|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
11.9.2007 13:59:41   
lonja
Tinkamiška, uaaaa, sem si pogledala zdej internet stran od Masticspa, full dobr, le glej, da začneš to prodajat pred prazniki, ker se mi zdijo zlo fajn ideje za darila. Res super.

Pa kje ste vse danes?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7751
11.9.2007 17:29:46   
Rahelca
Bobika, držim pesti za izpit. Saj bo.
Tinkamiška: prav je, da z nami deliš Izino uvajanje v vrtec. vem kako ti je. Januarja je bilo meni tako hudo. Ampak sedaj vidim, da sva res imeli srečo z vzojiteljicami...Pri Sari jih je 12, so pa 3 vzgojiteljice (no, ena je, ostali pomočnici), s tem da ena pride zjutraj, ena pa potegne popoldne.
Tašonka: Jafro sem prodaja intenzivno 10 let, bila ena boljših agentk, zdaj pa prodajam samo še ožjim ljudem in tistim, ki kaj želijo. Uporabljam jo pa skoz. Seveda sem probala vse sorte, da sem dobila jasno sliko o vseh kozmetičnih izdelkih pri nas. Nekateri Jafrini proizvodi so še dandanes zakon. Ampak vseeno komaj čakam na Tinko. Da kaj nabavimo....

Pa saj ne boste verjele. S Saro sva spet doma. Ima hudo vnetje grla. Ponoči je zakuhala na 39, sem ji zbijala. Danes skoraj cel dan spi. In komaj se je navadila na vrtec....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7752
11.9.2007 20:29:14   
rija
ojla...

nas pa so danes nagnali iz vrtcauser posted image user posted image user posted image

resno....ker nimamo zdravniškega pregleda. jaz sploh nisem vedela, da ga rabimo, ko pa sem dobila obvestilo, pa je šla naša P na dopust in je še ta teden ni....in mali ne more iti v vrtec, dokler ga ne dostaviva....torej se bova ta teden še doma cartala.....user posted image

sicer pa se mali ful dolgočasi v vrtcuuser posted image  skupina se še uvaja in so vsi mlajši od njega....danes je pobegnil v sosednjo, starejšo skupino in se začel igrati s tistimi otroci in ful jokal, ko sem ga probala dobiti iz igralnice user posted image

očitno se bomo morali vse na vse privadit user posted image

Rahelca: upam, da se Sara čimprej pozdravi, bogica mala....a ti homeopatska zdravila ne pomagajo?

Tašonka: lahko da so hiške, tiste so res ful fajn: majo kuhinjo in jedilnico v pritličju in na galeriji spalnico user posted image  pa še malo zelenja za črna grizlija...user posted image

Ovnica: jaz sem nekaj študirala o ionizatorjih, vendar sem se raje odločila za vlažilec. Nam so bili vsi preslabi glede na velikost spalnice.

Srečica: kaj bo dobrega?

A polna luna da jeuser posted image  Pri nas deluje očitno pozitivno...že tri noči se ni zbudil niti enkrat in danes je potegnil do pol devetihuser posted image  sem se pa jaz zbudila ponoči, ker je dvakrat tak tresnilo, da nam je celotno elektriko ven vrglo....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
11.9.2007 22:22:39   
tinkamiška
Hojla

Joj Rija, vam pa res ni namenjen tale vrtecuser posted image user posted image nam so sicer zabičali na prvem sestanku, da moramo prinest s sabo to zdravniško potrdilo, drugače bomo šli lepo domov in sem ga seveda prinesla. Zakaj je pa Til med mlajšimi? A so v drugi skupini dosti starejši? Bogi, mora bit pa res dolgčas, če so vsi mlajšiuser posted image se nima s kom igrat...mogoče, ko bo bolj spoznal sovrtčane, se bo pa našel kakšen, ki bo za stvaruser posted image , da bosta lahko skupaj kakšno ušpičila in si krajšala čas. Vam želim, da bo šlo tole z vrtcem...

Ja Srečica kaj je zdej?user posted image

Taši, vam privoščim tele nobl hiškeuser posted image

Rahleca, bogica Sara nouser posted image , naj se hitro pozdravi! Poljubček inuser posted image za miško malo!

