|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
12.4.2007 15:20:01   
renan
bobika: hiše še za enkrat ne prodajamo. čakam, da se nekje ustalimo. prodala jo bom zagotovo v bližnji prihodnosti, ker je to ogromen objekt (350m2- so še gostinski prostori) in se ga ne splača vzdrževati.. rpodati mislim za visoko ceno, ker je super lokacija, zato bo verjetno potrebno počasi dati kak oglas..sem podedovala še eno parcelo na prekrasni lokaciji, in misliva enkrat v prihodnosti tam zgraditi vsaj kakšno vikendico, če že ne bomo živeli v prekmurju. prodajam pa trenutno njive, da se rešim nekaj skrbi..

tinkamiška: ti malo zavidam nosečnost. imam tako prekrasne spomine na prvo...edino za drugega mišeka pri nas še ni pravi čas..

alenkica: ko bomo kaj po primorskem hodili, pridemo po kozje mleko in sir..user posted image

lp, renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6151
12.4.2007 21:28:35   
tinkamiška
Alenkica, midva sva tudi najprej hotela dve ali tri koze, ampak nimava nikogar, ki bi jih hranil in molzel, ko bi mi flankirali okoli, pa kot sm že napisala, bi mi blo res hudo, ko bi morala potem kozličke dat stran. Ampak mleko pa sir bi pa delalauser posted image

Bobikauser posted image sem se nasmejala Manci in nojemuser posted image
Komaj čakam, da peljeva Izo v Zoouser posted image
Malala bova pa kr sama, samo pogipsat nama bo prišel znanec, ker je hiter in natančenuser posted image

Renan, jst te nosečnosti sploh ne morem primerjati s prvo, razen veselja seveda. Ampak ni časa za opazovanje in posvečanje sami sebi, kot v prvi nosečnosti, še slabo mi nima časa bituser posted image Ne sej se hecam, da me ne bo štrafnilo in bom potem na wcju pristalauser posted image Je še tako na začetku, da verjetno še niso tiste taprave slabosti. So trenutki ko kr pozabim, da sem noseča in se potem malo nazaj držim, ko se spomnim...
Mate pa res veliko posestuser posted image

Tako zdej sem pa res utruuujena, danes nisem šla popoldan z IZo spat in se mi pozna.

Lahko nočuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6152
13.4.2007 7:56:03   
rija
Evo že prejšnjič obljubljenih fotk...

začel je jesti solato user posted image  

klik

pozira
 klik

s solato okrašen pubec...

klik

ima še kdo razen Ize user posted image user posted image  tako močnega atija user posted image  

klik

in obožuje, poleg pospravljanja in čiščenja, košnjo trave...

klik

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 16.4.2007 17:57:07 >

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6153
13.4.2007 13:44:48   
tinkamiška
Rijauser posted image , tvoj Til je tako posrečenuser posted image , pa tvoji komentarji tudiuser posted image In Iza dobro spremlja veščine Tila, kaj vse zna tale pubecuser posted image

Midve sva meli danes obisk, naju je obiskala noseča prijateljica in Iza je bila navdušena nad njenim trebuščkom, ga je božala in poslušala, pa ji nobena ni rekla, da naj to počne, res imajo občutek tile otročkiuser posted image

Zdej spančka, jst se ji bom pa pridružila, danes nismo skoraj nič spali, je jokala skoraj celo noč, ne vem zakajuser posted image Sva z moem izmenično vstajala in ji nosila dude in jo cartala, se mi zdi, da je vse to počela napol v spanju, boga miškauser posted image

Vikende je!!! Danes bomo prali avtomobila in se špticaliz vodouser posted image

Lepo se imejte!

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6154
13.4.2007 17:13:26   
nemsis
Dan

Da se še mi malo oglasimo. Pri nas je kar pestro cele dni. Tamala vedno poštudira kaj novega in se ji potem smejimo. Če pa ji kdo kaj pokaže, pa takoj začne posnemati. Nekaj stvari pa ugotovi tudi sama. Recimo nihče ji ni pokazal, kako se dajo roke na rit. Je sama poštudirala in sedaj velikokrat hodi po stanovanju kot kakšen nadzorni z rokami na riti. Mi se ji pa smejimo.

No, malo prej se mi je pa revica zbudila z 38,5 vročine. Pa na otip sploh ni bila tako topla. Vendar mi je nekaj pravilo naj ji izmerim temperaturo in termometer se je ustavil pri 38,5. Sicer je še živahna. Bomo videli kako bo zvečer.

