|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
3.8.2006 9:59:40   
Ovnica78
Nemsis user posted image user posted image user posted image !

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
3.8.2006 10:21:20   
lumpy
Nyah,
če samo smrka jo bodo vseeno cepili. Cepljenja pa mislim da ne odpadejo le prestavijo jih spet.

Napiši mi prosim mail, lahko na ZS, da ti pošljem recepte.

Glede sedeža, najina prijatelja ga imata, pa nista ne vem kako zadovoljan, ne da bi bil zanič sploh ne, samo sta rekla ko sta videla najinega ( Maxi Cosi Tobi) jima je bilo žal da sta tega kupila.

Nemsis,
ja a zdaj ga pa še vidve sračkata s spanjem. Je spet takšno vreme, bosta pa popoldne dremuckale.

user posted image  za seznam

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
3.8.2006 11:13:03   
Anonimen
Lumpy upam da ga mi ne bomo začeli sračkati s spanjem. Prejšnjo noč je spala od desetih do sedmih kot polhek. Je sploh nisi slišal. Danes pa bujenje na vsaki dve uri.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
3.8.2006 12:20:12   
LE&TA
Mi sicer spimo celo noč od najkasnej 21h do 6h, 7h. Se pa ponoči parkrat oglasi al pa pojoka ampak v spanju. JI dam dudo pa je dobro. Upam da bo še naprej tako, si ne predstavljam bujenja na 2 uri al kej podobnega. Se človek kar razvadi ko user posted image  tko lepo spi. Smo meli 1. mesec ful pestre dneve in noči. Sm lih zadnjič iskala številko od lekarne za tiste kapljice proti krčem in sem brala naše čveke na začetku, se mi je zdelo ful smešno kako smo pisale in jamrale ena drugi. Zanimivo branje!user posted image

Sedež: Kupla sva storkenmohle Starlight SP 9 - 36kg, bomo sprobali in vidli kako in kaj. Sva se pa zanj odločla že med mojo nosečnostjo, je bil dobro ocenjen!

Grem, ker se je Tinkara zbudila! POnavadi spi 2x na dan skupaj od 2-4 ure.

Kako pa kej vaši user posted image  spijo čez dan?

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
3.8.2006 12:35:23   
puri
Kako ste kaj?

Mi prav uživamo, ker ima moj kolektivni dopust in smo cele dneve skupaj, hodimo na izlete,. se crkljamo, igramo,.....konec tedna gremo pa spet malo na morje in upam, da tokrat ne bo taka polomija, kot prejšnjič!

Jaz sem pa zelo vesela, ker mi je Maj začel spati po celo noČ in to kar naenkrat. Še štiri dni nazaj, je hotel jesti po 2x, sedaj mi pa spi, včasih se zbudi in ko mu dam dudo, je to tudi dovoljuser posted image . Ampak sem mu zdej zvečer poleg dojenja začela dajat tudi malo mlečne kašice, tako da zaspi res sit in verjetno potem zaradi tega zdrži celo noč, upam, da je to to in da bo še naprej tako spal.

LEP DEŽEVEN DAN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
3.8.2006 12:49:11   
lumpy
Nemsis,
tudi jaz s tabo upam da ne bo tako. A veš včasih tudi pri ustaljenem ritmu spanja pride do motenj ( prav tako kot pri odraslih), mogoče ji samo kaj ni odgovarjalo in bo danes že zopet spala kot polhek.

O Puri, verjamem da vam je sedaj krasno ko ste vsi skupaj.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
3.8.2006 13:42:43   
AlenkaIST
Dinarčki so, dinarčki so, tralala lalalla user posted image  Pametna mami ki je pravilno izpolnila te čudne obrazce!

PA DAJTE MI ŽE ZAUPAT KAKO TE TABELCE GOR SPRAVITE !

To bo naša miša čez ... nekaj časa user posted image
user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
3.8.2006 13:47:54   
shooo

