Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:18:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tud mi2 z Vidkom želiva INTI vse naj za 7ico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro moji mali se je zmešala je spala do 8:30 tooooo sonček mamin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tud mi2 z Vidkom želiva INTI vse naj za 7ico Inti tudi od nas vse najboljše, Anja ti pošilja poljubčke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:21:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro moji mali se je zmešala je spala do 8:30 tooooo sonček mamin opa , kolikokrat je pa norela ponoči???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:21:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. no, to je pa že pretirava, mama milsim, ... A je imel Andraž RD včeraj? Vse najbojše malemu plavalcu Ne kolegica od Andraža ima danes RD in ga kjen včeraj v sokolu praznovala. Andraž ima v torek 16.12. i že komaj čaka, vsak dan teži kolikokrat mora še prespati Meni je to tudi čisto mimo , saj veš 100 ljudi 100 čudi. Če bi moja mami imela glavno besedo bi jaz do šole dojila Kak žur imaš spet danes?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro moji mali se je zmešala je spala do 8:30 tooooo sonček mamin opa , kolikokrat je pa norela ponoči??? 1X je papala ob 5:30h in to je to Samo mami je še to prespala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca ven , tko da smo tud spali vredu. Ob petih (včeraj), ko je bil mali že čist neznosen, je zaspal in je spal 45 minut (več men na rokah, kot v postlci) in po tem spanju, je bil čist nasmejan. Sm mislila, da se je pač naspal, pol je pa Jure odkril, da je očitno zobek prišel ven in ga ne boli več . Tko zdej mamo pa mal miru, ampak mislim, da bo kmalu začela druga enkica težit, ker je že tud čist na koncu. Nazaj nisem nič brala, bom probala pol kej, zdej se ubadam z aparatom za peko kruha, ki sem ga dobila za rd od brata in njegove punce . Dons bom sprobala to čudo, kako se bo izkazal . srčekgirll hvala za kofetek pa za vse, ki ste dobro spali in za tiste, ki niste!!!! Kaj a si vse majčice želimo ta aparat Draga moja jutri pa pade magična trojka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:25:12
|
|
|
|
mafi
|
Dobro jutro punce No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal trgat zraven .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha... evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:26:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro moji mali se je zmešala je spala do 8:30 tooooo sonček mamin SUPER
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco. Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel jošk ...ker se mi ni dalo. Lepo nedeljo želim vsem Kaj pa če jo proba tvoj ponoči nahranit? Pri meni tudi Anja ne želi ponoči flaške, se kr nekaj pritožuje, pri mojmu pa vse lepo popapa Je pa v vsakem primeru fuul lažje dojit ponoči, kot pa to flaško štimat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Dobro jutro punce No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal trgat zraven .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha... evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanje ta je bila pa huda, upam, da bo danes bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:30:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Prideš zares? Sagurno, če me tale hudičev sneg ne zamede
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Naj najprej povem, da je naš zobek včeraj zvečer pririnil do konca ven , tko da smo tud spali vredu. za zobeka in da bo druga enkica manj boleča Hvala, upam, da bo res . A se obe princeski naenkrat zbudita? IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty za žanov zobek in za nov aparat za peko kruha . Ti imaš jutri RD, a ne?! Ja vsega sem ful vesela in zobka in aparata ! Ja jutri mam rd....kr nekam nimam filinga ... A vama pa prvi dan uvajanja ni uspel... ja sej te čist razumem. Js sm misla, da bo Žan na allernovi, ko bom js na zaključku (ker sem jedla čist vse po vrsti), ampak ni hotel, verjetno zarad zobkov. In kaj je pol blo? Dojila sem ga cel čas in ma zdej drisko že od včeri . Ampak bolš, ko da je lačen ane? upam, da vama kmal uspe s flašo, zaradi tebe. