|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
2.8.2006 14:43:06   
Anonimen
ajdaN meni je ena na RR rekla, da je do 6 mesecev ena kapljica, od 6 mesecev pa dalje dve.

A katera ve? Je to res?

Možno, da sem jaz kaj pobrkala. No, zvijalo je itak ni nič.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.8.2006 15:05:53   
tinkamiška
Hojla babe, sem spet brala ko zmešanauser posted image

Nemsis, meni je tudi blo rečeno, da samo 1 kapljica. Sem pa jst malo površnauser posted image , ji ne dajem vsak dan, se je zgodilo, da so šli tudi trije dnevi mimo, sem jo pa na sončku mela zato. Pa ne v tahujši vročiniuser posted image

Iza ima tri samostojne obroke(zajtrk, kosilo, večerja). Pri vsakemu poje od 120-200ml. Najbolj ji gre v slat večerja - mlečna kašica, te se prav nabajsa. Potem jo pa še podojim, čeprav je kakšen večer, ko se noče dojit ampak samo met mir in zaspatuser posted image Lumpy, jst dam Izi vsako jutro za zajtrk sadje, semo zadnjič poskusila z kašico, pa je bila prav razočarana. Zgleda, da ji tako paše.

AjdaN, tudi jst mislim, da bi mu ponudial kakšen magični lonček, Iza ga obožuje in prav rada pije iz njega, ali pa kr kozarček, kot je napisla Ovnicauser posted image Mogoče mu bo pa res zabavno...

Rumenjaka jst še ne dajem, mi pediatrinja še ni dala dovoljenjauser posted image Jo imam pa namen enkrat te dni poklicat za nasvet, ker imamo nalsedni pregled šele pri 9. mesecu in do takrat res ne vem kako nadaljevat z hranjenjem.

Shooo jst mam eno tono receprov, na žalost je večina iz revij in jih mam kr v mapici. Bom malo pobrskala po svijem pc-ju, če imam kej gor, pa ti pošljem. Na žalost pa zdej ni bilo časa za pečt, ampak počasi pa bo, se Iza že zamoti za 20 minutk, za kakšen pecivček na brzino nardituser posted image

Rija, vi ste še kr bogi al kajuser posted image user posted image Da bi blo hitro spet veselo pri hišiuser posted image user posted image user posted image

Myflower sem vesela, da greste optimistično naprej!user posted image Iza je tudi nekaj štrajkala ponoči(sem se kr razvadila, ko je bil kakšen teden finega spanja)user posted image , najverjetneje zaradi vročine, upam, da je tudi pri vas tako in da zedj v tej ohladitvi lepo spančkauser posted image Ja, včasih je prav smešno kaj naši malčki spravijo zaene glaske iz sebeuser posted image

Alenkica, Iza tudi tako miga z rito, ko je na trebuščku inse ji zdi tako fino, zraven pa še galsek spušča in ji potem po ritmu vibrirauser posted image

No zdej sem pa menda vse napisala...

Lepo bodite, mogoče se še zvečer kaj oglasimuser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
2.8.2006 15:19:51   
Nannn
user posted image user posted image  dol pades kok je bilo spet za brat...mislim da podiramo rekorde tukaj na RR...

AjdaN nasa pupa bo stara 8.5 mesecev in bo takrat ze prakticno vse jedla...bomo doma se sprobali kus kus ki ga je na Djerbi ogromno...da ne bo tam kaksnih rekacij...drugace pa bom imela s sabo kaksen Hipp,mleko,kaksno njeno najljubso mlecno kasico...za kosilo bo itak z nami jedla...smo vzeli ALL inclusiv tako da me sploh ne skrbi kako pa kaj bo...poznam kar veliko familij ki so se z tako malili odpravili na Djerbo pa ni bilo problemov...junija je bila tudi moja mama in malo raziskala teren user posted image user posted image  v trgovinah pa itak prodajajo veliko istih stvari kot pri nas tako da nic komplicirat...kam bi pa vidva sla?

Oleovit pa v navodilih pise da se daje  donosenim otrokom samo 1 kapljico...

