|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
3.4.2007 13:54:40   
ajdaN
Ooooooooooooooooooooooooo za tole se pa moram takoj oglasit!!!!

ČESTITKE TINKAMIŠKAuser posted image user posted image user posted image !!! A bo še en decemberček/ka?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6076
3.4.2007 14:11:00   
ajdaN
No zdej sm pa že malo manj evforična glede "naše" nove user posted image , pa lahko še kaj drugega pokomentiram aneuser posted image .

Kako je danes lep sonček zunaj!!! Sva ga z malim dodobra izkoristila! Sem ga peljala na igrišče in je skoraj 1h letal sem in tja. Ko ima dovolj, se pa kar sam odpravi proti domuuser posted image . Jaz pa dirkam za njim. Bom prilepila še kakšno slikco, če se mi ne bo že prej zbudil.

Najprej še Pikici* sožalje ob izgubi user posted image !

Fiona apple tudi pri nas smo bolj za "tradicionalna" imena, tako da bo imel tudi naš naslednji član tako "pravo" slovensko ime. Ki bo pa zaenkrat še skrivnost, ker sva ga že prvič obdržala zase, pa tudi zdaj bo takouser posted image .

Aja do mojega PDP je pa še točno 5 tednov - če se postaviš z miško na moj nick, ti to tudi pokaže. Ampak jaz še zmeraj upam, da bo kaj prej. Čez 2 tedna začnemo počet vse mogoče, da dete počasi spravimo na svetlo! Ampak glede na to, da je Lovro zamujal, pa da so zamujali tudi vsi njegovi bratranci in sestrične, mislim da imamo bolj malo možnosti, da se spoznamo pred sredino majauser posted image .

Majhna razlika je bila sicer načrtovana, ampak sva vseeno računala nekje na razliko 1,5 leta. Potem se pa ravno začneva pogovarjat o tem, da bi pa mogoče bil že čas še za enega... In evo ti - sem bile že noseča! Sem prav vesela, da niamva nobenih problemov z zanositvijo, sploh ko sem prej malo brala razne forume in vidiš koliko parov ima problemeuser posted image . Že Lovro je "ratal" prvi mesec, tale ta drugi/a pa še prej kot je bil načrtovan.

No ampak po porodu, si bo pa treba kakšno konkretno kontracepcijo omislt, ker še eden ni v planuuser posted image .

Drugač pa super slikiceuser posted image ! Vse, ki ste jih prilepile. Grem zdaj še jaz mal pogledat, če imamo kakšno pametno od našega pobalina. Ob treh moram pa tko mulčka zbudit, če se ne bo sam, da šibamo malo v Avstrijo po zalogo plenic za ene 3 mesece. Pozdravček vsem skupaj!

Naš mali kolesar:
user posted image

Uživam v peskovniku:
user posted image

Hmmmmmmmm mami ima prav - mivka res ni preveč užitna:
user posted image

Naš smeško:
user posted image

user posted image

user posted image

No zdej pa res lep pozdravček!

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 3.4.2007 14:29:32 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6077
3.4.2007 14:20:50   
tinkamiška
Hvala pupeuser posted image

Danes hodim par metrov od tal, se mi zdi, da še ne dojemam, tster mam kr v hlačah in vsake toliko pogledam, ča se slučajno nisem zmotila, ampak je, tam je plusekuser posted image

AjdaNuser posted image zgleda, da bomo meli res veseli decemberuser posted image , kdo bi si mislil, da bo za nas marec tako rodovitenuser posted image

Bobika, sem še čisto na začetkuuser posted image , ne vem 5 ali 6 teden se mi zdi, sem že pozabila kako se računa, moram najt tiste strani, ki sme si jih pri prvi nosečnosti spravljala, razni kalkulatorji,...Nekih znakov nimam, razen, da mi je vroče, mi je bilo že pri prvi nosečnosti, tega s epa spomnimuser posted image Jat pa navijam za tvoje izpite in da si hitro uerdite domek, ker vem, da ti to zdej leži na duši...In kar se ponovne nosečnosti tiče...te razumem da te je strah ampak sej veš, svi pravijo, da se vsaka nosečnost razlikuje od prveuser posted image

Tašiuser posted image hvala, vem, da si vesela zame...upam, da se kmalu vidimouser posted image

