tinkamiška
|
Hojla! (me je računalnik zafrkaval in sem že tretjič napisala tale post ) Upam, da mi bo tokrat ratalo napisat sporočilo do konca, ker me računalnik nekaj zafrkava Sem pred pol ure že skoraj do konca napisala sporočilo, pa je crknil No, grem od začetka... Najprej bi rada pozdravila Tiano in njeno Ano dobrodošli med nami Potem bi rada čestitala vsem 7. mesečnikom, kr tako naprej Rada bi še vsem, ki ste šle ali pa odhajate na zaželela srečno pot in lepo vreme Začela bom pri Lonji, ker me je vprašala kako smo rešili problem nočnega dojenja...Je blo kr hudo, po drugi strani pa spet na tako, kot berem ponekod tu na RR. Trajalo je 14 dni. Najprej sem začela tako, da ji nisem dala več dojit do 3 ure zjutraj. Sem jo sicer jemala iz postlce in jo tolažila, ji dala za pit vodo, dudico, jo božala lubčkala po učkah...to je trajalo ene tri dni. Potem je nisem več jemala iz postlce, ampak samo božala, se sklonila k njej in ji dajala vodico, dudo, lubčkala,...Vsatajala sem se tudi na 15 minut in večkrat sva obe jokali. Seveda, če je hudo zajokala sem jo dvignila in jo po parih minutah spet položila nazaj. K sebi v posteljo je nisem jemala, razen, ko je bila bolana. Po tadnu dni je že zaspala ob vrtiljaku in ni več jamrala. Drugi teden se je zbujala okoli 2h in je imela slabo uro zabavo in preizkušala moje živčke, to je zgledalo tako, da se je pogovarjala, z dudo tolkla po ograjici, brcala ob robnice podtlce, sem jo pustila dokler ni ratala sitna in sem ji dala dudico. Zdej spi skoraj celo noč dojiva se med 3 in 5 uro. Okoli polnoči se zbudi in pije vodo in okoli dveh ji moram dat dudico. Spi od 19.30 zv temi vmesnimi zbujanji in dojenjem, brez joka in protestiranja do 7.30 ure. Sem kar zadovoljna. Glede na to da je od zadnjega hranjenja do 3.30 8 ur, se mi zdi kr možno, da je lačna, zato ji dam za papat in vedno je, se ne cartka. Ovčka, zdrži, verjetno gre samo za fazo, bo začela spet lepo jst, tudi iza ima kakšno takšno fazo... Lumpy, kaj ponoči, oziroma proti jutru nič ne je? Od zvečer do 8ih spančka? Mi imamo z jutranjim dojenjem(med 3in 5 uro) 5 obrokov in se nam ravno lepo izteče. Caffee tebe sem tudi jst pogrešala Za Hano sem pa vedla da je bila na lepšem Tašonka, le vzemita si čas, da vaju ne bova midva prehitela in okupirala Čatežke, čeprav kr ne morem dat Ize v varstvo, si še ne upam Nemsis, bom malo prečekirala inetrnetno stran, ki si jo nalimala, hvala! Zdej pa ne vem, če nisem Lumpinega vprašanja zamenjala z tvojim Hana Rija! Sem tako vsela, da ste spet na starih tirih No kaj lahko nardita dva zobka Ne vem, če sem kej izpustila bom pa še napisala, Sem zdej malo abstinirala od RRja, zdej sem pa spet nazaj, če me ne bo računanik spet zafrknu Pri nas je novo, da zna Iza dat papa in dela hopahopa z ritko. In še to, da je meni skoraj čisto zmanjkalo mleka in da sme ji danes zjutraj morala dat dodatek Je pa tako lepo pila iz flaške, da sem bila kar presenečena, prvič, prej sva se samo dojili, vodo pa je pila iz magičnega lončka. Prosim, a mi lahko predlagate katero nadaljevalno mleko naj kupim? Kakšen se vam zdi Bebe od Nestle? Prosim za nasvet...in hvala že v naprej Zdej bom pa končala tole klobaso ne mi zamerit, samo sem morala vse to napisat lp, Tinka