Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana imam že vsega dost, da me kar anprej vsi prepričujejo, da je s Taro vse ok, da je zdrava.. a otrok ima krče in joka.. in to je vse normalno!? zdaj pa še pikice. To sem ti še prej hotla povedat. Mene so že od začetka, ko je mel Žan sam krče, vsi (tisti, ki ga vidjo enkrat na tri dni za pet minut) prepričevali, da z njim ni nič narobe. Da se redi in da je nasmejan in da kaki krči ???!!!! Niso pa videli, kolk je bil bogi ponoči. In tud ko je mel nogice do krvi spraskane zarad pikic, tega niso videli, ker je bil oblečen. Ja seveda, js sm mlada mamica, ki preveč komplicira in otroci majo krče, kar je normalno, pikice pa zato, ker se čisti koža (pri pol leta prosim lepo!!!!). Priporočam ti, da ne poslušaš drugih, ampak narediš tko, kot se tebi zdi prav. Ti živiš s Taro in jo vidiš vsako minuto vsakega dneva. Js tistim pametnim, ki mi govorijo, da Žan sploh nima alergij niti ne razlagam več (je pa žalostno, da tud vprašajo ne, če je vredu). Moja družina, Jure in moje prijateljice me dobro poznajo in vejo, da nikol ne kompliciram brez veze, zato me jemljejo resno. Za vse ostale, mi je pa čiiiiist ravno. Mi smo alergije z dieto premagali in sem prepričana, da jih bo do enega leta celo prerasel , kaj si pa kdo misli, je pa njihova stvar! Tara je pa pravi srček !