Fiona Apple se stinjam z Taši in vem, da tukaj res ne pomislimo na packarije, narava tega foruma je čista in druži nas veselje do otročkov, ampak vsak lahko pogleda na našo stran in res se klati vse sorte ljudi po svetu...zato imamo zaklenjene albume, tkaj pa ne lepimo slikic naših nagcovuser posted image Ela je res lušna deklica, upam, da jo kdaj vidim tudi v živo na kakšnem od naših srečanjuser posted image
Hvala tudi tebi za čestitke...midva sva morala malo pohitet, ker mene že malo leta preganjajo...Aja geslo od Izinih albumov ti bom pa poslala na ZS(tam na desni na vrhu e prižge rdeča puščica, ko imaš zasebno sporočilouser posted image )

Alenkicauser posted image tudi tebi hvala, da se veseliš z namiuser posted image Držim pesti, da hitro nardiš do konca diplomo, da se ti odkotali še ta kamen. Pa krasnega fantka imašuser posted image vidim, da ma tudi on rad rožiceuser posted image

Lonjauser posted image hvala tudi tebiuser posted image Kako je Ajda? Kako si ti? Napiši kej, te že nekaj časa ni bilo brat...Oglasi se kaj in kakšno slikico nalepiuser posted image

In še nekja sem pozabila...

Shooo je imela rojstni dan 27.3. čestitam Shooo, kdaj se vrneš iz Mostarja? Upam, da ste lepo praznovaliuser posted image

Mmetka, je tudi praznovala 24.3. vse najlepše tudi tebi Metkauser posted image

Ovnica, tudi ti si praznovalauser posted image 1.4., vse najboljše ti želimuser posted image

Lepo se imejte, uživajte na sončku!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6078
3.4.2007 16:25:31   
Rahelca
sAMO TOLIKO DA SE JAVIM!
tINKAMIŠKA, ŠE ENKRAT ČESTITKE. Sem povedala vsem mojim bližnjim, da sem vesela zate. Resnično. jaz bom načrtovala naslednje leto, čeprav pravijo, da ko načrtuješ, ni nič. Ampak najprej se morava preseliti.

Zdaj odhajam po Saro v vrtec, čeprav jo je sicer sestra vzela iz vrtca in nekje krožita okoli. Hvala bogu, da so sestre. Se je izplačalo, da sem pazila na moji dve nečakinji, zdaj pa se mi to obrestuje.

Vsem lepe pozdrave,jutri vam napišem kaj več.

Jaz pa pogrešam Rijo? Ali kaj ve katera?

PIP

Neposredna povezava do sporočila: 6079
3.4.2007 16:39:38   
bobika
Joj, kar vsi po vrsti smo pozabili na punce, ki so praznovale user posted image  

VSE NAJBOLJŠE VSEM PUNCAM, ki so v kratkem praznovale!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6080
3.4.2007 18:33:38   
rija
Evo me.....user posted image  berem, berem....pa se mi ne da glih dosti pisati....ampak danes....JUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!"!!

Tinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je prekrasno!!!!!! Čestitke!!!!

Pa tudi AjdaN: da si že tik pred koncemuser posted image  Madonca gre čas....

Danes smo se potepali v Avstriji in sem srečala Kornelijo...ki zgleda prekrasno...niti sledu o posegu....!

Pri nas ni kaj veliko novega: mali je živahen po starem, mami izčrpana, ati tudi user posted image user posted image  Pripravljamo se na ogromne spremembe v našem življenju, ki nas čakajo v naslednjem mesecu, dveh....in potem zopet hektika....user posted image

Pa da še jaz prilepim nekaj fotk našega mladička, veliko jih sicer nimamo, ker sem končno dobila svojo leno rit do Bigbanga in kupila kamero, tak, da se zdaj snemamo, potem pa gledamo na televiziji, kar je neznansko smešno.....user posted image user posted image

user posted image

user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6081
3.4.2007 20:03:25   
Kornelija
Tudi jaz sem lena za pisanje, ampak ob takšni krasni novički se moram malo oglasiti.

TINKAMIŠKA, naša nova bodoča mamica, naj tvoja nosečnost poteka brez zapletov in čez 8m pokuka na svet zdrav otročičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

RIJA tebe pa vsi poznajo, si svetovnauser posted image  Pridem jaz v Bippo, pa mi en moški začne, ja ti pa nisi od gor, ko si se zunaj s T.... pogovarjalauser posted image  Je mislil, da sem iz Kopra, ker imam na tablici KPuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6082
3.4.2007 20:45:51   
lifcsi
Tudi jaz se moram oglasiti in se poveseliti s user posted image Tinkomiško    -  user posted image user posted image user posted image bravo; dosti veselja v prihodnjih mesecih, pa brez zapletov.

