Nyah*
|
Aloha! Caffee in hana, WB ! Caffee, sem prav cakala, da se vrnes, me je zanimalo, kam ste sli. Mi smo bili pa v Puli, bljak, pa smo si tudi rekli, da drugo leto pa vsaj v Dalmacijo, ce ne dalj v tujino. Glavno, da je bla Klara pridna, da ga ni se ona srackala, tako kot vse ostalo . Smo pa vsaj vreme imeli, glej kaj se zdaj na morju dogaja. Spanje,hm, tudi pri nas ga ponoci po 4 krat zuramo in pijemo in vriskamo, odkar smo z morja prisli. Kaj je to ? Hana, a vidva ga gresta pa tko zurat , fajn to, tut jest bi sla, oz. midva, pa so se tisti, ki so se mislili, ze porocili , sedaj samo cakamo, pa ji ni pa ni, smo mi eni redkih. Uzivajta kar se da, odklopita se, pa seveda...plesita! Fajn, da ste uzivali na morju, z vaso pupiko vred, nasa je bla tut tko fajn, bi se kar na morje preselila, je dvakrat na dan po vsaj 2 uri spala, ko smo prisli nazaj, pa spet nic, po starem . Glede obrokov, probaj ji dajat na 4 ure, ceprav ce vidis, da ji nic ne manjka, ne vem no. Tudi nasa je premalo glede na druge, pa je bla pohvaljena za razvoj, ima ze dosti ce se redi in raste ane. Meta, uzivajte, ne obremenjuj se z vremenom, pa drugace prezivite cas, odklopite se.... . Aha, alarm, se pisemo kasneje! Papa
|