|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
8.8.2006 20:34:32   
XXYY
LUMPY: glih doma smo imeli eno kahlico, ki je bila lepo spravljena od nečakov. Pa smo našo malo sprobali gor. Ker zdaj imave vneto ritko, pa jo dam parkrat na dan brez plenic in jo malo posedam na kahlico. Tako, da se je vedno notr pokakala in polulala user posted image  . Ko bo pa z ritko malo boljš, bove pa za malo časa pospravle kahlico. Tako ali tako, mi bo pol ušla, ko bo stara 1,5 leta user posted image , po celem stanovanju. Pol bom mogla jaz za njo lavfat s kahlico user posted image  .

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
8.8.2006 20:45:20   
bobika
Bom hitra, ker me čaka gora perila za zlikatiuser posted image

Danes je Manca zopet bruhala. Smo jo pobasali in peljali k pediatrinji. Ni videla kakšnih posebnosti. Morda se le preveč naje. Jutri zjutraj moramo na tešče dati kri za testiranje alergij na mleko in jajca, vodo in blato.
Držite pesti, da bo vse ok.

Lumpy: prejšnjič pa nismo šli zato k p, ker ni več delala naša.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
8.8.2006 20:55:45   
tinkamiška
Hojla!

Se na hitro malo javi, ker pri nas ni nič novga. Vidim, da nič kaj ne čvekateuser posted image Verjetno smo vse danes izkoristile lep dan in se potepale z našimiuser posted image v soboto bo komaj 15 sotpinj čez danuser posted image user posted image user posted image user posted image Kje je poletje????

Kahlice mi še nimamo, je še ne bomo imeli nakaj časa. Iza rada kaka v pleničkeuser posted image

Bobika bom siskala pesti, da ni nobene alergije!user posted image user posted image user posted image In če se seamo preveč naje, kako boste pa potem to kontrolirali? Upam, da bo kmalu vse vredu z Manco!user posted image

Aja,mlekec se je dobr odnesu zaenkrat, upam, da bo tako tudi naprejuser posted image

Lepo bodite, pa dejte mal čvekat no, da bo šol naš rekord naprejuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
8.8.2006 21:02:43   
rija
Moj pikec je pa danes falil eno turo spanja, pa je zaspal kar na previjalni mizi...je moral biti res user posted image  utrujen, ker se kaj takega v 7 mesecih še ni zgodilouser posted image  Pa uspelo mi ga je malo pretentati in spi v svoji posteljici. Vprašanje edino, kako dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
8.8.2006 21:08:04   
renan
dober večer!

midva sva spet ostala sama. na srečo pride ati že v četrtek...
jaz sem totalno zmučena. vladimir se ponoči skoraj vsako uro budi in stoka. mislim, da zgornji zobki ven silijo, ker se čez dan veliko slini in si celo pest v usta tlači.

naš vladimir ima novo foro. tuj prst si stlači v usta in potem z vso silo ugrizne, potem se pa reži..upam, da ne bo kaj takega z mojo cico poskusil...user posted image

danes sem bila jezna ko vrag. sosedje imajo nekega mešanca z rotvajlerjem, res veliko mrcino. lepo ga spustijo z verige, da teka za traktorjem- seveda brez nagobčnika. z malim sva se ravno sprehajala. me je bilo tako strah za otroka, da če bi imela kaj pri sebi, bi tega psa na mestu pokončala. pa drugače imam rada živali. sem sosedu povedala, on pa, da je kao ful dober in nič ne naredi...grrrruser posted image   mogoče je katera bolj na tekočem: obstaja pri nas kakšen zakon, da se teh nevarnih psov ne spušča na prosto? po moje bi to moralo biti kaznivo...

oblačila
: jaz jih imam v spravljena v plastičnih škatlah, kjer čakajo na drugega user posted image . manjša so kar lepo ohranjena, medtem ko so nekatera ta večja kar fajn zaflekana s hrano...rija ti jih lahko podariš rdečemu križu ali kakšni revni družini, če jih ne boš več rabila.

pižamice
: nakupila sem jih v akciji pri C&A za 7 evrov po komadu. se mi zdijo kar kvalitetne.

