mmetka
|
Halo! Že dolgo se nisem nič javila... če pa je tako lepo vreme in nonstop nekje letamo! Naš Tijan je super! Sedaj počne že take bedarije, da včasih kar ne morem verjet! Zadnjič si je nabasal mivko v usta, preden sem ga utegnila pogledat, je imel že polna usta mivke! Par dni nazaj je pojedel kamenček v peskovniku! Ko hodi po travi, se meče po tleh in se ful reži zraven, pa rožice trga in si jih meče po sebi! Pa kužekom, ki jih srečava na sprehodu, ponuja dudico! Tudi zlati ribici, ki jo imamo trenutno na čuvanju od enih kolegov, ponuja dudico skozi steklo in se ful razjezi, ker je ne vzame! Drugače pa je ful vesel, če mi lahko pomaga doma pri raznih opravilih, kot je pospravljanje posode iz stroja ( najbolj smešen je pri kakih velikih loncih, ko se ful muči, da jih sploh lahko dvigne), dajanje perila v stroj, sesanje, ... Pa vsako smetko, ki jo najde, nese v smeti! Upam, da bo tak priden tudi ko zraste! kornelija- za izvide! alenkica- naš miš bi po moje ful užival z Juretom pri vaših kozicah, ker smo bili zadnjič pod Pohorjem, kjer imajo kozice in jih je ful božal skozi ograjo! pa kar vriskal je od veselja, ko jim je dajal kruh in so ga lizale po roki! rahelca- jaz sem ti favš, ker bi ful rada videla predstavo 5žensk.com! Pravijo, da je super! Ampak so baje daleč naprej razprodane in je težko dobit karte, je to res? No, mogoče pa pridejo kdaj gostovat v Mb!(I wish ) shooo- welcom back! tinkamiška- kako kaj tvoj trebušček? aja, pa jaz bi tudi imela geslo za slike od hiške, prosim! bobika- pripeljita se kdaj z Manco s kolesom v mestni park na igrala ( sem prebrala, da ste uživali tam), ker midva s Tijančkom sva dostikrat tam in se lahko skupaj igramo! rija- kaj si že razkrila skrivnost, za katerom smo stiskali pesti? Če si, sem spregledala in sem ful radovedna! renan- ko sem mojemu dragemu povedala, da živite zraven Dinamovega stadiona, so se mu kar oči zasvetile! Ker je totalni Dinamo fan! super slikice vaših sončkov! Vsi so prave face!