|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 18:21:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Jaz se moram tud en dan zakopat med stare cunje in jih izločiti. Ampak zmer ko to delam, mi je preveč žal vsake stvari. Jaz pa sploh ne maram nakupovati cunj, to mi je kr mučno. Sej če bi imeli bolj ustrežljive prodajalke oz. nakupovalne svetovalke ali pomočnice, bi pa raje šla. Ne pa tko da moram ene 5x v garderobo in ven in se vmes 200x preoblačit user posted image

To tudi jaz sovražim. user posted image  Zato pa pri nas v službi stoji ena vedno na garderobi in svetuje stranki in ji nosi večje ali manjše številke. Jaz sem se pa navadila, da grem kar v tisti stvari ven, ki sem jo probala, pa si grem iskat drugo stvar in potem nazaj. Sem pa se tudi jaz prej 100x preoblačila, zdaj pa ne več.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
14.12.2008 18:21:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ureuser posted image  Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec.

Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. user posted image

Meni osebno tudi ni všeč ta razvada.

Enim mamicam je to v ponos.

Ne vem, meni je to zgolj cartanje.

Mala ni jedla nič drugega razen juhe pri 3l.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
14.12.2008 18:21:24   
barbaw

Naty driska je lahko tudi zaradi zobka. Pri nas ni bila driska je pa bilo pogosto kakanje, kar ni v njeni navadi, ker je bolj zaprte sorte. Če pa Žan normalno kaka, je tudi stranski učinek zob driska.

A pogosto kakanje lahko nakazuje zobek?user posted image Kar naš sedaj že dva dni bolj pogosto in malce bolj tekoče kaka.

Ni nujno, lahko ej zaradi preholada, vročine, zobje, ....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
14.12.2008 18:21:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

mafi: a si ti obakrat rodila po naravni poti??

pri marku so me našopal z umetnimi popadki-za znort še dones ima mal buške na glavi,
pri Filipu pa je šlo vse po masluuser posted image .
pa ti???

Mene pa umetni niso tako boleli kot čisto moji. user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
14.12.2008 18:21:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Danes bo pa pri nas tiha maša. user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa? A je kaj na novo zakuhal?

Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. user posted image user posted image user posted image  Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. user posted image user posted image
Sem tako slabe volje, da če mi bo kdo kaj narobe rekel bom kar eksplodirala.

ja kje je pa bil 3 ureuser posted image

To pa samo on ve. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
14.12.2008 18:21:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Najprej eno veliko opravičilo, ker močno dvomim, da bom uspela prebrat vaše današnje poste

Pri nas je eno samo sra.nje user posted image  Gregi je ponoči spet zakuhal in lep del noči pretulil user posted image user posted image  Posledično je tudi današnji dan bolj user posted image

Grem zdaj malo brat, dokler bom sploh imela mir, poln kufer imam že vseh in vsega, moram malo izklopiti!!!!!!!

user posted image user posted image zate in za Gregorja user posted image user posted image user posted image
Kje je danes tvoj user posted image ? Pusti otroke njemu in pejdi za urco na zrak

Saj sem dopoldne, ko me je še dedec razjezil, enostavno pustila njemu vse 3 otroke in šla za pol ure ven. Pa me je vse počakalo user posted image

Estrella*, vem, da MORAM!!!!!!! Rešuje me misel na soboto!!!!!!!!!!!

A misliš,da mene ni?? user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
14.12.2008 18:22:28   
Estrella*

Draga moja, mene tudi, pa si napram tebi res prioščim počitnice. Samo nekaj moraš imeti v mislih, to je le en večer, ti pa pri svojih treh sončkih rabiš redno relaksacijo in zato se boš morala z mistrom G mal pogovorit okoli tega, da najdeta skupno rešitev. Jaz sem se z mojim in imam tako vsaj šanso, da normalno diham, ko je le mogoče. Špelin@ , bodi malo egoista in daj nekaj nase!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
14.12.2008 18:24:10   
Estrella*

pri marku so me našopal z umetnimi popadki-za znort še dones ima mal buške na glavi,
pa ti???

To si pa ena redkih, ki to praviuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
14.12.2008 18:24:24   
barbaw

Draga moja, mene tudi, pa si napram tebi res prioščim počitnice. Samo nekaj moraš imeti v mislih, to je le en večer, ti pa pri svojih treh sončkih rabiš redno relaksacijo in zato se boš morala z mistrom G mal pogovorit okoli tega, da najdeta skupno rešitev. Jaz sem se z mojim in imam tako vsaj šanso, da normalno diham, ko je le mogoče. Špelin@ , bodi malo egoista in daj nekaj nase!

