Naty*
|
Punce pri nas je situacija zdej spet normalna, Žan je pojedel 240g jabolčne kašice z riževimi kosmiči !! Upam, da bo še pri kosilu pridno jedel, da bova lepo spet na GH . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. Drugač pa za zobeka in kruhomat, mi ga kupujemo že 4 leta . A pol vseeno prideš na zabavo??? Men je tud mim, da dojiš kej dlje kot eno leto, še to je maximum. Ampak to je seveda moj mnenje, vsaka pač ve za sebe. Kruhomat je pa zakon ! Sicer kruh še ni pečen, ampak mi vsaj mesit ni blo treba, že to je neki . Kero zabavo mislš, a večerjo v soboto ? Aja js sm razumela, da ma dons Andraž žurko, my mistake . skye verjamem, da Lia sluti, da se je sestrica že zbudila . Že če pomisliš na otroka, se zbudi (vsaj pri nas je velikokrat tko), ve mate pa trojno navezo, je pa še tolk bolš ! edina je vsaj Anja pridna, če te že Primož jezi ! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj a si vse majčice želimo ta aparat Draga moja jutri pa pade magična trojka Ej avtomat dela testo za pico, svaljke, cmoke, dela kokice, marmelade !!!! Pol sploh nisem vedela, res nora stvar!!!! Trojka ja , rečmo rajš, da sem stara tolk kokr se počutim, se prav ene....23 !!! Na zaključku smo mele pa plošče, tko da sem jedla vse, kar mi je prišlo pod roke, pa še deci rumenega muškata sem spila . Itak da so bla jajca v paniranju, kisla smetana v gobovi juhi, piščančje meso... vse česar ne smem. barbaw ja sej je mel zadnjič drisko, ko je zobek rinil, ampak od včeri ma pa sluz zraven in tist "alergičen" kakec. Itak vem, da sem kriva . kodrana boga Tara . Pejte probat na bioresonanco, poglej kak mir mamo mi zdej ... Žan je bil tud tolk pikast, da se je spraskal do krvi, pol sm pa izločla alergene, zdej ma pa kožo čist čisto!!!