|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 11:10:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša sedaj za malico ni hotla jest sadja in je šla lačna spatuser posted image  Joj, kolk jaz sovražim te hajke okoli hranjenja. Se dere kot sraka......uoam, da ata porihta zadevo.

Kaj bodo imeli user posted image  za kosilo???

no tud naš je pojedu slabih 90g kakija...neki štrajka

za kosilo bo imel zelenjavo in pljučno s krompirjem.

edina jst sem včeri skor znorela , ker sem šla v mullerja (bolana)  v Velenje po plenice in jih niso imeli, pol mi pa reče prodajalka da bo pampers menjal embalažouser posted image  in sem bla prisiljena vzet mullerjeve,pa ene pampers 4+(ki mu bodo itak prevelike).

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
14.12.2008 11:11:27   
Estrella*
barbaw, jez se odpravljam likatuser posted image

edinaos: jaz sem na rudniku bila v sredo in sem vzela predtazadnjo škatlouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.12.2008 11:13:37   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella kako zalogo mleka (hipp 2) imaš? Mi imamo samo še za ju3, v Millerju pa dobijo šele konec naslednjega tednauser posted image

saj ga imajo tudi v mercatorju, dm, baby centru....najcenejši je v dmu ...pravim za PO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.12.2008 11:13:48   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco.
Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel joškuser posted image ...ker se mi ni dalo.
Lepo nedeljo želim vsemuser posted image

Kaj pa če jo proba tvoj ponoči nahranit? Pri meni tudi Anja ne želi ponoči flaške, se kr nekaj pritožuje, pri mojmu pa vse lepo popapauser posted image

Je pa v vsakem primeru fuul lažje dojit ponoči, kot pa to flaško štimatuser posted image

sanja svinja kukuruz....ne bo mi pomagal sredi noči...razen pri ta večjih. Mleko je spila bp, problem je bil nazaj zaspat oz. zaspala je, a se je vsakič, ko sem jo odložila v posteljico zbudila.....pri njemu pa bi bilo isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.12.2008 11:13:58   
kasso

INTI OB 7 MESEČNICI, TI Z ALJO ŽELIVA
VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image

Inti, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.12.2008 11:18:25   
jana81

pridi še k meni

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.12.2008 11:20:56   
barbaw

likat likat, ali si mulce nagnala user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.12.2008 11:21:56   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

pridi še k meni

Pridem jaz likat samo če mi mulce ahtaš. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.12.2008 11:21:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella a si dobila mail? Sicer bi lahko tudi tu nalimala. user posted image

me smo že ferbčneuser posted image user posted image

POŠILJAM SAMO TISTIM, KI VESTE, KAJ JE LIKANJE  :)
Znanstveniki so odkrili,
da sta  likanje in zakonski seks enaka:
Človek se mora prisiliti, da  začne...
Ko  že začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo...
Ko  vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
14.12.2008 11:24:44   
Anonimen

Estrella kako zalogo mleka (hipp 2) imaš? Mi imamo samo še za ju3, v Millerju pa dobijo šele konec naslednjega tednauser posted image

saj ga imajo tudi v mercatorju, dm, baby centru....najcenejši je v dmu ...pravim za PO

o hvala ti, sem mislila da je povsod enaka cenauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
14.12.2008 11:25:35   
Anonimen

Dobro jutro!

Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco.
Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel joškuser posted image ...ker se mi ni dalo.
Lepo nedeljo želim vsemuser posted image

Kaj pa če jo proba tvoj ponoči nahranit? Pri meni tudi Anja ne želi ponoči flaške, se kr nekaj pritožuje, pri mojmu pa vse lepo popapauser posted image

Je pa v vsakem primeru fuul lažje dojit ponoči, kot pa to flaško štimatuser posted image

sanja svinja kukuruz....ne bo mi pomagal sredi noči...razen pri ta večjih. Mleko je spila bp, problem je bil nazaj zaspat oz. zaspala je, a se je vsakič, ko sem jo odložila v posteljico zbudila.....pri njemu pa bi bilo isto.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
14.12.2008 11:26:28   
Anonimen

Naša sedaj za malico ni hotla jest sadja in je šla lačna spatuser posted image  Joj, kolk jaz sovražim te hajke okoli hranjenja. Se dere kot sraka......uoam, da ata porihta zadevo.

Kaj bodo imeli user posted image  za kosilo???

no tud naš je pojedu slabih 90g kakija...neki štrajka

za kosilo bo imel zelenjavo in pljučno s krompirjem.

edina jst sem včeri skor znorela , ker sem šla v mullerja (bolana)  v Velenje po plenice in jih niso imeli, pol mi pa reče prodajalka da bo pampers menjal embalažouser posted image  in sem bla prisiljena vzet mullerjeve,pa ene pampers 4+(ki mu bodo itak prevelike).

