*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! A boste ?Jaz jo ravnokar pijem.Sem morala po sili razmer vstati ob 6.-beri:Tilen ukakan Včeraj,ko mu je malo iz noska teklo,sem mu mazala z Nisito in mu gre danes že fino ven Upam,da se hitro spuca,preden še Nejc kaj faše. Tiste, ki imate starejše otroke:ali ste svojim že kaj razlagale o spolni vzgoji? Meni je Nejc že prijavil,da mami nima lulčka A jutri ob 9. v Muci Maci?Glih fino,Nejca ob 8.30 oddam v vrtec,grem še tankat in položnice plačat, pa uletim. Moja ve o spolnosti samo osnove, to je kdo ima lulčka kdo pa luliko. Ampak to ve že zelo dolgo, ker smo se dostkrat skupaj kopali. Ve tudi kako nastane novo bitje, ampak ne tehničnih podrobnosti, še dobro da ni še spraševala kako in zakaj. Nisem še pripravljena na to, je še premajhna. Super da tud vidva uletita. No, moj mali je šel pa oddremat svoje pol urce, ta velka pa je pri babici in dedku, bosta z babi pekli piškote. Ati pa borda. Tko da mami uživa svojih 5 minut. Gašper pa je že pred časom spraševal...seveda, ko sem bila 2x noseča in je on ta moj trebuh gledal kako raste, pa ga je vse zanimalo. na kakšen način sem mu razlagala, bolje da ne povem, ker me je potem čez čas spet nekaj spraševal, kako pride seme k jajčecu, pa sem ga poslala k očetu, da jih ima on in naj njega vpraša.... on pa meni "jaz sem pa mislil, da seme kupiš v trgovini" Imam pa knjigo Štorklja gre v pokoj (še od mojga, pa tudi jaz sem jo imela kot otrok) pa sem mu tudi iz te knjige brala. ja, v trgovini Tud mi smo kot otroci velikokrat prebrali to knjigico. Pa bonton tudi. Ena je bila modra, druga pa oranžna, če se prav spomnim. Ko je meni mami razložila tehnične podrobnosti oploditve, sem bila čist zaprepadena, šokirana, nisem mogla verjet, da ati tisto vtakne not.......tega se še full dobro spomnim, sem vprašala še čist v šoku: ja kako pa, a ti kr spalno srajco raztrga . Pa ne vem al sem bila premajhna še, ali pa ni izbrala pravega načina.
|