Bobika, joj, čisto sem pozabila na tvoj izpit. A tako smotano predavateljico mate al kaj? Noben ne nardi, ko gre prvič pisat, mislim, taki zakompleksanci mi grejo res na živce! Vseeno stiskam pestke...kdaj pa bojo rezultati?

Lonjauser posted image upam, da nam bo kmali zalaufalouser posted image

Tako zdej pa še malo pred TV in potem spančkat...moram zdej bolj zgodaj vstajat, ko Izo v vrtec vozimuser posted image

Lahko noč

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7754
11.9.2007 22:28:53   
rija
Tinka: prekletsvo januarčkovuser posted image  vedno bodo najstarejši....pri nas so začeli delati skupine po letnikih in jasno, da je naš najstarejši.....naslednja skupina je letnik 2005 in sem ga že prej probala dati v to, pa še vzgojiteljica je tak super da dol padeš (sem se glih danes prepričala v to) pa ni bilo prostora. Zaradi neke zmešnjave ima v tej skupini itak enega več, kot je normativ....pa še zadnje leto bi ga potem morali preseliti v novo skupino, ker bi tisti šli v šolo on pa še ne....skratka prvo leto bo malo tečno, potem pa se bodo navadili....

Najhuje od vsega pa je zame in za malega, da ne gredo ven, na igrišče. Mali stoji pri oknu in opazuje ostale otroke, kako zunaj telovadijo in se igrajo v peskovniku on pa zaprt....user posted image  

No, danes mu je uspelo se prebiti preko barikad pred balkonskimi vrati in že smo ga  lovili po tistem vrtičku, ker je zečel plezati preko ograje in iti k ostalim otrokom.....user posted image  Če jih tele vzgojiteljice ne bodo hitro peljale ven, bodo z našim imele še pestro....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7755
11.9.2007 22:29:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

A polna luna da jeuser posted image  

Neeee, PRAZNA luna je.user posted image
Sem pa danes izvedela, da je apartma res v bloku. Žal.user posted image Tast res pobrka vse. Ampak je baje novejši blok, tako da upam, da so stanovanja ok, pa po možnosti s kako terasico oz. balkončkom. Za črna grizlija user posted image (ta je pa res svetska) in naju, ko tamaladva zaspita.
Boste imeli kaj časa, da se dobimo?

Mi smo imeli pa danes za Jureta posvetovalnico. Fant je ogroooomen! Ima 6.210g in 62cm. Špela je imela toliko cm pri 3 ali 4 mesecih, toliko kil pa šele okrog pol leta.

Zdaj moram pa cunje prat in pakirat. Se mogoče še potem kaj javim.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7756
11.9.2007 22:38:14   
tinkamiška
O Rija,  a tako je to, no Iza je najmlajša, ker je pač mešana skupina. Pa kako pa to, da ne grejo ven? A so tako majhni? Pa tudi z zelo majhnimi otročki sem jst vidla, da so hodili na igrišče. To mora bit pa res hudo no, Iza bi bla tudi žalostna, če bi morala ostat noter, drugi otroci bi pa veselo zunaj skakaliuser posted image Sem se pa nasmejala, kako se je Til prebil preko barikaduser posted image user posted image user posted image

Taši, ja ti šment no, jst sme si vas prav predstavljala, kako kraljujete v hiškiuser posted image No pa držim pesti, da bo blok lep in prostorne sobe, pa terasa ja, mora bit, za grizlija in vajuuser posted image Lepo se imejte in uživajte kar se da, odklopite vseuser posted image

Zdej pa res šibam nouser posted image

Nočko

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7757
11.9.2007 22:41:40   
rija
Taši itak,da se dobimo....mi mamo plave v vrtcu pa smo bolj ali manj fraj...jaz moram sicer biti nekaj uric v službi....ampak nič strašnega.....
Daj pokliči me, če pa ne dvignem,pa me smsaj......ker kronično pozabljam telefon....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7758
12.9.2007 1:03:54   
Anonimen
Zmenjeno, te pokličem.user posted image Pa upam, da ne boš zaračunala avtorskih pravic, ker tole pogruntavščino z grizliji si bom pa kar prisvojila, tolk mi je všeč.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7759
12.9.2007 1:31:06   
Anonimen
Rahelca, upam, da se Sara kmalu pozdravi.user posted image Jaz mislim, da se ji je zaradi cepljenja sesul imunski sistem. Saj je bila pred kratkim cepljena, ne? Pomoje je to to.