Tole podpišem. Če ne pridem enkrat na teden pote in te odvlečem od doma.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
14.12.2008 18:27:52   
Anonimen

Včeraj šopingiranje, danes šopingiranje mi smo BANKROTuser posted image user posted image user posted image

Še dobro da pride v ponedeljek plača+božičnicauser posted image

očitno vam nekako še zneseuser posted image . si dobila Hipp2 ?

ja v istega millerja sem šla za foro pogledat in kaj vidim: CELO POLICO SO NAFILAL, barbe očitno se tisti trgovki včeraj ni dala it pogledat v skladišče in mi je rekla, da dobijo šele v torek ampak mogočeuser posted image . Ima srečo, da danes ni delala, bo ji tako štalo naredila, da bi se me zapomnilauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
14.12.2008 18:30:09   
barbaw

pa ti???

To si pa ena redkih, ki to praviuser posted image

Vem ja. Ampak je res. So bili prava milina.

Neposredna povezava do sporočila: 1411
14.12.2008 18:31:07   
barbaw

Včeraj šopingiranje, danes šopingiranje mi smo BANKROTuser posted image user posted image user posted image

ja v istega millerja sem šla za foro pogledat in kaj vidim: CELO POLICO SO NAFILAL, barbe očitno se tisti trgovki včeraj ni dala it pogledat v skladišče in mi je rekla, da dobijo šele v torek ampak mogočeuser posted image . Ima srečo, da danes ni delala, bo ji tako štalo naredila, da bi se me zapomnilauser posted image

Naslednjič ko jo vidiš ne šparaj na jeziku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
14.12.2008 18:32:12   
Anonimen

Naslednjič ko jo vidiš ne šparaj na jeziku.

oh nič bat, jih bo že slišala presneta baburauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
14.12.2008 18:32:41   
Estrella*
Še to sem pozabila napisat: mogoče se bi kdo spraševal odkod meni naveličanje in taka pregorelost, saj imam samo 2 otroka? Največji absurd je ta, da mene do takega stanja v K...cu nista sparvila moja otroka, ampak 19 let življenja z mamo, ki sem jo imela srčno rada, samo me je njena bolezen spravila na rob prepada. Zadnji dve leti njenega življenja je bilo tako hudo, da tudi normalno nisem mogla dihat, vse se je vrtelo okloi njene nege. Pa sploh ne da bi jamrala, ker sem to naredila z velikim veseljem, samo na žalost je to pustilo na meni trajne posledice.
Zato te Špelin@ popolnoma razumem, saj imaš otroke srčno rada, samo to te bo pripeljalo tam kot mene in ti si tega sigurno ne zaslužiš.

Tako sedaj bom nehala s to morasto temo in gremo raje čvekat o čem drugemuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
14.12.2008 18:36:48   
Anonimen
Punce dejte mi prosim nekaj povedat, moja mala je začela na resno štrajkat z hrano: danes je spila 300ml mleka, in verjetno bo to to. Na noben način je ne moreva pregovoriti, da bi še kaj pojedla, spravila me je do te mere da sem ji kar hrano začela na silo tlačit v ustauser posted image user posted image user posted image , skrbi me da mi bo zbolela, ker tako malo je. Saj vem, da jo ne smem silit, ampak mene to spravlja v obupuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa drugače je fuul dobre volje, se igra, kar naprej se smeje, samo jest noče. Še teh 300ml mleka je bilo z tako muko spravljeno v njen želodček, da je polom. Povejte mi a mi mala lahko kej zboli zaradi tega?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
14.12.2008 18:40:35   
Estrella*

Punce dejte mi prosim nekaj povedat, moja mala je začela na resno štrajkat z hrano: danes je spila 300ml mleka, in verjetno bo to to. Na noben način je ne moreva pregovoriti, da bi še kaj pojedla, spravila me je do te mere da sem ji kar hrano začela na silo tlačit v ustauser posted image user posted image user posted image , skrbi me da mi bo zbolela, ker tako malo je. Saj vem, da jo ne smem silit, ampak mene to spravlja v obupuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa drugače je fuul dobre volje, se igra, kar naprej se smeje, samo jest noče. Še teh 300ml mleka je bilo z tako muko spravljeno v njen želodček, da je polom. Povejte mi a mi mala lahko kej zboli zaradi tega?

Če poje malo, od "majhne količine" ne bo zbolela. Lahko pa daj tik na tem , da zboli in takrat ponavadi težko kaj vase spravijo. Edina, ne se sekirat, poskusi ji dat za jest , tisto kar ponavadi najraje poje. Če ne jo enostavno pusti in probaj čim manj o količin i razmišljat, ker bolj ko boš živčna, manj bo mala jedla. Ko si dojila, tud nisi vedela koliko je pojedla, pa je verjetno tudi sem ter tja pojedla zelo malo. 300ml je nekaj ni nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
14.12.2008 18:44:37   
aurora28

Kako pa je jedla včeraj oziroma kako je jedla odkar sta ukinili zizanje? Nevem kaj se lahko zgodi v tvojem primeru, lahko ti povem na svojem primeru, da ko je Galu 4 zobek prediral dlesen ni hotel tri dni jesti goste hrane, niti ni hotel piti čaja po flaški, zato hvala bogu da sva se vsaj dojila, ker je tako dobil vsaj zadovoljivo količino hranil. Mogoče ji pa zob raste?

