|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
9.4.2007 13:36:06   
Anonimen
Pri nas k sreči še ni tako hudo, čeprav sem bila tudi presenečena, kako ljubosumno je trgala Izi igračke iz rok user posted image , ko sta bili s Tinko na obisku, ker jih je drugače vedno delila. Mogoče je bilo to samo zato, ker je bila tudi grozno ljubosumna, ko sem Izo pocrkljala. Samo histeričnega napada zaradi tega še ni dobila k sreči. Nas pa tudi to verjetno slej ko prej čaka. Tako da me vseeno skrbi, kako bo, ko rodim, ne glede na to, da je čist nora na druge dojenčke in otroke, samo ti ji niso konkurenca.user posted image

Drugače pa preživljamo praznike v službi. Čez vikend je delal moj dragi in smo bili sami, danes pa delam jaz. Še dve uri in bomo uživali v Tivoliju na sončku.user posted image

Rahelca, zaradi financ ne grem prej na bolniško, ker moramo ta mesec še nujno narest spalnico iz balkona, da bomo sploh imeli kje bit, ko nas bo več, potem si bom pa malo oddahnila. Drugače sem danes malo bolje, ker sem čez vikend celo spala predsinočnjim normalnih 8-9 ur, sinoči pa 6 ur, kar je proti siceršnjim 3-4 uram luksuz.

Krasne slikce!user posted image  Moram si jaz malo ta novih na ključek naložit in jih en dan tukaj v službi malo nalepit.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6126
9.4.2007 19:13:11   
alenkica
Z zamudo vam voščim lepe praznike. Upam da ste se imele zelo lepo, da ste se najedli pirhov in pršuta.

Mama je letos spekla zelo dobro orehovo potico in kruh v naši krušni peči, joj kako je bilo dobro, oziroma imamo še malo rezerve za hude čase user posted image user posted image

Ko bom imela čas bom poslikala piščančke, (ki mi jih je uspelo naredit) za pirhe.

Jure je ta konec tedna dobil še dva zobka in ni bil lih ta pravi, veliko manj se je smejal kot ponavadi, slaboje spal. Zdaj pa je že  bolje.

Ful je uživalko je gledal piščančke pa mamino drevo, ki ga je okrasila. Obožuje potico - stalno bi jo jedel in kuhan pršut.

Še to: naš Jure ima že 14 kg in se hecamo, da bomo kmalu potrebovali dvigalo za ga dvignit. user posted image user posted image

Tašonka Želim ti, da bi kljub službi lahko čim večkrat počivala in čim več spanja ponoči.

Srečica, Ovnica, Meta22 lepo da ste se spet oglasile user posted image user posted image user posted image user posted image

Kornelija ali bodo kmalu izvidi. Držim pesti, da bo vse OK.

Joj, sem se razpisala, oprostite! Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6127
9.4.2007 21:39:34   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Mi smo se cele praznike potepali in sem si šele danes vzela malo časa in uredila dva albumčkauser posted image  Par slikic bom prilepila za mušter, ostalo pa si lahko pogledate, geslo je tako, kot ponavadi, ča ga jekatera pozabla, pa mi naj pišeuser posted image

Bom potem za nazaj kej napisalauser posted image

user posted image
moja nasmejana punčka

user posted image
tukaj pa kaže dva zobka

user posted image
pomagam stari mami, z nalo pa se super razumeva in se igrava

user posted image
tudi resno znam pogledat

tukaj pa še slikice od danes, ko smo šli na naš prvi izlet z rukzakomuser posted image  

KLIK

tik preden sem zaspala

user posted image
smo že na vrhu?

user posted image
mama poglej!

KLIK
ena profesionalna pozauser posted image  

klik  
sva si kej podobna?

klik
ah, kakšna frajerkauser posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 9.4.2007 23:43:58 >

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6128
9.4.2007 21:58:05   
tinkamiška
Zdej pa še nekaj napišemuser posted image

Bobika, upam, da je z Mancinim prstkom že vse vredu, bogica, res jo je moralo boletuser posted image . Za opekline pa vem samo to, da se ne sme dajat kor olja in podobnih krem, ker še bolj boli, smao hladit, hladit...pa kamagel in podobne hladilne kreme so vredu. Rahelca, a je Jafrina tudi hladilna?

