|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
18.9.2007 17:33:38   
Anonimen
Srečica, jaz največ čevljev za tamalo kupim v Massu ali pa v Kopitarni, v Cicibanu jih še nisem in jih ne nameravam. Drugače pa niti ne gledam na firmo čevlja, ampak prečekiram čevelj, da je dovolj mehek in da je iz naravnih materialov.

Bobika, tudi jaz sem z Juretom načrtno zanosila in je bil zelo zaželjen, pa so me vsi ti občutki obdajali med nosečnostjo in po porodu. To je čisto normalno.

Katja, 25 ima nogico?user posted image Hudoooo!

Jaz sem pa dans že ok.user posted image Sem pa včeraj požrla pol vrečke čipsa, tretjino čokolade in še malo napolitank user posted image , vse od same depresije, pa sem se pol še slabš počutila. Čudno, ne?user posted image Že tako imam 25 kil za zgubit, jaz se pa tako bašem.

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7851
18.9.2007 19:34:25   
KatjaD
Katja, 25 ima nogico? Hudoooo!
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

O ja, sej mene je tudi skoraj kap, ko sem konec poletja spet ugotovila, da so mu vsi čevlji praktično premajhni. Za znoret. Sploh pri tej izbiri, ki jo imajo za fante kar se oblek in čevljev tiče sem vedno znova besna, ko grem v šoping za njega.

Zdejle sem npr. iz trgovine, ker sem mu hotla kupit kakšne 2-3 trenirke za v vrtec, pa sem celo na koncu v BC dobila dvojne po 8 Eur, ker drugje so vse ali roza, ali pa imajo kaj roza oz. srčke, pentljice,... prišito, narisano,...
Mislim, da se ti zmeša. Ko da fantje pa cel lajf nagi okrog letajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7852
18.9.2007 20:09:00   
Anonimen
Sem tud že jaz ugotovila, da je za fante nikakva izbira povsod.user posted image Jaz za Jureta nič pametnega ne dobim, vsaj ne za normalno ceno, primerno mojemu proračunu.

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 7853
18.9.2007 20:36:53   
renan
se podpišem pod tašonko glede oblačil za dečke.user posted image   kaj lepega se že najde, npr. v h&m, so pa cene teh stvari, ki so meni všeč kar visoke.

joj kakšen grd deževen dan...upam, da bova jutri lahko šla ven..

še vedno se me ni nobena usmilila in mi poslala geslo od našega albuma, od alenkice pa tudi ni ne duha ne sluha..

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7854
19.9.2007 0:32:35   
Anonimen
Samo da nas dvignem na vrh, preden grem spat.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7855
19.9.2007 1:16:18   
Anonimen
Ne, ne spim še.user posted image
Pa preden res ugasnem računalnik - sem pozabila povedat, da je Špela tud zakuhala dans zvečer.user posted image Sicer ji nisem merila, ker je ne matramo s tem, dokler ni res potrebno, se mi pa zdi, da jo zobki matrajo, ker prav grize in drgne dudo po eni strani ust. Ne vem, a ji že petice ven rinejo, ali kaj? Štirice ima že vse, trojki samo dve, samo dvomim, da bi zaradi trojke dobila vročino, če že na splošno nismo imeli hudih problemov z zobki. K sreči kar dobro prenaša vse skupaj.
No, zdaj pa res lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7856
19.9.2007 13:24:52   
bobika
Pozdravljene!
Živi katera na območju poplav? Nam je na srečo bilo prizaneseno.
Mi smo včerajšnji popoldan izkoristili za nakupe. Smo nameravali kupiti manci copate in čevlje. Prehodli smo cel europark in potem še qlandio. Bila sem zelo razočarana. V nobeni trgovini nimajo otroških copatkov, ki niso za zavezat user posted image . Nasploh niti ni bilo neke izbire copatov, pa tudi čevljev ne. Če pa se je že kaj najdlo pa številka ni ustrezala. Na konci smo že vsi obupani šli na slilo kupit ene copate v Daichman, kjer smo potem še čevlje kupili. Copate nujno rabi, zato smo jih mogli nabaviti. Se mi pa ne zdijo neki vredu, zato upam, da bodo police čimprej spet založene s copati. ne vem kako to, da ni za dobit copatov.

Danes je MAnca tako tečna, da sem že sedaj brez energije. Samo trmari in joka. Upam, da bo po spanju kaj boljše.