Se podpišem pod to!

A nobena ne ve kaj pomenijo bele lise po zobkih?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
14.12.2008 18:49:39   
Estrella*
Aurora malo si to preberi, ni ravno direkno vezano na tvoje vprašanje , pa vseeno
KLIK

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
14.12.2008 18:52:04   
Estrella*
Pa še en KLIK
KLIK

Neposredna povezava do sporočila: 1419
14.12.2008 18:56:02   
Estrella*
Sem pa zasledila, da presežek GALAKTOZE tudi povzroča lisaste zobe. Galaktoza je sestavni del mlečnega sladkorja v mleku.

Neposredna povezava do sporočila: 1420
14.12.2008 18:57:52   
Anonimen

Če poje malo, od "majhne količine" ne bo zbolela. Lahko pa daj tik na tem , da zboli in takrat ponavadi težko kaj vase spravijo. Edina, ne se sekirat, poskusi ji dat za jest , tisto kar ponavadi najraje poje. Če ne jo enostavno pusti in probaj čim manj o količin i razmišljat, ker bolj ko boš živčna, manj bo mala jedla. Ko si dojila, tud nisi vedela koliko je pojedla, pa je verjetno tudi sem ter tja pojedla zelo malo. 300ml je nekaj ni nič.

Mah saj vem, ampak trenutno sem res v k....u, ker ji res vse sorte ponujam pa ne želi čisto nič. Pa še mami je zdaj tukaj in me spet za brez veze sekirauser posted image user posted image user posted image , v takih trenutkih kasso pa tudi jaz nisem močna, vam povem jaz sem po enem in prvem user posted image tako že vsega tega sranja naveličana, da bi najraje kam ušla in se nikoli ne vrnila. Na trenutke se počutim, da vse kar delam delam zato ker morem, ne pa zato ker si želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1421
14.12.2008 18:58:04   
Estrella*
kukuc a ni nobene blizu???????

Neposredna povezava do sporočila: 1422
14.12.2008 19:00:12   
Estrella*

Mah saj vem, ampak trenutno sem res v k....u, ker ji res vse sorte ponujam pa ne želi čisto nič. Pa še mami je zdaj tukaj in me spet za brez veze sekirauser posted image user posted image user posted image , v takih trenutkih kasso pa tudi jaz nisem močna, vam povem jaz sem po enem in prvem user posted image tako že vsega tega sranja naveličana, da bi najraje kam ušla in se nikoli ne vrnila. Na trenutke se počutim, da vse kar delam delam zato ker morem, ne pa zato ker si želim.

Kot prvo probaj ne si jemati k srcu  komentrje tvoje mame, ki si milim kakšni so. Drugič, pa pusti Anjo malo na miru in ji ne tlači kar naprej za jest, ker se ji bo vse zasralo in ne bo nič hotla. Ponudi ji čez kako urco, mogoče po kopanju???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
14.12.2008 19:01:47   
aurora28

Sem pa zasledila, da presežek GALAKTOZE tudi povzroča lisaste zobe. Galaktoza je sestavni del mlečnega sladkorja v mleku.

Hvala Estrella. Glede na napisano kar je komentirala zobozdravnica v MON bi lahko zagotovo trdila, da sem zelo pazila na prehrano v času nosečnosti in po porodu, vedno sem jemala dodatne vitamine in minerale. A galaktoza je v mleku matere ali v AM?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1424
14.12.2008 19:03:49   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Jaz se moram tud en dan zakopat med stare cunje in jih izločiti. Ampak zmer ko to delam, mi je preveč žal vsake stvari. Jaz pa sploh ne maram nakupovati cunj, to mi je kr mučno. Sej če bi imeli bolj ustrežljive prodajalke oz. nakupovalne svetovalke ali pomočnice, bi pa raje šla. Ne pa tko da moram ene 5x v garderobo in ven in se vmes 200x preoblačit user posted image

To tudi jaz sovražim. user posted image  Zato pa pri nas v službi stoji ena vedno na garderobi in svetuje stranki in ji nosi večje ali manjše številke. Jaz sem se pa navadila, da grem kar v tisti stvari ven, ki sem jo probala, pa si grem iskat drugo stvar in potem nazaj. Sem pa se tudi jaz prej 100x preoblačila, zdaj pa ne več.

Imam ista dva problema kot *Tiana*...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?