Rahelca, jst sem vreduuser posted image , hvala, slabosti so se cier začele, ampak jih premagujem z veliko kajhnimi obroki...če jem je veliko boljše, ampak ne morem pa naenkrat več pojest,samo male obroke. Na rojsten m dnevu je bilo super, je bilo polno migecov in so letali po vrtu in se vozili z el. avtomobilčki in motorji, se guncali, spoščali po toboganu, res je uživalauser posted image Iza je pa moj cartek in se cartava še za naprej in nazajuser posted image Daj prilepi sankalno slikico iz Pokljukeuser posted image Z užitkom gledam slikice!user posted image

Rijauser posted image , ja jih zdej prijema tale trma in začeli so se grebst za svoje stvari, Iza si jih zdej kr vzame, čeprav, včasih je pa kr pustila, da ji je kdo kaj spulil iz rokuser posted image Sem se nasmejala Tilu kako ga je sračkal na žegnuuser posted image , lumpek maliuser posted image No, kje so tvoje fotke?

Bobika, ahaha, tvoja Manca ga je tudi sračkalauser posted image , bi jo rada slišala kako pojeuser posted image Super slikiceuser posted image user posted image in krasni zajčki in ovčke in piščančkiuser posted image user posted image user posted image ti bi lahko imela ustvarjalni tečaj za nasuser posted image

Ovnica, hvala tudi tebiuser posted image Ja, bo menda res prišel čas za še kakšnegauser posted image user posted image De piši še kajuser posted image

Kornelija, si se le oglasilauser posted image si se fino napapala?user posted image Tudi jst stiskam pestke za dober izviduser posted image javi kako in kaj...

Tašiuser posted image , ja je bla Špela posrečena zandjič, mala ljubosumnicauser posted image Tudi mene malo skrbi kako bo, ko bo Iza dobila bratca ali sestrico. Pa sej jih bomo še blj lubčkale in cartaleuser posted image Maš kakšno novo slikico od Špele?

Alenkica,sem se cel vikend nažirala, ampak proti potici in kruhu iz krušne peči, pa ne bi mela nič protiuser posted image Bravo za zobka, zdej bo pa menda nekaj časa spet mir ne?!4 kil že ima? Joj iza jih po mojem še nima 10user posted image , no mogoče 10, ampak kej več pa po mojem neuser posted image

Iza je letošnji žegn prespala, pa tako ni nič zamudila, ker so na župnika čakali pol ureuser posted image

Lepo se imejte in lahko noč. Pišite kaj!user posted image

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6129
9.4.2007 22:05:31   
renan
pozdravljene čveke!

fotografije so fenomenalne tinkamiška, in tudi sara je prava lepotička!

danes bom kratka, ker nimam miške, pa si lomim tu prste na laptopu: prazniki so bili za nas prava katastrofa. razen selitve v zg (selitev samo na pol, ker nam še ogromno manjka in živimo trenutno kot kavboji) smo vsi trije zboleli. neko virozo imamo, vsi imamo vročino in kašljamo. vladimirja je kar fajn zdelalo in ga je včeraj zvečer že kuhalo do 39,4. danes smo šli z njim na urgenco in ugotovili, da ima gnojni izcedek v nosku, vneto grlo in uho. morali so mu očistiti nosek z vakumsko pumpico. skoraj me je kap zraven, kako je trpel ubožček. dobil je antibiotike in upam, da bo jutri boljše. RIJA hvala za informacijo glede voltarena!

lep večer vsem,
renan

Neposredna povezava do sporočila: 6130
10.4.2007 9:42:38   
alenkica
Renan: joj, bogi, upam da boste kmalu spet zdravi. Toje pa kruto, da zboliš lih med prazniki. Veliko user posted image da se čimprej pozdravite.

Bobika: preizkušeno  na meni, ko sem z obema rokma prijela zelo vročo kozico in sem imela na 8 prstih bule od opeklin (jokala sem od bolečin) - zelo pomaga aloe vera od Goldena. Je najboljša. Zdaj imam eno drugo, pa ne pomaga toliko. Ampak fajn je treba namazat, kak cm in to takoj ko se opečeš. Lepo hladi in res pomaga.

