|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
15.9.2007 20:57:54   
nemsis
Bobika čestitke še z moje strani in naj ti nosečnost mine brez večjih težav.

No, mi še vedno urejamo stanovanje. Danes smo končno spravili vkup kuhinjo. Ostala nam je še soba za tamalo in pa malce je treba še urediti najino sobo. Pa saj bo. Sicer naš ati že domuje v našem novem domu, midve s tamalo pa sva še vedno pri moji mami (vsaj čez noč). Vendar nam ne manjka več veliko, da bomo vsi trije skupaj. Se pa moram zahvaliti moji mami, ker mi ves čas obnavljanja in tekanja sem in tja, pazi tamalo. Res ne vem kako bi brez nje urejala vse to.

Drugače pa smo tudi mi danes nekaj zakuhali. Ponoči mi je začela nekaj kašljati in zjutraj je imela temperaturo 37,1. Čez dan je bilo še vse v redu, prejle zvečer pa sem ji merila temperaturo in jo je imela 38,6. Smo ji dali svečko in trenutno spi.

No, grem še malo pred TV, potem pa v posteljo. Upam le, da ne bo kaj hujšega ponoči.

papa

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7801
16.9.2007 9:33:20   
Ovnica78
Bobika čestitaaaaaaaaaam! Ful sem vesela za vas!user posted image user posted image user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 7802
16.9.2007 10:24:34   
meta22
Bobika, jupiiiiiiii!!!! ČESTITKE! Pane bit žalostna, to so ziher hormoni.

lp
meta

p.s. : sem zasledila, da zbirate slike družinic: km naj pošljem!!!!!

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 7803
16.9.2007 11:49:28   
KatjaD
BOBIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke za user posted image ali user posted image .

Taši - za vaš dopust mi je pa takooooooo žal, da se je takole bedno obnesel oziroma ni obnesel. Upam, da boste lahko vsaj čimprej našli par dni časa za novega - kvalitetnejšega...

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7804
16.9.2007 12:00:18   
alenkica
Meta 22  sem ti poslala Z.S. tam ti piše kam poslat slikico.

Jaz sem ponoči ful kihala, in me danes vse boli od tega.

Jure pa bi samo skakal in se igral, meni pa se ne da nič. Pa samo z mano bi bil, tudi če je tata doma. Oh je praviuser posted image .

Čiao!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7805
16.9.2007 12:03:38   
KatjaD
eKola, zdaj ko je naš mulček zaspal pa še kratko "poročilo".

Sva bila v petek prvič v vrtcu (so rekli, da naj pridem z njim, pa bova 2 uri tam in bova potem šla lepo domov). No, najprej bi ostal kar v garderobi, ker tam imajo pa tak veeeeliiiiiiiiik gasilski avto user posted image . Potem sem ga končno po petih minutah prepričala, da v igralnici imajo tudi igrače, pa sva nekako prišla do tja. In v sekundi nisem več obstajala user posted image . Sem se usedla v en kot, vsi ostali otroci so me prišli pogledat in mi nosili igrače, naš mali raziskovalec pa kot da me ni tam.
Sva na koncu ostala do kosila, je SAM pojedel celo kosilo (2x več kot poje doma) in potem sva šla domov spat.

Moram priznat, da me je ful presenetil, pa malo se mi je odvalil kamen od srca, pa mi bo jutri malo lažje ga tam pustit za eno uro.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7806
16.9.2007 12:57:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatjaD

Taši - za vaš dopust mi je pa takooooooo žal, da se je takole bedno obnesel oziroma ni obnesel. Upam, da boste lahko vsaj čimprej našli par dni časa za novega - kvalitetnejšega...

Ne bomo, ker ne gremo nikamor več. Bomo kar doma. Sej sem ful žalostna, ker pa res že leta in leta nisem imela dopusta, z eno vmesno prekinitvijo, preden sem imela Špelo, pa da recimo, da sem imela dopust kot se spodobi, drugače pa nazadnje pred 9 leti.user posted image
Drugače pa super za vrtec!user posted image user posted image user posted image Matic je pa res tako velik fant!