Se še kaj oglasim.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 6155
13.4.2007 17:24:14   
Rahelca
Drage moje, danes je bil nori dan. Tako me je bolela glava, da sem mislila, da mi jo bo razneslo. Ampak ko sem videla Saro, me je takoj minilo....
Sara spi, je utrujena od vrtca. Potem sta pa šla še z tatijem račke gledat.
Tudi jaz grem malo počivat. Se slišimo kasneje.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6156
15.4.2007 9:35:38   
renan
Sem mislila, da ste  dosti napisale en dan, ko me ni bilo tle gor, pa nimam nič za prebrat..bom pa jaz malo načvekala: včeraj je bil en totalno naporen dan. z možekom sva cel dan delala, čistila, polagala laminat v vladimirjevo sobico itd. vladimir je bil cel dan v varstvu pri babici. sploh  naju ni nič pogrešal..tu je bilo vroče, kakor poleti, jaz pa si nisem prinesla nič poletne garderobe: ne za naju, ne za vladimirja. baje bo danes za kakšno stopinjo hladneje. še dobro, da se ne bomo skuhali zunaj. danes se mislimo popoldan sprehodit do maksimirja in pogledat v živalski vrt, če vladimir ne bo preveč zaspan..

lepo nedeljo vsem,
renan

< Sporočilo je popravil renan -- 15.4.2007 9:38:23 >

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6157
16.4.2007 10:20:37   
tinkamiška
Uuu kakšno zatišje je tukajuser posted image

Zglda, da nas lepo vreme odvrača od računalikovuser posted image Mi smo bili cel vikend zelo aktivni, smo urejali okolico okoli naše hiške, z Izo pa sva pravli avtomobila in se zabavali kot še neuser posted image Iza je uživala v čofotanju po lavorju z vodo in z rokicami umivala avto, potem za finoš pa se je hotela potrudit še z meskom, da bi ga fino spoliralauser posted image user posted image user posted image No 2x sem jo morala preoblečt, ker je bila vsa mokra, se je kr z mokro gobo polivala, če dobto, da je bilo tako toplouser posted image

Kako pa kaj ve? Dejte še kej tukaj napisat nouser posted image

Rahelca, jutri je spet ena luna butasta in Iza se je tudi vsako noč zbujala, verjeto, pa je bil pri vas kriv še zobek. No pa važno, da je ven pokukaluser posted image

Erosuser posted image user posted image sem se nasmejala tvoji pupi, kakšne zganjauser posted image user posted image Kako pa je z zdravjem? Upam, da ste boljšeuser posted image

Lepo se imejte pupe!

Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6158
16.4.2007 10:36:01   
nemsis
Ojla

Tinkamiška tudi mi se ji nasmejimo. No, včeraj smo bili cel dan brez vročine in upam, da je ne staknemo nazaj. Smo pa bile preventivno včeraj skoz doma. Danes pa upam, da bova popoldne lahko šli malo ven. Samo se mi pa zdi, da zunaj malce piha.

Drugače pa imamo spet problem spanja v lastni postelji. Čez dan še spi v njej, ponoči pa je jok. Tako sem jo danes pustila pol noči spati v njeni postelji,ob 4 zjutraj pa sem imela že vsega dovolj, pa sem jo dala v mojo. In je spala do nekaj čez osem.

Je pa trenutno takšna tečka, da ne vem kaj bi z njo.

Neposredna povezava do sporočila: 6159
16.4.2007 11:14:19   
bobika
Pa res je bolj zatišje tukaj. Sicer pa mene tudi cel vikend ni bilo pri računalniku.
Tako kot renan in tinkamiška smo tudi mi delali v hiši. Se je na novo vlekla elektrika in je trajalo in trajalo. Nič ni videti, je pa skoraj do konca narejena elektrika.
Tinkamiška si vaju kar predstavljam kako sta čofotali user posted image .
Rija: kakšna faca je Til user posted image
Manca je tudi pogruntala,da je v fontani pred hišo voda in je z veseljem stegovala roke v vodo. Sem jo tudi morala preoblačiti, saj je bila do komolcev mokra.
Zelo rada teče po bregu navzdol. Po travi še gre, se je pa zanič spustila po asfaltu in jo je babica komaj vlovila user posted image . Po travi pa se tako smeji in potem ko pada se pa še bolj user posted image . Vse cote ima že tak zelene user posted image .

Se pa sedaj že tudi rada vozi na kolesu z mano. Sma včeraj en kratek izlet naredili. Sicer samo kakšna 2km v eno stran in potem še nazaj. Vam pove, da sem tak brez kondicije in moči. Na kolesu že menda enih 4 leta nisem bilauser posted image . Kak je kje malo bregec imam žejezik pri kolenih user posted image .

