Anonimen
|
Pikica*, upam, da bo možu uspelo se kaj dogovorit v službi, samo še nič ne veva. Sicer je zmenjen vsaj toliko, da če ga pokličem, lahko gre, samo kako hitro bo on uspel pridet, je pa druga zgodba, da ne govorim, da bi bila jaz čisto nervozna, da se mu na cesti kaj ne zgodi. Za igrišča pa jaz nimam pojma. Tukaj pri nas čez cesto je pri novem vrtcu in šoli kar uredu igrišče, čeprav nima kaj veliko igral na izbiro, ampak se vsaj to pozna, da je novo, samo nima pa peskovnika. Edini, za katerega vem, da je kar uredu, je v Tivoliju, samo mi nikoli ne gremo not, ker imamo dva kužka, ki ne smeta zraven, tako da izkušenj z njim nimamo. Saj moramo enkrat požret slabo vest in pustit kužka doma in it sami tja na igrišče. Tinka, hvala za obisk včeraj! Mi smo se imeli čudovito , ful sem se nasmejala Izinim vragolijam in pogruntavščinam in uživala, ko sta se tamali dve tako zabavali skupaj, igrali in afne guncali. Srečno pot jutri v Grčijo in maksimalno uživajte na dopustu, nam pa kake lušte naredite s kartico. Srečica, super slikice. Mi je ful všeč, ko se Anže tako znajde z živalcami in jih ima tako rad, pa še motiv za fotke je krasen. Rija, ti kar pridi pomagat dihat, tudi če bo T. zraven. Bom mogoče jaz imela manj suha usta. To je tud ena tako tečna stvar pri porodu. Lonja, nič bat, tudi če bomo rabli varstvo, bo za kako urico ali dve, toliko da se babi pripelje in jo prevzame. No, saj bomo videli, kako bo vse skupaj izpadlo. Zdaj si neke scenarije delam v glavi, ki se ponavadi v takih zadevah itak ne izidejo. Špela je tudi pri lahkokategornikih. Ima cca. 10 kil, pomoje raje kakšen dkg manj kot več, velika nimam pojma koliko je, ampak zdaj nosimo št. 80, ki ji je vsaj tista iz H&M še kar komot. No, kakšni bodiji od Sparkyja (Interspar) morajo biti pa veliki 86/92. Sploh mi ni jasno, zakaj tako velike razlike v teh cifrah. Pa tudi pri čeveljčkih je tako. Dvoji dežni škorenjčki so ji prav še številka 19/20, drugače pa ji je recimo da 21 prav, čeprav že raje kako 22 obujemo. Je pa recimo od ene prijateljice hčerka, ki je tudi januarka, samo ne sodeluje tukaj z nami, imela ob rojstvu samo dobri dve kilci in ne vem točno, 46 ali 48 cm, pa je danes babnica z 12 kilami in nosi cunje 92. Špele je bilo ob rojstvu konkretno več, po kilaži skoraj enkrat toliko, pa je zdaj tak drobižek. Pa Špela veliko stvari zna kar sama od sebe, nagonsko. Marsičesa je sploh učila nisva in ona kar zna. Vaši tudi? Zdajle se recimo najnovejše ugotovitve spomnim - ko riše z barvicami, jo lepo prime s tremi prsti, tako kot se pravilno drži, ko ponavadi otroci držijo kar v pesti take stvari. Nimam pojma, od kje ji to. Mogoče zna tako dobro opazovat in je naju gledala, kako drživa? No, jaz sem zaenkrat še tu in v enem kosu.
|