Tudi mi ne dajemo se rumenjaka....bomo probali ampak ne vem se kdaj...flaske in dude uporabljamo samo od Nuka in smo zelo zadovoljni...in seveda nasa pupa...sedaj kupujemo avtosedez pa se sama ne vem za katerega se naj odlocim...ko sem bila na morju ste imele temo o tem...mi se odlocamo med Tobijem in PrioriXP user posted image  se sama ne vem katerega bi kupili...so kar zasoljene cene...Soncek ima eno akcijo Priorija....hmmm kaksna je sploh razlika med njima?

AlenkaIST imas zs...

Nasa je pa danes taka tecka...a je mozno da ko zobki gledajo ze ven se zacnejo se vecji napadi tecnobe?

Lepo se imejte...

Nannn

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
2.8.2006 20:55:48   
mayflower
Mi se še vedno matramo z gosto hrano. Sem pa ugotovila, da mu gredo kuplene kašice dosti bolj v slast ko domače. Čeprav so meni tiste ta kupljene ko ena marmelada.user posted image

Jajca: rumenjak in beljak: pediatrinja je odsvetovala do 1.leta starosti.

Nann: jst sem izbrala Tobija. Sem brala ocene sedežev. Sicer se ne spomnim prav dobro, sam se mi zdi, da je bil Tobi daleč najbolj pohvaljen v primeru bočnega trka. Sej se ta ocena dobi tudi na internetu. V neki motoristični reviji, pa tudi AMZS ma nekaj informacij.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.8.2006 21:02:26   
mayflower
Prebivališče: Ozeljan ( 10 km iz Nove Gorice), upam, da se čez leto ali dve preselimo

Kar pa se tiče letovanja v tujini (sploh Turčija): obvezno dajajte otrokom sam  hrano, k jo prinesete s sabo al pa npr. če je ustrezno konzervirana. Vodo samo embalirano! Moja sodelavka je na poročnem potovanju skor umrla v Turčiji, je mela cel dopust pokvarjen, tako slabost je mela.

Vsi, ki ste te dni, ko se nisem oglašala, praznovali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.8.2006 21:41:53   
lumpy
Oj,
mi smo sed danes malo potapali smo šli prababici pomagat čistit ker je belila. Ma smo bili pridni. user posted image  Vi pa tudi saj ste čvekale 100 / h.

Voziček:
naš za enkrat še uživa v vozičku,obrnjen je proti meni, pa opazuje okrog, pa tisti pasi  s katerimi je privezan so zakon zanj, non stop jih žuli user posted image , igrače mu pa niso zanimive na vozičku?

Za seznam :
javljam se iz Slovenj Gradca.

Hvala za pomoč pri izbiri zahvale punce.

Ovčka,
kako zanimivi  podatki user posted image .

Rijad
kaj pa če rumenjak zmešaš z drugo hrano ? ga tudi ne poje?
Koliko se pa pozna če delaš na 4 ure pri plači?
Pa kaj je taj z vami, čimprej se pozdravite no, že kaj več veš kaj se dogaja.

Shooo,
možno da imaš premalo mleka za tvojega korenjaka kolikor potrebuje sedaj, ni pa nujno da bo kar zmanjkalo, boš pač dodajala kolikor zmanjka.