tinkamiška: tudi jaz se v pričakovanju menstruacije že nekaj dni veselo bašem s sladkim.user posted image

lep večer vsem,
renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
8.8.2006 22:11:03   
mmetka
Pozdravljene januarke!
Še ena, ki bi se rada pridružila vašim debatam. Do sedaj sem vas spremljala bolj redko, tako da nisem najbolj na tekočem. Bom pa od sedaj bolj pridna.
Najprej nekaj o nas: Naš Tijan je rojen 13.01.,zaenkrat je še edinček. Je bolj med drobnimi, verjetno po mami. Ponoči rad čaga,tudi verjetno po mami. Je pa trmast po atiju, ker noče pit mleka(v tekočem stanju). Ponavadi je pravi veseljak, ne vzdrži 10 sekund na enem mestu in se mu more nonstop nekaj dogajat.
Še nekaj za vašo statistiko:

-Teža in višina od 0 do 6:3070/3530/4330/5485/6410/7430
                                       49/50,5/54,5/57/59,5/64,5

-moj rojstni dan:24.03.1979

-horoskop: Tijan-kozorog
                 jaz-oven
                 ati-devica

-smo iz Maribora

-dojenje: do pred 14 dni sva se pridno dojila, potem pa se je Tijanek odločil, da on več nebo pil mleka. Pa smo nehali.

Za prvič je to vse.Če pa katero kaj več zanima o nas, naj kar vpraša.

lep pozdrav vsem!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
8.8.2006 22:33:20   
Nannn
Vecer user posted image

Najprej da se vam z EDlo zahvaliva za cestitko...lupcka posiljava se ostalim slavljencem...cas gre res hitro naprej in ne morem verjeti da je stara ze 7.mesecev user posted image  Ela ze lepo pancka in upam da se ne zbudi do 7 zjutraj....

tinkamiska a vidve se sploh nic vec ne dojita?
Moram povedati da se je nasa pupa tudi odlocila da se ne bo vec dojila user posted image user posted image  posledicno pa meni zmanjkuje mleka....dojiva se samo se zjutraj kot prvi obrok in potem se stran obraca in  skoraj da joka ce jo dam na zizo...sploh ne morem verjeti user posted image  Midve sicer ze kar nekaj casa dodajava Aptamil Comfort iz Muellerja in pupi odgovarja...

me pa zanima kaj dajte poleg skut,jogurtov,mleka se kot mlecni obrok?Sicer ne vem katera je napisala za gres...ampak jaz se ga se kar ne upam dodati....kako pripravite gres?

Nosecnost hmmmm le kaj naj napisem glede tega...ratalo nama je iz druge in sva bila zelos recna za novico...potekala je pa tako tako....slabosti in utrujenost me je spremljala prve mesece in nikoli ne bom pozabila ko smo se se z dvema RR-jevkami peljali na srecanje v Mb in mi je bilo takoooo slabo v avtu ko user posted image  one pa so morale skoz ustavljat da sem prisla do svezega zraka user posted image user posted image  potem pa sem nekaj casa krvavela in  bila cisto zaskrbljena glede tega...punce na RR so me tolazile in k sreci je bilo vse ok...nato sem zacela postajati prav okrogla in na koncu me je zagrabil se nosecniski isias kar pa mi je se dodatno otezevalo zadnje mesece user posted image  groznoooo....in sem si rekla da ne bom nikoli vec user posted image  in da ima enga user posted image  cisto dovolj in to mnenje se ni spremenilo...nasa bo edinka razvajenka....in ni me sram priznati da pogresam tiste dneve ko smo se cel vecer z prijatelicami rihtale in se hecale preden smo sle ven...potem pa itak do jutra zurirale....hehe in tudi jaz se spomnim se tisith vseh fantov kako so se nam klanjali in nas dobesedno nosili po rokah me pa smo jih ko niso bili vec zanimivi skenslale user posted image user posted image  haha kaksni casi...tudi ko sva bila z mojim se brez Ele sva veeeeliko hodila ven in se zabavala in zurirala ali posamezno ali v dvoje in bilo nama je super....sedaj pa ni vec tega feelinga niti ne morem Ele kar pustiti in oditi ven zurat...ni to to vec...in ne recem to obdobje je zanimivo in drugacno...rada imam svojo pupo in je ne bi dala nikamor...imam se lepo ampak na momente pogresam vse zabave in brezskrbno cvekanje do onemoglosti user posted image  

Uf sem zabluzila..bols da kar neham user posted image

Nocko Nannn

Neposredna povezava do sporočila: 1982
8.8.2006 22:37:15   
Nannn
Aja Tinana in mmetka lepo da sta se tudi vidve pridruzile user posted image

Mi pa uporabljamo mlecne kasice od Alnature,sem pa videla v DM da imajo Babylove kasice...porocajte kaksne so in zanima me ce je dodano kaj sladkorja?