Edino kar nas muči te dni je bolezen. Najprej je zbolela babica, teta, deda, stric, ati in nato še Manca. Jaz se še držim (trkam).
Vsi smrkajo in kašljajo. Pri Manci mi je najhuje. Ponoči se pogosto zbuja in joče. Tako, da že par dni nismo vredu spali. Čez dan je pa še kar vredu.
Ne vem, ali ji naj kar začnem dajati zdravila za bronhitis, ali naj še malo počakam.

Lepo se imejte in si pišemo kaj!

< Sporočilo je popravil bobika -- 16.4.2007 11:15:47 >

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6160
16.4.2007 13:48:00   
renan
pozdravljene...

mi pa imamo že kakšne tri dni bujenje ob 6.00..user posted image še dobro, da se več ponoči ne zbuja kot prejšnje dni, ko je imel zamašen nosek..

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6161
16.4.2007 14:13:07   
fiona apple
Hojla punce,

res niste nič kaj aktivne na forumu, ampak kdo bi pa čepel za računalnikom ob takem vremenu- razen tistih, ki moramo, ker smo v službi...

Tinkamiška kakšno geslo imaš pa za ogled hiške. Mene ful zanima kako ustvarjate, ker smo bili pred kratkim v podobni situaciji (oz smo še, ker mamo še ful za zrihtat). No sedaj se bomo lotili zidanja terase, potem mormo zrihtat še okolico (tlakovanje) in opremit še zgornji štuk bajtice, kjer so spalni prostori- dela kolkr češ
tako da vem kako je vsem vam (renan, bobika... )

Frajer Til -kako si on podpira glavo, pravi pozer...
Sara je pa itak lepotička, veš Rahelca kljub temu, da praviš, da nima las, jih ima še vedno več kot Ela.
naši otroci so pa res že ful veliki- Ela sedaj ponovi že večino besed- ravno včeraj sta z babico peli in jde bila Ela prešerne volje. Moja mama poje tinka-tonka, Ela pa za njo tina-tona. Men je blo tolk dobr, ko vidiš kolk so ti naši mladički napredoval, hkrati pa me je ful stisnilo:" Kje je moj dojenček?"

lp petra

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6162
16.4.2007 21:12:36   
mayflower
Jst se spet ekspresno oglaša,. V soboto smo bili prvič v živalskem vrtu v LJ in Aleksej je bil čist navdušen. mama in tata pa malo manj, k sta v tisti vročini tekala po ZOO-ju za mulcem in porivala voziček po Rožniku.user posted image user posted image user posted image Res je bil prekrasen dan, tamali je pa najbolj občudoval kozo, ki jo je hotu za rep potegnit.

DRugače pa sva cele dneve: al sv zunej, al pa jst laufam po razgovorih. Tatko je tako al tok nonstop v službiuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 6163
16.4.2007 21:36:03   
tinkamiška
Rahelca, vse najlepše ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa šeuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa velikouser posted image in user posted image
pa še enuser posted image
od meneuser posted image

Tinka

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 6164
16.4.2007 22:46:50   
shooo
ojla bejbe!
na kratko:
polet iz zg je bil prava stvar! ze samo letalisce je izvabilo piskanje in vriskanje!na avionu pa sploh zabava, ekrancki, lucke,sendvic!!,pa strip in barvice je dobila, pa potem je zasarmirala nekaga gospoda ki nas je v sarajevu peljal cez diplomatski izhod (drugod je bila guzva) pa potujoci kofri...v mostar smo prispeli komaj ob polnoci in bejba je samo malo zadremala na poti. doma se je spet razbudila in je zaspal komaj ob 02!!!!
prvi teden sva se bolj doma drzae je namrec skoz dezevalo (tam ko enkrat zacne ne neha) in mesto se je spremenilo v eno veliko luzo.tudi sicer je neprijazno za vozickarje(parkiranje na plocnikih,stopnice,zruvane ceste..)...potem je pa v soboto pokukalo sonce in se je zacel veliki zur...
domov sva prise z obogatenim besednim zakladom,postrizene in jaz +2kg in neza +1kg(!!!!!)
zal vam fotk ne morem sem prpopati jih bom pa dala te dni v en album ce bo koga zanimalo...

ja pa danes me je skor na rit vrglo ko je neza rekla "papika" in pokazala na papigo v knjigi...
sama se ne hodi ceprav na sprehode hodimo "pes".ful je hecna kadar bi rada da ji dam roke da kam gre,isce moje roke in govori "dam,dam"(daj,daj) jaz sem se pa par dni umisljala da govori dan,dan (dober dan).user posted image
eto, gud najt

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 6165
17.4.2007 13:33:17   
Kornelija
Pozdravljene pupike, sporočam dobro novico, da je izvid v mejah normale, na žalost pa vas ne morem spremljati, ker mi je virus "sesul računalnik", kljub antivirusnemu programu.