Tinka, sem na hitro pokukala na spletno stran od te kozmetike in je res fuuuul lepa! Mamljivo vse skupaj.

Joj, čakam cunje, da jih potegnem iz sušilca in dam nove sušit. Sovražim ta del dopusta, ko je treba vse to rihtat in pakirat.user posted image Ura je pa že nenormalna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7760
12.9.2007 9:45:45   
Rahelca
Tašonka: prav imaš, Sara je bila cepljena v torek (prejšnji teden). Naslednji dan je sicer imela rahlo povišano temperaturo, ampak drugega ni bilo. Mogoče je pa res to. No, ji je že bolje ampak do konca tedna sva doma.
Lepo se imejte na dopustu. Uživajte v prelepem Prekmurju....

Tinkamiška: v večjih mestih imajo izgleda skupine po letnikih. Ker je Sara januarja edina prišla v vrtec z letnikom 2006, so jo dali k letnikom 2005. In je bilo super. Tukaj zdaj je pa najmlajša, en fantek je marčevski, drugače pa .....ji je dolgčas. Tako kot Tilu. Ne vem pa, zakaj niso skupine, glede na to, da so tri z letnikom 2006, razdeljene tako, da so v eni od januarja do aprila, v drugi od maja dalje in tako naprej. Ampak najbrž je to dobro zaradi socializacije.
Meni je tudi pediatrinja predlagala, naj jo dam v skupino z njenim letnikom, ker potem ko oni gredo v vrtec, bi Sara ostala sama še leto dni v vrtcu. Tisto je pa bolj stresno kot sedaj.
Tako da Tinka, bolje da je Iza najmlajša, veliko bo pobrala od večjih, postala bo bolj samostojna. verjemi.

Rija: izgleda, da zdravila ne pomagajo najbolje. Pa je vzela že drugo terapijo. Ne vem, moram poklicati. Ker denarja pa res ne bi metala za tabletke, ki ne pomagajo....

Vam pa moram popvedat, da mi je M zamujala mesec dni. Sem se že veselila user posted image , pa je danes prišla......No, saj bo ko bo.

Lep dan.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7761
12.9.2007 10:57:10   
srečica
Punce drage moje

HVALA vam za pestke. Uspelo je!

Dobila sem novo službo v odvetniški pisarni. user posted image user posted image user posted image . To je vedno bila želja, da bi delala nekaj v zvezi s sodišči, odvetniki....

Samo šefica mi mora še povedat kdaj lahko grem. Zaposlili bi me radi že jutri. Ampak ne gre.

Se javim potem...

Darja

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7762
12.9.2007 12:55:23   
renan
cestitek  srecica!user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7763
12.9.2007 13:13:59   
renan
Rija, kaj vi ze prodajate vaso prelepo vilo? sem jo zasledila med oglasi..se selite spet nazaj v ms? jaz bi jo kupila, ce bi imela toliko denarja, in ce bi seveda zivela v prekmurju..

lp, renan

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7764
12.9.2007 14:51:53   
fiona apple
Hoj,

najprej čestitke za nove KatjiD, Darji in Tinki.
Tinka vidva z možkom sta pa ena super "naveza". Držim pesti, da vama uspe. Po mojem mnenju bo sedaj na začetku veliko dela, ampak sem prepričana, da bo prodaja zalaufala, ker kremice, balzami za lase oz. kar vse izgleda odlično. 
Punce ve, ki ste bolj podjetnice, ena bi lahko še odprla zastopništvo za Pediped copatke-  so ful luškane in ful jih mamice kupujejo, ampak jih bi še več, če bi se jih dal dobit v Sloveniji.
Joj moram po mojo vražičko v vrtec...
lp/petra

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7765
12.9.2007 14:53:01   
fiona apple
Aja čestitke za službo- mi je nekako uspelo izpustit ključno besedo...