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
14.12.2008 11:27:32   
Anonimen

pridi še k meni

jaz sem HB včeraj zlikalauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
14.12.2008 11:30:38   
kodrana
Inti vse najboljše!!!!

drugače pa dobro jutro.

mi smo spali boljše, kot včeraj. vendar jutra so še vedno mučna. še vedno se zvija in jamra, joka.. pa pikice ima po prsnem košu in trebuščku. imam že vsega dost, da me kar anprej vsi prepričujejo, da je s Taro vse ok, da je zdrava.. a otrok ima krče in joka.. in to je vse normalno!? zdaj pa še pikice. bioresenanca vabi.

evo, še eno slikico za pokušino, potem pa grem. namreč pečem mafine. ob 15h bom dobila ženske na obisk in bomo kupvale posodo:).

user posted image

user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 1264
14.12.2008 11:32:38   
Anonimen
Zadnjih 6 postov je samo mojih,

že grem.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
14.12.2008 11:39:18   
kasso

o hvala ti, sem mislila da je povsod enaka cenauser posted image

300g navadno nadaljevalno mleko HIPP 2 je v Mercatorju 4,55, v BC 4,75 in v DM 4,19...tako, da so kar razlike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
14.12.2008 11:40:50   
kasso

pridi še k meni

jaz sem HB včeraj zlikalauser posted image

Jaz za spremembo nimam nič za likatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
14.12.2008 11:41:10   
barbaw

Zadnjih 6 postov je samo mojih,

že grem.......

¸

Daj še malo piši no, da boš prileza do 3000. Samo en aktiven pristop k večernemu maratonu in si tam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
14.12.2008 11:42:39   
kasso
kodrana, Tara pa je pravi cortekuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
14.12.2008 11:42:59   
Naty*
Punce pri nas je situacija zdej spet normalna, Žan je pojedel 240g jabolčne kašice z riževimi kosmiči user posted image user posted image user posted image !!  Upam, da bo še pri kosilu pridno jedel, da bova lepo spet na GH user posted image .

Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ureuser posted image  Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec.

Drugač pa user posted image  za zobeka in kruhomat, mi ga kupujemo že 4 letauser posted image . A pol vseeno prideš na zabavo???

Men je tud mim, da dojiš kej dlje kot eno leto, še to je maximum. Ampak to je seveda moj mnenje, vsaka pač ve za sebe.

Kruhomat je pa zakon user posted image ! Sicer kruh še ni pečen, ampak mi vsaj mesit ni blo treba, že to je neki user posted image . Kero zabavo mislš, a večerjo v sobotouser posted image ?

Aja js sm razumela, da ma dons Andraž žurko, my mistake user posted image .

skye verjamem, da Lia sluti, da se je sestrica že zbudila user posted image . Že če pomisliš na otroka, se zbudi (vsaj pri nas je velikokrat tko), ve mate pa trojno navezo, je pa še tolk bolš user posted image !

edina je vsaj Anja pridna, če te že Primož jezi user posted image user posted image !

Kaj a si vse majčice želimo ta aparatuser posted image user posted image

Draga moja jutri pa pade magična trojkauser posted image user posted image

Ej avtomat dela testo za pico, svaljke, cmoke, dela kokice, marmelade user posted image user posted image !!!! Pol sploh nisem vedela, res nora stvar!!!!

Trojka ja user posted image user posted image , rečmo rajš, da sem stara tolk kokr se počutim, se prav ene....23 user posted image user posted image user posted image !!!
Na zaključku smo mele pa plošče, tko da sem jedla vse, kar mi je prišlo pod roke, pa še deci rumenega muškata sem spila user posted image . Itak da so bla jajca v paniranju, kisla smetana v gobovi juhi, piščančje meso... vse česar ne smem.

barbaw ja sej je mel zadnjič drisko, ko je zobek rinil, ampak od včeri ma pa sluz zraven in tist "alergičen" kakec. Itak vem, da sem krivauser posted image .

kodrana boga Tara user posted image . Pejte probat na bioresonanco, poglej kak mir mamo mi zdej user posted image ... Žan je bil tud tolk pikast, da se je spraskal do krvi, pol sm pa izločla alergene, zdej ma pa kožo čist čisto!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1270
14.12.2008 11:43:53   
kasso
nikoli ne gledam, a zdaj pa slučajno sem in je bil moj prejšnji post točno 2000tiuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.12.2008 11:48:28   
barbaw

nikoli ne gledam, a zdaj pa slučajno sem in je bil moj prejšnji post točno 2000tiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.12.2008 11:49:28   
kasso
Naty, vsake toliko pa si ja lahk privoščišuser posted image . Te prav vidim s kakšnim užitkom si papcala...vse za nazajuser posted image
Jaz imam ta kruhomat, ampak je posoda fuč, tako da ga ne uporabljam več....bi rabila le posodo...tako, da če se kateri slučajno pokvari aparat, naj me malo pocuka, ker bi jaz posodo, seveda če bi pašala, odkupla.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
14.12.2008 11:50:02   
barbaw
Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa user posted image

Naty saj še malo pa boš spet vse jedla.

Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. user posted image  Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
14.12.2008 11:51:35   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image KASSO SI V KLUBU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2000

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?