Sedaj pa res grem user posted image

Nannn

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
8.8.2006 23:15:37   
shooo
ojla,
jaz nimam casa vse po vrsti brat, se opravicujem sem pa zasledila da vasi dojencki fulllll spijo vsaj glede na nažo.mislim, ta mali barabin cez dan zaspi mogoce 2x in to po 15 minut. no danes sem imela sreco in je spala celo debelo urouser posted image . cez noc je patako da zaspi ob 10, mogoce malo prej, okoli 1 se dojimo 1. in nato vsakih toliko..vse skupaj bi lahko rekla da spi 12 ur!
imam pa probem! NIKAMOR VEC NEMOREM SAMA ZA AVTOM.
to mi je za znoret. nujno moram kupiti tobija in bejbo obrniti v smeri voznje ker ji je full dosadno!a Vceraj sem jo tehtala kar na domaci tehtici in ce se jaz nisem zredila ali tehtnica ni pokvarjena ima neza 10kg (v gramih ne bom pisala je prevec nul)No, dru teden imamo pregled in bomo vedeli natancno!
user posted image : prisla po 5 meseci. tudi drugic. v dan natancno. 31 -tako kot vcasih.bljak! me nic ne veseli da sem ze spet plodna!user posted image ceprav nosecnost se bo!! prva je bila super in upam da naslednja tudi cez kaksno leto. ceprav priznam da sem tudi v 1. nosecnosti non stop nekaj strahovala a ni bilo nobenga razloga, vse je taklo v najlepsem redu in mi je malo frka. porod pa: pis of kejk pa ceprav sem rojevala 24 ur.grem se enkrat!
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
8.8.2006 23:16:20   
bobika
Sem pozabila voščiti slavljencem. VSE NAJBOLJŠE!!!!

Pižamce: sem danes videla vtuševem katalogu po 1490 sit (se mi zdi). Na slikah zgledajo vredu. Bom jih pa šla gledati.

Oblačila: jaz sem jih ravno danes spravljala v vreče. Nekaj jih moram vrniti kolegici (sem jih imela sposojene) tiste naše ji bom pa jaz posodila. Če bo imela punčko bo vredu, ker so vse roza.

mmetka dobrodošla. Ti si pa na enak dan rodila kot moja kolegica svojo punčko. A si v mb porodnišnici rodila?

Kje pa ste vse?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
8.8.2006 23:33:48   
Tinana
Hvala vse za dobrodošlico, ampak ne vem kako se bom ujela z vami, ko toliko pišete :), sem komaj uspela prebrati.
Si bom vzela čas jutri ali pojutrišnjem da napišem tiste podatke, teža in vse ostalo. Trenutno sem koma, ker Ana ne spi že nekaj noči, prišel ji je ven nov zobek zgoraj, zgleda pa, da bo še eden zraven. Revčko boli, ker se rani s spodnjimi zobki, pa se ves čas zbuja in joka. Pa tako lepo nam je že bilo uspelo biti brez dojenja že do štirih, petih zjutraj.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
8.8.2006 23:40:04   
Anonimen
Premajhna oblačila imam nekatera pospravljena v space bag vreči, druga se mi pa še valjajo po omari. Jih bomo pa šparali še za naslednjega user posted image , potem pa dali komu, ki jih potrebuje.

Mmetka, dobrodošla!

Nosečnost - prva je bila bp, pa me je vseeno druge strah, ker je lahko čista kontra. Pa strah me je tudi v službi povedat, ko bom, pa strah me je poroda, pa strah me je tudi novega user posted image . Ampak, če in ko bomo rešli probleme doma, gremo vseeno v akcijo. Bomo že pregurali. Se ne dam kar tako.user posted image

Nannn, Špela obožuje babylove mlečne kašice. Mislim, da sladkor ni dodan. Obstaja pa ta kašica z gresom, mislim, da so o tem gresu govorile.