Tinkamiška: Tvoja punčka je pa pravi sonček ko se smeje. Ful ima okrogel obrazek in ful srčkane učke. Pa bodi srečna da ja tako lahka, takoj bi zamenjala s tabo user posted image user posted image . L.p.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6131
10.4.2007 9:52:29   
alenkica
Slikice piščančkov, ki sem jih letos prvič sama skvačkala - zato niso lih ne vem kako lepi user posted image  user posted image  

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil alenkica -- 10.4.2007 9:54:03 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6132
10.4.2007 10:49:29   
Rahelca
Hojla punce,
lepo da ste se malo oglasile. Sem vas pogrešala.
Včeraj je naša Sara dokončno shodila. Smo bili na Zaplani, si je svak zanjo čas vzel in glej jo našo...
Od vzhičenosti nisem uspela ne slikati in ne snemati. Groza.

Tinkamiška: Jafrina krema ni hladilna, je pa oljček, ki pomaga obnoviti povrhnjico kože. Zelo dobra je po operacijah. Sem te pa že pogrešala. Daj mi pošlji geslo še na službeni mejl, da bom malo uživala. Sankaške slikice pa sledijo.
Mislim nate. Drži se. Lepo pridno jej. In pobožaj trebušček.
Slikice so pa res super. Prava lepotička!!!!! Pa kakšni učki.....

Renan: ubožki ste. Mislim na vas in upam, da se čimprej preselite, da bo vse ok. Kje v Zagrebu pa ste? Na katerem koncu? Meni je najbolj znan Jarun.

Alenkica, super si skvačkala. Jaz sem včasih to delala, zdaj pa že dolga leta ne več. Je pa pomirjujoče.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6133
10.4.2007 13:30:47   
renan
rahelca: smo v bližini dinamovega stadiona na borongaju. jarun bomo  tukaj kar pogosto obiskovali..

opekline: meni je vedno najbolj pomagal bepantehn- tisti za rane in opekline. ranica se je takoj naslednji dan zacelila..

vladimir je malo bolje danes. temperatura mu ostaja na 37,4. edino je dobil drisko od antibiotikov. upam, da ne bo hujšja..

TRMA IN NE: ko jaz rečem za kakšno stvar NE, me samo gleda in se mi smeje, potem pa ponovno poskuša prepovedana stvar, dokler ga ne umaknem...

lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6134
10.4.2007 15:43:05   
lifcsi
Halo!

Slikce, ki ste jih nam pokazale, so posrečeneuser posted image , kot tudi decemberka in januarčice. Upam, da bom vam v kratkem uspela pokazati našo "samostojno" vrtičkarkouser posted image , ki strumno sedi pri mali mizici na malem stolčku in čaka, da dobi papico na krožnik, da bo sama jedla. Malo mi je hudo, ko jo opazujem in vidim, da moja pupika "odrašča" in postaja punčka. V vrtcu zaekrat nimamo težav, vsi jo občudujejo, tako vzgojiteljice kot otrociuser posted image . KO zjutraj stopiva v igralnico, jo vsi pridejo pozdravit objet, poljubkat, delat pi pi na nosek... in Taja Taja... user posted image user posted image user posted image To je res veselje gledat in je fajn občutek, da so jo sprejeli, in mi je ni tako zelo hudo tam pustiti.

Vladimir, Manca in ostali bubančki - sonček vas bo hitro pozdavil.

Moram pa se malo pobahati, mi zaenkrat trme ne poznamo. Ko rečem ne, me navihano pogleda, malo počaka in začne odkimavati, češ ne ne.

Joj, to še na hitro napišem, sem se spomnila, mi je mama pripovedovala, da en deček, ki je star približno 4 let, ni hotel poslušati in so pač mislili, da navodila, ukaze pač presliši. No, sedaj pa je doktor ugotovil, da otrok dejansko ne sliš, da je naglušenuser posted image

Topel pozdrav!

Livija

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6135
10.4.2007 20:49:08   
renan
lifsci: pri nas zagotovo ni problem naglušnost, pač pa karakter. sliši vse drugo in razume večino stvari, ki jih želim od njega, edino NE največkrat naredi prepovedano dejanje le še bolj mamljivo.

lp,renan

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 6136
11.4.2007 9:43:05   
Rahelca
Lifcsi: tudi sama sem zelo zadovoljna z vrtcem. Včeraj sem sicer bila malo jezna, ker se je pokakala (nisem zavohala), šele kasneje sem jo previla in njena ritka je bila živo rdeča. Pa tako je jokala, pa nisem vedela zakaj. Joj, kako mi je bilo hudo. Boga revica.
Drugače je pa super, včeraj se je malo srečala z asfaltom (padla je med hohjo). Zdaj ponosno šiba naokrog.

