|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 10:18:03   
Srčekgirll
Tud mi2 z Vidkom želiva  INTI vse naj za 7icouser posted image

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.12.2008 10:18:52   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

moji mali se je zmešala je spala do 8:30user posted image user posted image user posted image user posted image tooooo sonček maminuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.12.2008 10:20:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tud mi2 z Vidkom želiva  INTI vse naj za 7icouser posted image

user posted image

Inti tudi od nas vse najboljše, Anja ti pošilja poljubčkeuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.12.2008 10:21:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

moji mali se je zmešala je spala do 8:30user posted image user posted image user posted image user posted image tooooo sonček maminuser posted image

opauser posted image user posted image user posted image user posted image , kolikokrat je pa norela ponoči???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.12.2008 10:21:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ureuser posted image  Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec.

no, to je pa že pretirava, mama milsim, ...user posted image
A je imel Andraž RD včeraj? Vse najbojše malemu plavalcuuser posted image

Ne kolegica od Andraža ima danes RD in ga kjen včeraj v sokolu praznovala. Andraž ima v torek 16.12. i že komaj čaka, vsak dan teži kolikokrat mora še prespatiuser posted image

Meni je to tudi čisto mimouser posted image , saj veš 100 ljudi 100 čudi.

Če bi moja mami imela glavno besedo bi jaz do šole dojilauser posted image user posted image

Kak žur imaš spet danes?

Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.12.2008 10:22:57   
Anonimen

opauser posted image user posted image user posted image user posted image , kolikokrat je pa norela ponoči???

1X je papala ob 5:30h in to je touser posted image user posted image user posted image

Samo mami je še to prespalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.12.2008 10:24:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca venuser posted image , tko da smo tud spali vredu. Ob petih (včeraj), ko je bil mali že čist neznosen, je zaspal in je spal 45 minut (več men na rokah, kot v postlci) in po tem spanju, je bil čist nasmejan. Sm mislila, da se je pač naspal, pol je pa Jure odkril, da je očitno zobek prišel ven in ga ne boli več user posted image . Tko zdej mamo pa mal miru, ampak mislim, da bo kmalu začela druga enkica težit, ker je že tud čist na koncu.

Nazaj nisem nič brala, bom probala pol kej, zdej se ubadam z aparatom za peko kruha, ki sem ga dobila za rd od brata in njegove punceuser posted image . Dons bom sprobala to čudo, kako se bo izkazal user posted image .

srčekgirll hvala za kofetek pa user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste dobro spali in user posted image user posted image user posted image  za tiste, ki niste!!!!

Kaj a si vse majčice želimo ta aparatuser posted image user posted image

Draga moja jutri pa pade magična trojkauser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.12.2008 10:25:12   
mafi
Dobro jutro punce

No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal
trgat zravenuser posted image .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha...
evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.12.2008 10:26:00   
Srčekgirll

SUPERuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.12.2008 10:27:01   
Anonimen

Dobro jutro!

Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco.
Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel joškuser posted image ...ker se mi ni dalo.
Lepo nedeljo želim vsemuser posted image

Kaj pa če jo proba tvoj ponoči nahranit? Pri meni tudi Anja ne želi ponoči flaške, se kr nekaj pritožuje, pri mojmu pa vse lepo popapauser posted image

Je pa v vsakem primeru fuul lažje dojit ponoči, kot pa to flaško štimatuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.12.2008 10:28:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Dobro jutro punce

No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal
trgat zravenuser posted image .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha...
evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanjeuser posted image

ta je bila pa huda,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo danes bolje.

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.12.2008 10:30:26   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Prideš zares?

Sagurno, če me tale hudičev sneg ne zamede user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.12.2008 10:30:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca ven , tko da smo tud spali vredu.

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka in user posted image user posted image user posted image user posted image da bo druga enkica manj boleča user posted image

Hvala, upam, da bo res user posted image . A se obe princeski naenkrat zbudita?

Naty user posted image user posted image za žanov zobek in za nov aparat za peko kruhauser posted image user posted image . Ti imaš jutri RD, a ne?!

Ja vsega sem ful vesela in zobka in aparata user posted image ! Ja jutri mam rd....kr nekam nimam filinga user posted image ...
A vama pa prvi dan uvajanja ni uspel... ja sej te čist razumem. Js sm misla, da bo Žan na allernovi, ko bom js na zaključku (ker sem jedla čist vse po vrsti), ampak ni hotel, verjetno zarad zobkov. In kaj je pol blo? Dojila sem ga cel čas in ma zdej drisko že od včeri user posted image . Ampak bolš, ko da je lačen ane?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da vama kmal uspe s flašo, zaradi tebe.

