|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 15:13:45   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ureuser posted image  Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec.

Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. user posted image

Meni osebno tudi ni všeč ta razvada.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.12.2008 15:13:53   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pr nas sneži kot pri norcihuser posted image user posted image  Pa kaj je letos s to zimo???Ko bi zapadel 1x mesečno in dal pol mir, bi že šlo, tako pa je že prava mora.

In koliko snega imate že? Pri nas ga pa še ni in upam, da ga še en čas ne bo.

[/quote]

Je nehalo HB, ma ga ni ravno veliko, kakih 5cm in še to je preveč!!!!!! Upam, da bodo padavine res zmerne in ga ne bo nametalo pol metra.
Jaz resne razumem ,kako si človek sploh lahko zaželi snega v urbanih predelihuser posted image

Naša še ne spi, jo bom dala čez kakih 20min, je še kar pridna. Nosek je vidno bolje in baby vac je danes laufal le 2xuser posted image . Obarco bo dobila ko naslednjič vstane.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.12.2008 15:14:46   
Estrella*

Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ureuser posted image  Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec.

Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. user posted image

Enim mamicam je to v ponos.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.12.2008 15:15:16   
Anitka

Naty driska je lahko tudi zaradi zobka. Pri nas ni bila driska je pa bilo pogosto kakanje, kar ni v njeni navadi, ker je bolj zaprte sorte. Če pa Žan normalno kaka, je tudi stranski učinek zob driska.

A pogosto kakanje lahko nakazuje zobek?user posted image Kar naš sedaj že dva dni bolj pogosto in malce bolj tekoče kaka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.12.2008 15:18:47   
Anitka

barbaw, jez se odpravljam likatuser posted image

edinaos: jaz sem na rudniku bila v sredo in sem vzela predtazadnjo škatlouser posted image

Estrella likat likat ali samo likatuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.12.2008 15:19:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah..

Bravo Nejc. Hmm Andraž je pri 7m lepo korakal, če si ga držal za rokce, plazit se je začel v začetku avgusta, torej je bil star 7,5m, shodil pa z 10m, tak, da lahko pričakuješ Jana, da bo že čez kake dobre 2m hodiluser posted image user posted image user posted image Sem ti kar mal fovš

Alja se je iz sedećga položaja začela postavljat na kolena in rito dviguje. Prvi poskusi plazenjauser posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da jo mal zaj...motorikauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.12.2008 15:19:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

moj mali še kr spi user posted image ne morem verjet

Moja tudiuser posted image

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff5jik8ui,kooooooooo7kk6zkzjdfjijji

pozdravček od erazma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.12.2008 15:19:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Inti vse najboljše!!!!

drugače pa dobro jutro.

mi smo spali boljše, kot včeraj. vendar jutra so še vedno mučna. še vedno se zvija in jamra, joka.. pa pikice ima po prsnem košu in trebuščku. imam že vsega dost, da me kar anprej vsi prepričujejo, da je s Taro vse ok, da je zdrava.. a otrok ima krče in joka.. in to je vse normalno!? zdaj pa še pikice. bioresenanca vabi.

evo, še eno slikico za pokušino, potem pa grem. namreč pečem mafine. ob 15h bom dobila ženske na obisk in bomo kupvale posodo:).

user posted image

user posted image

O madonca kakšno veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.12.2008 15:20:49   
Estrella*

barbaw, jez se odpravljam likatuser posted image

edinaos: jaz sem na rudniku bila v sredo in sem vzela predtazadnjo škatlouser posted image

Estrella likat likat ali samo likatuser posted image user posted image user posted image

Sem zlikala pol od zastavljenga, pol sem šla gledat skoke iz Predaca, sedaj pa sem pomila v veži in greva z Andražom postavit smrekcouser posted image Likala bom pol k bo zunaj temauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.12.2008 15:21:16   
Anitka

nikoli ne gledam, a zdaj pa slučajno sem in je bil moj prejšnji post točno 2000tiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.12.2008 15:22:39   
Anitka

Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa user posted image

Naty saj še malo pa boš spet vse jedla.

Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. user posted image  Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. user posted image

moj se nima za kaj, ker jih ima le za okras, se pa zato za ušese vleče.