panna cotta
Za 8 cottic:
4dl sladke smetane in 6 dl mleka  ali saamo 1 l sladke smetane
100 gr sladkorja
4 žlice jagodnega kompota
2 stroka vanilije ali vnilin sladkor
8 lističev želatine
400gr gozdnih sadežev ali kar je pač trenutno na voljo: borovnice,maline...
1. smetano in mleko zlijemo v lonec in primešamo 100gr sladkorja.z ostrim nožem odpreš strok vanilije in postrgaš sredico v mešanico ali pa dodaš vanilin sladkor.
2. pri nizki T mleko s smetano zavremo in še 15 min počasi kuhaš.želatino daš v globok krožnik preliješ z hladno vodo da se zmehča. lahko uporabiš želatino iz vrečke in pripraviš po navodilih.
3. smetanovo mleko nekoliko ohladiš in dodaš želatino ali ožete smetanove lističe in mešaš dokler se želatina ne raztopi
4. kremo , približno 1,5dl na porcijo natočiš v modelčke (lahko so nizke kavne šalčke, jogurtovi lončki) ki si jih prej splaknila z mrzlo vodo. modelčke čez noč pustiš v hladilniku da se krema strdi
5. jagodičje daš v lonček s 4imi žlicami sladkorja  in jagodnim kompotom , malo pokuhaš.
6. kremo iz modelčkov zvrneš na krožničke in poliješ z sadjem.
če krema ne gre iz modelčkov probaj za trenutek modelček podržati v vroči vodi.

dober tek

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.8.2006 13:57:43   
shooo
ojla, nam to sračkanje s spanjem traja že mesec in  pol!!
se je že čist razvadla da spi pri naju.
Ob 21 sicer zaspi v svoji postelji ali pa kar je zadnje dni bolj aktualno kar na zizi, in do 1 spi tam. potem pa dojenje kar v spanju enih 10 minutk potem pa ni šans da bi bejba spala sama. danes sem jo 4 krat pologala in ven jemala , tolažila in nič ni pomagalo. ko sem jo pa vzela k sebi je pa spala. proti jutru ko je še trdno spala sem jo spet dala nazaj v njeno posteljico ampak potem je spet kamalu začela cendrat..take so pri nas noči že kar nekaj časa...o pa kak sem se hvalila da naša bejba sama zaspi in je v svoji posteljici!user posted image .Meni je prav hecna ko se tako jezi kar v spanju, očk sploh ne odpira,jezna je pa full, če ji hočem dati dudo mi roke kar vstran odriva.

ajd, uživajte. grem kuhat!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
3.8.2006 14:10:47   
lumpy
Shooo,
hvala za recept.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
3.8.2006 14:12:56   
Anonimen
AlenkaIST jaz najprej tabelo napišem, jo sprintam in nato skeniram ter shranim na disk. Potem jo dam v ta pravo velikost za v moj album in od tam jo kopiram na RR.

Vsaj mislim, da sem ti prav napisala. Moram včasih kar nekajkrat poskusiti predno mi uspe.

Javi, če ti bo uspelo.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
3.8.2006 14:15:08   
Anonimen
Ja Lumpy verjetno jo je res kaj motilo. Ali pa le to, da ni hotela zvečer v posteljo z večerjo. Mogoče je bila potem kasneje lačna. Ma kaj vem. Upam samo, da danes ne bo tako. Ker se mi je že zjutraj otepala flaše. Tisto ob treh je spila brez težav, ob devetih pa se jo je otepala kot hudič križa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
3.8.2006 15:15:30   
AlenkaIST
Nemsis hvala za nasvet. Se mi je zdelo da bo kaj v zvezi z Moj album.
Bom probala.

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
3.8.2006 15:27:07   
lumpy
Očitno bodo naši sončki vsi po vrsti začeli malo " štrajkati " pri flaškah.
Midva jo zjutraj brez problema spijeva (trkam, trkam...), opoldne ni šans da ga pripravim, zvečer pa prav tako ne. Zvečer jeva po žlički mlečno žitno kašico. Tako imava v bistvu dva mlečna obroka, zjutraj in zvečer, seveda vmes dobi še kaj mlečnega v obliki skute, jogurta...

Alenka,
vav si se potrudila user posted image

< Sporočilo je popravil lumpy -- 3.8.2006 15:35:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
3.8.2006 19:15:39   
meta22
hojla!

smo se celi dan potepali, pa se  mi ne da kaj dosti napisati. sem prava cota!!!

za razpredelnico. živim v ljutomeru, mamo pa žre tudi drugi zobek, ki je na plano prikukal 26.7.2006!!!
val že spi, mama pa se mu bo zdaj pridružila!

lahko noč
meta

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
3.8.2006 20:48:45   
renan
dober večer vsem!

meni se ne ljubi glih kaj pisat, vas pa redno berem. verjetno zaradi zaspanega vremena. mi smo v redu. prejšnjo noč se je vladimir nekaj budil in ob 1 tako jokal, da je po dolgem času izsilil cico ponoči. luna? vremenska fronta? 3. zob? ne vem...upam, da bo danes boljše.

mene lahko kar pod ms zapišete, ker za mojo vas itak noben ne ve. in seveda munchen od septembra naprej...

lp, renan

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
3.8.2006 20:56:19   
bobika
Meni tudi ni za pisati user posted image  Je menda res zaspan dan. Tudi na Manco je to vplivalo, saj je bila skoraj cel dan neke čudne volje in bolj tečkasta.

