tinkamiška
|
Hojla sem vesela, da toliko pišete, prav fino vas je brat Kornelija, žal mi je za babico, tudi mene je zapustila prehitro in tako rada sem jo imela in ona se je tako veselila me videt kako bom šla v srednjo šolo, pa je šla prej od nas. In vem, da me od nekod opazuje in potem, ko se je rodila Iza sem šla na njen grob in ji jo tam predstavila, ker vem kako vesela bi je bila...tudi meni pridejo solze na oči, ampak jst verjamem, da je vsak trenutek, ko pomislim nanjo ob meni, z vsemi, ki so nas zapustili je tako...tudi z mojo kužiko Leno...ki je bila moja najboljša prijateljica...ah zdej mam pa kr knedlc v grlu...velikokrat me pridejo obiskat v mojih sanjah...Želim ti, da bi lahko sprejela to, da je tukaj ni, je pa vedno ob tebi In tvoj Alex, kakšno lušno frizurco ima Upam, da se kmalu srečamo na kakšnem srečanju... Bobika...ti moram povedat, da se je meni tudi podobno dogajalo, ko sem bila noseča, čeprav samo kratek čas in zaradi tega me je potem še bolj pekla vest in mi je bilo hudo, ker je pikica morala it od mene, sem se počutila kot, da sem jo odgnala, ker sem imela tako mešane občutke. Strah me je bilo vsega, prihodnosti, kako bom delila ljubezen, kako bomo shajali, ko pa smo že sedaj tako malo skupaj, se spraševala, če sva se prenaglila in potem je bilo vsega konec in še sedaj mi je hudo za te občutke, pa sva načrtovala piko in komaj čakala, da zagledava plusek...pa vidim zdej, da je to zgleda čisto normalno... in vem, da bom mela pikico rada, še rajši bom mela oba moja sončka in vem, da bo tudi z vami tako Renan, joj mene tako jezi, ker nihče nič ne ve in te potem pošiljajo od enega do drugega, vidva pa sta morala prevozit še konkretno razdaljo Upam, da je Vladimir zaspal AjdaN, si pogledala albumček? Sem vesela, da ste uživali na morju, kljub velurjem Taši, mal hudička je treba včasih na plano spustit Shooo, hvala , tebi pa želim, da hormončki malo popustijo in da se ne boš več počutila krive, ker vsi vemo, da boš super mamica, prav tako Bobika in Orka Iza je veliko boljše, danes je že konkretno jedla in bila dobre volje, je pa popoldan spala 3 ure! Miška mala, očitno jo je res zdelalo. Danes sem mela nenormalno željo po sladkem in spekla pecivo, prelito s sladko in kislo smetano in čokolado...sem morala napisat, da vam malo lušte nardim Zdej pa fino pančkajte nočko Tinka