|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 12:03:55   
Estrella*
Skuhala sem piščančjo obarao za Aljo, pa da vidimo kako ji bo šla v rit. Če jo bo spljuvala , je ne kuham nunca mas- nie wieder- never again!!!!

Grem še mal peglatuser posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.12.2008 12:04:58   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa user posted image

Naty saj še malo pa boš spet vse jedla.

Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. user posted image  Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. user posted image

moj se nima za kaj, ker jih ima le za okras, se pa zato za ušese vleče.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.12.2008 12:10:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa user posted image

Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. user posted image  Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. user posted image

Naša se tud za ušesa vleče in menca učke. Z lasmi se igra, jih te ta stranske s prskom navija in se včasih cukne in v jokuser posted image

A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno??

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.12.2008 12:14:40   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

nikoli ne gledam, a zdaj pa slučajno sem in je bil moj prejšnji post točno 2000tiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image KASSO SI V KLUBU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2000

hvala za dobrodošlicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.12.2008 12:14:45   
kasso

Naša se tud za ušesa vleče in menca učke. Z lasmi se igra, jih te ta stranske s prskom navija in se včasih cukne in v jokuser posted image

A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno??

ker veliko spijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1280
14.12.2008 12:14:50   
kasso

ja, potem pa zajoče, ko se pocukauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
14.12.2008 12:16:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ker veliko spijo user posted image

NO, POTEMTAKEM, BI MOJA ZDRŽALA Z 300G DNEVNOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
14.12.2008 12:17:24   
Estrella*
Smo na  -50user posted image user posted image user posted image , kljub bolj ležernemu pisanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1283
14.12.2008 12:30:54   
barbaw

Smo na  -50user posted image user posted image user posted image , kljub bolj ležernemu pisanjuuser posted image

Očitno so se predale. user posted image user posted image user posted image user posted image  majčice

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1284
14.12.2008 12:30:57   
barbaw

Pomladni otroci!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.12.2008 12:30:59   
barbaw

To delajo, če jih bolijo. Mogoče to dela kateri tudi kar tako.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.12.2008 12:31:22   
barbaw
Danes bo pa pri nas tiha maša. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.12.2008 12:37:37   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

imam že vsega dost, da me kar anprej vsi prepričujejo, da je s Taro vse ok, da je zdrava.. a otrok ima krče in joka.. in to je vse normalno!? zdaj pa še pikice.

To sem ti še prej hotla povedat. Mene so že od začetka, ko je mel Žan sam krče, vsi (tisti, ki ga vidjo enkrat na tri dni za pet minut) prepričevali, da z njim ni nič narobe. Da se redi in da je nasmejan in da kaki krči user posted image ???!!!! Niso pa videli, kolk je bil bogi ponoči. In tud ko je mel nogice do krvi spraskane zarad pikic, tega niso videli, ker je bil oblečen.

Ja seveda, js sm mlada mamica, ki preveč komplicira in otroci majo krče, kar je normalno, pikice pa zato, ker se čisti koža (pri pol leta prosim lepo!!!!). Priporočam ti, da ne poslušaš drugih, ampak narediš tko, kot se tebi zdi prav. Ti živiš s Taro in jo vidiš vsako minuto vsakega dneva. Js tistim pametnim, ki mi govorijo, da Žan sploh nima alergij niti ne razlagam več (je pa žalostno, da tud vprašajo ne, če je vredu). Moja družina, Jure in moje prijateljice me dobro poznajo in vejo, da nikol ne kompliciram brez veze, zato me jemljejo resno. Za vse ostale, mi je pa čiiiiist ravno.

Mi smo alergije z dieto premagali in sem prepričana, da jih bo do enega leta celo prerasel user posted image , kaj si pa kdo misli, je pa njihova stvar!

Tara je pa pravi srček user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.12.2008 12:49:43   
Estrella*

To delajo, če jih bolijo. Mogoče to dela kateri tudi kar tako.

