tinkamiška
|
Hvala pupe Danes hodim par metrov od tal, se mi zdi, da še ne dojemam, tster mam kr v hlačah in vsake toliko pogledam, ča se slučajno nisem zmotila, ampak je, tam je plusek AjdaN zgleda, da bomo meli res veseli december , kdo bi si mislil, da bo za nas marec tako rodoviten Bobika, sem še čisto na začetku , ne vem 5 ali 6 teden se mi zdi, sem že pozabila kako se računa, moram najt tiste strani, ki sme si jih pri prvi nosečnosti spravljala, razni kalkulatorji,...Nekih znakov nimam, razen, da mi je vroče, mi je bilo že pri prvi nosečnosti, tega s epa spomnim Jat pa navijam za tvoje izpite in da si hitro uerdite domek, ker vem, da ti to zdej leži na duši...In kar se ponovne nosečnosti tiče...te razumem da te je strah ampak sej veš, svi pravijo, da se vsaka nosečnost razlikuje od prve Taši hvala, vem, da si vesela zame...upam, da se kmalu vidimo Fiona Apple se stinjam z Taši in vem, da tukaj res ne pomislimo na packarije, narava tega foruma je čista in druži nas veselje do otročkov, ampak vsak lahko pogleda na našo stran in res se klati vse sorte ljudi po svetu...zato imamo zaklenjene albume, tkaj pa ne lepimo slikic naših nagcov Ela je res lušna deklica, upam, da jo kdaj vidim tudi v živo na kakšnem od naših srečanj Hvala tudi tebi za čestitke...midva sva morala malo pohitet, ker mene že malo leta preganjajo...Aja geslo od Izinih albumov ti bom pa poslala na ZS(tam na desni na vrhu e prižge rdeča puščica, ko imaš zasebno sporočilo ) Alenkica tudi tebi hvala, da se veseliš z nami Držim pesti, da hitro nardiš do konca diplomo, da se ti odkotali še ta kamen. Pa krasnega fantka imaš vidim, da ma tudi on rad rožice Lonja hvala tudi tebi Kako je Ajda? Kako si ti? Napiši kej, te že nekaj časa ni bilo brat...Oglasi se kaj in kakšno slikico nalepi In še nekja sem pozabila... Shooo je imela rojstni dan 27.3. čestitam Shooo, kdaj se vrneš iz Mostarja? Upam, da ste lepo praznovali Mmetka, je tudi praznovala 24.3. vse najlepše tudi tebi Metka Ovnica, tudi ti si praznovala 1.4., vse najboljše ti želim Lepo se imejte, uživajte na sončku! Tinka