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 7766
12.9.2007 15:40:40   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Mi smo pa danes skupaj že od 15.30user posted image , je možek prišel v vrtec in sva šla skupaj po Izo, kakšno vesleje jo je blo, pa afne je guncala in hotela vse naenkrat povedat, smo se ji tako smejaliuser posted image

Srečica čestitke za službo, res fino, če dobiš nekaj, kar si želiš početuser posted image

Petra, ja upam, da nama bo ratalo, se zavedam, da bo veliko dela, ampak me tako žene misel, da bi nekaj ustvarila, tile copatki,so pa res lušniuser posted image

Rahelca, ja sej Iza prav uživa, ker dobi toliko pozornosti od vseh, danes mi je rekla vzgojiteljica, da jo imajo otroci radi in se radi igrajo z njo in mi to toliko pomeni, ker jst sem bla vedno nek odpadnik v vrtcu in sem se vedno držala bolj za sebe, zato Izi privoščim, da ima družbouser posted image
Tale zdravila pa ja, če ne pomagajo je res brezveze dajat dinarčke z anjihuser posted image Upam, da bo Sara kmalu boljše.

Tašika, pa kaj si tako dolgo pripravljala? Bogica, upam, da se boste, se imate fino fajnuser posted image

Grem najprej kosilo kuhat...

Lep dan!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7767
12.9.2007 15:45:37   
bobika
Pozdravljene!
Manca danes komaj sedaj spančka, ponavadi se že tak čas zbudi. Sma imeli danes izletniški dan na Brnik in nazaj user posted image . Sva šle po teto in strica, ko sta prišla iz dopusta. Tja je celo pot spala nazaj pa bedela, tako, da je šla komaj sedaj spati. Je pa boščika nazaj full bruhala, saj je spila 2dl sokeca, kar je bilo verjetno preveč. Drugače je pa bila potem kar dobre volje.

Fiona: sem šla gledati, te copatke in so mi full všeč. Kr meli bi jih. res bi lahko bilo kakšno zastopništvo v slo, če ga še ni.
Srečica: super in čestitke za službo!!!! Sem vesela, da si dobila kaj takega, kar te bo še bolj zanimalo. V zsju sem ga pa mimo pihnila user posted image
Punce, kak fajn, da ste tako uspešni v poslih. In se vam odpirajo nova vrata. Super,kar tako naprej. Jaz bom pa še kakšni 2 leti na istem, le da bom poskusila izpite naredit.
Rahelca: no fajn, da je mimo vročina. Menda po tem cepljenju, lahko nastopi vročina tudi 10 dni po cepljenju. Škoda za m in da nisi nosečka. Pa drug mesec. Kaj testa pa nisi prej delala?
Taši: lepo se imejte na dopustu! Pa, saj je Jure že od rojstva ded user posted image
Rija: tudi pri  nas v vtcu je tako, da majhni bolj malo hodijo ven, saj nekateri še hodit ne znajo. In po moje bo tudi pri nas kriza, kot pri vas s tem, da bo najstarejša. Saj sem zvedela, da so vsi drugi dosti mlajši od nje.
Tinkamiška: aja Iza bo pa celo eno leto šla prej v šolo kot naši malčki. Po eni strani je to fajn sedaj v vrtcu, da je najmlajša, se bo pomoje full veliko naučila. Mene je strah tega, da bi manca potem začela po otročje se obnašati in tako govorila. Saj poznam primer, kjer se je to zgodilo, tudi jesti ni hotla punčka več sama.
Predavateljica je pa res nora. Je preveč pametna in tudi da včasih kakšna takšna vprašanja, ki so čsto za drugo stroko, saj uči vse živo in pol vse pomeša. Ja pa na žalost ma tak sistem. Za rezultate pa ne vem kdaj bodo. Upam, da čimprej saj smo pisale samo tri. Javim, ko zvem
Tudi ostalim hvla, da upate z menoj na najboljše pri izpitu!

Tako, sedaj bi pa vas še prosila, da mislite name in mi držite pestke v petek ob osmih, če seveda ne boste še spale user posted image
Zgodilo se je namreč eno veliko presenečenje, ki je obrnilo vse malo na glavo in me šokiralo, pa si vseeno močno želim, da bi se vse skupaj lepo izpeljalo do konca. Za kaj gre pa boste zvedele kmalu.

lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 7768
12.9.2007 16:31:56   
Rahelca
Bobika: seveda bomo držale pesti!!! Izgleda, da tukaj vedno vse rata!!! Ker držimo pesti.