Enkrat je ena spraševala glede čiščenja zob. Tudi mi imamo težave. Ona pa to ne bi. Čeprav sem kupila vse možne ščetkice za na prst, bi ona to samo grizla. Potem ji pa kar pustim, da grize.

A imajo vaši otroci še žabice pod hlačami? Sploh ne vem, kako naj otroka oblečem.

klik
nasmeh za mamico (in vas)

Zdaj grem pa še malo delat.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 11.4.2007 21:34:58 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6137
11.4.2007 11:11:31   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Rahelca, jst sme kupila tiste gumijaste ščetke in pridno odpre ustka, da ji malo počoham ta dva zobka, ki ju premore, potem ji pa kr pustim, da sama grize in se malo čoha še po dlesni, zdej se mi zdi najbolj važno, da jim pride navada v kri, potem, ko bojo razumeli zakaj gre, jih bomo pa naučile kako si pravilno zobke umivatuser posted image Jst tako mislimuser posted image pa enega lubčka tvoji nasmejani Sari! Joj, jst bi bla tudi jezna, če bi jo pustili v vrtcu pokakanouser posted image Bogauser posted image Sej mogoče res niso zavohali, ampak to vseeno ni opravičilo...

Lifcsi, le hitro prilepi slikico tvoje Tareuser posted image

Renan, upam, da boste kmalu v celoti preseljeni, da ne bo kar nekaj na pol, bogi, kaj vse morate datzdej skoz, da boste potem končno meli malo miru...Kar se trme tiče, nekako nam jo rata zamotit in preusmerit pozornost na kakšno drugo stvar.

Kje je pa Shooo, še vedno v Mostarju?

Alenkica, krasne piške si skvačkala!user posted image Jst bi pa tako rada znala, pa ne znamuser posted image

Hvala vsem za pohvale moji pupiuser posted image

Tako, upam, da se bo še katera kej oglasila, zadnje čase je kr zatišje tukaj....vsi bežimo na sončekuser posted image

Lepo se imejte!

Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6138
11.4.2007 12:47:54   
Rahelca
Tinkamiška: tudi sama sem opazila zatišje na tem forumu. Zdaj v službi imam več časa za branje in pisanje.
Ko pridem domov je pa zame samo Sara. Ker je itak tako utrujena, da samo še v posteljo pade ob sedmih. Nimam kaj dosti od nje čez teden. Se pa veliko nauči in res uživa. Tako kot je napisala Lifcsi.

Res je luškana Iza. Upam, da se v soboto vidimo? Kako si ti? Ti je še slabo?
Tudi mi smo kupili takšen nahrbtnik. Je super.

Zdaj pa spet delat.

Neposredna povezava do sporočila: 6139
11.4.2007 13:45:01   
KatjaD
Uf ja, pri nas je bilo tudi pranje zob prava katastrofa. Pa sva mu pač pustila, da je žvečil ščetko. Zdej pa načeloma dovoli (po 4-ih mesecih), ampak samo, če lahko še nama vmes pere, pa če mu kakšno pesmico zraven recitiraš (npr. Sem Repko, zajček mlad,...). Vmes pa še vedno ščetko tudi požveči, tako da imamo zdaj že četrto user posted image ! Če bo šlo tako naprej bomo bamnkrotirali na zobnih ščetkah.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6140
11.4.2007 14:28:31   
Ovnica78
Ojla!

se oglasim  na hitro. Tin mi je ravno prej zaspal, sicer sem fuuuul utrujena od službe in vsega skup pa vseeno ne morem mimo vas, saj vas zadnje čase kar zanemarjam.

Renan pošiljam vam veliko  sončkov, da boste čim prej ozdraveli!

Tinkamiška ful, ful lepe slikice tvoje princeske.user posted image

Alenkica user posted image  bravo za piščančke. Jaz ne bi v milijon letih kaj takega skup spacala.

