Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:13:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. Meni osebno tudi ni všeč ta razvada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:13:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pr nas sneži kot pri norcih Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora. In koliko snega imate že? Pri nas ga pa še ni in upam, da ga še en čas ne bo. [/quote] Je nehalo HB, ma ga ni ravno veliko, kakih 5cm in še to je preveč!!!!!! Upam, da bodo padavine res zmerne in ga ne bo nametalo pol metra. Jaz resne razumem ,kako si človek sploh lahko zaželi snega v urbanih predelih Naša še ne spi, jo bom dala čez kakih 20min, je še kar pridna. Nosek je vidno bolje in baby vac je danes laufal le 2x . Obarco bo dobila ko naslednjič vstane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:14:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. Meni osebno tudi ni všeč ta razvada. Enim mamicam je to v ponos.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:15:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naty driska je lahko tudi zaradi zobka. Pri nas ni bila driska je pa bilo pogosto kakanje, kar ni v njeni navadi, ker je bolj zaprte sorte. Če pa Žan normalno kaka, je tudi stranski učinek zob driska. A pogosto kakanje lahko nakazuje zobek? Kar naš sedaj že dva dni bolj pogosto in malce bolj tekoče kaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:18:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, jez se odpravljam likat edinaos: jaz sem na rudniku bila v sredo in sem vzela predtazadnjo škatlo Estrella likat likat ali samo likat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:19:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. Bravo Nejc. Hmm Andraž je pri 7m lepo korakal, če si ga držal za rokce, plazit se je začel v začetku avgusta, torej je bil star 7,5m, shodil pa z 10m, tak, da lahko pričakuješ Jana, da bo že čez kake dobre 2m hodil Sem ti kar mal fovš Alja se je iz sedećga položaja začela postavljat na kolena in rito dviguje. Prvi poskusi plazenja Se mi zdi, da jo mal zaj...motorika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:19:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* moj mali še kr spi ne morem verjet Moja tudi ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff5jik8ui,kooooooooo7kk6zkzjdfjijji pozdravček od erazma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:19:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana Inti vse najboljše!!!! drugače pa dobro jutro. mi smo spali boljše, kot včeraj. vendar jutra so še vedno mučna. še vedno se zvija in jamra, joka.. pa pikice ima po prsnem košu in trebuščku. imam že vsega dost, da me kar anprej vsi prepričujejo, da je s Taro vse ok, da je zdrava.. a otrok ima krče in joka.. in to je vse normalno!? zdaj pa še pikice. bioresenanca vabi. evo, še eno slikico za pokušino, potem pa grem. namreč pečem mafine. ob 15h bom dobila ženske na obisk in bomo kupvale posodo:). O madonca kakšno veselje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:20:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, jez se odpravljam likat edinaos: jaz sem na rudniku bila v sredo in sem vzela predtazadnjo škatlo Estrella likat likat ali samo likat Sem zlikala pol od zastavljenga, pol sem šla gledat skoke iz Predaca, sedaj pa sem pomila v veži in greva z Andražom postavit smrekco Likala bom pol k bo zunaj tema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:21:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso nikoli ne gledam, a zdaj pa slučajno sem in je bil moj prejšnji post točno 2000ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:22:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa Naty saj še malo pa boš spet vse jedla. Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. moj se nima za kaj, ker jih ima le za okras, se pa zato za ušese vleče. Naša se tud za ušesa vleče in menca učke. Z lasmi se igra, jih te ta stranske s prskom navija in se včasih cukne in v jok A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno?? ker veliko spijo Potem bi Gal moral biti na minimumu s kilami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:26:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes bo pa pri nas tiha maša. Zakaj pa? A je kaj na novo zakuhal? Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. Sem tako slabe volje, da če mi bo kdo kaj narobe rekel bom kar eksplodirala. Barbaw pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:29:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. O lej ga Nejca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:30:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. Meni osebno tudi ni všeč ta razvada. Enim mamicam je to v ponos. Ne vem, meni je to zgolj cartanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:32:08
|
|
|
|
Anitka
|
Mene danes še tudi čaka likanje, ki ga prelagam že nekaj dni in se je sedaj nabrala že spet gora perila . Sedaj pa grem našega bubančka malce pocartat in si pogledat en film.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:46:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa Naty saj še malo pa boš spet vse jedla. Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. moj se nima za kaj, ker jih ima le za okras, se pa zato za ušese vleče. Naša se tud za ušesa vleče in menca učke. Z lasmi se igra, jih te ta stranske s prskom navija in se včasih cukne in v jok A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno?? ker veliko spijo Potem bi Gal moral biti na minimumu s kilami a zaradi štrajka, a zaradi malo spanja Naša frača je bila tako zaspana dopoldan , da je praktično pojedla samo par žličk sadja. Ko je vstala je pojedla ta veli frutek in keks, sedaj pa še flašo mleka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:53:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco. Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel jošk ...ker se mi ni dalo. Lepo nedeljo želim vsem Kasso upam, da bo uvajanje flaške hitro steklo Hvala upam, tudi jaz, da bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 15:59:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. bravo za nejca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 16:01:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Dobro jutro punce No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal trgat zraven .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha... evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanje ojoooj, bogi mišek mali in mamica za oba še se držim, ne dam se jaz tko lahko , boica ma čist steklene učke pa tečn k driska, no s tem se tolažim, da mora sam še 2 jest, pol pa upam, da bo konc za dons in da bo spal tko k je treba.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 16:02:14
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: a si ti obakrat rodila po naravni poti??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 16:02:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. bravo za nejca ja bravo, samo ne vem, jaz bi raje počakala, da sam pogrunta, kako se hodi, da ne bo prezgodaj Saj tudi jaz dam Varjo na nogice, tako, da jo držim, a vem, da en bo pri ta hitrih, ker je bolj lene sorte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 16:05:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. bravo za nejca ja bravo, samo ne vem, jaz bi raje počakala, da sam pogrunta, kako se hodi, da ne bo prezgodaj Saj tudi jaz dam Varjo na nogice, tako, da jo držim, a vem, da en bo pri ta hitrih, ker je bolj lene sorte Lahko te pa preseneti tvoja mala lenobica Kdaj sta pa Gašper in Petja shodila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 16:10:07
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso, zs!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 16:16:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa Naty saj še malo pa boš spet vse jedla. Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. moj se nima za kaj, ker jih ima le za okras, se pa zato za ušese vleče. Naša se tud za ušesa vleče in menca učke. Z lasmi se igra, jih te ta stranske s prskom navija in se včasih cukne in v jok A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno?? ker veliko spijo Potem bi Gal moral biti na minimumu s kilami a zaradi štrajka, a zaradi malo spanja Naša frača je bila tako zaspana dopoldan , da je praktično pojedla samo par žličk sadja. Ko je vstala je pojedla ta veli frutek in keks, sedaj pa še flašo mleka. Zaradi obojega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 16:18:23
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella imaš ZS
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?