lumpy
|
Ovnica 78, a Korošci pa takole pozno na dopust . Migremo 2 septembra in sicer na Pag v camp Šimuni ( mobilne hišice). Vreme pa le zrihtaj da ne bomo v zimo prišli. Glede slinčkov pa jaz jih še nisem nabavila sem samo razmišljala da bi bilo fajn za na morje , nisem jih pa še iskala. Samo punce so mi svetovale da se dobijo v dm - u. Tinkamiška, ne pri nas ponoči nič ne jemo že od 3. meseca naprej, niti ne prosimo za dudo, le včasih zajamra ko se mu kaj sanja. Zvečer se naje, pa spančka do jutra. Samo vedi - mi smo na flaški, če bi se dojila bi po mojem bila ista pesem kot pri vas. Glede adaptiranega mleka tegale Bebe Nestle jaz ne poznam , imam izkušnje samo z Aptamilom, ki ga uporabljamo že iz bolnišnice ko je imel Matic zlatenico. Začela sva z 1, sedaj sva na 2... mi smo zadovoljni z njim, nobenih težav. Pravijo pa da jih rado zapira po Aptamilu , nas na srečo ni. Zakaj pa ne bi nadaljevala kar s Hippom, če ama odgovarja ??? Caffee, kar pogumno, kje pa piše da boš tudi sedaj imela kakšne težave, lahko vse mine v miru da sploh ne boš vedela kdaj, če pa se kar koli zaplete , bodo pa sigurno priskočile na pomoč babice. Če je želja velika, zakaj ne. Že diši po cilju - nakupu hišice, držimo pesti do konca Mayflower, a vi tudi septembra, si bova mahali z otoka na otok bova sosedi Ovčka, upam da ne boste vse bedele ponoči, ne bi rada sama s sabo čvekala tule gor . A da prej sta pa jedle normalno, hmmm, kaj bi to bilo potem sedaj, kakšne muhice ..... ne vem . A je pa vseeno kaj ji daš za jesti, al sadje, al zelenjavo al juhico... ?????A kaka ti normalno??? Redita se ??? Lahko da je samo takšno začetno obdobje in poskuša tvoje živčke, kar naenkrat pa se ji bo odprlo. Milsim da jo boš prej navadila lepo po žlički jesti, kot pa zopet več mleka piti, naš ima flaško le še enkrat na dan. Rija, Matic ima tudi rad otroke, kar ves blažen jih gleda, pa se smeji, pa kar roke steguje proti njim. Nemsis, če greš tu in tam spat zraven male popoldne, zakaj ne si še pa ti spočiješ. Vsak dan pa jaz ne bi - razen če boš imela potem vsak dan urnik da boš hodila spat . Če ne spi pač ne spi, pri nas pride dan ko tudi ne spi veliko mogoče urco na dan ( tako je bilo ravno v soboto, drugače pa spi po 3 - 4 / dan). Včasih potrebujejo manj ali se enostavno preveč dogaja da bi oni spali. Jaz ga če tudi mi ne spi čez dan , recimo za ene 1/2 ure položim v zibelko pa počiva, pa godrnja pa z dudo se igra....namreč ni dejstvo da otrok spi, važno je da si spočije in s tem ko v miru leži v pojstlci, pa se igra in si gode on počiva. Bobika, pri nas dnevno spimo 13 - 15 ur. Tole pa nisi naredila prav po moje, če je rekla pediatrinja pridite se pokazat bi mogli it, čeprav je bila potem živahna in polna energije. To se vama je pa sedaj že kar nekajkrat ponovilo in prav je da bi šle in povedale svoja opažanja kdaj bruha, kot si zadnjič ugotavljala da se je preveč najedla, sedaj meso .... Povej in razloži vsaj na naslednji posvetovalnici, da ti bodo svetovali naprej. Moj predlog pa je da si vsak dan pišeš kaj je mišika jedla in morebitno bruhanje zabeležiš, pa boš točno vedela kdaj in zakaj. Jaz bi tudi še kar enkrat bila noseča - oooooooooooo je bilo lepo in nepozabno. Ampak mislim da nič prej kot čez 2 - 3 leti.