Menstruacijo imam jaz redno od prvega ciklusa po porodu dalje. Dobila sem jo pa 3 mesece po porodu.

Bobika, držim pesti, da bo z Manco vse ok!user posted image

Na kahlico bomo mi Špelo kmalu začeli navajat. Čim prej, tem bolje., Važno, da zna sama sedet. Prej bomo iz plenic, bolje bo za Špelo in naš proračun. Ne vidim smisla čakat do enega leta in pol. Se pa ne spomnim, če in kaj so nam v materinski rekli.

ELA, LOVRO IN MAJ, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Uf, upam, da nisem kaj spustila. Tako pozna ura je, da nisem več najbolj prisebna. Kondicijo izgubljam.user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.8.2006 9:47:48   
pikica*
Nannn, mi dajemo Zoji kar navaden gres. Ponavadi za večerjo. Pa tudi drugače sploh več ne razmišljam kaj ji dat za jest. če se le da, je kar z nama. Prav tako nič manj ne začinim stvari zanjo. Je pa res, da tudi midva jeva vse stvari res minimalno začinjene.

Nosečnost.... jaz sem čisto vesela, da nisem več nosečauser posted image . Prve tri mesece sem non stop bruhala. Pa s tem ne mislim, da sem 3x na dan letela na wc. Če sem naredila samo požirek vode, sem že šibala bruhat. Sploh več nisem štela kolikokrat na dan je to bilo. Prišlo je tako dleč, da skoraj nisem več mogla hodit, tako da je user posted image  že napovedal, da moram naslednji dan takoj k svoji zdravnici, da me pošlje na infuzijo, potem pa so se slabosti čudežno prenehale. No, jaz sem rekla, da so se prenehale, ker sem potem bruhala samo še kakšnih 3x na dan. In to je bil zame že luksuzuser posted image . Nekaj časa je bilo potem ok, nato pa so se začele bolečine v kolkih. Trebuha sicer nisem imela velikega, ampak se vseeno nisem dobro počutila v svoji koži. Komaj sem čakala, da grem rodit. Tudi sam porod sploh ni bil težaven, ampak vsega skupaj ne bi ponavljala.

Že pred porodom sva se odločila, da bo Zoja kar lepo edinka. In pri tem še vedno vztrajava. Saj nič ne rečem, mogoče se premisliva, ampak zaenkrat nič ne kaže v tej smeri. Pogrešava namreč tiste brezskrbne čase, ko sva se kar na hitro odločila in se kam odpravila. Pa imava Zojo zelo rada in je najina mala pupika, ki je ne bi zamenjala za nič na svetu, ampak včasih bi pa pasalo spet zaživet tisto na izi življenje.

Premajhne cunjice počasi že talava okrog. Imava namreč en kup prijateljev, ki pričakujejo dojenčke, zato se je kar težko odločit komu kaj dat, predvsem pa potem kar izgubiš evidenco kdo ima kaj. Nekatere stvari bova pa prodala (ležalnik ipd.).

Pa še čestitke vsem, ki kaj praznujejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.8.2006 10:55:26   
Anonimen
LEO VSE NAJ NAJ

Mi smo ga spet malce sračkali ponoči. Zvečer je zaspala že ob pol devetih na flaši, pa se je zbudilo ob devetih. Ob pol desetih spet zaspala, pa se zbudila ob pol enajstih. In nato še eno bujenje ob enih. No, hvala bogu smo potem spali do šestih, malce soka popili in potegnili do sedmih.

Oblačila - vse so še doma. In mislim, da bodo doma tudi ostala, kajti mami si želi še enega user posted image  . Bomo videli. Mogoče bo, mogoče ne bo. Tudi pospravljenih še nimam nič. Tista stara, raztegnjena in zaflekana bodo verjetno pristala v kakšnem košu. Ostale bomo pa lepo zapakirali in spravili.

se oglasim mogoče še kasneje

papa

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.8.2006 11:16:58   
rija
Moj mali pa je danes čisto vse skup zmešal: vstal ob šestih, nazaj zaspal ob četrt na osmih in spal 2 uri....potem bil pokonci eno uro, zdaj pa zopet spi user posted image že skoraj uro...

