tinkamiška
|
Zdej pa še nekaj napišem Bobika, upam, da je z Mancinim prstkom že vse vredu, bogica, res jo je moralo bolet . Za opekline pa vem samo to, da se ne sme dajat kor olja in podobnih krem, ker še bolj boli, smao hladit, hladit...pa kamagel in podobne hladilne kreme so vredu. Rahelca, a je Jafrina tudi hladilna? Rahelca, jst sem vredu , hvala, slabosti so se cier začele, ampak jih premagujem z veliko kajhnimi obroki...če jem je veliko boljše, ampak ne morem pa naenkrat več pojest,samo male obroke. Na rojsten m dnevu je bilo super, je bilo polno migecov in so letali po vrtu in se vozili z el. avtomobilčki in motorji, se guncali, spoščali po toboganu, res je uživala Iza je pa moj cartek in se cartava še za naprej in nazaj Daj prilepi sankalno slikico iz Pokljuke Z užitkom gledam slikice! Rija , ja jih zdej prijema tale trma in začeli so se grebst za svoje stvari, Iza si jih zdej kr vzame, čeprav, včasih je pa kr pustila, da ji je kdo kaj spulil iz rok Sem se nasmejala Tilu kako ga je sračkal na žegnu , lumpek mali No, kje so tvoje fotke? Bobika, ahaha, tvoja Manca ga je tudi sračkala , bi jo rada slišala kako poje Super slikice in krasni zajčki in ovčke in piščančki ti bi lahko imela ustvarjalni tečaj za nas Ovnica, hvala tudi tebi Ja, bo menda res prišel čas za še kakšnega De piši še kaj Kornelija, si se le oglasila si se fino napapala? Tudi jst stiskam pestke za dober izvid javi kako in kaj... Taši , ja je bla Špela posrečena zandjič, mala ljubosumnica Tudi mene malo skrbi kako bo, ko bo Iza dobila bratca ali sestrico. Pa sej jih bomo še blj lubčkale in cartale Maš kakšno novo slikico od Špele? Alenkica,sem se cel vikend nažirala, ampak proti potici in kruhu iz krušne peči, pa ne bi mela nič proti Bravo za zobka, zdej bo pa menda nekaj časa spet mir ne?!4 kil že ima? Joj iza jih po mojem še nima 10 , no mogoče 10, ampak kej več pa po mojem ne Iza je letošnji žegn prespala, pa tako ni nič zamudila, ker so na župnika čakali pol ure Lepo se imejte in lahko noč. Pišite kaj! Tinka