Niti meni se ne ljubi pisati, pa še slikce ne morem nalimati, ker sem fotiča nekam založila in ga ne najdem. user posted image

Novo je, da se Tara uvaja v vrtcu in do sedaj je vse OK.user posted image

Drugače pa je naša sončnica cele dneve na sončku, v pesku, na biciklu, triciklu, nabira rožice, v nahrbtniku v gozdu posluša ptičke, koraka po goricah, se guga, obiskuje beeee ovčke in mlade kužke....

Toliko,

Livija

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 6083
3.4.2007 20:48:46   
nemsis
Čer

Tudi jaz nimam časa za pisanje, čeprav vas dokaj redno berem.

Tinkamiška čestitke tudi z moje strani. Želim ti mirno nosečnost.
AjdaN tebi pa želim čim hitrejši porod. Pa da ta drugi/a ne bi preveč zamujal/a.

Drugače pa pri nas ni nič novega.

No, grem tamalo spat spravit. Včasih mi je zaspala že ob osmih, sedaj pa le redko zaspi ob tej uri. Še vedno pa ne zaspi sama. Jo je treba še vedno imet na rokah. Le kdaj bo prišel čas, da bo sama zaspala? Najbolj hecno je to, da je lahko še tako zaspana, vendar ko jo položiš budno v posteljo dobi kar neko energijo in začne divjati po postelji, namesto da bi zaspala.

nočko

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 6084
3.4.2007 21:28:34   
renan
tinkamiška čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

slikice, pa takoj, ko pobarvam remenkeuser posted image

lp, renan

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6085
3.4.2007 21:46:19   
tinkamiška
Hvala pupe, še enkratuser posted image

Se jutri oglasim, danes sem takooo zaspanauser posted image

Nočko vsem!

Tinka

Slikice pa res rada gledam, tako, da jih čimveč popajte gor, jst moram pa malo Izo poslikat, da bom mela kej zanalimatuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6086
3.4.2007 21:46:51   
petra81
Tinkamiška; ob taki novici ti moram tudi jaz čestitat!!! Želim ti zdravega otročka!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6087
3.4.2007 21:56:35   
Anonimen
Fiona apple, ne sploh ne mislim, da me zalezuješ.user posted image  Mi je pa kompliment, da nekomu tako v oči padem.
Saj jaz tudi nisem nikoli pomislila na kaj takega, dokler niso druge punce ene druge januarke opozorile na to. Da nas pa marsikdo bere, se pa lahko tudi vidi, ker najdeš nicke, ki prebirajo temo, ki jih sploh ne poznaš, še manj pa da se javijo, poleg tega pa lahko še skriješ svoj profil in prisotnost, tako kot jaz in se te ne vidi ali pa niti prijavljen ne rabiš bit. Tisti, ki pa iščejo take slike, imajo pa ziher svoj sistem, pa ne vem kakšnega.

Pa še vse najboljše shooo in mmetki!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh rija, ko bi ti vedla, kako mene grize, kaj hudiča se vam vse dogaja!user posted image  Mater sem firbec. Maš srečo, da se zdej ne morem nate izgovorit in te obtožit za nespanje, ker je krivo računovodstvo.user posted image  Kakorkoli, držim pesti za vas...user posted image

(odgovor članu fiona apple)
  Neposredna povezava do sporočila: 6088
3.4.2007 22:03:31   
renan
tako mi vrtnarimo:

user posted image

tako zapeljujemo punce:

user posted image

in tako uživamo, ko nas baka prevaža v stariih razmajanih "taligah":

user posted image

lepo spite vse...kaj več pa drugič...

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6089
3.4.2007 23:00:00   
mayflower
Tinka: Supeeeeruser posted image user posted image user posted image četitke, čestitke. Jst bi tudi!!!!!!user posted image user posted image user posted image Želim eno lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6090
4.4.2007 10:07:12   
XXYY
TINKAAAAAAAAAAA: čestitke še od nas. Full sem vesela, da boste imeli še enega/o decemberčka/ko. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 6091
4.4.2007 11:40:37   
Rahelca
Drage moje,
jaz sem še vedno evforična glede Tinkine nosečnosti. Zelo sem vesela.
je pa danes en težek dan. Ponoči nismo spali, ne vem ali zaradi polne lune ali zaradi zob.
Celo noč je malo po malo jokcala, spala nisem skoraj nič. Tudi v službi so vsi tečni okoli mene.
Za pop......
Hvala bogu, bo kmalu vikend in to dolg.....
Zaenkrat toliko od mene. Sem pa že 7 dan zaporedoma v službi. Hura!!!
PIP