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 7807
16.9.2007 13:10:16   
alenkica
V naš album sem dodala še lepo sliko Lifcsi in njene Tare.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7808
16.9.2007 13:23:07   
renan
Pozdravljene!

mi smo bili danes na pikniku pri sosedih, pa sem morala predčasno domov, ker je bil vladimir tako zelo zaspan. zdaj nimam nič pametnega za počet, ker je očka ostal tam, pa sem prilepila dve slikici našega frkolina. tako boste lahko videle našo ogromno buško in jesensko idilo z našim novim članom družine-malim mucom.

user posted image

user posted image

lp, renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7809
16.9.2007 13:35:08   
srečica
Alo punce

lepe pozdrave še od mene.
Kako ste?

Bobika iskrene čestitke. user posted image user posted image
Shooo ne vem, če sem tebi že tudi čestitala zato še enkrat čestitke tudi tebi. user posted image user posted image

Hvala vam za čestitke za mojo novo službo. začnem 1. oktobra. Komaj čakam. Zdaj pa bo očitno še Anže en čas edinček. Me kar mika, da bi tudi jaz imela še neo bebo. Ampak žal bo treba malo počakat.

Punce,  Anžetu sem kupila čevlje ciciban 22 št. pa so mu premali. Mislite se bo dalo menjat? 2 krat je imel obute. Malo se vidi, da so nošeni. Kaj naj naredim? Je kateri kaj znano kaj se da naredit?

Ali jih katera mogoče kupi? Za njim sem dala 41 prodam za 35.
So pa ti:
http://www.ciciban.info/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=687453e2-e60d-4b92-8837-6df7d2d69561&uui=128344155802163750

Lepo se imejte in mi čimprej odgovorite.

Papa

Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7810
16.9.2007 13:44:59   
rija
Srečica, jaz sicer močno dvomim, da ti bodo čeveljce zamenjali....user posted image  Ker se vidi, da so nošeni....če so premajhni, namreč "uradno" z njimi ni nič narobe.
Če jih nebi nosil, po moje nebi bilo problema. Po zakonu ti jih niso dolžni zamenjati.

Mamo pa mi isto sranje s temi čevlji, pa ne da kupim premajhne, ampak naš si jih pod nobenim pogojem ne mara probat v trgovini, doma ni problema.
Prejšnjič je v Grazu v Geoxu tulil, kak če bi ga na živo rezali...user posted image

Najlažje mi je še v massu, kjer punce poznam, pa vzamem enostavno čevlje domov, v miru sprobamo, pa kupimo, če je kaj ok, samo kaj, ko nimajo nobene pametne izbire user posted image

...vox populi...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7811
16.9.2007 14:01:58   
KatjaD
Rija - mi imamo isti problem. Ko je treba probat v trgovini čevlje se obnaša ko da mu kožo na živo slačim. Zadnjič sva pogruntala, da mora v trgovino lačen, potem ga pa ati futra, jaz pa medtem čevlje sprobam na noge... Zaenkrat je delovalo, če bo pa naslednjič pa samo *** ve...

Alenkica - tepem se s šibo, še vedno nisem poslala slik. Obljubim da še ta teden...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7812
16.9.2007 14:43:09   
orka**
Živjo punce!

Upam, da se me še kaj spomnite.
Moj prejšni nick je bil JanjaE

Že precej dolgo, dolgo, ...... časa je minilo odkar sem se vam nazadnje javila.
Berem vas kar redno, za kaj napisat pa ne najdem ne časa ne volje.

Najprej pa čestitke ajdiN in Tašonki za rojstvo njunih sončkov.
*pikici*, Shooo in Bobiki čestitke za novo nosečnost. Tinkamiška zate in za ostale, ki želite zanositi pa držim pesti, da vam čim prej uspe.