Alenka,
bom preverila kaj se dogaja z mailom. user posted image

Bobika,
koliko je dovolj za gosti obrok je odvisno od otroka do otroka, itak ti pa sam pove kdaj je dovolj. Jaz mu dajem tako dolgo da je, ko se začne igrati pa si nekaj izmišljevati vem da ni več lačen. Nikoli ga s hrano ne silim. Pa tudi če kakšen obrok poje skoraj da kaj , ga pustim , itak mi pove kdaj je lačen.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.8.2006 21:43:06   
shooo
ČER!!
prvo da se pohvalimo: neziki je danes zjutraj pokukal ven 1. zobek. je še čist micena pikica jaz pa čisto iz sebe. sem vesela za zobek po drugi strani pa nekako žalostna da čas tako hitro teče in da nikoli več tega brezzobega nasmeha,in da jutri nikoli ne bo več takšna kot včeraj in takšne finte...user posted image
TINKA: prosim, nič ne pošiljaj receptov, jaz samo spacarim vse skupaj. nikoli nič ven ne pride. samo jezim se zraven. zato pa naredim dobro panna cotto (ker ni treba nič pečice prižigat).
Dojenje nam nekak pešauser posted image user posted image .po dojenju je še sitna in jokava in ko ji ponudim še apt. še spije po potrebi od 100-150 ml.zvečer pa tak in tak dobi flaško.potem se še joškari samo za uspavanje.ja, tudi samostojno uspavanje nam je splavalo po vodi.user posted image
Glede AVTOSEDEŽA: mi se bomo verjetno odločili za tobija. bom počakal na pregled da vidim kaj bo rekel stric pedi.sploh ne vem katere vse parametre mora dojnček izpolnit da ga posedeš v 9-18kg.
a lahko rečem da neža sedi če se pa sama sploh ne zna vsesti-razen i polležečega položja in potem lahko sedi 3 sekunde.če ima oporo v ledvenem delu je ok.
Varstvo: sem vam fouš vsem ki imate varstvo domauser posted image saj vam privoščim samo: jaz bi tudiiiiii!!!full full fulll me je strah kako bom odločila glede varstva.Jutri imamo drugo srečanje z varuško..sploh še nimam urejenih vtisov.kaj naj naredim?po čem se naj ravnam?kak odnos ustvariti?
varstvo pa selitev me bosta pokončala!!!

Srečica, glede padca:pri nas ga sicer še ni bilo, se je pa zgodilo nekaj hujšega, kar par mesecov nazaj.no, samo izgledalo je full hudo.m. je z nežko v naraočju šel čez varta in sploh ne vem kako je nežka oplazila štok z glavico. jaz sem skoraj umrla. matija pa tudi. ona se je jokala on jo je k sebi stiskal.cist zelen je postal v hipu.sem mislila da bom njega peljala na urgenco. v glavnem ni bilo hudega.sem si pa full očitala da sva nesposobna starša..boljše da pozabim.

a ja! mi pa živimo v rogaški slatini

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.8.2006 21:59:44   
lumpy
Shoo,
Bravo za zobek user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je panna cotta ? Mi tudi imamo Tobija in smo full zadovoljni z njim.
Sedaj pa ne bi rada bila na tvojem mestu - o izbiri varstva user posted image , tudi sama ne vem kako bi izbirala user posted image  po kakšnih kriterijih.

Lonja in Nemsis, sta dobili recepte?

< Sporočilo je popravil lumpy -- 2.8.2006 22:03:17 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
2.8.2006 22:02:29   
srečica
Končno punce, mi je uspelo vas prebrat za nazaj. Full ste pridne pri pisanju.
Moram vam povedat da je naš sonček padec dobro prestal, nič mu na srečo ni in je vse ok.

Želim vam da vsi bolani dojenčki čimprej ozdravijo. 
Vsem ki pa ste praznovala pa iz srca čestitam.

Pri nas nič novega.

Tašonka, tudi midva se včasih prepirava zaradi čist brezveznih stvari. Sem mu že rekla, da se sploh ne zavedava kako sva lahko srečna, da imava zdravega otroka, oba službe, urejeno stanovanje, oba zdrava... pa se prepirava zaradi čist brezveznih stvari. Če bi katero od teh bilo narobe potem pa bi videla... A ne?

Če želiš mi lahko kdaj kaj na zs napišeš saj mislim, da imava zelo podobne probleme in trmaste moške. Moj je že trmast, da je kaj. Ga ne gane moja jeza, ne jok... Grozen je včasih. Baje zato, ker je moški.user posted image

Mi še tudi nimamo nobenega zobka. Niti ni znakov da bo kakšen prišel ven.

Posteljne vragolije: pri nama je to edino ok in se v postelji res že od začetka odlično ujemava, tukaj pa res. Verjetno edino pri tem. Nobeden ni zahteven in vedno sva oba za, nikoli se ne zgovi da en ne bi bil.  