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 6092
4.4.2007 11:45:53   
fiona apple
Tinkamiška:Pregledala sem vse fotke. Kaj je mala dobra. Najbojša mi je, ko se zjutraj zbudi in ji čupica štrli na vse strani- joj kaj je lušna. 
Videla sem, da imate gor tudi druge ful slikic- če se kateri da, naj mi sporoči geslo na z.s., si bom slikice z veseljem ogledala.
AjdaN ja to bo pa res kmalu, sem pogledala tvoj nick še 34 dni... Meni je Lovro ful lepo ime. Je bilo v ožjem izboru pri nas, če bi imeli fantka  (Lovro ali Vid), a ker se je že zelo zgodaj videlo, da bo punčka smo imena za dečke kar nekako opustila in mi je tik pred porodom padlo- "kaj pa če bo fant, nisva se nič zmenila"...
Ampak punce priznajte, ko takole dobiš medse nosečnico, pa bi ti tut. Mene, ko za "bivšo" januarko sliš, da jeuser posted image , si mislim "ja kmal bo čas,da začnemo kaj migat", ampak ko slišim, da je user posted image  kaka, ki ima mlajšega otroka kot jaz, si pa mislim "zdaj pa že ful zaostajam!"
Renan: Ja Vladimir ima enake velike temne očke kot Ela. Luškan. 

Vse,ki ste prilepile slikice: ful so lepe, mali pa taki angelčki. Ampak ko jih takole gledam se mi zdijo že ful veliki. Zdaj nam že take ušpilajo. Mi smo včeraj dobili obisk in Ela je seveda dobila čokladne bombone. Dala sem ji enega, k ga je požeruhka hitro zmazala, ostale pa pospravila v krožnik na sredino mize, ker ji več nikdar ne dovolim in pika- brez debate. Ela sedi pri meni v naročju in kar naenkrat hoče dol. Meni se to zdi jako čudno, saj ona ponavadi rine v naročje in ne iz. OK pa pejt, si mislim in se pogovarjam naprej. Skrije se za sedežno,jo pogledam, ona mene pokuka , se spet skrije za sedežno in čez kake 2 min. pride ven vsa zadovoljna in vsa od čokolade.  Valda jo je jedla kar čez papir in se je vsa naflajsala... Mene bi skor kap ruklna. Sprašujem obiske, če je kdo kaj videl, pa nobenmu ni blo jasen, kdaj je ukradla bonbone.
Meni še zdaj ni jasno, da 1 leto stari pamžki že točno vejo, da se morajo skrit, če hočejo naredit kaj, kar mami ni všeč.

pa vsem lep pozdrav,
Petra

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 6093
4.4.2007 14:50:09   
tinkamiška
Hvala pupe, da se veselite z mano, jst se zdej še navajam, ampak me vsake toliko nekaj pikne in se začnem kr sama sebi smejatuser posted image

Fionauser posted image user posted image user posted image kako sem se nasmejala tvoji Eli, sej ne moreš, da se ne bi smejal, res so navihančkiuser posted image

Rahelca, bo minilo tole z nespanjem, pri nas traja kakšen 4 dni okoli polne lune in potem je spet mirno ponočiuser posted image

Joj kako lepo je videt vse te migajoče smeške in moje ime, ki ga vzklikateuser posted image sem si pri Izi spravila strani, kjer sem napisala, da sem noseča, pa si moram zdej pri tadrugemu malčku tudiuser posted image

Renan, kako lepe slikiceuser posted image , pravi šarmer v avtu in kako se na  rožice spoznauser posted image

Taši, se ti pridružujem pri firbcu, tudi mene razjeda, kaj hudiča se dogaja z Rijouser posted image

Petra in Ovčka
kako sta??? Kako pa ste vi Mayflower?

Renan kaj pomeni "remenke"?user posted image

Eros, tudi Iza se uspava na rokah, sicer ne zaspi čisto, ampak brez tega cartanja ne gre...