AlenkaIST: se ti opravičujem, da nisem že dopoldan odgovorila. Ti bom pa sedaj. Tabelo jaz napišem v wordu jo kopiram v coreldraw  in potem jo shranim v svoj album in nato prilepim tule gor.

Lp

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
3.8.2006 21:05:53   
Anonimen
Nyah, glede cepljenja. Tudi če samo smrka, je ni pametno cepiti. Samo kolikor pa vem, je treba osvežitveno cepivo (revakcinacija) treba v določenem roku dat, če ne propadejo prejšnja cepiva in je treba jovo na novo. Kar pa spet ni dobro.

Nemsis, za razpredelnico - aptamil AR ne pijemo več, samo še beba 2.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
3.8.2006 21:51:59   
mayflower
Spanje: mi smo ugotovili, kaj je receptura za spanje celo noč. Naš je do meseca nazaj približno lepo ninal do 6. zjutraj, pozajtkoval in ninal naprej tja do sedme ali osme ure. Po pa eno noč, ga je neki matralo in k ni nč pomagalo, sem ga podojila. In se je začelo: vsaka noč, budnica enkrat od dveh do štirih in pod nujno zize. Pol pa sem malo znorela. In ga je eno noč možek uspaval (jst ga nikakor nisem mogla, ker se je nonstop obračal k zizu). Sicer je trajalo več ko eno uro, da je zaspal. Da ne govorim o dretju, po moje je zbudu vse sosedeuser posted image Ma od takrat ponovno spimo celo noč. V bistvu sva ga na tak način že čprvič navadla na spanje celo noč: da jst sploh blizu nisem pršla in ga je mož usoaval. Par dni smo prakticirali in je blo uspešno.

Alergije: vem, da tiste pike niso edini pokazatelj alergij (sama sem precej občutljiva na alergene, in mam različne znake). Sem pa opisala tiste pike zato, k je pediatrinja rekla, da so značilen pokazatelj alergije na hrano. Čeprav je moje mnenje še vedno, da je bla tisto alergija na antibiotik. Sej zdej nima več pik,čeprav je včeri papal breskev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
3.8.2006 21:55:43   
pikica*
Sicer niti ni pomembno, ampak mi nismo na aptamilu2, temveč na milumilu2 (pa še to samo še pred spanjem in ponoči).

Nekaj me zanima. Nemsis, opazila sem, da imaš celo proceduro za tale seznamček gor spravit. Zakaj pa enostavno ne narediš print screenuser posted image . Bi šlo precej hitreje pa še na papirju bi prišparala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
3.8.2006 21:56:47   
rija
Tudi jaz bom kratka: noč je bila zopet po starem....sploh se ne spomnim, kaj se je dogajalo....čez dan pa je bil zopet moj stari sinek: nasmejan in dobre volje in nič kaj tečen.

In kaj sem ugotovila: je bil čez zadnje dni verjetno siten, ker sta mu ŠLA DVA ZOBKA HKRATI VEN! Oba spodnja. Upam, da smo prihranjeni enim mukam....

Jutri, če bo dež, se bova pa šla malo v Graz potepat. Ma ati nek sestanek, midva pa bova malček zapravljala...user posted image   ali pa tudi ne.....user posted image

Rabi katera kaj?

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
3.8.2006 22:18:45   
srečica
alo rija, jaz bi imela stolček iz ikee, če se prav spomnim pride 15 eur.Greš v ikeo? Pa mrežo proti komarjem.

javi mi če bo možno, pa kak bi potem lahko to dvignila?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
3.8.2006 22:19:47   
srečica
stolček za hranjenje

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
3.8.2006 22:36:18   
lonja
Hoj,

danes je bil pa tudi pri nas en naporen dan, verjetno zaradi dežja. Popoldne sva tako kljub dežju popokali stvari in šli ven, pa je potem kot po čudežu nehalo deževati in se je celo malo zjasnilo.

Tiste, ki ste strokovnjakinje za prehrano, ali lahko dam mali kumare (take v omaki, s krompirčkom in pikico kisle smetane noter)?

Kako pa ste začele z mesom, na kakšen način, kdaj in s katerim?

Lahko noč in hvala za odgovore

lonja user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
3.8.2006 22:40:39   
rija
Evo tak je, če zanima še katero: 12,50
user posted image

potem je zraven še mizica

user posted image
zgleda takole 2,95

user posted image

in blazina za napihnit 4,99

user posted image

naš pikec pa ordinira takole

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.