Ode naš ritemuser posted image user posted image  za danes......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.8.2006 11:55:31   
LE&TA
Glede spanja, po moje je luna na to vplivala, Tinkara včeraj cel dan ni nič spala, me je kar čudlo ker je bla ko sova, je pa zvečer lepo zaspala 20.20 pa do 7h zjutraj. Jst sm si pa privoščila malo nočnega potepanja do polnoči. Je kr pasalo! Pa malo čudno mi je blo it ven po 21h zvečer!!

Nosečnost je pri meni potekala brez težav, razen na koncu 3 mesece sm mogla malo več počivat ker sem bla odprta 1 cm, slabost je bla, ampak ni blo hudga, na splošno sem bla živahna, tudi porod mi bo ostal kot lepa izkušnja (rodila sem z EA) in si želim vsaj še enkrat to ponovit, mogoče 2x.

Mlečni obroki: jogurt, skuta - jst dajem navadni jogurtin ga zmešam z  zmiksanim sadjem, sadni jogurti se mi zdijo ful sladki, pa zdej ko je polno sadja raje tko delam, mlečne kašice.JI bom pa skuhala tudi puding sam še ne upam zarad mleka.

Midva sva jo že dala v avtosedež, se super not počuti, naslon za hrbet sva nagnila kolkr gre (čist malo), sam je problem pol k zaspi in ji glavica dol pada, jst ji jo popravljam ker jo ne morem tko pustit. Me pa skrbi kako bi šlo če bi šla sama z njo nekam.

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
9.8.2006 12:20:59   
renan
dober dan!

kuham kosilo ( PROSENO KAŠO Z ZELENJAVO IN OSLIČA), mali spi, pa je spet malo časa za klepet..midva sva imela spet burno noč. sem bila že čisto obupana, povzdignila sem glas na vladimirja, potem se je pa seveda drl na ves glas...upam, da bo ta zgornji zob že enkrat ven pogledal, ker sem že čisto zmozgana...

jaz sem včeraj vladimirju skuhala ovseno kašico. vzamem kar pol vode pol mleka in je vse v redu. danes zjutraj je za zajtrk jedel tudi sirček. po moje, če otrok ne kaže alergij, in če jih ni v družini, ne rabimo komplicirati.

mi smo se odločili, da kupimo maxi cosi tobija in to v nemčiji, ker je tam za 20 evrov cenejši. možek je kupil tudi chicco buggija, da ne bomo več ta večji voziček s sabo vozili. zloži se čisto na miceno in to je najpomebnejše, ker smo veliko na poti.

grem do konca skuhat,

lp vsem,
 renan

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
9.8.2006 15:31:41   
shooo
ojla,
renan a mas kaksen link da bi si se jaz ogledala ta vas novi vozicek. mi tudi potrebovali en vozicek ki bi se zlozil cisto namiceno da lahko mi2 odletiva na obisk k mojim strasek kar za avionom in imamo vozicek zraven.
pa cena me tudi zanima.
jaz sem si sicer cedila sline za zappom samo se splaca pogledati se kaj drugega.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
9.8.2006 16:52:29   
mmetka
Halo!

Da vam na kratko predstavim naš trenutni problem. Našemu otročičku so iz prsteka vzeli kri, sedaj pa se mu je tak zagnojilo, da vsak drugi dan hodimo k zdravniku. Najprej je imel samo malo belo pikico, potem je nastala velika gnojna pika, sedaj pa se mu infekcija širi pod kožo in ima že tri gnojne bulice. V glavnem- sranje. Ful je bogi. Je ravno danes sestra rekla, da vsako malenkost pobere, ker smo že s popkom imeli probleme, se mu je ful dolgo celil. Upam, da je to konec z infekcijami.

bobika- ja, jaz sem rodila v Mb. Mogoče pa sem bila cimra od tvoje kolegice?

Zaenkrat je to vse. Se vrnem pozneje.
Lep pozdrav!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
9.8.2006 18:57:33   
rija
user posted image mmetka, to pa je za znoret.....

Naš je prvo pikico na prstku hvalabogu prenesel bp!