Naša se tud za ušesa vleče in menca učke. Z lasmi se igra, jih te ta stranske s prskom navija in se včasih cukne in v jokuser posted image

A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno??

ker veliko spijo user posted image

Potem bi Gal moral biti na minimumu s kilamiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.12.2008 15:26:14   
Anitka

Danes bo pa pri nas tiha maša. user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa? A je kaj na novo zakuhal?

Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. user posted image user posted image user posted image  Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. user posted image user posted image
Sem tako slabe volje, da če mi bo kdo kaj narobe rekel bom kar eksplodirala.

Barbawuser posted image user posted image user posted image user posted image pa  user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.12.2008 15:29:11   
Anitka

no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah..

O lej ga Nejcauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.12.2008 15:30:12   
Anitka

Enim mamicam je to v ponos.

Ne vem, meni je to zgolj cartanje.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.12.2008 15:32:08   
Anitka
Mene danes še tudi čaka likanje, ki ga prelagam že nekaj dni in se je sedaj nabrala že spet gora perilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa grem našega bubančka malce pocartat in si pogledat en film.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.12.2008 15:46:46   
Estrella*

Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa user posted image

Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. user posted image  Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. user posted image

Naša se tud za ušesa vleče in menca učke. Z lasmi se igra, jih te ta stranske s prskom navija in se včasih cukne in v jokuser posted image

A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno??

user posted image user posted image a zaradi štrajka, a zaradi malo spanjauser posted image user posted image

Naša frača je bila tako zaspana dopoldan , da je praktično pojedla samo par žličk sadja. Ko je vstala je pojedla ta veli frutek in keks, sedaj pa še flašo mleka.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.12.2008 15:53:13   
kasso

Dobro jutro!

Hvala za kavico, jaz bom raje čaj ali kamilco.
Danes sem imela prvi dan uvajanja flaše ponoči...ah, mala frajlica se je zbudila, pol ure sem jo nosila, potem ko sem jo odložila pa spet auf....tako da je potem padel joškuser posted image ...ker se mi ni dalo.
Lepo nedeljo želim vsemuser posted image

Kasso upam, da bo uvajanje flaške hitro steklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image upam, tudi jaz, da bo

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.12.2008 15:59:18   
mafi

bravo za nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
14.12.2008 16:01:24   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Dobro jutro punce

No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal
trgat zravenuser posted image .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha...
evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanjeuser posted image

ojoooj, bogi mišek mali user posted image in mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba

še se držim, ne dam se jaz tko lahkouser posted image , boica ma čist steklene učke pa tečn k driska, no s tem se tolažim, da mora sam še 2 jest, pol pa
upam, da bo konc za dons in da bo spal tko k je treba.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
14.12.2008 16:02:14   
Estrella*
mafi: a si ti obakrat rodila po naravni poti??

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
14.12.2008 16:02:48   
kasso

bravo za nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja bravo, samo ne vem, jaz bi raje počakala, da sam pogrunta, kako se hodi, da ne bo prezgodajuser posted image
Saj tudi jaz dam Varjo na nogice, tako, da jo držim, a vem, da en bo pri ta hitrih, ker je bolj lene sorteuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
14.12.2008 16:05:39   
Estrella*

ja bravo, samo ne vem, jaz bi raje počakala, da sam pogrunta, kako se hodi, da ne bo prezgodajuser posted image
Saj tudi jaz dam Varjo na nogice, tako, da jo držim, a vem, da en bo pri ta hitrih, ker je bolj lene sorteuser posted image

Lahko te pa preseneti tvoja mala lenobicauser posted image

Kdaj sta pa Gašper in Petja shodila?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
14.12.2008 16:10:07   
Estrella*
kasso, zs!!

Neposredna povezava do sporočila: 1373
14.12.2008 16:16:07   
Anitka

user posted image user posted image a zaradi štrajka, a zaradi malo spanjauser posted image user posted image

Naša frača je bila tako zaspana dopoldan , da je praktično pojedla samo par žličk sadja. Ko je vstala je pojedla ta veli frutek in keks, sedaj pa še flašo mleka.

Zaradi obojegauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.12.2008 16:18:23   
Anitka
Estrella imaš ZSuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?