|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
5.12.2008 10:12:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

No bom pa jaz skuhala user posted image user posted image user posted image .... user posted image

no, pa hvala....user posted image

Pa bubi hvala, ker misliš name user posted image ....

Pa PETEK JE!!!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.12.2008 11:05:52   
NinaŠ
Sneg je, glej zunaj sneg je......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

... v Mojstrani že celo dopoldne sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 502
5.12.2008 11:13:21   
kvaka
Dober dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

... v Mojstrani že celo dopoldne sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za tole sem ti pa pošteno fauš ....user posted image

Pri nas pa gre takole:

Dež pada, dež pada na mojo dlan ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.12.2008 11:17:07   
kvaka
Nina bravo za Anžeta in Tino user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naša dva tudi kar naprej omenjata smuči, pa da se bosta smučala, sam kaj ko ni snega. Ga pa vsako jutro, ko pridemo v vrtec poiščeta na parkirišču oz. pogledata, če ga je še kaj (danes ga je bilo še malo) sedaj ga najverjetneje ni več ...

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
5.12.2008 11:30:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Dober dan

Za tole sem ti pa pošteno fauš ....user posted image

Pri nas pa gre takole:

A-a....ampak

...dežek pada, dežek gre...žaba kuka iz vode...Miha k vodi je prišel...žabico bi rad ujel...žaba fanta se boji....skoči v lužo pa je ni. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.12.2008 11:30:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Pri nas pa gre takole:

user posted image user posted image user posted image  pri nas tudi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
5.12.2008 14:42:35   
petarda
Ada včeraj sem celo mesto obrnila za Muco Copatarico na CD-ju, pa je nisem nikjer dobila. user posted image ...Jaz sem petarditu potem vzela Žogico Nogico in Zvezdico Zaspanko. user posted image

Drgač pa je bila že včeraj taka gneča po vseh trgovinah, danes pa bo verjetno še huje user posted image ...nobene recesije ni bilo na vidiku user posted image ....ljudje so take škatle iz trgovin nosili, da so se mi kar smilili otroci...čist preveč enih igrač user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
5.12.2008 15:05:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada včeraj sem celo mesto obrnila za Muco Copatarico na CD-ju, pa je nisem nikjer dobila. user posted image ...Jaz sem petarditu potem vzela Žogico Nogico in Zvezdico Zaspanko. user posted image

Mislim, da ni iskala Muce Copatarice, ker to pa mi imamo na CDju.

Sapramiška user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.12.2008 17:27:55   
NinaŠ
Aha, po Sapramiški je bilo povpraševanje user posted image

Drugače pa... ...današnji sneg tu pri nas v Mojstrani je bolj žalosten - moker, da kar skupi leze, ceste so pa itak le kup čubodre user posted image ...ampak važno, da je v malovišjeležečih krajih kaj napadlo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.12.2008 6:09:51   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem zaspala ob 20. in še dobro, da me je zdajle zbudilo ropotanje pluga user posted image (ki pluži čubodro s cest), drugače bi še službo zamrazila user posted image , saj niti ure  nisem naštimala, ko nisem imela namena zaspat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.12.2008 9:44:52   
petarda
No...zdaj pa vem, zakaj sem v eni trgovini spraševala za eno v drugi pa za drugo...sem se skoz motila user posted image user posted image user posted image user posted image .....mi bi imeli obe....pa nobene nikjer user posted image

Je bil pa petardito danes ful navdušen...in pravi, da bo zvečer spal v svoji postelji...no....pustimo se presenetiti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.12.2008 9:47:49   
petarda
No...upam, da ste bile tudi ve pridne in ste Miklavžu kaj nastavile...pa ne mislim piškote in čokoladno mleko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in da ste se danes zjutraj razveselile darilauser posted image .....imejte lep dan, mi imamo spet en R.D.....se sploh ne nehajo fešte.....verjetno bo že prav tako, saj je veseli december, ne? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.12.2008 9:49:12   
ada2
a ste me kaj pogrešale?

namreč se nam je stopil prenosnik in zdaj imamo novo mašino, pa tako velik ekran, da me kar motiuser posted image user posted image user posted image

glede smučanjauser posted image jaz sem začela kot zelo mala punčka, ker smo prej živeli v črni na koroškem in tam so itak vsi smučali, potem smo se preselili.... nekaj let še hodili med počitnicami smučat v črno, potem pa več ničuser posted image in zdaj nisem stala na smučkah že kakih 15 let, pa nisem prepričana, če sploh še znamuser posted image

kako bo pa z mojimi otroci pa tudi ne vem... nuša je sicer nekaj malo probala z njenim očetom, adam pa res ne vem s kom bo, saj andrej po nesreči na smučanju, ko je imel potrgane kolenske vezi ne sme (no, lahko bi, ampak če spet pade - kar glede na neizkušnje....) v glavnem, bomo dali otroke v kak tečaj.... ali pa se bo mama opogumilauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.12.2008 10:00:32   
ada2
 smo imeli včeraj tudi miklavža pri tašči in je bilo prav grozno... no, v bistvu lepo, ko so otroci tako vestno vsak kako molitvico ali pesmico povedali, pa vsaj tistih 20 minut pri miru sedeliuser posted image , grozno je pa postalo, ko so se začela dartila delitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

eh, ni več tistega čara miklavža, tiste skromnosti... mi2 sva otrokom v paketke napakirala vsakemu eno kinder jajčko, čokolado, smokije, mali paketek keksov in mandarine, pa se mi je že to zdelo preveč.... potem pa da vidite kaj so imeli od svaka in svakinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ni, da ni.... pa prišla je še od svakinje sestra s svojim sinom in prinesla še od 3 različnih darila (no, za naša 2 ne, samo za nečaka), pa potem še pradedek, pa tašča in tast.....

