|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
27.7.2006 16:42:15   
renan
kornelija meni je pediater v nemčiji povedal, da do 38 pri dojenčku sploh ni vročina in če je dobro razpoložen, lahko greš z njim tudi na sprehod.user posted image

lumpy ne skrbi, vladimir ni preveč oblečen. jaz spim v pižami z dolgimi hlačami in se pokrijem, on ima pa pižamico s kratkimi, plenico pa tako ali tako takoj z nog zbrše. ponoči imam namreč odprta vsa okna v hiši, razen v spalnici in kar fajn temperatura pade. podnevi pa tudi ni nikoli več kot 25. debeli zidovi so kot naravna klima.user posted image

glede brskanja o boleznih po internetu: ko sta bila moja starša bolna, me je nekaj zdravnikov zaradi tega kar grdo gledalo. mi je en povedal, da ne morem izbrskati z www nekaj, za kar je on 10 let študiral. ko sem bila noseča, sem bila s tem tako tečna, da mi je gin že kar napotke dajala, kje naj si pogledam določene stvari.user posted image po moje je boljše, da ne gledaš preveč, ker potem si še bolj prestrašen....

naš mišek razen paprike obužuje rdečo peso. včeraj jo je prvič poskusil. sem mu jo kar narezala na tanke koščke in jih je sam v usta dajal. potem je pa zgledal kot ranjenec z bitke na sutjeski.user posted image upam, da bo vanish to zmogel..če bo otrok obdržal te prehranjevalne navade, se ne bom nič rabila sekirat zaradi zdrave prehrane...

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 27.7.2006 16:48:25 >

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
27.7.2006 16:44:44   
lumpy
Nemsis,
mi smo tudi dočakali kar nekaj kapelj dežja - je pasalo, Matic je po pokakani ritki zaspal kot angelček, jaz pa seveda na Netu user posted image .

Rija,
veš kaj me zanima, zadnjič sem na forumu brala od fantka Marcela , kjer si zelo veliko prispevala in pomagala ??? Pa sem zelo radovedna je že kaj novic kako so opravili????

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
27.7.2006 17:46:03   
Kornelija
Lumpy    hvala za podatke o temperaturi, ja na srečo je vsaj mleko pil, ker ponavadi res nočejo nič kaj jesti, ko so bolani. Njegova teža pa je prava muka za mamico, še posebaj, ker je taka velika carta, da brez mamice samo stoka, kot da mu je najhujše na svetu, ko ga dvignem pa raztegne usta do ušes - tako je potem smešno..

Renan, saj ima tvoj pediater prav, samo sem jaz že pozabila, da za tako maličke ne velja enako, kot za odrasle, glede temperature. Drugače pa je imel Alex 10 dni temperaturu od 38.8 - 40 stopinj. Danes pa mu kaže 37.5user posted image

Kje pa živite, da imate dežek, malo ga nam pošljiteuser posted image

Za konec pa vam zaupam kakšno rižoto smo jedli danes pri nas - pa ne Alex.
Skačem med lonci in Alexom, ki joka, potem pa se mi zdi, da nekam čudno diši tale rižota, pa ugotovim, da sem namesto olivnega olja, dala bučnegauser posted image
Pa sta možek in starejši sin vse pojedla, je bila pač po novem receptuuser posted image

Se je kateri že zgodil kakšen podoben "kiks"?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
27.7.2006 18:14:45   
lumpy
Kornelija,
taj pa ne rabiš fitnesa  user posted image  ob svojem Alexu, za rižoto si pa odkrila nov recept user posted image , ponekod vem da zrezke v omaki delajo na bučnem olju, mogoče je pa prav specialiteta.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1579
27.7.2006 20:48:38   
rija
Kornelija: ja, hišo bi prodala, če pride pravi kupec....brez problema. Na nobeno stvar se ne vežem toliko čustveno, da je nebi mogla za pravo ceno prodati. Sem pač trgovec....user posted image  Pa toliko novih idej imam že za naslednjo hiško....v bistvu bi bila presrečna, če bi gradil novo.....

Lumpy: za Marcelčka smo s pomočjo RR, MON in društva Živa zbrali okrog 550 tisočakov, kar je bistveno oljašalo izdatke staršema.....Marcelček je doma in je kot vsak novorojenček, ki pride prvič domov: spoznava okolje in starše. In oboji se privajajo drug na drugega. Z mamico sva vsak dan v kontaku in Marcelček je priden, tako in drugače.
In s to dobrodelno akcijo sem v bistvu ugotovila, kaj me res notranje izpopolnjuje....