Tašonka: ob taki pozni  uri si še pokonci in za računalnikom user posted image Dobra si!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7857
19.9.2007 13:37:13   
Rahelca
Deška oblačila: sem bila presenečena, sem bila včeraj v šopingu, sem Sari kupila brezrokavnik v Iani. Pa sem rekla prodajalki, da še hvala bogu da imamo punčko, ker za fantke itak ni nič lepega. Pa mi je pokazala oblačila za fante...da te kap. Zelo lepa oblačila, živih barv. Sem bila presenečena. Ker v H&M imajo za punčke ogromno lepih cotk (sem se komaj zadržala), za fantke pa manj.

Dali28: zelo lepo, da si se nam oglasila. Nam pa pomagajo samo Linex kapljice. Ker itak ko ima drisko, tudi piti noče. Držim pesti za srečno uvajanje. Čeprav januarja.

Sem ji pa dala za pit sojino mleko, in ni nič več kašljala. Celo prvič po dolgem času je prespala celo noč. Jaz pa sem se zbudila, ker se ona ni.....Nikoli mi ni pravuser posted image .

Danes je šla po 10 dneh spet v vrtec. Zjutraj je jokala, mi je bilo hudo. Sem klicala če je ok, pa je rekla vzgojiteljica, da je malo ljubosumna na ostale. A je kaj čudno.....Boga revica. Saj se bo navadila. Držim pesti, da bo vsaj 3 tedne zdržala zdrava v vrtcu.

Rija: no comment na odgovor sestre za cepljenje. In potem ti še zbije voljo s tem, da ti reče da bo skoz bolan...hudo. saj potem ni čudno da je tako kot je......
Sara je žal tudi šla nahodna nazaj v vrtec. Ampak ga ni zdravnika, ki bi mi dal bolniško, dokler bo smrkava. Zdaj bo itak celo zimo....

Grem še mal delat. Aja, jaz prisegam na Geox in Ciciban. Za Superfit imam pa grenko izkušnjo. Žal.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7858
19.9.2007 13:38:44   
renan
nam hvala bogu poplave ne morejo do živega, ker smo na griču. me pa zanima, kako je s tinko. ona živi na celjskem, ne?

jaz pa imam tukaj dela za pop.. ogromno sliv je za pobrat in orehov. če katera kaj od tega rabi, naj si pride nabrat.user posted image

tudi jaz sem si končno našla eno honorarno delo, samo še zraven spravit se je potrebno.

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7859
19.9.2007 15:17:45   
tinkamiška
hojla, samo toliko, da se javim, da smo vredu, do nas tudi ne more voda, ker smo na hribu. je bilo pa v celju kar nekaj zmede, ker je podtalnica ven udarila, treningi mi odpadejo ta teden, pri možu kjer imajo vaje so reševali inštrumnente in ozvočenje, pri starših je bilo napeto, ker je bil voglajna tako visoka ampak se k sreči ni izlila.

še glede copatkov, jst sem jih kupila v jello, take na ježka, lušne iz flisa in frutirja z gumijastim podplatom.

rija, grozno tole z potrdilom in cepljenjem. zdej vem zakaj so izo cepili, čeprav pri nas cepijo med drugim in dugim letom in pol...ker so rekli, da bo ves čas bolanauser posted image

dali, glede driske, iza je ni imela velikokrat, vsaj tiste taprave ne in takrat so nam pomagale razne domaže žaube in triki, kako bi blo pa z tapravo pa be vem. tudi jst vama želim, da bi januarja uvajanje hitro steklo.

taši, ti pa hodi prej spat, porkalapipa!user posted image verjetno je tvoj bioritem še vedno prirejen tvojemu delavniku, čeprav zdej nen hodiš v službo...s hudičkom zadnjič sem pa mislila, ko si AjdiN ponagajala glede albuma, nič drugegauser posted image

Rahelca, si prebrala na forumu otroci, ko so pisali o antibiotikih? sem se pomnila na Saro...dej preberi si. Naju pa čaka vrtec v ponedeljek, upam, da ne bo jokalauser posted image in da bo Sara jutri šla lažje v vrtec.

no pa sem vseeno nekaj naklofala, šibam kosilo kuhat, se kasnjeje oglasim...

papa
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7860
19.9.2007 15:48:31   
shooo
ojla
KORNELIJA iskreno sožalje ob izgubi.
in lepa hvala za čestitke in spodbudne besede (prav tako ostalim). sem se morala zraven še scmerit tak da imam spet tipkovnico mokro.user posted image .
jaz pa aleksove slike nisem mogla odpreti, smrc. .. je pa še zmiraj tak nasmejan soncek, verjamem.user posted image

TAŠI in ajda N: dajta mi malo povedati kako je bilo to po porodu.realno, z distance.meni je že z nežko bilo hudo prvih "nekaj časa", tak da mi je panika.me sva imeli težave z dojenjem in silno upanm da v drugo gre lažje.

