Anonimen
|
Fiona apple, jaz sem se tudi nasmejala za crknit temu, kako se je skrila, da se je nabasala s čokoladkami. Mmetka, se ti pridružujem v občutenju rojstnih dni in čestitanj zanj. Od kakih takih for, kot jih opisuješ, jaz kar fleke dobim. Pa sej vem, da ljudje samo dobr mislijo, samo mene pa čist iz tira vrže. Imam srečo, da imam RD na datum, da se malokdo spomni, da ga imam. Tudi Špela že dobiva občasne napade trme. Ne vem zakaj sem mislila, da to pride šele okrog 2 let, pa sem nekaj časa mislila, da naša punca orto prehiteva, pa zdaj vidim, da ne. Me je pa tudi že večkrat ob živce spravila, pa sploh ne s trmo, to jo večinoma ignoriram ali pa jo tolažim in crkljam in zraven razlagam, zakaj nečesa ne sme, čeprav še ne razume. Samo mene ta frklja mala velikokrat ignorira na celi črti. Karkoli ji rečem, me gladko ignorira. Resne probleme imamo s temi briketi, ki jih kar naprej nosi okrog in turi pesotoma v gobček, cel dan jih pa tudi ne morem imet umaknjenih, ker sta potem lačna. Pa prčkanje po feršterkeriji... aaaa, se mi je že nekajkrat odpeljalo, ko me je ignorirala. Ji rečem ne, pa enkrat , dvakrat, 10x, pa jo odnesem stran, pa non stop hodi nazaj, me gleda v oči in počne prepovedano in mi poči film in potem vpijem nanjo, potem se pa še ona dere. No, dva dni nazaj se je drla 2 minuti, jaz pa 5, preostale 3 minute me je samo še začudeno gledala, kaj vpijem. Sem pa ugotovila, da se mi ekstra odpelje, ko sem skurjena do zadnjih atomov moči, kar je zadnje dva meseca precej pogosto. Itak spim povprečno 4 ure na noč, večinoma še manj, sem pa tja pa dobim not celo 6-7 ur spanja, zdajle imam že 3 dni trebuh trd ko kamen, trebuh me non stop boli, zatekam ko pujs, sem vsa zalita in še izvide mam slabe in prepoved sedenja, zapovedano hojo in ležanje. Hja, en mesec bom še morala delat, torej tudi sedet, potem grem pa v bolniško in se bom probala čimbolj držat navodil. Sem se morala še jaz malo zjamrat. Zdaj pa itak šibam domov, imam celo konec šihta.
|