Tinkamiška: ti imaš izkušnje z ebay-om? Daj malo mi razloži na ZS. Sem videla eno žogico od pujse Pepe, pa bi jo naročila.

Sara je danes spala samo 2 uri, kar sicer ni premalo, dovolj pa tudi ne. Sploh glede na to, da je včeraj čez dan spala 6 ur. In potem celo noč......
Spet je malo vročična, sva hoteli ven, pa raje ne greva. Pa takšno lepo vreme je zunaj.....

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7769
12.9.2007 18:13:17   
bobika
Hvala rahelca in upam, da se bo tudi pri meni tako obneslo, čeprav čisto v drugih (ne poslovnih) voda.
Za Saro pa user posted image da ozdravi!!!

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7770
12.9.2007 21:02:45   
tinkamiška
Bobika, že stiskam pesti!user posted image

Rahelca kaj finega nabaviuser posted image

Lahko noč pupe

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
12.9.2007 22:08:22   
rija
Srečica: user posted image user posted image  za službo

Bobika: držimo pesit, itak!

Tinka: a ti gre že koža dol? user posted image user posted image

Rahelca: pridita malo v prekmurje, da se zluftata tega lj lufta....mogoče bo bolje user posted image

renan: ja, prodajamo. sem si zamislila še lepšo....user posted image  in že se neskončno veselim gradnje in opremljanja....in itak, da bomo vse izboljšali, na kar pri tej nismo mislili ali pa so vmes pogruntali...in seveda v MS...tukaj nam je res super, super....samo po drugi strani nas utrujajo te nenehne vožnje in s tem metanje dragocenega časa v nič in mene strašno moti, da mali ne bo imel nobene družbe....in to je tudi edini razlog, da se bomo selili. ko smo zidali tole hiško, nismo računali, da nam bo uspelo z malčkom....pa je bila mišljena za najino dušo in mir....

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7772
13.9.2007 8:28:53   
A & T
Jaz sem pa imela včeraj dopust, ker sva imela s Tinojem posvetovalnico in cepljenje. Zelo je bil priden, pred cepljenjem sva mu z možem rekla, da mu bo teta namazala nogico in je lepo čakal, ko ga je pa cepila, je jokal, ko smo prišli ven, pa je takoj rekel: Tino je vido špic. Tako smo se smejali.

Velik je 88 cm in težak 12,80 kg.

srečica - čestitam za službo.

rija - vem, kako izgleda dopust v takem vremenu, smo ga že izkusili.

tašonka - mi v moravcih živimo, škoda da nimam tvoje gsm številke, da bi te poklicala. Lahko pa mi da št. katera druga - rija recimo.

Lepo se imejte in se beremo še kaj.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7773
13.9.2007 10:48:47   
lonja
Ojla,

Mi smo pa včeraj imeli manjšo nesrečo, smo se na poti v vrtec spotaknili in prebili ustnico. Pa je blo po nekaj minutah joka vse OK in na srečo ni bilo treba it šivat.user posted image

Bobika, tudi mi držimo pesti. Se nam pa že sanja, kaj bi lahko bilo. Smo te odkrili...user posted image

Rija, ne preveč plavih tolčt v vrtcu, vam lahko prekinejo delovno razmerje user posted image . Če bi imela višek denarja, bi pa takoj tvojo hišo kupila in hodila gor na vikendaško razvajanje.

Midva sva trenutno v fazi izbire kopalniških stvari in same postavitve elementov v kopalnici. Imaš tudi s tem veselje?

Imejte se lepo!

lonja user posted image

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 7774
13.9.2007 11:55:27   
Rahelca
Rija: midva sva včeraj dobila načrtenove hiške v vpogled. Sva imela nekaj pripomb, sedaj pa čakava na popravke. Potem pa samo še plačava komunalni prispevek (grozna cena) in začneva zidati. Tudi mene je malo strah daljave ampak po drugi strani, če hočem iti v park ali v naravo se moram pa itak peljati kar daleč. Zdaj živimo v centru, potem pa bom potrebovala 30 minut do mesta.

Bobika: nisem pozabila na pesti! Potem kmalu javi, če sem dobro držala....

Tinkamiška: hvala za nasvete. Ne smem preveč zapravljat.....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?