tinkamiška
|
Hojla! Ovčka, meni to zgleda bolj kot kakšna alergija, ker niti pri 5. niti pri 6. otroški bolezni ti izpuščaji nič ne srbijo. In tudi zginejo kar precej hitro. Iza je imela 6. otroško bolezen, ki je skoraj identična 5. le, da se izpuščaji pojavijo na drugem mestu. Bodi malo pozorna na kaj bi lahko bila alergična. Upam, da se hitro uredijo pikice, ker res ni fajn občutek, če ne veš, na čem si Ste spraševale glede Babylove kašic, jst jih uporabljam. Sem že poskusila marakujo in breskev, banano in gris z keksi. Vse so brez glutena in zadnji dve sta za po 6. mesecu. Sem šla gledat sestavo in piše, da so brez konzervansov, barvil in arom. Tam kjer so naštete sestavine, nikjer ne piše sladkor. Piše glukoza, fruktoza, sladka sirotka,...pri ogljikovih hidratih pa piše od tega sladkor. Po mojem ni dodanega sladkorja. So pa zelo dobre in če kaj ostane za Izo jst z veseljem poližem posodico Tudi Babylove mleko je super(zaenkrat). Iza je šla normalno kakat in zelo rada ga spije... Nannn medve se dojiva zjutraj med 4 in 6 uro, popoldan okoli 16ih in zvečer po mlečni kašici, če želi. Pa odvisno je tudi koliko mlekca imam, včasih je bolj za pocrklat, se pa tudi zgodi, da ne pocuza vsega. Bomo vidli kako dolgo bo še mlekec. Zjutraj ga moram že dodajat, čez dan je pa očitno še zadovoljna. Kaj čmo rastejo in se osamosvajajo... Rija, kako so se mi zdejle zluštale palačinke!!! Moje menstruacije še kr ni in temu primerno še kr jem vse živo kar mi pride pod roke. Zdejle čakam, da pride možek domov, potem pa navali narode na mortadelo jo že ves čas hodim gledat v hladilnik MMetka hellooov Bogi tvoj fantek, da se mu je takole zagnojil ta mali prstek Iza je jemanje krvi iz prstka k sreči dobro prestala. Se je pa tudi njej popek dalj časa celil in ni in ni hotel odpast. Shooo mi imamo Giordani Vai voziček in smo zelo zadovoljni, smo ga kupili v BC preko interneta. Se zloži v marelo in ga imava ves čas v avtu. Renan napiši recept za proseno kašo prosim Pa Rija tu tudi prosim za tvojo verzijo Upam, da boste foino spali ponoči, ker ponavadi, če spijo čez dan tudi ponoči lepo spijo... Le&Ta, mi Izo tudi že vozimo v Romerju in tudi pona prav uživa, prav važno gleda skozi okno in je tiho ko bubica. Sedi pa ko en kralj Vse najnaj 7. mesečniki Jst mam premajne cotke spravljene v omari, na zgornji polici, počasi bo zmakalo prostora Pa če bo naslednji fantek bo moral met kdaj tudi kako roza majčko Tašonka, ti ponočnjak, danes pa počivaš? Tinana, ja je treba sledit nam čvekam , ne sej se hecam, če kej ne boš vedla, ti kar vprašaj, sej kadar pademo noter je res težko bit na tekočem Upam, da bo Ani kmalu zlezel zobek ven, da jo bo nehalo bolet Mi nimamo še nobenega... A sem kej spustila? Medna ne, če pa sem pa še pridem napisat Vas berem! Lahko noč, danes je polna luna Tinka