Drugače pa naša Lara raste (je velika že 85 cm), redi pa se malo manj (težka je 12kg - od enega leta pa do sedaj se je zredila samo za dobro kilo). Precej je ratala zbirčna glede hrane, bolj malo stvari je in tudi količinsko bolj malo. Čeprav je jedla že čisto vse. Je precej navihana, razume že vse, govoriti pa sploh še noče. Je še doma in bo šla v vrtec šele naslednje leto septembra.

Ostaja pa doma zato, ker jaz z 3. oktobrom nastopim novo porodniško. Zato Bobika točno vem kakšni občutki te dajejo. Jaz še vedno razmišljam veliko o tem, da se kateri od otrok ne bi čutil prikrajšan in zapostavljen. Pa tudi zelo mi je hudo ker se ne morem Lari posvetiti trenutno 100%, ne morem noreti z njo. Še dobro da zato poskrbi moja sestra, in se takrat "znori". Moram bolj počivati, ker nosim še bolj nizko, kot pa Laro. Pa kar precej me boli in tišči.

Zdaj pa moram nehati, se je Lara zbudila.

Lepo se imejte in se še kaj oglasim.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7813
16.9.2007 15:50:25   
KatjaD
orka** - tudi tebi čestitke za zaenkrat še bodočega novega člana ali članico... Sej bo minilo kot bi trznil, potem pa se boste z obema še 2x bolj crkljali.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 7814
16.9.2007 15:57:55   
Anonimen
Helou orka**!user posted image Lepo, da si se spet malo javila. Hvala za čestitke in tudi tebi čestitke za novo nosečnost!user posted image Tebe pa *hano* sem pobrkala zadnjič, ko sem njo "potunkala", da je noseča.user posted image Tko da, punce, zdaj veste, katera je še nova januarska nosečka, ko sem vas zadnjič krivo vero učila.user posted image

(odgovor članu orka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 7815
16.9.2007 19:49:20   
Rahelca
Orka: čestitke tudi tebi user posted image user posted image .
Renan: vem kako ti je zaradi buške. Meni je tisti trenutek, ko je padla, zaledenela kri. Najbolj grozno je bilo, da sem videla kako pada, pa ji nisem mogla preprečit. Pa kakšen jok....
Alenkica: zelo lepo si se spomnila za album, sem ga ponovno gledala. zelo lepi sončki.
Juretu čestitam za 20 mesecev!!user posted image . Tudi Sara danes "praznuje". Kako čas beži....

Tinkamiška: upam, da ste uživali in da je Iza bolje.
Rija: sem videla slikico v albumu. Se mi zdi, da je tvoj pilot čisto tebi podoben...

Sara je bolje, včeraj je spet kašljala in bruhala mleko. danes je bolje, sem ji pa dala sojino mleko in ne kašlja več!!! Upam, da ne bom šele sedaj izvedela, da je alergična na mleko....2.10. imava alergologa. Pa da vidimo.....

Danes smo se potepali po Kamniku. Zdaj pa že nekateri spijo....

user posted image
Pa še ena slikica, ker je danes nedelja....

< Sporočilo je popravil Rahelca -- 16.9.2007 19:50:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7816
16.9.2007 21:01:55   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Ste ble pridne in pisaleuser posted image

Orka, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res lepa novičkeuser posted image Lepo, da si se oglasila in hvala za lepe željeuser posted image Zgleda, da je zbirčnost ena faza, ker velikokrat berem, da otroci, ki so jedli vse postanejo zbirčni, ampak se potem menda to uredi in spet papajouser posted image Iza je zaenkrat še velik jedec...Glede govora, pa se jim tudi kar naenkrat odpre in takrta sploh ne dohajaš kako vsak dan povejo nekaj novegauser posted image Daj, oglasi se še kaj in vse lepo vam želim!

