bobika
|
Pozdravljene! Manca danes komaj sedaj spančka, ponavadi se že tak čas zbudi. Sma imeli danes izletniški dan na Brnik in nazaj . Sva šle po teto in strica, ko sta prišla iz dopusta. Tja je celo pot spala nazaj pa bedela, tako, da je šla komaj sedaj spati. Je pa boščika nazaj full bruhala, saj je spila 2dl sokeca, kar je bilo verjetno preveč. Drugače je pa bila potem kar dobre volje. Fiona: sem šla gledati, te copatke in so mi full všeč. Kr meli bi jih. res bi lahko bilo kakšno zastopništvo v slo, če ga še ni. Srečica: super in čestitke za službo!!!! Sem vesela, da si dobila kaj takega, kar te bo še bolj zanimalo. V zsju sem ga pa mimo pihnila Punce, kak fajn, da ste tako uspešni v poslih. In se vam odpirajo nova vrata. Super,kar tako naprej. Jaz bom pa še kakšni 2 leti na istem, le da bom poskusila izpite naredit. Rahelca: no fajn, da je mimo vročina. Menda po tem cepljenju, lahko nastopi vročina tudi 10 dni po cepljenju. Škoda za m in da nisi nosečka. Pa drug mesec. Kaj testa pa nisi prej delala? Taši: lepo se imejte na dopustu! Pa, saj je Jure že od rojstva ded Rija: tudi pri nas v vtcu je tako, da majhni bolj malo hodijo ven, saj nekateri še hodit ne znajo. In po moje bo tudi pri nas kriza, kot pri vas s tem, da bo najstarejša. Saj sem zvedela, da so vsi drugi dosti mlajši od nje. Tinkamiška: aja Iza bo pa celo eno leto šla prej v šolo kot naši malčki. Po eni strani je to fajn sedaj v vrtcu, da je najmlajša, se bo pomoje full veliko naučila. Mene je strah tega, da bi manca potem začela po otročje se obnašati in tako govorila. Saj poznam primer, kjer se je to zgodilo, tudi jesti ni hotla punčka več sama. Predavateljica je pa res nora. Je preveč pametna in tudi da včasih kakšna takšna vprašanja, ki so čsto za drugo stroko, saj uči vse živo in pol vse pomeša. Ja pa na žalost ma tak sistem. Za rezultate pa ne vem kdaj bodo. Upam, da čimprej saj smo pisale samo tri. Javim, ko zvem Tudi ostalim hvla, da upate z menoj na najboljše pri izpitu! Tako, sedaj bi pa vas še prosila, da mislite name in mi držite pestke v petek ob osmih, če seveda ne boste še spale Zgodilo se je namreč eno veliko presenečenje, ki je obrnilo vse malo na glavo in me šokiralo, pa si vseeno močno želim, da bi se vse skupaj lepo izpeljalo do konca. Za kaj gre pa boste zvedele kmalu. lep pozdravček
|