Renan, kak pa narediš tole proseno kašico? Jaz sem že razmišljala, da bi mu proseno kašo v mleku spekla, to je že od mojega otroštva moja najljubša jed....

Naš mali pa je danes zmazal pol palačinke z marelično marmelado....in je neizmerno užival....kot mami....user posted image

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
9.8.2006 20:39:58   
XXYY
Punce dajte mi nekaj povedat - tiste, ki ste imele 5 bolezen vaših user posted image  : 

Že kakšen mesec nazaj se je Lari naredil en izpuščaj na licu (takoj zravn ušesa), je bila hrapal, v krogu in kot neki mozoljčki so bili notr. Pa sem ji mazala z Bepantenom, pa z Ribjo mastjo, pa Fenistilom, pa od tega ni nič pomagalo. Se je še kar razširilo. Pa sve šle pred kakšnimi dvema tednoma k zdravniku in je rekla, da jo je moglo nekaj pičiti user posted image  user posted image  user posted image  ! Pa nama je dala nek antibiotik mazilo, pa po enem tednu je bilo še vedno rdeče in mogoče malo manj, pa sve šle nazaj k zdravniku in prav, da je to že vredu, da se celi, pa da naj še naprej maževe s kremo (antibiotik). No, do danes se pa s tem še vedno ubadave, da bi to izginilo, pa nikakor noče, zdaj se ji je pa pojavile taki izpuščaji (hrapavi, krogci, rdeči) še na obeh rokah - pri komolcih. Pri ušesu jo to full srbi, na rokah pa ne user posted image  .
Zdaj pa tukaj gledam na RR-u, pa mislim, da je to bolj 5 bolezni podobn. Kaj ve pravite oz. mislite. 
Prosim vašo pomoč.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
9.8.2006 20:53:08   
renan
rija: proseno kašo naredim kot rižoto. popražim čebulo, zelenjavo, malo česna, dodam kašo in zalijem z vodo. prihodnjič jo bom pomešala z rižem, ker se mi je sama kaša zdela malo suha.

shooo: voziček moram najprej videti, ne vem točno, kateri model je možek vzel. sem pozabilauser posted image cena je bila 90 evrov. baje da se najprej vzdolžno čisto na malo zloži in potem še enkrat počez. kaj več ti lahko povem v petek, ko ga preizkusimo..

mi  gremo jutri po 3. pikico. smo naročeni že ob 8.15, meni pa že zdaj kronično primanjkuje spanja...user posted image

lp,
renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
9.8.2006 21:03:53   
tinkamiška
Hojla!

Ovčka, meni to zgleda bolj kot kakšna alergija, ker niti pri 5. niti pri 6. otroški bolezni ti izpuščaji nič ne srbijo. In tudi zginejo kar precej hitro. Iza je imela 6. otroško bolezen, ki je skoraj identična 5. le, da se izpuščaji pojavijo na drugem mestu. Bodi malo pozorna na kaj bi lahko bila alergična. Upam, da se hitro uredijo pikice, ker res ni fajn občutek, če ne veš, na čem siuser posted image

Ste spraševale glede Babylove kašic, jst jih uporabljam. Sem že poskusila marakujo in breskev, banano in gris z keksi. Vse so brez glutena in zadnji dve sta za po 6. mesecu. Sem šla gledat sestavo in piše, da so brez konzervansov, barvil in arom. Tam kjer so naštete sestavine, nikjer ne piše sladkor. Piše glukoza, fruktoza, sladka sirotka,...pri ogljikovih hidratih pa piše od tega sladkor. Po mojem ni dodanega sladkorja. So pa zelo dobre in če kaj ostane za Izo jst z veseljem poližem posodicouser posted image

Tudi Babylove mleko je super(zaenkrat). Iza je šla normalno kakat in zelo rada ga spije...

Nannn medve se dojiva zjutraj med 4 in 6 uro, popoldan okoli 16ih in zvečer po mlečni kašici, če želi. Pa odvisno je tudi koliko mlekca imam, včasih je bolj za pocrklat, se pa tudi zgodi, da ne pocuza vsega. Bomo vidli kako dolgo bo še mlekec. Zjutraj ga moram že dodajat, čez dan je pa očitno še zadovoljna. Kaj čmo rastejo in se osamosvajajo...