TINKA , jaz sem tudi danes mislila na tebe ko sem se peljala v celje.
mi smo namrec utrpeli škodo na avtuuser posted image user posted image user posted image . sosedi z zgornjega štuka je vrglo rože na naš auto in sem zjutraj letela k cenilcu!hudič!
in še to : sploh ne morem uvelljavlati zavarovanje za parking!!! morala bi dati kasko!!!!
k sreci imajo sosedi zavarovano odgovornost do tretje osebe pri zavarovanju stanovanja. pa še tam bomo morali mutit ker nIimajo za neurje..ma brezveze....

no, pa še neži sem šla naročiti  "ta veliko posteljo". od Flexse.SO MI KAR PRODALI POSTAVITEV Z TOBOGANOM IN STOLPIČEM.OH, SORI ZA ČRKE. samo ji bomo dali na nizko ker je še premajhna.kaj menite?za taksne cinkece se mi zdi še previsoko na meter 20.user posted image . jz sem vzela vse skupaj ker so mi ponudili za "ugodno" ceno ker je ena stranka odpovedala.smo pa tak in tak meli namen vzeti tiste dodatke...

ČEVELJCI: kje pa kupite te superfit čeveljce? neza trenutno nosi frodove mokasinke , malo višje, zelo mehke-kar sicer ni odlika frodo izdelkov. poleti je bila bosa ali kar v robeez copatkih.

BoBIKA! danes me je zaneslo malo na baby oddelek v h&m, sem postala kar boljše volje! probaj!!!user posted image
drž se!

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7861
19.9.2007 20:55:33   
Anonimen
Bobika, ja, jaz bluzim do nezavesti.user posted image Rabim še odklop, ko mi otroc zaspijo, pa tud za narest je kej, tamaladva pa ponavad pred 23h ne zaspita.

Rahelca, jaz kjerkoli sem videla lepa oblačilca za fantke, so bila (pre)draga. Se mi zdi, da je tud v Iani tako. Za punčke vem, da je, tako da za fantke ne grem niti gledat.

Shooo, mene je po porodu čisto sesulo. Že pri Špeli me je, ker pa se še od nje nisem čisto pobrala iz poporodne depresije, mi je bilo zdaj še huje. Enako kot prvič sem tudi imela (in še imam) težave z dojenjem. Sem že skoraj obupala in čisto nehala, priznam, da namenoma, ker nisem imela več živcev in energije za to, saj me je cuzal dobesedno na pol ure in visel na meni po uro, uro in pol, zdaj pa še kar po malem vztrajam. V porodnišnici in tudi doma sem večinoma samo jokala, in to kar dober mesec, vse mi je šlo na živce, skoz sem samo vpila, se kregala, cmerala, večkrat mi je prišlo vse vrh glave in sem kar šla od doma ven za en čas... Velikokrat sem prav grdo pomislila, kaj hudiča mi je blo tega treba (s tem, da je bil Jure načrtovan), smilila sem se sama sebi in prav nič me ni tolažilo zavedanje, da bo kmalu bolje, čeprav sem se tega zavedala, ampak tisti moment sem bila čisto na tleh in boljši časi so bili preveč oddaljeni, pa če bi bili samo minuto stran.
Po dobrem mesecu je začelo it na bolje in zdaj mi je sama skrb za otroka lažja kot prvič, ker sem ulaufana že od Špele in nisem tako nesigurna, pa tudi sekiram se ne toliko in ne kompliciram tako kot prvič. Iskreno - tudi če bi želela, nimam časa za to. Psihično sem sicer še kar boga, ampak veliko bolje, kar se vidi tudi iz mojih postov user posted image , me pa kak dan še vedno čisto potolče. Danes sem npr. imela obupno dopoldne, pa sem zdaj že skulirana. Sem si pa poiskala pomoč, ker se ne bom zmogla sama skopat iz tega. Drug teden imam prvi razgovor.
No, tako je pri meni. Upam, da te nisem prestrašila. Imej v mislih to, da imam jaz veliko prtljage še iz preteklosti, tako da me vse skupaj ni dobilo na čisto, ampak kar na nekaj podlage, zato je toliko huje.