Rahelca bravo, bravo za vašo Saro, ki je shodila.user posted image  Pravi cukerček je na fotki. Jaz Tinu tudi za enkrat še dajem štrampelčke pod hlače. pa jih bo treba počasi pospravit, saj je že prav vroče zunaj.

S sobote na nedeljo se gremo po vsej verjetnosti malo namakat v terme Čatež. Rabim malo relaksacije. Pa Tin tudi tako uživa v vodi, da bomo res morali it.

Nič, lepo preživite današnji dan. Jaz grem še za službo par stvari porihtat, dokler Tin še spi. Čeprav bi tud jaz šla najraje kar spat. user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6141
11.4.2007 15:21:05   
fiona apple
živjo,
upam da ste lepo preživele praznike. Mi smo se meli tako fino in res nisem imela časa, da bi se kaj oglasila tukaj na forumu. Naše nove in malo manj nove nosečke se super držijo- ampak Taši seveda pretirava z delom (se spomnim da si že v prvi nosečnosti ful delela- sem se že takrat spraševala: "Kakšno službo pa ima ta ženska, da dela še ponoči..." 

Naša Ela je tudi mala neposlušnica. Kadarkoli jo kaj prosim, me kar ignorira. Kljub temu da obvlada že ful stvari in besed, jih imamo priložnost slišati le, ko se gospodični zljubi. Ko se sprehajamo in vidi mačko lepo pove: "mami muci". Gremo pogledat psa, dela:"ov ov ov" ( in še kar zajeten kupček besed). Potem jo pa vprašam, kako dela kuža pa kot da me ni- sploh me ne sliši. Pa to ne moreš vrjet, da nas ti knedli že zdaj ne ubogajo. Še najhuje je, ko se hopčemo pred babicami ali obiski pohvalit kolk mi že govorimo. Izpademo pa mutasti. Tako da smo že opustili fraze : "daj pa-pa ali pošlji lubčka" ,ker se samo osmešimo. Ela ne uboga na ukaz! Hvala bogu, da imamo kamero, tako da babicam vsake tolk časa serviramo  kakšen CD z vsem znanjem, ki ga premoremo...

Sem pa opazila, da smo tukaj same prvorodke- med nami ni nobene mamice, da bi z nami delila izkušnje. No pa saj kar gre, se že znajdemo. Smo pa bili verjetno vsi (glede na to, da smo si pred kratkim ustvarili družino ) v podobni situaciji- reševanje stanovanjskih problemov. Pri nas v Novem mestu so cene stanovanj (predvsem novogradenj), parcel in hiš (tudi novogradnje) že tako katastrofalno visoke, da je to že višek. Pa kdo si to lahko sploh kupi- neko solidno stanovanje (70-80 kv. metrov) stane 30-40 milij. Šla sva si pogledat (zgolj iz firbca) vrstno hišo- dvojček s cca 100kv m bivalne površine. Ta objekt je zgrajen po min. zahtevanih standardih, res poden ( govorim iz izkušenj, ker sva se pred kratkim vselila v svojo hiško in vem kakšni materiali se vgrajujejo) pa stane 40 milij. Pa v Lj. - jaz sploh ne vem, kako si tam kupiš stanovanje, ker so cene primerljive s centrom Pariza. Pol pa v naši držqavi jambrajo, da ni otrok- halo!!!??? Pa sej ljudje nismo butli, da ne bi vedli, kolk kaj stane in kolk sužijo tisti, ki gradijo objekte za prodajo.
Sem se mogla mal razp..., ker sem imela pred sabo revijo in celostranski oglas za prodajo novogradenj.

Lp,
petra

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 6142
11.4.2007 16:26:10   
bobika
Tudi mi2 sva veliko časa zunaj. Sva ravno iz dveurnega sprehoda prišle. Mami verjetno bolj zmatrana kot Manca, saj sem jo morala kar pol ure uspavati.

Danes smo kupili čelado za kolo, sedež pa smo dobili in bomo sprobali vožnjo. Malo sva že včeraj po dvorišču poskusili in je bila full navdušena. Bomo videli kako bo pa na malo daljši vožnji.

