ga malo vlekili tukaj po vasi...tolk, da dobi občutek ...potem smo se še malo kepali in se popoldne vsi 4 spravili v posteljo. No...če bo celo leto tako lepo kot današnji dan...bo čist OK.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 23:54:06
|
|
|
|
petarda
|
Urša se mi zdi, da je Jaka že fuuul velik , Nika je pa itak prava princeska .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.1.2009 23:58:41
|
|
|
|
petarda
|
Ada prav si naredila...a nisi nič opazila razlike? ....ko sem se jaz s peelingom namazala, sem potem takoj občutila razliko...že ko sem se brisala z brisačo...je pa res, da je fajn, da kar orng podrgneš... lahko tudi v obliki masaže....koža postane kar malo rdečkasta....potem pa čisto mehka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 0:16:56
|
|
|
|
petarda
|
Še datum obrnem ...pa grem tudi jaz pred TV se stisnit k mojemu . Lepo spite
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 6:40:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za vse je že kuhana . Dans, ko nimava otrok doma, pa midva ne moreva spati .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 7:36:50
|
|
|
|
amy26
|
Nina hvala za kavico pri nas moj vedno lahko zjutraj spi, al so otroci doma al ne, ga ne moti nič tudi če skačejo po njem on bo spal se ne pusti motiti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 8:58:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 9:16:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 9:45:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada prav si naredila...a nisi nič opazila razlike? ....ko sem se jaz s peelingom namazala, sem potem takoj občutila razliko...že ko sem se brisala z brisačo...je pa res, da je fajn, da kar orng podrgneš... lahko tudi v obliki masaže....koža postane kar malo rdečkasta....potem pa čisto mehka. ja, saj sem bila potem bolj mehka, še sem rekla, naj proba kako mehko kožo imam , ampak sem mislila, da je izvajanje pilinga en bolj fenci zakompliciran postopek, ne pa da stopiš pod tuš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 9:46:06
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 9:59:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada prav si naredila...a nisi nič opazila razlike? ....ko sem se jaz s peelingom namazala, sem potem takoj občutila razliko...že ko sem se brisala z brisačo...je pa res, da je fajn, da kar orng podrgneš... lahko tudi v obliki masaže....koža postane kar malo rdečkasta....potem pa čisto mehka. ja, saj sem bila potem bolj mehka, še sem rekla, naj proba kako mehko kožo imam , ampak sem mislila, da je izvajanje pilinga en bolj fenci zakompliciran postopek, ne pa da stopiš pod tuš Ja...saj eni pilingi se delajo na vlažno kožo, pa potem pustiš nekaj časa gor predno spereš... ali pa recimo v kombinaciji s kakimi folijami.... .... Drgač pa dobro jutro , pa hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 10:01:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 pri nas moj vedno lahko zjutraj spi, al so otroci doma al ne, ga ne moti nič tudi če skačejo po njem on bo spal se ne pusti motiti Jaz tudi... ...res, če sem predolgo pokonci ima lahko petardito zraven mene fešto z bobni in činelami...pa me ne gane ....edina stvar, ki me gane je, da mi reče, da je lačen ...potem sem takoj pokonci...on pa itak poje kot ena miška
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 11:45:48
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz tudi... ...res, če sem predolgo pokonci ima lahko petardito zraven mene fešto z bobni in činelami...pa me ne gane ....edina stvar, ki me gane je, da mi reče, da je lačen ...potem sem takoj pokonci...on pa itak poje kot ena miška men pa Aleks pride in vsak jutr teži za mleko, sam da vstanem, mami mleka, mleka, mleka pol pa ko začne še Ela težiti z mlekom, pol pa res moram vstati, ker ona je še bolj vztrajna in kar začne kao jokat da ja vstanem, zato smo vedno zelo zgodni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 13:44:50
|
|
|
|
petarda
|
Kakšno mleko pa pije? Segreto? Ker drugače imaš alpsko pakirano v tistih 2 dcl tetrapakih s slamico, zna biti zelo priročno takole zjutraj ...petardito popije ogromno čokoladnega mleka na slamico...drugačenega pa itak nikoli ni oboževal (ne dojenja, ne na flaško...)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.1.2009 18:27:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, tole z mlekom na slamco je pa za kdaj dobra ideja , ker jaz moram tudi takoj, ko se Tina zbudi, leteti v kuhinjo kakavčka pogret . Če ga čez noč pustiš na radiatorju, je še malo toplo
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.