Tako, zdaj grem pa malo na sobno kolo za dušo in telo.user posted image Itak pridem še sem, saj veste, da hodim sredi noči spat.user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7862
19.9.2007 21:36:01   
rija
oj,

naš mikec je bil danes cepljen in zaenkrat je še ok....in upam, da tak tudi ostane.
jim je pa naredil dela, tak, da sta ga dve sestri in moj dol držali user posted image user posted image  sta probale sestre najprej same, pa ga nista sfolgali in sta prosili mojega, da naj pomaga user posted image user posted image  mali je pravi bik!

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7863
20.9.2007 1:24:04   
Anonimen
Tole je v bistvu ful zoprno, ker samevam tu gor ob teh urah... Dolgcajt.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7864
20.9.2007 7:18:48   
rija
se strinjamuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7865
20.9.2007 10:03:24   
Rahelca
Tašonka: čeprav nimam dveh otrok, te razumem. Če boš kdak želela pogovora, pa kar pokliči.
Bom pogledala, če imam še kakšno stvar za fantke. Od prijateljice sem namreč dobila veliko stvari, nekaj sem že oddala, mogoče pa še kaj imam. Ali kaj posebnega potrebuješ?
Tukaj smo zato, da si pomagamo, a ne? Torej, če boš kaj potrebovala.....

Rija: čisto prav, da jim je dal vetra....naj vedo, kdo je. Vsaj ne bodo na pamet napovedovale bolezniuser posted image .

Tinka: sem hotela samo preverit če ste ok. Sem vesela, da vas ni zalilo. Sem prebrala mejl o antibiotikih. Sara je letos imela že 3 "kure". Ni dobro. Ampak.....Držim pesti, da bo bolje.....

Zdaj grem pa še malo delat.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7866
20.9.2007 10:17:25   
srečica
Alo punce

Kako ste? Kako vaši sončki?

Anže je prehlajen, oziroma kašlja. Ponoči je full kašljal. A ima katera kak nasvet kaj vse pomaga za kašelj. Dala sem mu sirup za pomitev, pa v kopalnico sva šla (para), topel obhladek na prsa. Malo je bilo potem boljše. Kaj pa ve naredite ob napadu kašlja?

V ponedeljek smo bili pri zdravniku, ker je imel grozen kašelj. Tisti lajajoči - tako ga imenujejo tudi zdravniki. Se baje zoža sapnik in se lahko zaduši. Dobil je injekcijo, da se spet razširi in po dveh urah je ok. Zdaj pa ima naveden kašelj. Vročine nima.

Ne vem, če naj greva danes spet nazaj k pediatru?

Rahelca zakaj si bila razočarana nad superfit čevlji?

Lepo bodite in ostanite zdravi,

Darja

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7867
20.9.2007 11:40:03   
Rahelca
Srečica: sorry, imam slabo izkušnjo s čevlji Fisher Price. Je imela Sara nogico na noter, ko je hodila. Se globoko opravičujem Imava tudi ene copatke Superfit. Ampak sem navezana na Ciciban. In Geox. Itak pa sem sedaj dobila veliko čevljev različnih znamk. Sara ima že nogico 22. Se še enkrat opravičujem za nepotrebno slabo reklamo.