Rahelca, Iza je danes zelo uživala, čeprav je po pol ure nabiranja grozdja omagala n je spala skoraj dve uri, potem pa je bila zelo dobro razpoložena in se zabavala, dokler nismo morali it. Zdej pa spančkauser posted image Je veliko bolje, ampak ta teden bova skupaj in upam, da se bo čisto pozdravila.
Za Saro pa sem vesela, da ne bruhala, mogoče pa je res krivo mlekouser posted image Krasna slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image In ja, upam, da drug mesec ne po treba kupovat vložkovuser posted image

Srečica ne vem ti pomagat glede čevljevuser posted image Iza ima nogico še vedno 19 in za nas ne pridejo v poštev...

Renan, je pa res velika buškauser posted image user posted image ampak zgleda, da je že fino zaceljena, še sreča, da se tako hitro obnavlja koža naših malčkov. Ja pa luškan na slikicahuser posted image

Alenkica, z užitkom pogledam "naš" albumuser posted image

Taši, kr ne morem verjet kako vam je letos dopust padel v vodouser posted image Vam privoščim, da bo drugo leto zato veliko bolši!Pa čestitke Juretu...tudi meni se zdi, da si ravnokar povedala, da si rodila..čas gre res hitro...

KatjaD, super za vrtecuser posted image vam privošim, da ni hudo in da se Matic zabava tam.

Eros, fino, da našreduje vaše stanovanje, še malo pa se boste v celoti preseliliuser posted image

Shooo, oglasi se še kajuser posted image

Bobika, poskusi se čimmanj žret zdej, ker bo vse vredu, boš vidla, luštno se boste meli, ko vas bo večuser posted image

Tako, zdej pa pod tuš...

Nočko!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7817
16.9.2007 21:20:55   
renan
punce mi pa imamo verjetno 5. bolezen. vladimir je imel flekce najprej po obrazu, zdaj pa še po telesu. vročino ima rahlo povišano in je dobro razpoložen. midva sva tatija ravnokar odpeljala na vlak v mb in en teden ostaneva tukaj zaradi opravkov v ms. še dobro, da je lepo vreme.

orka: čestitke tudi tebi za nosečnost!

rahelca: jaz sem nekje prebrala, da pogosto bolni otroci naj ne bi pili kravjega mleka. nadomestili naj bi ga z jogurtom ali sojinim mlekom.
 res je najbolj grozno, ko si zraven in si otrok kaj naredi. se potem zaveš, kako nemočni in ranljivi smo ljudje.

tinkamiška: rana mu je zarasla, ker si ni čisto do krvi presekal. ostal je tanek sloj kože. drugače bi verjetno morali na šivanje..

kornelija: kako si kaj ti, in kako ste vi preživeli dopust?

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 16.9.2007 21:23:18 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7818
16.9.2007 21:32:28   
ajdaN
Čer čveke čvekaste!

Ste mi pa dale za bratuser posted image . Ne vem kdaj mi bo uspelo.

V glavnem mi smo doma. Imeli smo se super, čeprav smo na morju 3 dni skakali v velurjihuser posted image . Ampak potem je bilo pa na vikendu super vreme in smo res maksimalno uživaliuser posted image .

Novega nič posebnega, mulčka sta pridna, od morja naprej spita skupaj v sobi - vse b.p. Zaenkrat. Anči Lovra nikoli ne zbudi, obratno nam še ni uspelo sprobati, ker mulc itak spi kot top.

Slikice sledijo, ko poštimam računalnik - upam, da kmalu.

No zadnjo stran sem preletela - Bobika ČESTITKE!!!

Taši - škodauser posted image . Sicer nisem (še) prebrala kaj je bilo z vašim dopustom, ampak ravn tebi bi maksimalno privoščila en dober odklop! Upam, da vam kmalu uspe.

No vidim, da moram še poiskat geslo za skupen albumuser posted image . Hm kakšen namig mogoče čimprej, da mi uspe slikice še dans pogledat, ker jutri mi dragi odnese laptop v službo in en čas ne bo prilike.

U pa ena zgubljenka se je najdlauser posted image user posted image . Orka WB! Pa kar takoj čestitkeuser posted image ! Bo pestro boš videlauser posted image .