Ni nujno, da jih bolijo. Naša jih nateguje od kar je sposobna kaj takega narestuser posted image Vendar samo tkrat, ko je res orto zaspana.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.12.2008 12:49:46   
Estrella*

Očitno so se predale. user posted image user posted image user posted image user posted image  majčice

user posted image user posted image user posted image  ali pa nabirajo moči za ponoven napaduser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.12.2008 12:52:56   
Estrella*

Danes bo pa pri nas tiha maša. user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa? A je kaj na novo zakuhal?
Moj pa kuha kosilouser posted image Je našel en recept široki rezanci s feta sirom in ker imamo feto odprto jo bo ponucal. dELA SE PA ŠE Z EDAMCOM IN SLADKO SMETANO. sESTAVINE MI KAR PAŠEJO, ZATO UPAM, DA BO NAREDIL OKUSNO KOSILO. UPA črkeuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.12.2008 12:53:48   
Estrella*
Naty, a pri vas kaj sneguje?????

Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.12.2008 12:59:54   
barbaw

Ma kaj ste tako sebične in nam ne pošljete ta sneg. Pri nas vsah HB ne dežuje.

Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.12.2008 13:00:02   
barbaw

Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. user posted image user posted image user posted image  Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. user posted image user posted image
Sem tako slabe volje, da če mi bo kdo kaj narobe rekel bom kar eksplodirala.

Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.12.2008 13:05:17   
jana81

barbaw, jez se odpravljam likatuser posted image  

pridi še k meni

Pridem jaz likat samo če mi mulce ahtaš. user posted image

ja une dve ure bom pa že zdržalauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.12.2008 13:15:22   
Estrella*

Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. user posted image user posted image user posted image  Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. user posted image user posted image
Sem tako slabe volje, da če mi bo kdo kaj narobe rekel bom kar eksplodirala.

Tipično za dedce. Moj prav, ja pa jade a tolk časa me ni bilo???user posted image user posted image user posted image user posted image Kao izgubi občutek za čas!!!!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.12.2008 13:15:24   
Estrella*

Ma kaj ste tako sebične in nam ne pošljete ta sneg. Pri nas vsah HB ne dežuje.

Jaz ti ga šenkam, bi raj vidla , da dežujeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.12.2008 13:16:04   
Estrella*

barbaw, jez se odpravljam likatuser posted image  

pridi še k meni

Pridem jaz likat samo če mi mulce ahtaš. user posted image

ja une dve ure bom pa že zdržalauser posted image

Si pa optimistuser posted image  Jaz raj zlikam gore perila, kot ahtam mulceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.12.2008 13:19:11   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

A boste user posted image ?Jaz jo ravnokar pijem.Sem morala po sili razmer vstati ob 6.-beri:Tilen ukakanuser posted image
Včeraj,ko mu je malo iz noska teklo,sem mu mazala z Nisito in mu gre danes že fino venuser posted image Upam,da se hitro spuca,preden še Nejc kaj faše.

Tiste, ki imate starejše otroke:ali ste svojim že kaj razlagale o spolni vzgoji?
Meni je Nejc že prijavil,da mami nima lulčkauser posted image

A jutri ob 9. v Muci Maci?Glih fino,Nejca ob 8.30 oddam v vrtec,grem še tankat in položnice plačat, pa uletim.user posted image

Moja ve o spolnosti samo osnove, to je kdo ima lulčka kdo pa luliko. user posted image Ampak to ve že zelo dolgo, ker smo se dostkrat skupaj kopali. Ve tudi kako nastane novo bitje, ampak ne tehničnih podrobnosti, še dobro da ni še spraševala kako in zakaj. Nisem še pripravljena na to, je še premajhna.

Super da tud vidva uletita. user posted image

No, moj mali je šel pa oddremat svoje pol urce, ta velka pa je pri babici in dedku, bosta z babi pekli piškote. user posted image Ati pa borda. Tko da mami uživa svojih 5 minut. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.12.2008 13:30:51   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

moji mali se je zmešala je spala do 8:30user posted image user posted image user posted image user posted image tooooo sonček maminuser posted image

opauser posted image user posted image user posted image user posted image , kolikokrat je pa norela ponoči???

1X je papala ob 5:30h in to je touser posted image user posted image user posted image

Samo mami je še to prespalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Anja

Jest bi tud spalaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?