Rija: posojanje igrač: pri nas jih za enkrat še deli in se ne grebe za njih. Prav lepo jo je gledati kako drugim kaj ponuja. Upam, da bo to trajalo čimdlje.
Kornelija: nekaj malenkosti lahko naredim zraven, ji zrežem kakšnega zajčka in ga potem nosi en čas po hiši, potem pa ji kaj drugega naredim in je spet 5 min mir. Drugače pa je v tem času na sprehdu z babico, takrat pa se lotim malo večjih "projektov"user posted image
Mislim na tvoje izvideuser posted image
Tašonka: kar pokaži nam kaj slikic od Špele!
Alenkica: kruh iz krušne peči je včasih moja babica pekla, sedaj ga že nekaj let ne pečejo in prav pogrešam ta okus.
Piščančki so pa full lepi! Kako dolgo pa kvačkaš enega? Meni je kvačkanje full fajn, le da predolgo traja, da kaj iz tega nastane. Vmes že obupam user posted image
Tinkamiška: iiiii kako lepe slikice! Kar ne morem se nagledati Ize.Pa res je frajerka s tisto kapo. In kako frajereski predpasnik ima. Zelo so mi všeč tudi slikice iz albuma. Tam ko ste vsi štirje user posted image  in pa tista ko je z atijem, ko ob klopi hodita - ta je taka za reklamo user posted image
Sem si ogledala tudi slike vaše hiške. Pa vi ste vse to tako na veliko prenavljali? Sem mislila, da ste le malo adaptacije delali. Kaj je že kaj novega za videti v vaši hiški?
Kaj na prvem pregledu si že bila?
Z Mancinim prstkom je pa že vredu. Zgleda sicer še zelo grdo, saj je tista koža od mehurčka šla dol in je spodaj vse tako živo. Ampak mace očitno ne moti več. Si je pa zapomnila da sma mazali prstka in si ga kar velikokrat še želi namazati. Pove, da buba in ji moram pihati potem pa še kremico namazati user posted image . To pa nisem vedela, da takšne kremce še bolj boljo, si moram zapomniti.
Renan: joj, vi pa ste bogi! Hitro se pozdraviti! In čimprejšnjo dokončno selitev. Jaz se tega kar bojim. Čaka me pa čez dober mesec user posted image .
Rahelca: bravo Sari za prva korake! In da tako uživa v vrcu!
Ja to se pa pogosto dogaja v vrcih, da so otroci pokakani ali pa slabo obrisani. poznam kar nekaj primerov. Tukaj celo fantku, ki se pokaka v hlače (brez plenic), ker ne lula več v plenice samo zavijejo z drekcem skupaj in dajo v vrečko in mamici domov user posted image . Je mamica rekla, da tisti hlačk ni bilo več možno ščistit in so romale v koš za smeti user posted image .
Lepa slikica in Sarin nasmešek!
Žabe ji pa jaz še tudi oblačim in tudi dolgi body ji še zaenkrat dajem od spodaj.
licsi: komaj čakam da vidim vašo vrtičkarco user posted image To pa mora biti lepo, da jo tako vsi lepo pozdravijo v vrcu in da se je tako fajn vživela. Kaj si ti prej plačevala vrtec, kaj so ti mesto čuvali? Kdaj si jo pa vpisala?
Tinkamiška: mislim,da je shooo napisla, da gre za 3 tedne v Mostar.
Ovnica: lepo se imejte na oddihu in čofotajte še za nas. JAz si tud že zelo želim iti malo čofotati, ampak nam ne bo zneslo, saj so plani za vsak vikend - stanovanje.
Fiona apple: Manca pa še kar rada pokaže in pove kaj kako dela in kako se oglaša. Ponovi pa že skoraj vsako besedo.
Na našem forumu je tudi nekaj takih deklet, ko niso prvič mamice. Med njimi se sedaj spomnim Kornelije (ima že velikega fanta) in pa Puri (3 majhne fantke). Pa še ena je pa se ne spomnim katera.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 6143
11.4.2007 21:29:50   
mayflower
Sam na kratko se javljam.

Tinkamiška: lepe slikce in uživaj  nosečnost

Tašonka: uživj nosečniške dni. Glih danes mi je ena mamica govorla, kok je vsaka naslednja nosečnost bolj naporna, zato pa je skrb za vsakega naslednjega otroka lažja.