Lumpy sem dobila recepte, najlepše hvala, bom jutri poskusila naredit bananino pecivo.

Tako, zdaj sem se malo razpisala, da boste tudi ve imele kaj brat.

lepo in mirno noč vam želim.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.8.2006 22:06:44   
shooo
PENNA COTA , je pregrešno kalorčen posladek iz sladke smetane in želeja in vanilije, shaljen v hladilniku da se strdi  in polit s sirupom iz gozdnih sadežev ali karamelo.mljac!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
2.8.2006 22:11:36   
lumpy
Shooo,
mi pošlješ prosim recept za tole Penna cotte, se sliši fajn in super za te roče dni ( no ne ravno včeraj in danes user posted image  ).

Aja,
vedno pozabim vprašat,
kolikokrat na dan vam zdaj user posted image  kakajo, ko že takole fajn jemo gosto hrano ? Kako ste s prebavo tiste, ki ste imele prej kar nekaj težav s kakanjem ?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
2.8.2006 22:16:18   
rija
Oleovit: meni so v porodnišnici rekli, do enega leta eno kapljico dnevno. P v MS pa mi je rekla, da po šestem mesecu dve. Jaz sem tudi malo površna zdaj poleti s temi kapljicami....sem bila pa zelo dosledna pozimi....

Lumpy: pri plači se ti pozna polovica OD.  Malica in potni stroški pa ostanejo.

Tak.

Drugače pa je bila danes zopet horor noč in od štirih naprej mi je mali vragec kar na roki spal. Pa na bo, sem vsaj 4 ure spala koliko toliko. Čez dan sem mislila, da se mi odpeljeuser posted image user posted image user posted image  Jok, jok, jok in stok, pa večno na rokah.....od nemoči, besa, žalosti sem se jokala ko dež user posted image user posted image user posted image  Pikice in flekci so čudežno izginili, verjetno je malo pomagal tudi fenistil.
Komaj sem čakala, da pride moj dragi domov....pa ni in ni hotela priti ura. Pa sem ga naložila v vozek in sva šla malce tečt po hribih. Mu je bilo tako všeč, da se je cel cajt režal. Po enem tednu končno stari nasmešekuser posted image  
Pa sva laufala in laufala, dokler mi noge skoraj niso odpovedale. Da vi vidite, kake hribe mamo mi tu....

Zdaj pa spi. Celo v posteljico sem ga uspela dati, ne da bi se zbudil. Pa do sedaj še ni jokcal, kar se ni zgodilo zadnje tri mesece....upam, da bo noč končno malo bolj mirna. Če je to laufanje pomagalo, si jutri kupim joggerja, pa bova vsak večer po vasi dirjala. Meni tudi nebi škodilo, da si malo tale puding učvrstim....user posted image user posted image

Kaj pa je razlika med MC Tobije in priori XPuser posted image  Mi imamo priori xp, vendar zaenkrat še parkiran v kleti....ker je enostavno prevelik za mojega falotka.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
2.8.2006 22:16:48   
shooo
lumpy, ta dan bo zapisan v naš družinski album: nežki je pokukal 1. zob in jaz sem prvič nekomu posredovala recept za nekaj sladkega!!!!
a ti kar tu napišem al hočes na zs?
Ja pa še to:
komu naj posredujem podatke za tabelo?

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
2.8.2006 22:23:10   
lumpy
Rija,
upam da noč čim boljše prespite, brez težav... A misliš da je bila alergija , če je Fenistil pomagal ? Me pa res zanima kaj sta staknila ? A kakšne 6. otroške bolezni vama pri zdravniku pa niso omenili, pravijo da bi naj bila alergija  ???Kdaj greste pa spet kaj k zdravniku?

Za energijo ti pošiljam user posted image .