v glavnem, da bo bolj pregledno... naša 3 sta dobila vsak po 4 pakete, nečaka pa vsak po 7 paketov..... in glede na to, da imamo po celi mizi razpostavljena darila, ker ne vem kam pospravit, si lahko samo mislim kako imajo šele pri svakuuser posted image

po pravici povedano me je še bolj strah božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.12.2008 10:01:36   
ada2
no, jaz sem pa od miklavža dobila en prehladek in zdaj kiham, pa po grlu me praskauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.12.2008 10:07:17   
ada2
ja, sapramiško iščemo, pa skoraj nimam več upanja, da jo kje najdemuser posted image

sem se pa spomnila na eno pravljico, ki sem jo imela jaz kot otrok na kaseti. naslov je medvedek zleze vase. zgodba je pa o punčki, ki so ji pravili medvedek in je požrla divji kostanj in jo je zato bolel trebuh in zato je šla v svoje telo pogledat kaj je narobe. in potem potuje po svojem telesu in gre skozi srce kjer visijo slike vseh, ki jih ima rada, .... taka luštna pravljica, ki pa je na žalost tudi nikjer ni za dobiti...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.12.2008 10:08:30   
ada2
čeprav se še nisem navadila na novo kišto, pa na novo tipkovnico mi je pa všeč, da mi vsaj vse črke delajo in ni več problemov s črko juser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.12.2008 12:56:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, jaz sem pa od miklavža dobila en prehladek in zdaj kiham, pa po grlu me praskauser posted image user posted image user posted image

Evo enako user posted image ....se midve kar lepo dopolnjujeva to nosečnost, ne? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.12.2008 13:00:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

po pravici povedano me je še bolj strah božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa ne user posted image .... pri nas je bil Miklavž zmeraj prvi in najbolj "bogat"...božiček ni nosil, dedek mraz pa v šoli, službi...doma pa kakor kdaj....in mislim, da bosta naslednja dva dobrotnika tudi pri nas bolj skromna....Mi je pa všeč, da pri nas ni bilo nekih pretiravanj z Miklavžem letos... smo zdaj obiskali vse točke, kjer je bil Miklavž in povsod je pustil eno majhno malenkost, tak da ni nobene zmede user posted image user posted image user posted image user posted image ....veselje pa veliko user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.12.2008 14:28:01   
Urša
Tukaj imate Sapramiško:
http://www.zalozbamis.com/zen/index.php?main_page=product_info&products_id=306

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.12.2008 14:30:54   
Urša
Mi jo imamo in vam bi jo rade volje zapekla, samo me ne spusti skozi, je zakodiran CD in ne znam. user posted image  Je pa pri nas zelo aktualna, jo veliko poslušamo, vbistvu kar na 1. mestu. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.12.2008 14:31:00   
ada2
pri nas je pa na žalost tako, da andrejev brat porabi celo premoženje na darilih in posledično pričakujejo od nas istouser posted image
ampak za letos sem se jaz odločno uprla... imamo okrnjene dohodke + vse stroške s papirji za gradnjo + šparamo za končno gradnjo, ker mi je bolj pomembno, da zrihtamo stanovanje kot to, da se pred nekom dokazujem kolko si lahko privoščim za nakupe daril... in tako bodo letos dobili odrasli zokne in doma narejene kekse, otroci pa spodnje hlače, okvirček za sliko iz iverke (sem jih v kiku dobila za 50 centovuser posted image ) in nečaki knjigo grozni gašper (tisto verzijo žepne knjige na pošti, ki je cenovno ugodna)... konec koncev so vsi že tako veliko, da jim bo bolj koristilo, če kaj preberejo, kot pa da jim kupujem igrače.... no, nuša in adam bosta dobila to, kar sta pisala - nuša šestilo in ponija, adam pa lego policajauser posted image , zraven pa sem jima kupila še pižamo in spalno srajco - to pač rabitauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.12.2008 14:35:01   
ada2
o urša hvala user posted image

grem pa zdaj kar nazaj v posteljo, me je zebsti začelo in zgleda, da bom še vročino dobilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 523
6.12.2008 14:35:15   
Urša
Samo mislim, da se je tam ne da kupiti prek spleta, tukaj pa sigurno:
http://www.cangura.com/katalog/knjigarna/svetlana-makarovic/

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.12.2008 19:27:08   
*bubi*
Ada, dobiš. Je lahko v MP3 formatu? Si znaš sama ven navaden CD naredit (z NEROtom)? Ti pošljem cel CD takih pravljic, ok?

Še katera? user posted image

Sem namreč komaj zdaj prečekirala bubijevo zbirko in je tudi Sapramiška vmes user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......