Renan: čimprej se pozdravte

Bobika: mene se učili, da je treba opekline hitro dat pod mrzlo tekočo vodo

No, pa lahko noč.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6144
11.4.2007 23:20:28   
shooo
oooo!aj m bek!
ČESTITAM TINKA!user posted image user posted image user posted image to pa je novica meseca!

sem ful utrujena in sem mislila samo malo pokukat kaj se odogaja pa vidim vsi na veliko cestitajo!opala, si mislim tinka bo ziher se enkrat nekj cartkanega povila!full sem vesela.
porocilo z dopusta pa jutri.
lahko nocko

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 6145
12.4.2007 9:52:51   
alenkica
Ja,kaj imate dopust, ali kaj? Nič več ne pišete. user posted image

Bobika: enega kvačkam v celoti mogoče eno uro, verjento še manj, je pa ful izi, tako da če kero zanima, napišem kako se naredi.

Mi pa samo pohajamo. Smo skoraj cel dan zunaj. Zdaj imamo kozličke in je ves nor nanje. Ga že stisne k sebi, pa se mu smeje ko skače. Je pa res, da je še mali kozliček in redkokdaj poskoči. Ma, v soboto bomo dobili še nove kozličke user posted image user posted image user posted image .

Je pa ful ljubosumen, če pride kak otrok k nam in da se ukvarjam z njim. enostavno povedano -  znori.

Imamo pa že verjetno 11 zobkov, prejšnji teden je dobil dva podočnika.

Pišite kaj!

Jaz pa moram pisat diplomsko, Jureta pa je nona peljala ven, tako da imam ene 2 uri časa. Čiao!!!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 6146
12.4.2007 10:18:07   
renan
pozdravljene!
mi se počasi privajamo naživljenje tukaj. denarnica je sicer malo tanjša, kakor zadnja tri leta v munchnu, zato pa je naše družinsko življenje bolj kvalitetno. mož se z dela vrača že takoj po četrti uri in je bistveno manj v stresu, kakor tam. (tam smo se videli šele ob18.30, ko sva skupaj dala vladimirja kopat in spat) manjka mi le narava na goričkem in čist zrak. vročine  več nimamo in nosek je dosti manj zaštopan. edino pumpanje noska je še vedno drama.

ovnica in ostale, ki hodite v čatež: lahko se kdaj dobimo tam. mi smo oddaljeni le slabe pol urce. ta vikend verjetno ne bomo šli, ker imamo tu milijon stvari za postoriti, v prihodnje pa zagotovo.

bobika: mi smo še daleč od dokončne selitve..user posted image

žabic mi že dolgo več ne nosimo. zaradi vročine je tu v hiši trenutno samo v bodiju in nogavičkah, zunaj pa v tanjši majčki z dolgimi rokavi in v trenirki. zunaj je tu vsak dan ok. 23 stopinj.

lep dan vsem, renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6147
12.4.2007 10:48:05   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Renan, sem vesel,a da nimate več vročine, so mali tako bogi, kadar jih kuha:-( Pa fino, da ste več skupajuser posted image user posted image user posted image Meni to tudi toliko pomeni.

Žabic pa tudi Iza več ne nosi, ima pa dokolenkeuser posted image Doma je v nogavičkah, 3/4 hlačah in tankem bodiju-dolg rokav. Zunaj pa v trenerkici, če piha ji dam pa trakec na glavo.

Alenkica, ti si pa brzinska s kvačkanjem!user posted image A kozličke mate?user posted image Midva sva jih tudi hotela met, pa sem si premislila, ker bi potem morali mladičke prodajat, pa bi blo meni tako hudo:-( Pa veliko dela je ne? Kako je pa potem z dopudsti? Vam nona štima kozličke takrat? Držim pesti, da bo diploma čimprej  za tabouser posted image

Shooo! Si prišla nazajuser posted image Dej napiši kao ste se meli, ko bo časuser posted image user posted image user posted image Kako je šlo potovanje? Kaj se dobrega papali? Pa kakšno sliico napopajuser posted image Pa hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Mayflower, hvala tudi tebiuser posted image Kako ste?user posted image

Bobika, user posted image al mora bit Manca lušna na kolesu s čeladouser posted image user posted image user posted image Ja mi smo meli kr udarno tukaj na hiški... je blokr hudo, možek je bil ves čas tukaj, midve pa še na stari lokaciji...Bomo pa meli zdej v kratkem udarno akcijo in bomo malali...bom potem nalepila kakšno fotko v album, sporočim, ko bouser posted image
Fino, da je prtek boljšeuser posted image

Fiona, tudi mis mo se čez praznike potepali in uživaliuser posted image Glede cen stanovanj...midva sva za pol cene 50 k.metrov malo ven iz celja dobila staro hišo, ki nam je še požrla nekaj denarja, ampak za prvotno ceno, ne bi mogli it v stanovanje, v hiško smo pa lahko šli...res so grozne cene...