Lifsci poišči no fotkiča, da nam boš malo tvojo Taro pokazalauser posted image Sem vesela, da vam gre uvajanje v vrtec brez težavuser posted image

Kornelija...mogoče pa bo res pupa in bo tvoja soimenjakinjauser posted image

Rijauser posted image user posted image , si me nasmejala, pa kakšen frajer je Tiluser posted image , pa vidim, da tudi on rad leze v razne posode in košeuser posted image user posted image user posted image

Jst sem bla pa danes pri frizerju, se je začelo novo obdobje in k temu spada tudi nova frizurauser posted image , uuu je pasalo in zdej vsa važna hodim po stanovanjuuser posted image

Vas pridem še prebratuser posted image

AjdaN, kako si pa ti slikice v post prilepila? Ko sem ga včeraj prebrala še ni bilo slikicuser posted image , danes jih pa zagledam in mi sploh ni jasno kako si to nardilauser posted image user posted image

Čaučau

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6094
4.4.2007 15:01:20   
meta22
vedno ko me dolgo ni med vami, je ena noseča!

tinka: čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   pa veselo in zdravo nosečnost.

lp
meta

Neposredna povezava do sporočila: 6095
4.4.2007 15:30:47   
Anonimen
fiona apple, ce zelis, lahko gole fotke zbrisem ali pa dodam samo povezavo do njih (tako kot je narejena do prevelikih).

Tinkamiska, CESTITKE! user posted image

LP, Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 6096
4.4.2007 15:37:52   
fiona apple
Konec službe- letimo po malo...
eros hvala za geslo, sem si tvojo princesko že uspela pogledat. Kaj je dobra v kavbojski oblekici za rojstni dan. A torto si pa sama pekla? Če si vsaka čast- saj ne da bi bila jaz antitalent za v kuhinjo, ampak če se jaz spravim kaj na torto pisat, pol je to ne vem kaj... najbrž eno  skropucalo. Joj vaša Klavdija ima tud že ogromno las, prava mala čuparka, pa že konkretno ste jo postrigli. Našo Elo smo tudi že strigliuser posted image user posted image user posted image . Mi je frizerka svetovala naj ji samo malo puh po vrhu poberem, da bodo potem začele hitrej rast.. Jaz je nisem mogla drugač osrtič kot v spanju. Potem vse zrihtam, pospravim.... Pa sej to je blo kot A je to. Sva z user posted image  po končanem delu gledala v posteljico kot Mat in Pat. mala je bla po glavi kot gepard- čist lisasta. (lasje-temna lisa; kjer ni blo las svetla lisa). Zdaj se ji je že lepo zarastlo, ampak lase ji pa tut čist nč hitrej ne rastejo...
Kar se pa spanja tiče- pa sej so naaši otroci še majhni... Bodo že še hodili sami spat.

Tinkamiška tebi pa verjamem, da se ti skoz smeje- men bi se na tvojem mestu tudi. Sem se pa jaz Izi tudi nasmejala. Že po slikah sodeč Iza tudi take poka- tista slika ko se zjutraj zbudi je pa too much. (jaz se sam spomnim, pa se mi smeje-kakšen izraz na obrazu in vsa skuštrana)Je pa tolk luštna, da bi pri vas moral imet ful otrok.

lp, petra

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 6097
4.4.2007 15:43:29   
fiona apple
Prosim RibicaRR kar izbriši mojega nagca, ni treba povezave; Ful ti bom hvaležna, če jih kar zbrišeš.
hvala in lp,
Petra

Neposredna povezava do sporočila: 6098
4.4.2007 18:04:01   
Anonimen
Bom zbrisala, ni problema user posted image

LP vsem malim lepotcem in lepoticam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6099
4.4.2007 20:14:32   
renan
tinkamiška: remenke so pirhi po prekmursko.user posted image

fiona: je pa res faca tvoja ela, da tako zvito do čokolade prideuser posted image

pri nas je vse po starem, edino za vladimirja me malo skrbi, ker zadnje čase bolj tekoče kaka in večkrat ostanejo večji koščki hrane noter. kaka tudi pogosteje in bolj smrdi. ne vem, če mu mogoče kakšna vrsta hrane ne odgovarja ali kaj. mislim, da viroza ni, ker nima vročine in je drugače dobro razpoložen..
mene moj boleči križ počasi popušča, mi je pa viroza v zadnjih vzdihljajih zdaj še na glas udarila. vladimir je srečen, ker ne morem vpiti NE.user posted image
pa še to: včeraj smo bili na dnevu odprtih vrat v vrtcu in je bilo super. mali se hitro vklopi v množico in uživa sto na uro. še na popoldansko spanje je pozabil. so se mu vsi smejali, ker ni hotel doumet, da so bili sadeži, kruh, bedrca itd. igrače iz plastike, in je žvečil in žvečil, da bi se prepričal..

lp vsem,

renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......