|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
2.1.2009 18:30:08   
NinaŠ
user posted image sva se dopoldne prijetno nasmučala user posted image . Sicer je bilo OK le do 11., potem se je naredila gužva - na smučišču, za na žičnico ni bilo panike, tako da sva ob 12., ko je bilo res že brez veze smučat, saj si samo še gledal, da koga ne povoziš, odnehala.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.1.2009 19:32:33   
Paštetka
Dober večer, drage moje dame...

Najprej: SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVO NAJ BO LETO 2009 ZA VAS in ZA NAŠE OTROKE, PA PRIDNE IN DELOVNE MOŽE VAM ŽELIM, TAKE, DA NAS BODO POSLUŠALI IN HODILI Z NAMI PO ŠTACUNAH, NAM ZVEČER MASIRALI NOGE .... in nič težili user posted image . SREČNO!!!

Mleko??? No zdaj smo še ugotovili od česa ima Muser posted image , že par mesecev bolečine v trebuščku. Zdaj je že tako hudo in daleč prišlo, da ne sme pojesti niti 2 žlički pudinga. Takoj dobi bolečine in krče. PO mleku pa zbruha vse v naslednji sekundi ven. user posted image . Čez 2 tedna imamo v bolnici preiskave za laktozo. Itak, da že skoraj nič ne sme jesti zaradi alergije na soje, zdaj pa še mleko. Zdaj sem ga komaj navadila, da zjutraj namesto mleka popije kislo mleko ali jogurt. Pazi: na flaško user posted image .

In od takrat, ko ne pijemo mleka in mlečnih izdelkov, naš Muser posted image  je in je. Sploh se ne more najesti. Skoz je lačen in redimo se končnouser posted image .
O naši damici pa sploh ne bom, ker bo glih zdaj v kilah dohitela bratca user posted image . Ta pa poje vse, kar ji daš. V vrtcu poje vse za ostalimi user posted image user posted image

Pa hvala vsem za čestitke po SMS-u. user posted image user posted image

Sem cele dneve bila v službi, tudi silvestrovala v službi, delala na novo leto... Evo danes sem po ne vem kolikih dnevih končno doma. Ta mesec sem naštepala čez 220 ur user posted image . Jutri spet delam... pismo moram menjati službouser posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 2.1.2009 19:35:17 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.1.2009 20:10:29   
petarda
Paštetka kako lepo, da si se oglasila! Se velikokrat spomnim nate in te prav pogrešam tu na čveku...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni pa nič fajn brati o Muser posted image  alergijah....upam, da kmalu izzvenijo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.1.2009 20:16:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda, tole z mlekom na slamco je pa za kdaj dobra ideja user posted image , ker jaz moram tudi takoj, ko se Tina zbudi, leteti v kuhinjo kakavčka pogret user posted image . Če ga čez noč pustiš na radiatorju, je še malo toplo user posted image

Mi ga imamo na kuhinjskem pultu in si ga zjutraj sam postreže user posted image .... ampak je prav odvisen od tega čokoladnega mleka in sokov na slamico...ker kakav recimo...ni šans...oziroma se moram ful potrudit da ga prepričam...pa nič ne pomaga, tudi če damo v šalčko in potem slamico noter. user posted image .....v bistvu je vse mleko zavračal, dokler nismo poskusili s to varianto...in hvala bogu je uspela...ker v nasprotnem bi brez mleka gor zrasel....no...saj nebi bil prvi...niti zadnji ne user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.1.2009 20:55:16   
NinaŠ

Paštetka kako lepo, da si se oglasila! Se velikokrat spomnim nate in te prav pogrešam tu na čveku...