Zdaj sem ugotovila, da Saro pri kašlju draži mleko. tako ji sedaj dajem sojino ali riževo mleko (v Sparu je sedaj akcija). Čez dan ji dajem Prospan, zvečer pa Tropotčev sirup, ki kašelj pomiri. Zaenkrat je to delovala. Če je pa zelo hudo, potem pa si naredila dovolj s paro.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7868
20.9.2007 13:58:23   
bobika
Pozdravljene!
Taši: tako realno si napisala, kakšno je bilo tvoje počutje. Sem ti hvaležna, da bom imela vsak majn upanja, da bo vse v najlepšem redu in da se bom malo pripravila, da ne  bo vse zlato user posted image . Sicer pri Manci nisem imela neke depresije, tako, da upam, da tudi tokrat ne bi bilo kaj hujšega. Nikoli pa ne veš. Vam bom pa takrat jamrala user posted image
Shooo: jaz sem se pa na brzino ločila od h&m otroškega oddelka. Sem morala po eno brisačko za darilo in res nisem gledala kaj drugega. Pa saj se mi zdi, da je že malo boljše. Ob vsem tem kaj so napisala punce, sem se malo razmislila, da bomo že nekako.
Rahelca: kaj v ne boste imeli drugega otroka, da podarjaš oblačila ali jih imaš res toliko viška?user posted image   Fajn, da si ugotovila, da ji mleko ne odgovarja. Me zanima, kaj bodo pokazali alergološki testi.
Srečica: meni se zdi, da manci najbolj pomaga krema od materine dušice od justa ali pa nahrina. Jo s tem fajn namažem, pa toplo pleničko gor pa je. Pa za pit ji tudi dam smrekov sirup.

Po včerajšnejm tečem tdnevu smo imeli še neprespano noč. Manca je jokala in hotla spati pri nama. Njen nosek je pa bil zabasan. Samo ona ne spi ampak se meče po meni, tako, da je noč minila bolj bede.
Danes je dobre volje iz noska pa ji kar precej teče. Ji je pa zelo zanimivo pihati in kar naprej fajn prazni nos user posted image .
Jaz pa grem sedaj malo počivati, ker mi kar oči skupaj vleče.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7869
20.9.2007 20:57:58   
Anonimen
Rahelca, ful si zlata, da si ponudila pomoč!user posted image Zaenkrat nič ne rabimo, hvala. Za potem, ko bo zrasel, imam tudi jaz nekaj rabljenih fantovskih oblekic, pa od Špele mi je ostalo nekaj nevtralnih, zdajle bomo morali iti še v šoping za št. 68, sem pa samo razočarana nad izbiro v meni cenovno dostopnih štacunah.
Je pa znano, da kravje mleko pospešuje delanje sluzi, tako da pri prehladih ni priporočljivo. Ni nujno, da je Sara alergična na KM.

Bobika
, ti kar jamraj, jaz te bom čisto zastopila.user posted image Upam, da ti ne bo treba veliko, pa ne zato, da bi te blo težko brat, ampak da ne boš imela razloga.

Sem pa danes prvič sprobala pumpico na sesalec, najprej na Juretu, ki ima ful zabasan nosek in ne zna sam pihnit, pol sva pa še na Špeli, ko sva videla, da to res ni tak bav bav in moram rečt, da je resnično zlata vredna! Kaj vse to potegne iz globin!user posted image

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7870
20.9.2007 21:59:05   
orka**
Hoj!

Rahelca: kje pa je trgovina Iana.

Glede antibiotikov: ko jemljemo antibiotike naj bi takrat pojedli en probiotični jogurt na dan. Trenutno ne vem iz glave točno zakaj, bom pa naslednjič napisala. Ampak ne Actimelovih, čisto navadne, recimo od ljubljanskih mlekarn. Ne vem če veste, ampak veliko jogurtov, Actimelovi vsi, vsebujejo aspartam, ki je na listi nezdravih dodatkov, pa če ga nosečnica zaužije preveč, povzroči pri otroku alergijo na mleko. Članka nisem brala tako da ne vem kaj tam piše.

Čevlji: jaz kupujem v DIMASS-u, in v LaScarpi - PAMI-jeve, copate pa imamo od Cicibana. V DIMASS-u najdeš kar precej ugodno, nazadnje sem dala za lušne salonarčke samo okrog 6 EUR, redna cena precej dražja, pa za supergice 9,90 EUR.
Naša pa nosi številko 22, ampak ne vem če bodo zdržale še kakšen mesec, tako da nove čeveljčke kupim že kar št. 23.

No pa še glede prihajajočega člana. Rok imam 31. oktobra. Imeli pa naj bi user posted image . Ime pa še nimamo izbrano, sploh mi ni nobeno preveč všeč. Trenutno izbiram med Anej, Rene in Anže. Moram pa priznati, da sem že ful naveličana, bi šla že kar rodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7871
20.9.2007 22:30:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: orka**
kje pa je trgovina Iana.

BTC, hala A, zgornja etaža.