Uživajte na sončku in se imejte pomladno radi, kot ptički, ki se ženijouser posted image

Tak sedaj pa bom končala, ker se javljam od sosede - pa pa

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 6166
17.4.2007 15:57:51   
alenkica
Ja pa res ste malo pisale. Ampak zuni je tako lepo! Jaz sem skoraj cel dan zuni. Zdaj Jure spi, pa tudi malo premočno sonce je, da bi bla zdaj zuni. sence pa še ni user posted image user posted image .

Vglavnem, cel dan bi bil s kozicami. Pa jih boža - z enim prstkom, pa potem spustimo ta večjega ven, ki skače in jure za njim, ko pa gre proti njemu, se stisne k meni. Ful so mu všeč in ko smo v hiši, stalno kaže s prstkom proti hlevu.
Se je navadil, da ko ga vprašam kaj je trava on reče MAMAM - ker koze jedo travo. Ful se nasmejemo. Res je že prava faca ratal.

Pa sem včeraj za štos obrnila voziček, da me gleda, pa se je celo pot - dokler ni zaspal, smejal. Ni mu bilo jasno, da me gleda, voziček pa se premika.

Kornelija: čestitam za izvide. Sem prav vesela, da je to za tabo. Rač. pa - kot reče pri rekami - saj je samo rač. user posted image user posted image

Tinkamiška: ti pa  kar prilimaj gor kako slikico od okolice, da te malo pohvalimo  ali pa pograjamo user posted image user posted image

Rija: kako si prepričala Tila, da je začel jesti solato. Naš jo vidi na tri metre začne delat PFPF(pljuvat).

Uzivajte na sončku!

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 6167
17.4.2007 18:13:33   
Rahelca
Tinkamiška: hvala za čestitke. Sem bila zeeloo vesela.
Zvečer sva z mojim šla gledat v CD 5 žensk.com. Smešno za umret. pejte gledat, če že niste.

In danes sem spet doma. Sara je ponoči zakuhala (38 vročina), opoldne pa je dobila alergijske fleke. je dobila veliko dozo Claritina in sedaj je reva na strogi dieti. Poleg tega je ugotovila še bronhitis, tako da....

Res mi ni fajn, ampak sem spet vsaj malo z njo. Dugače pride iz vrtca tako utrujena, da mi zaspi za urico ali dve. Potem je malo budna in potem....spet spat.
user posted image
Sara koraka
user posted image  
Sara pozira.
Lep dan vsem.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6168
17.4.2007 21:34:02   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Nekaj ste pa le napisale, jst vas bom kr po riti, če se ne boste več oglašaleuser posted image user posted image

Shooo, vidim, da so vaju cartali tamuser posted image , se prileže ne?user posted image Bravo za izgovorjene besede tvoje Nežkeuser posted image user posted image user posted image Hodila bo pa tudi, ko se bo sama odločilauser posted image Sem vesela, da sta nazajuser posted image

Kornelija, super za tvoje izvideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš, pa je za tabouser posted image Pa le hitro zrihtaj računalnik, da se bomo lahko braleuser posted image

Alenkica, kako fajn da Jure tako obožuje kozikeuser posted image user posted image Uživajta še naprej, je tako fino brat take posteuser posted image Okolico bom pa pokazala, ko bo kej za pokazatuser posted image upam, da kmaluuser posted image
Rahelca, a sta bla na predstavi?user posted image user posted image user posted image user posted image Jst bi tudi šla, pa nama nikakor ne zneseuser posted image Sem pa vesela, da sta vidva uživalauser posted image
Pa spet berem, da je Sara zbolela, ajejuser posted image upam, da bo kmalu boljše!user posted image Pošiljam sari poljubček

Mi smo pa danes nabavili mivko za peskovnik in je res super. Smo jo kupili v Obiju in so notri prave velike školjke in lepo kamni, ravno prav jih je. Bom pripopala kakšno slikico Ize, ki uživa v mivkiuser posted image

Zdej pa šibam pod tuš in počivat, so se začele slabosti in moram počivat, če ne sem čisto preč...