Ni pa nič fajn brati o Muser posted image  alergijah....upam, da kmalu izzvenijo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

tudi moj podpis user posted image  

Petarda, kaj petardito nič ne pokaplja okrog, ko sam slamico vtika v tetrapak? Ker Tina vedno uspe premočno prijeti tetrapak, tako da user posted image če bi zjutraj sama izvajala ta manever user posted image bi imela jaz potem še več dela, kot z gretjem kakava user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
2.1.2009 20:58:10   
NinaŠ

Sem cele dneve bila v službi, tudi silvestrovala v službi, delala na novo leto... Evo danes sem po ne vem kolikih dnevih končno doma. Ta mesec sem naštepala čez 220 ur user posted image . Jutri spet delam... pismo moram menjati službouser posted image

ja prav res user posted image Tudi sama sem eno obdobje delala vse dni, od jutra do poznega večera.... vendar takrat še nisem imela otrok in si zdaj tega ne bi več privoščila user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
2.1.2009 22:18:35   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

se še jaz podpišem. SAmo nekaj mi ni jasno - mleka in pudinga ne sme, kislo mleko in jogurt pa lahko user posted image  Pa na flaško? user posted image user posted image user posted image

Kak pa kaj nečakec?

Malo mleko pa mi na morju prakticiramo, ker ga ni treba imet v hladilniku. In k sreči je mleko dovolj, ne rabi bit čokoladno. Ker je sladkarij že itak too much user posted image
Doma pa tudi nenavadno veliko mleka spije, sploh odkar imamo bubiko. user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.1.2009 22:19:25   
*bubi*

al pa šefa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.1.2009 22:54:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda, kaj petardito nič ne pokaplja okrog, ko sam slamico vtika v tetrapak? Ker Tina vedno uspe premočno prijeti tetrapak, tako da user posted image če bi zjutraj sama izvajala ta manever user posted image bi imela jaz potem še več dela, kot z gretjem kakava user posted image

Stara moja to so pa izkušnje user posted image ....ja, je bilo na zečetku tudi pri nas enako...zdaj obvlada v nulo.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.1.2009 0:04:29   
petarda
Evo obrnem datum user posted image  in grem v mižule user posted image

Lahko noč vam želim. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.1.2009 3:06:16   
smehuljcica
Oj oj oj!!! Kok se da do tjebe pridet, Bubi? Mam eno željico. Tako veliko. Želim si pravljice... Priznam, sm bebka za računalnikom. Pojma nimam kak se kej usje dela in dol vleče...sam se učim. Bi mi lahk nekak sporočila, če je možno, da tudi meni nekako posreduješ te tvoje pravljice? Plosim plosim.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
3.1.2009 8:46:10   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste fraj danes user posted image  

...jaz pa (spet) v službi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smehuljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.1.2009 8:50:21   
NinaŠ
Oj oj oj!!! Kok se da do tjebe pridet, Bubi? Mam eno željico. Tako veliko. Želim si pravljice... Priznam, sm bebka za računalnikom. Pojma nimam kak se kej usje dela in dol vleče...sam se učim. Bi mi lahk nekak sporočila, če je možno, da tudi meni nekako posreduješ te tvoje pravljice? Plosim plosim.

user posted image user posted image user posted image  a misliš, da kdo drug ne bi bil dober za pravljice user posted image user posted image  ...al je samo bubi tolk dobra pripovedovalka user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1063
3.1.2009 9:23:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: smehuljcica

Oj oj oj...kdo pa si ti smehuljčica? user posted image  Mi tak simpatično pišeš in očitno nas spremljaš...user posted image  

Bubi mene tudi zanima kak se da do tebe pridet user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak danes user posted image user posted image user posted image user posted image ...se gremo sankat? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.1.2009 9:26:43   
petarda
Drgač pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
3.1.2009 10:19:25   
petarda
Z bubi sva zmenjeni enkrat popoldne pod pohorjem user posted image user posted image user posted image user posted image  Zelooooo bi bilo fajn, če bi še kaka novembrčica prišla na randi.....ada? Naty? Paštetka? Nej?...user posted image ....ajde...kera se upa pridet, da jo nakepam? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
3.1.2009 10:22:05   
ada2
pri nas je pa tak lep sonček... ampak mrzlo... gremo zdaj na kratek sprehod, ati nam je pa pobegnil na inventurouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
3.1.2009 10:25:13   
ada2