INTI OB 7 MESEČNICI, TI Z ALJO ŽELIVA
VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Estrella user posted image user posted image user posted image  da se pozdraviš. Dons morš bit fit za žurko user posted image !

kaj si pa jedla, da ima drisko?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.12.2008 10:30:44   
Estrella*

Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ureuser posted image  Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec.

Ne kolegica od Andraža ima danes RD in ga kjen včeraj v sokolu praznovala. Andraž ima v torek 16.12. i že komaj čaka, vsak dan teži kolikokrat mora še prespatiuser posted image

Če bi moja mami imela glavno besedo bi jaz do šole dojilauser posted image user posted image

Kak žur imaš spet danes?

Ne vemuser posted image oz ne da bi vedelauser posted image

No, pol je bila pa Anaj res pridna. Ata jo je podojiluser posted image  koliko pa spije ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.12.2008 10:30:59   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč user posted image  (prej tega ni rabila user posted image ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM.

Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A so kakšni stranski učinki?

Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?)user posted image user posted image user posted image Optimistke

Res smo bile optimistke. Prvič je šlo za šalo dol. user posted image  Se pa vseeno počutim boljše s temi -3,5 kg. Kdaj pa sva midve začele s tem hujšanjem?

Anitka ni pravila pri kilah. Odvisno od telesa in otroka. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.12.2008 10:31:05   
barbaw

Pr nas sneži kot pri norcihuser posted image user posted image  Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora.

mi pa ga čakamo, da bi imel Jaka kaj od njega user posted image  vsaj za enega snežaka in 5 kep

Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.12.2008 10:31:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

A boste user posted image ?Jaz jo ravnokar pijem.Sem morala po sili razmer vstati ob 6.-beri:Tilen ukakanuser posted image
Včeraj,ko mu je malo iz noska teklo,sem mu mazala z Nisito in mu gre danes že fino venuser posted image Upam,da se hitro spuca,preden še Nejc kaj faše.

Tiste, ki imate starejše otroke:ali ste svojim že kaj razlagale o spolni vzgoji?
Meni je Nejc že prijavil,da mami nima lulčkauser posted image

A jutri ob 9. v Muci Maci?Glih fino,Nejca ob 8.30 oddam v vrtec,grem še tankat in položnice plačat, pa uletim.user posted image

Samo kdo ima luliko in kdo lulčka. user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.12.2008 10:31:11   
barbaw

Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.12.2008 10:31:17   
barbaw
Jaz bom verjetno danes zaprla mlekarne. Imam tako min mleka, da se je Maja hotela 3x hranit ponoči in se zbudila sestradana. user posted image  Ko sem imela višek mleka ga ni hotela zdaj ga pa enostavno ni več dovolj. Bom šaltala na AM, kolikor ga bo rabila.

INTI vse naj naj za 7 mesecev  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.12.2008 10:31:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, koliko ste pa dali za stole, če smem firbcat?

Seveda smeš firbcat user posted image

En stol je bil dobrih 130€, nabavili smo pa samo dva, ker imamo drugače kot

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.12.2008 10:32:28   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Može. user posted image

Fajn, fajn, fajn, .... user posted image user posted image user posted image
Jest grem itak na vsake par dni (no ja vsaj 1x tedensko) v Müllerja user posted image zapravljat.

Oh kako sva si podobni user posted image
In ni mi še ratal pridt ven z računom nižjim od 40 €. user posted image

In spet sva si podobni user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.12.2008 10:32:50   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

sej bi sam ni prevozauser posted image , pa še mal bi lahko zavila v vaš C&A, ki mi je pa prov všeč

Škoda, pa drugič user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.12.2008 10:33:15   
barbaw
Naty driska je lahko tudi zaradi zobka. Pri nas ni bila driska je pa bilo pogosto kakanje, kar ni v njeni navadi, ker je bolj zaprte sorte. Če pa Žan normalno kaka, je tudi stranski učinek zob driska.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.12.2008 10:33:31   
Soncnica Sandra ***

A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu???

Jaaaaaaaaaaaaaa

1.maja, na praznik dela, jz sem mogla pa garat user posted image

četrtek

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.12.2008 10:33:38   
Anonimen

Kak žur imaš spet danes?

Ne vemuser posted image oz ne da bi vedelauser posted image

No, pol je bila pa Anaj res pridna. Ata jo je podojiluser posted image  koliko pa spije ?

Ko zveš na kak žur greš, se javim še jazuser posted image user posted image

Spila je 100mluser posted image

Ma naš ati obvladauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?