Shoo,
kakor želiš lahko tu , lahko na ZS. Me veseli da sem nekaj prispevala za vaš družinski album user posted image

Zdaj grem pa  aja, aja, še prej pa pocarkljat k lubiju user posted image , lahko noč

< Sporočilo je popravil lumpy -- 2.8.2006 22:25:00 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
2.8.2006 22:28:52   
rija
Lumpy, najprej so rekli viroza. Potem 6 bolezen, potem 5. bolezen. Potem pa si je en fajn dohtar,ki nadomešča našo P, vzel malo več časa za nas in ni izključil, da pa nebi bila še kakšna alergija posredi. Zato mu je tudi napisal fenistil. Je rekel, če ni alergija, bo imel pa lepšo kožo....user posted image
Zdaj pa bodi pameten, pa vedi, kaj mu je bilo.user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
2.8.2006 22:36:25   
Ovnica78
Shoo daj recept kar tu napiši, da ga bo še katera druga uporabila!(npr. jstuser posted image )

Mirno noč želim vsem skupaj (še posebej Rija). Se mi ne da več kaj pisat, ker sem fullll zmartrana. se pišemo jutri! lahko noč!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 2.8.2006 22:37:27 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
2.8.2006 22:49:34   
mayflower
Fenistil gel je za alergije. Se ga dobi brez recepta. Jst sem mu namazala pike, ki jih je fasal od breskev. Teh pik pa ne zgrešiš: prvi dan so mičkene, drugi in tretji dan pa kar vellike - bi rekla več ko pol cm premera. Pa še na sredini majo pikico.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
2.8.2006 23:17:48   
bobika
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1843
2.8.2006 23:19:07   
bobika
popek, tebe prosim, za datum, ko je dobil tvoj mali zobek.

Če sem katero izpustila ali pa so podati nepravilni, javite!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
3.8.2006 8:45:35   
AlenkaIST
Dobro jutro

Tabelce sem popravila, dopolnila,... Upam, da mi Bobika ponaga to zadeva gor spravit (samo user posted image ).

Zdaj pa šibam v LJ, po dohodnino. Upam, da je kaj dinarčkov, držite pesti!!!

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
3.8.2006 9:15:24   
lumpy
Dobro jutro user posted image ,
upam da v lepši dan kot včeraj,brez dežja da noseke pomolimo malo ven.
Spali smo dobro, no mali spi šezdaj ,  s tem da sva ob 6.30 jedla.

Rija,
a tako le so vas, kar eno diagnozo za drugo sedaj pa ne veste pri čem ste ?!?Znoriš. In kako ste danes ?

Mayflower,
alergija se ne kaže samo v obliki takšnihi pikic, kot si napisala, pokaže se lahko na tisoč in en način ( male pikice, večje lise...).

Madonca vas je že z zobki user posted image Vsi ste dobili zobke junija, jilja , avgusta... nihče prej .

Alenka ist,
držimo pesti za dinarčke user posted image , mi boš javila če je šlo poslat, sedaj moj mail dela.

< Sporočilo je popravil lumpy -- 3.8.2006 9:16:44 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
3.8.2006 9:24:54   
Nyah*
Jutro!

Zadnje dni vas redno berem, pisat se mi pa ne da prevec, ne vem, je krivo vreme ali kaj.

Vstajamo vsaj 3-4krat na noc, popije par pozirkov sokca in spi naprej ko polhek, jaz pa potem se nekaj casa ne morem zaspat. Kako naj jo odvadim tega?
Zdaj te noci ni bilo tako vroce, da bi bila tako zejna, to je le grda razvada po moje. Sva tako lepo spale cele noci, sedaj pa tole.

Rija, kako mi je hudo za vas!! Upam, da se kmalu pocajtate, pa ce mu pase tek, pa sibaj gor in dol punca, bo tudi zate dobro. Porocaj, kaksna je bila noc!

Tudi nasa pupa spet nekaj smrka, prekleto vreme pa 20 stopinj razlike v enem dnevuuser posted image user posted image .
Jutri bi morala biti cepljena, ker zadnjic ni bila, pa spet ne vem, kaj bouser posted image . Ali lahko potem, ce fjst zamudimo, prejsnji dve cvepljenji zapadeta?