Ovnicauser posted image se boste sigurno meli fino v Čatežu. Oglasi se še kejuser posted image

Katjauser posted image , iza ima zaenkrat še samo dva zobka, tako, da zobnih ščet še ne uničujeuser posted image

Rahelca, slabosti so take občasne, ki mijeno, če kej pojemuser posted image , upam, da se ne bom preveč zredila...Za soboto pa ne vemuser posted image , bi morali k mami na vikend...ti bom pisala na mail.. Lubčka Sari!

Tako, zdejme pa Iza kličeuser posted image

Papa
Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6148
12.4.2007 11:54:49   
bobika
Sončen pozdravček!

Kako lepo je danes, sva bile cel dopoldan zunaj in po dobrem letu odkar smo tukaj sem našla lokacijo kjer imajo noje. Ja čisto prave velike noje. Sem že enkrat jih iskala in sem jih samo od daleč lahko gledala, danes pa sva šle mimo tistih na sprehod in so zopet bili daleč potem pa zagledam še eno ograjo z noji in greva tja. Tam pa sva jih čisto od blizo gledali. So prišli čisto k ograji, plesali pred nama in se lovili. Manca je kar cvilila od veselja in z rokicami ponavljali kako so noji delali z perutničkami. Jaz sem bila cela paf, ne da ona ne bi bila. Sma imeli prav lep dopoldan.

Kolesarjenje včeraj ji pa ni bilo všeč. Čelada pa zelo user posted image . Sva se komaj pol km peljali in sma vme dvakrat stali ker je tak tulila. Sem mislila, da ji gre prehitro ali prepočasi nič ni pomagalo. Verjetno ji ni bila všeč vožnja od zadaj, ker nič ni naprej videla. Si moram sposoditi oni sedež za od spredaj, pa da vidimo, če ji je tak bolj všeč.

Shooo:WB ko se spočiješ, hitro napiši vajine počitnice in vožnjo! Se že veselim branja! user posted image
renan: no super, meni to, da smo več časa skupaj zelo dosti pomeni. Je imel d že neke pomisleke, da bi še nekaj dodatno zraven delel, pa smo se odločili, da bomo raje malo stisnili z denarjem in bomo več skupaj.
Kaj hišo v prekmurju boste prodali?
In vesela, sem da vas virusi zapuščajo user posted image
alenkica: jaz se sigurno ne bom zraven spravila, k kvačkanju. Še osnov ne znam več vredu.
Joj, moram biti veselje gledati Jureta ob kozličkih. Midve jih greva kdaj pa kdaj pogledati na eno farmo. Ampak ni enak filing, kot pa če jih imaš doma.
Tinkamiška: fajn malajte. Boste sami ali bo malal kakšen profi?

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 6149
12.4.2007 13:02:07   
alenkica
Tinkamiška: Saj midva nimava kozličkov, ampak moji starši, pri katerih tudi živiva. Imava namreč v spodnjem delu hiše svoje stanovanje. Seveda tudi midva pomagava na kmetiji, saj ni ne vem kako dosti dela,ker imamo le 3 koze. Pač 2x na leto je treba posušit seno in ga spravit, pa 2x na dan se jim da jest. Niso zahtevne, je pa res, da jih imamo v boksu in ne na paši, ker nimamo tako velike parcele.

Kvačkat pa sem začela šele pred tremi tedni in nisem hitra, verjemite mi, da ne. To bi mogle videt kako hitro ga naredi moja soseda,ki kvačka že več let.

Je videt, da se mine da pisat diplome, je prevečlepo vreme zuni, zao bom šla zdaj kar z Juretom na sprehod - da bi bil dež da bi kaj napisala. Ne,se hecam, sem kar neki napisala danes. Vendar veliko premalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......