Jogurt verjetno zato, ker antibiotiki uničujejo črevesno floro, jogurti jo pa obnavljajo/ohranjajo.

Sem redkobesedna, ker zraven buljim CSI.user posted image

(odgovor članu orka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 7872
20.9.2007 23:30:16   
rija
Punce, dajte povejte: a si vaši malčki že tudi ful zmišljujejouser posted image user posted image user posted image

Nekaj cvetk našega mladička:

- včeraj je tulil 15 minut tak, da ga ni bilo za pomiriti, ker sem dala dol oranžno posteljino in oblekla rjavo....je tulo za tole oranžno user posted image

- preden sta šla z atejem od doma, je ta moral zapreti vsa vrata po sobahuser posted image
- danes si je s sebe trgal pižamo in je ni hotel oblečti, dokler nismo šli po Nodijevo pižamo user posted image
- prešnjič je tak dolgo tulil, da sva na koncu šla v copatih v mesto, ker si ni in ni hotel obuti červljev user posted image user posted image
- v kafiču pri meni v službi, so si morali dati vsi gostje za šankom one kartonske podložke pod kozarce in na koncu tudi pod flaše user posted image user posted image user posted image

pa še bi se našlo....jaz včasih kar crkujem od smeha...user posted image user posted image user posted image
Kaj šele bouser posted image

Taši.....user posted image

Mi smo šli danes na palačinke k enim družinskim prijateljem čez mejo. In klik!!!

Našla sem prečudovit plac, ki bi bil potencialno dober za vsejanuarski družinski piknik enkrat spomladi, ko bodo mulčki večji in bi lahko ostali čez noč....mislim pupe, da ve vidite to razkošje...na kmetih, pritlični apartmaji in sobe, otroška igrala, zunanji bazen, plac za piknik da te kap, plac za dva ali več grizlijev...kure na dvorišču user posted image  konji v bližini.....pa še eno ful fajn termalno kopališče je malce stran, ki je po slikah sodeč primerno tudi za naše divjake.....pa niti ni drago user posted image

Sicer je res, da moramo zgurati še skozi zimo, ampak čas gre tak hitro.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7873
20.9.2007 23:52:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Taši.....user posted image

Mi smo šli danes na palačinke k enim družinskim prijateljem čez mejo. In klik!!!

Našla sem prečudovit plac, ki bi bil potencialno dober za vsejanuarski družinski piknik enkrat spomladi, ko bodo mulčki večji in bi lahko ostali čez noč....mislim pupe, da ve vidite to razkošje...na kmetih, pritlični apartmaji in sobe, otroška igrala, zunanji bazen, plac za piknik da te kap, plac za dva ali več grizlijev...kure na dvorišču user posted image  konji v bližini.....pa še eno ful fajn termalno kopališče je malce stran, ki je po slikah sodeč primerno tudi za naše divjake.....pa niti ni drago user posted image

Sicer je res, da moramo zgurati še skozi zimo, ampak čas gre tak hitro.....user posted image

A to je to! Jaaa, jaz sem za!user posted image user posted image user posted image Ampak samo, če bojo spucani apartmaji!user posted image user posted image user posted image Kolko pejnezof pa pride to?

Zmišljevanje pa pri nas ne izgleda tako. Vsaj ne še in upam, da ne bo.user posted image Si pa zvečer non stop zmišljuje: "mleka, soka, mleka, soka...." - do nezavesti eno in isto, samo da ne bi blo treba zaspat.user posted image In mleka seveda noče pit, s sokom se pa malo po malo naliva. In pol, ko ji nočeš več dat, tuli. Itak.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7874
20.9.2007 23:57:02   
rija
nočitev je 19 eur po osebi, otroci in grizliji zastonj....sobe so v ful starinskem in kmečkem stilu user posted image  in poskrbimo, da bodo čiste user posted image  zajtrk 900 starih sit....kosilo ala kart ali pa kar sami zraven prinesemo pa vržemo na roštil....vendar mislim, da se ne splača....

jaz sem danes za dvojne skutne palačinke, kavo, kapučino, kokakolo, dve velki pivi in kozarec vina plačala celih 7,5 eur user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
BLOG: Decembrska evforija
Prava sreča je zares zelo skromna in ne potrebuje veliko, da jo začutimo. Toda včasih je pot do nje tudi ovinkasta ter o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?