No to bi bilo to - grem še mal okrog prečekirat kaj je novega, do takrat pa upam, da se me ena dobra duša usmili z geslomuser posted image !

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7819
16.9.2007 22:20:42   
Anonimen
ajdaN, do gesla za album prideš pa tako, da najprej pošlješ svojo fotko z Lovrom ali pa kar z obema user posted image alenkici.user posted image

Renan, sem pozabila komentirat Vladimirjevo buško - bogi, tole pa res hudo izgleda.user posted image

Rahelca, Sara je pa res ful lušna punčka.user posted image Homeopatinjo pa vprašaj glede cepljenja, če zato niso pomagala homeopatska zdravila.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7820
16.9.2007 22:25:07   
shooo
dober večer!
moji so že čudežno zaspali pred 22.zato bom izkoristila malo cajta predno se še meni očke zaprejo za januarke.
Bobika, res super da imava pdp tako blizu. meni se zdi da je teh 8 tednov minilo trikrat bolj hitro kot v prvi nosecnosti.
in trebušček se ze lepo vidi. meni je pa groza ker še sploh nisem pripravljena vsakemu raztrobiti za nosecnost (pri neži sem vsakemu, ki mi je htel poslusat, povedala da sem noseča). v glavnem se vsi zelooo razveselijoj novice jaz sem pa še kar naprej zelo zmedena.
sicer je neža bila tudi više-manje neplanska, samo sem se vesilila od prvega trenutka dlje, in ker teh občutkov sedaj ni sem zeloo žalostna in razočarana.user posted image user posted image user posted image .upam da čim prej minejo ti prvi mesci in da spet zadiham normalno.to ja nikamor ne pelje.no, to sem napsiala zato da ti lahko napišem, da upam da se ti ne godi tako kot meni.

ALENKICA, jaz tudi nič ne vem o fotkah. lahko se meni kaj več napiseš na ines@podoba.com.pliz!
RENAN, uuu luskan tale vas frajercek!kako se kaj imate v zg? meni se tako zelo lusta ziveti tam.user posted image
ojlaORKA**, lepo da nas je več v pričakovanju. čestitam. upam da nisi imela taksnih dvomov kot jaz.kdaj pa pričakuješ?
TINKA upam da gre Izi na boljše!drzte se.
za te pa upam da bo naslednji mesec (ali pač čim prej) en + !

TAŠONKA škoda za vaš - več kot potrebni- dopust! ste jim na petrolu vsaj povedali kaj jim gre!?
RAHELCA, tudi tebi želim isto kot tinki in vam drzim pestke(baje pomaga ce se na januarkah drzijo pestke!). za cotke se  priporocam (ko bo cajt)
upam da se sarino zdravje pošlihta čim prej. a ste že dolgo na homeopatskih pripravkih? menda jih moraš uživati kar nekaj časa preden dobiš kakšne rezultate?
super fotka!

no, sedaj pa res več ne vidim prrav.
lahko noč

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7821
16.9.2007 22:26:20   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
ajdaN, do gesla za album prideš pa tako, da najprej pošlješ svojo fotko z Lovrom ali pa kar z obema user posted image alenkici.user posted image

Poslala med prvimi - gesla pa nisem dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7822
16.9.2007 23:00:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Zanimivo. Tvoje slikce pa ni v albumu.user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7823
16.9.2007 23:03:14   
Anonimen
Evo, zdej sem šla 2x preverit, pa tvoje slikce res ni.user posted image Jo je alenkica izgleda pozabla dodat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7824
16.9.2007 23:04:40   
ajdaN

IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Zanimivo. Tvoje slikce pa ni v albumu.user posted image

AJAuser posted image ?! No zdej mi pa ni nič več jasnouser posted image .

Alenkica kaj je z našo slikico?

Sem šla prav v maile pogledat in sem jo poslala že 21. avgusta. Lahko pošljem še 1x če nisi dobila, ampak geslo bi pa vseen rada imelauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?