Z bubi sva zmenjeni enkrat popoldne pod pohorjem user posted image user posted image user posted image user posted image  Zelooooo bi bilo fajn, če bi še kaka novembrčica prišla na randi.....ada? Naty? Paštetka? Nej?...user posted image ....ajde...kera se upa pridet, da jo nakepam? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi si upala kepanje prenest, ampak sem brez avtauser posted image user posted image user posted image če pa kje vidiš eno suhceno ženšče, enega velikega močnega moškega, eno 13 letno frajlo in 11 letnega mulca, ki bo med hojo delal še milion reči in enega razigranega psa pasme aljaški malamut, ki bo morda celo sani vlekel, jih pa pocukaj, ker to je moja sestra s familijo, ki grejo danes tudi na pohorje, da se kužika znori na sneguuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
3.1.2009 12:36:25   
amy26

petarda, bubi uživajte

tudi mi smo šli mal ven, res bolj malo saj je Ela še vedno mal bolana, hrope ful, z nosa teče,
imamo sončka in celo snegec naletava

zdaj smo imeli kosilo, sem spet na dieti, 3. dan ločevalne, prav ponosna sem nase da zaenkrat še tok ne grešimuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
3.1.2009 14:54:09   
NinaŠ
Mi smo se danes, ko sem prišla iz službe (no drobižka in user posted image še pol ure več), naužili snežnih radosti na sončku user posted image user posted image user posted image - smo se nakepali, nakidali, in "nalopatali" user posted image user posted image user posted image - naša drobižka z lopatami veliko bolj uživata kot na "pravih" sankah user posted image .

Zdaj je v delu kosilo, potem pa šibnemo na obisk k enim prijateljem user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
3.1.2009 16:12:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: smehuljcica

po cesti user posted image user posted image user posted image ..... kje pa je tvoja pravljična dežela, smehuljčica? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.1.2009 16:38:38   
Naty_ka
Dan

Pa nam niti slučajno ni zneslo priti nikamor od hiše. Obiski si kar podajajo kljuko. Za znoret je.
Pa dopoldne sem še našo psičko mogla peljat na inekcijo user posted image . Reva je bila stara 16 let. In imela je šum na srcu. Pa krepko prenizko telesno temperaturo. In ni izločala vode, zato se ji je nabirala v želodcu. Bila je tako napihnjena in jedla že skoraj dva tedna ni nič. Res mi ni preostalo drugega kot da jo peljem. Pri veterinarju so mi solze tekle kot malemu otroku. V glavnem, reva je rešena.

Meni je prav žal, da nismo mogli danes priti pod pohorje. user posted image

Grrrrrrrrr. Zdaj sem jezna in žalostna hkrati user posted image user posted image user posted image

Aja, Nina, sem vidla da si mi zadnjič ponudila prenočišče. Si bom zapomnila. Mi nismo haklik in sploh ne kompliciramo, tako da, ko nas pot zanese v vaše konce, lahko pričakuješ da te pokličem user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
3.1.2009 16:48:26   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Sem cele dneve bila v službi, 
Ta mesec sem naštepala čez 220 ur user posted image . Jutri spet delam...

Paštetka, saj vem da je to bolj slaba tolažba, a tudi jaz sem ta mesec, oz. zdaj že prejšnji mesec oddelala dobrih 205 ur. Je pa res, da sem 24. delala do pol osmih zvečer, na silvestra pa do sedmih, praznike pa sem bila vse doma.

Glej to z druge plati: bo pa 15-ega toliko bolj veselo...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
3.1.2009 16:49:08   
Naty_ka
Grem zdaj k eni kolegici na kavo, preden še kdo pride. user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
3.1.2009 16:49:54   
Naty_ka
Smehuljcica user posted image user posted image user posted image  Kaj sem spet zamudila user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.