Lumpy, si mi naredila lust s svojimi recepti, daj plz se meni poslji!user posted image user posted image user posted image Hvala.
Shoo, ti pa tudi kar tukaj napisi, bomo vse probale zgledauser posted image user posted image .

Kako grozno mi je bilo brat, da so se vasiuser posted image  tako udarili. Jaz jo sedaj se bolj merkam, a vem, da tudi nam kaka buska ne uide, sploh ko zacnejo hodit. Lupcka vasim buskarjem, upam, da so ze dobro!

Glede avtosedeza se se odlocamo, sva hotla concorda ( a ga kera ima?), sedaj pa so naju premamili teli od Maxi Cosija, ne veva, kaj bi.

Nasa je tudi vska dan bolj zivahna, vceraj bi mi kmalu iz lezalnika zlezla, se je pa potem 1 uro (trkam) sama igrala na puzzlih, ko sem kuhala in peglalauser posted image user posted image .

Alenka, sem ti poslala mail s podatki! Upam, da dobis dinarcke!

Bobika, user posted image user posted image  za tabelco. Takoj ko zagledamo belo pikico, ti sporocim, zaenkrat smo se brezuser posted image user posted image .

Nic, grem jo previt in nahranit!

Se pisemo se kaj!

Uzivajte, ceprav je dez!

Neposredna povezava do sporočila: 1847
3.8.2006 9:35:34   
Anonimen
Jutro

Pri nas je bila ena grozna noč. Se je Klavdija zbujala na dve uri. Pa si jo dvignil in je čez 5 min spet spala. Pa jo položiš, pa je odprla oči. Skratka grozno. Ob treh ponoči sva obupala in jo šla najprej previt in nato še narediti flašo mleka. Pa sploh ne vem zakaj se je zbujala. Mogoče zato ker zvečer ni hotela jesti ali jo je pa kaj drugega matralo. No na koncu se mi zdi da je ob štirih pol petih zaspala in sva spali do pol devetih.

Lumpy hvala za recepte. Bomo tudi mi poskusili kaj od napisanega.

Shooo ti kar na RR napiši podatke (edino tvoje osebne pošlji AlenkiIST). Ena jih bo že dala v tabelo. Jaz recimo imam tabelo roj. dan user posted image  in mamice, hranjene, horoskop, sedaj bom pa zraven dopisala tudi kraj bivanja.

No, se beremo kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 1848
3.8.2006 9:44:53   
Ovnica78
Dobro jutro!

Kako je kaj minila vaša noč? Koliko vas je srečnic, ki ste spale celo noč? Men še ni ratalo od kar imamo Tina.
Nyah, ko sem brala kaj si napisala, sem opazla, da imava podobne probleme. Tudi jaz ponoči vstajam od 3x do 5x samo zato, da mu dam vodo za pit, potem pa zaspi nazaj. Niti iz posteljce mi ga ni treba dvignit. Naredi samo par požirkov, dobi dudo in veselo zaspi nazaj, za kakšni dve uri potem pa jovo na novo. Jaz imam pa potem tudi večkrat probleme nazaj zaspat. Danes sem npr. bedela od treh do petih, ker nisem in nisem mogla nazaj zaspat in sem razmišljala o tisoč in eni stvari.user posted image
Saj zjutraj pa potem potegne. Še sedaj spi.

Rija kako ste pa kaj vi spali po včerajšnjem jogingu?

Ena je menda enkrat napisala, da je kupila avtosedež bebeconfort. Pa se niti približno ne spomnim več katera. Zanima me, kako je zadovoljna z njim. Sem zadnjič gledala ta sedež oxigen, pa mi je bil zanimiv. Saj sem že čisto nora zraven teh sedežev. Enega sicer že imamo, starega, v mojem avtu. Rada bi pa imela še enega novega za atijev avto. Ta bi bil za bolj dolge proge in bi rada čim bolj udobnega kupila.

Tin se že prebuja, ga grem umit in oblečt. Potem sledi malica, nato pa se greva malo potepat. Sva zmenjena na pijači.user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
3.8.2006 9:54:55   
Anonimen

user posted image

Punce poglejte in preverite podatke, če je kaj narobe javite.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.