Rija, kako so se mi zdejle zluštale palačinke!!!user posted image Moje menstruacije še kr niuser posted image in temu primerno še kr jem vse živo kar mi pride pod roke. Zdejle čakam, da pride možek domov, potem pa navali narode na mortadelouser posted image user posted image user posted image jo že ves čas hodim gledat v hladilnikuser posted image

MMetka hellooovuser posted image Bogi tvoj fantek, da se mu je takole zagnojil ta mali prstekuser posted image Iza je jemanje krvi iz prstka k sreči dobro prestala. Se je pa tudi njej popek dalj časa celil in ni in ni hotel odpast.

Shooo mi imamo Giordani Vai voziček in smo zelo zadovoljni, smo ga kupili v BC preko interneta. Se zloži v marelo in ga imava ves čas v avtu.
Renan napiši recept za proseno kašo prosim user posted image Pa Rija tu tudi prosim za tvojo verzijouser posted image Upam, da boste foino spali ponoči, ker ponavadi, če spijo čez dan tudi ponoči lepo spijo...

Le&Ta,
mi Izo tudi že vozimo v Romerju in tudi pona prav uživa, prav važno gleda skozi okno in je tiho ko bubica. Sedi pa ko en kraljuser posted image

Vse najnajuser posted image user posted image user posted image 7. mesečnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst mam premajne cotke spravljene v omari, na zgornji polici, počasi bo zmakalo prostorauser posted image Pa če bo naslednji fantek bo moral met kdaj tudi kako roza majčkouser posted image

Tašonka, ti ponočnjak, danes pa počivaš?user posted image

Tinana, ja je treba sledit nam čvekamuser posted image , ne sej se hecam, če kej ne boš vedla, ti kar vprašaj, sej kadar pademo noter je res težko bit na tekočemuser posted image Upam, da bo Ani kmalu zlezel zobek ven, da jo bo nehalo boletuser posted image Mi nimamo še nobenega...

A sem kej spustila? Medna ne, če pa sem pa še pridem napisatuser posted image

Vas berem! Lahko noč, danes je polna lunauser posted image user posted image user posted image

Tinka

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
9.8.2006 21:06:50   
tinkamiška
Renan si me prehitela z receptomuser posted image
Upam, da bo lepo prestal pikico, pri nas je bila Iza neverjetno dobre volje in nobene povišane temperature. Edino bulico je imela skoraj več kot 1 teden na mestu vboda. Tako, da mu fino dajaj mrzle obkladke...Pa upam, da se čimprej malo naspišuser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 1999
9.8.2006 21:13:29   
bobika
Dober večer!

Na srečo niste veliko pisale,saj smo imeli že tako naporen dan. Manca je mogla danes biti tešča zjutraj na odvzemu krvi za testiranje. Še preden sem šla spati sem ji med spanjem dala jesti, da bi ja vsaj do nekje pol sedmih zdržala. Ponavadi se zbuja med 5 in 8 uro za zajterk. Danes pa se je zbudila že ob 5.20. Boga revica je bila lačna in ni mogla zaspati nazaj. Uspavala sem jo na rokah in ni mogla zaspati. Jok in jok. Jaz sem bila že cela mokra od švica in mleka, saj se mi je ob njenem  joku full pospešil izcejevalni refleks. 
V avtu je bilo ok, še smejal se je. Že ob sedmih sva bile v laboratoriju. Vzeli so ji kri iz žile v roki. Malo se je zbunila in potem lepo opazovala kako ji jemlje kri user posted image user posted image user posted image  Meni je skoraj bilo slabo ob toliki količini krvi, nje pa ne. Vzeli so ji dve epruvetki.
Dali smo še urin in mami je pravilno namestia tisto vrečko, da smo dobili ta urin.
Ti izvidi so bili vsi ok. Dati smo morali še blato. Kri za test alergij pa bo čez nekaj dni.

Vsega skupaj je bilo konec ob pol desetih. In Manca je ves ta čas bedela in bila še kar obre volje.

Mmeta bogi tvoj mali. Kolegici je ime Marjeta in njeni hčerkici Anja.

Ovčka ne žalost ti ne znam pomagati.

Leo vse najboljše!!!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.