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* INTI OB 7 MESEČNICI, TI Z ALJO ŽELIVA VSE NAJBOLJŠE!!!! Tudi od naju !!! Estrella da se pozdraviš. Dons morš bit fit za žurko ! kaj si pa jedla, da ima drisko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:30:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. no, to je pa že pretirava, mama milsim, ... A je imel Andraž RD včeraj? Vse najbojše malemu plavalcu Ne kolegica od Andraža ima danes RD in ga kjen včeraj v sokolu praznovala. Andraž ima v torek 16.12. i že komaj čaka, vsak dan teži kolikokrat mora še prespati Meni je to tudi čisto mimo , saj veš 100 ljudi 100 čudi. Če bi moja mami imela glavno besedo bi jaz do šole dojila Kak žur imaš spet danes? Ne vem oz ne da bi vedela No, pol je bila pa Anaj res pridna. Ata jo je podojil koliko pa spije ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:30:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?) Optimistke Res smo bile optimistke. Prvič je šlo za šalo dol. Se pa vseeno počutim boljše s temi -3,5 kg. Kdaj pa sva midve začele s tem hujšanjem? Anitka ni pravila pri kilah. Odvisno od telesa in otroka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:31:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pr nas sneži kot pri norcih Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora. mi pa ga čakamo, da bi imel Jaka kaj od njega vsaj za enega snežaka in 5 kep
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:31:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! A boste ?Jaz jo ravnokar pijem.Sem morala po sili razmer vstati ob 6.-beri:Tilen ukakan Včeraj,ko mu je malo iz noska teklo,sem mu mazala z Nisito in mu gre danes že fino ven Upam,da se hitro spuca,preden še Nejc kaj faše. Tiste, ki imate starejše otroke:ali ste svojim že kaj razlagale o spolni vzgoji? Meni je Nejc že prijavil,da mami nima lulčka A jutri ob 9. v Muci Maci?Glih fino,Nejca ob 8.30 oddam v vrtec,grem še tankat in položnice plačat, pa uletim. Samo kdo ima luliko in kdo lulčka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:31:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:31:17
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz bom verjetno danes zaprla mlekarne. Imam tako min mleka, da se je Maja hotela 3x hranit ponoči in se zbudila sestradana. Ko sem imela višek mleka ga ni hotela zdaj ga pa enostavno ni več dovolj. Bom šaltala na AM, kolikor ga bo rabila. INTI vse naj naj za 7 mesecev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:31:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, koliko ste pa dali za stole, če smem firbcat? Seveda smeš firbcat En stol je bil dobrih 130€, nabavili smo pa samo dva, ker imamo drugače kot
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:32:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Može. Fajn, fajn, fajn, .... Jest grem itak na vsake par dni (no ja vsaj 1x tedensko) v Müllerja zapravljat. Oh kako sva si podobni In ni mi še ratal pridt ven z računom nižjim od 40 €. In spet sva si podobni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:32:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sej bi sam ni prevoza , pa še mal bi lahko zavila v vaš C&A, ki mi je pa prov všeč Škoda, pa drugič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:33:15
|
|
|
|
barbaw
|
Naty driska je lahko tudi zaradi zobka. Pri nas ni bila driska je pa bilo pogosto kakanje, kar ni v njeni navadi, ker je bolj zaprte sorte. Če pa Žan normalno kaka, je tudi stranski učinek zob driska.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:33:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Jaaaaaaaaaaaaaa 1.maja, na praznik dela, jz sem mogla pa garat četrtek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 10:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. no, to je pa že pretirava, mama milsim, ... A je imel Andraž RD včeraj? Vse najbojše malemu plavalcu Ne kolegica od Andraža ima danes RD in ga kjen včeraj v sokolu praznovala. Andraž ima v torek 16.12. i že komaj čaka, vsak dan teži kolikokrat mora še prespati Meni je to tudi čisto mimo , saj veš 100 ljudi 100 čudi. Če bi moja mami imela glavno besedo bi jaz do šole dojila Kak žur imaš spet danes? Ne vem oz ne da bi vedela No, pol je bila pa Anaj res pridna. Ata jo je podojil koliko pa spije ? Ko zveš na kak žur greš, se javim še jaz Spila je 100ml Ma naš ati obvlada
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?