Lahko noč

Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6169
17.4.2007 21:34:57   
tinkamiška
Rahelca, lušni fotki, samo so bolj majhni, bi pogledala kakšne albumček, če ga imašuser posted image

Pa od tebe Shooo tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6170
17.4.2007 21:52:47   
Ovnica78
Ojla!

Sem malo prebrala kaj ste napisale, pa se sam toliko javim, za tiste, ki ste mi pisale, da bomo uživali v Čatežu, da nismo šli. Jaz sem vse zasrala, ker sem zbolela. Dobila sem ANGINO in sem še zdaj na antibiotiku, čeprav na šiht pa skoz hodim, ker mi ne znese, da bi bila doma. Renan ko bomo naslednjič res šli, ti pa javim.

Komaj še gledam, tako, da grem kar spat.

Lepo se imejte!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6171
17.4.2007 21:57:38   
mmetka
Halo!

Že dolgo se nisem nič javila... če pa je tako lepo vreme in nonstop nekje letamo!

Naš Tijan je super! Sedaj počne že take bedarije, da včasih kar ne morem verjet! Zadnjič si je nabasal mivko v usta, preden sem ga utegnila pogledat, je imel že polna usta mivke!user posted image Par dni nazaj je pojedel kamenček v peskovniku!user posted image Ko hodi po travi, se meče po tleh in se ful reži zraven, pa rožice trga in si jih meče po sebi!user posted image Pa kužekom, ki jih srečava na sprehodu, ponuja dudico!user posted image Tudi zlati ribici, ki jo imamo trenutno na čuvanju od enih kolegov, ponuja dudico skozi steklo in se ful razjezi, ker je ne vzame!user posted image Drugače pa je ful vesel, če mi lahko pomaga doma pri raznih opravilih, kot je pospravljanje posode iz stroja ( najbolj smešen je pri kakih velikih loncih, ko se ful muči, da jih sploh lahko dvigne), dajanje perila v stroj, sesanje, ...user posted image Pa vsako smetko, ki jo najde, nese v smeti! Upam, da bo tak priden tudi ko zraste!user posted image

kornelija-user posted image za izvide! user posted image

alenkica- naš miš bi po moje ful užival z Juretom pri vaših kozicah, ker smo bili zadnjič pod Pohorjem, kjer imajo kozice in jih je ful božal skozi ograjo! pa kar vriskal je od veselja, ko jim je dajal kruh in so ga lizale po roki!

rahelca- jaz sem ti favš, ker bi  ful rada videla predstavo 5žensk.com! Pravijo, da  je super! Ampak so baje daleč naprej razprodane in je težko dobit karte, je to res? No, mogoče pa pridejo kdaj gostovat v Mb!(I wishuser posted image )

shooo- welcom back!

tinkamiška- kako kaj tvoj trebušček? aja, pa jaz bi tudi imela geslo za slike od hiške, prosim!user posted image

bobika- pripeljita se kdaj z Manco s kolesom v mestni park na igrala ( sem prebrala, da ste uživali tam), ker midva s Tijančkom sva dostikrat tam in se lahko skupaj igramo!

rija- kaj si že razkrila skrivnost, za katerom smo stiskali pesti? Če si, sem spregledala in sem ful radovedna!

renan- ko sem mojemu dragemu povedala, da živite zraven Dinamovega stadiona, so se mu kar oči zasvetile! Ker je totalni Dinamo fan!user posted image

super slikice vaših sončkov!user posted image Vsi so prave face!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6172
17.4.2007 21:58:48   
rija
Kornelija: saj sem ti rekla, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image  Neizmerno sem srečna zate....user posted image

Tak, mi smo se pa danes potepali po Ljubljani (sori vsem, ki vas nisem poklicalauser posted image user posted image user posted image ...pa še moj Marcelček je bil danes v LJ, pa se nam ni bilo usojeno dobitiuser posted image )
Mali je bil cel cajt res zelo priden, nazaj od LJ do doma pa ni spal niti minutke user posted image user posted image user posted image
Pač pa je potem kar skupaj zlezel....

Mislim, da bom po novem kar dosti v LJ user posted image

Mene pa tudi zmanjkuje....nimam več tovrstne kondicije....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 6173
17.4.2007 22:00:48   
rija
mmetka ne še....stvari so tik pred tem, da dozorijo user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6174
17.4.2007 22:05:19   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mi smo se pa danes potepali po Ljubljani (sori vsem, ki vas nisem poklicalauser posted image user posted image user posted image

packa user posted image user posted image user posted image

glej, da se boš poboljšala, drugače bo tvoja prečrtana fotka že na Trojanskem tunelu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?