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
27.7.2006 20:56:05   
renan
user posted image , končno osvežitev po dežju....

kornelija
, jaz sem, ko sem bila noseča, bolonjsko omako namesto z vinom, zalila z žganjem.user posted image sem tudi kdaj že kakšno kavo posolila ali kaj podobnega.

rija imaš prav. na materialne stvari se ni dobro čustveno vezat.

lp in lahko noč,
grem likat,

renan

Neposredna povezava do sporočila: 1581
27.7.2006 21:24:57   
lumpy
Rija,
ostala sem brez besed ob tvoji angažiranosti, prijaznosti in nasploh tvojih besedah. user posted image  za  Marcelčka.

Vidim da ste danes zvečer bolj redkobesedne, vse uživate ob osvežitvi! Jaz tudi, možeka še ni je v službi, mali spi jaz pa se relaksiram - po dolgem času v tišini berem knjigo , vav kako paše. user posted image

Lahko noč, se beremo jutri

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
27.7.2006 22:09:30   
srečica
POzdravljene punce,

danes smo imeli pa mi sistematski pregled. Sveži podatki: 7550 g in 67 cm.

Je bil pa cepljen in vzeli so mu kri. Zdaj pa me je zagrabila panika. Kaj če dobi ponoči od cepljenja vročino, jaz pa nima doma nič za zbijanje vročine. Kdaj dobijo dojenčki vročino po cepljenju? Ima katera izkušnje? Kar slabo mi je od panike. Jaz sem namreč full panična.

Drugače pa je bil naš sonček na pregledu zelo zelo priden. Pri nas niso delali nič drugo kot:
tehtanje in merjenje
cepljenje
voda, kri
pregled kako stoji in sedi.
Ostalo pa nič.

Punce, jaz sem tako zanič da grem zdaj kar spat. Lepo se imejte, mirno noč in naj mi katera odpiše in me malo pomiri glede reakcije po cepljenju. Toliko bom še počakala če dobim kak odgovor. Joj, kako dolgovezim.

Grem...

Lahko noč

Darja

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
27.7.2006 22:27:42   
rija
Srečica, daj trikrat globoko vdihni, štej do deset in ne paničari!

Sploh ni nujno, da bo imel kakšno reakcijo, če pa že, pa imaš vedno kakšno lekarno dežurno. Aja, verjetno imaš doma krompir? Če bi slučajno dobil vročino, sicer mislim, da je zdaj ne bo več, ga nareži na tanke "čips" kolute in mu jih nekak ovij okrog nog. Star recept, ki preverjeno pomaga.

Naš je bil trikrat cepljen, pa nikoli nič. Po tretjem je bil celo neizmerno dobre volje....user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 27.7.2006 22:38:47 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
27.7.2006 22:37:14   
srečica
Joj, rija, najlepše ti hvala. Sem zdaj pomirjena in grem v miru spat. Sem čakala na vsak en odgovor in zdaj je ok. Res sem ti hvaležna.

Lepo, mirno in prespano noč,

Darja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
27.7.2006 22:49:41   
Nannn
Holja januarcice,

Koncno se je malo ohladilo in takoooo pase....je bila kar ornk ploha pri nas...Elica ze pancka jaz pa sem morala se malo pospraviti ker smo koncali se zadnje sestavljanje omar za dnevno sobo in predsobo...se dobor da sta bili obe mami pri nas...pa se skuhali sta okusno vecerjo user posted image user posted image  sedaj pa sem tako utrujena da grem pod tus in spat...

srecica glede reakcije pa nic ne skrbi nasa pupa je bila ze dvakrat cepljena in ni bilo nobenih reakcij...tako da mislim da ni paniike...ce pa bo kaj vrocine pa ti je dala rija zelo uporaben nasvet....itak pa v vecjih mestih so dezurne lekarne in predvidevam da se lahko tudi tako znajdes...

Kornelija upam da zrihtate probem z vrocino...

Kje ste cveke?Se hladite in stiskate v narocju svojih user posted image

Nocko sibam jest v objem in spattt....

Nannn

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
27.7.2006 23:01:50   
rija
Danes imam končno malo časa, ohladilo se je in moj pikec spi....kako dolgo je sicer eno veliko vprašanje, in naredila sem album dobrovoljček, če ga želi katera pogledati je geslo pikapoka.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
28.7.2006 0:30:08   
Anonimen
Neke horoskope sem dobila na mail od kolegice v službi. Je pobrskala po arhivu teleteksta. Samo zdajle ob tej uri ne grem gledat oz. odpirat, kaj mi je poslala, tako da potrpite do jutri popoldne, ko bom v službi in bom videla, če je kaj uporabnega poslala. Ko bom naslednjič pri fotru, bom pa še tam časopise prebrskala in jih bom kar popokala domov, kar jih najdem od 25.12.05 do 31.1.06, če bo katera še kaj drugega razen horoskopa rabila.

Zlate ste, ko vas tako skrbi zame. Ne vem, kdaj se bom kaj uspela pobrat. Se mi zdi, da mi počasi še zakon razpada. Sploh ne najdeva več skupnega jezika, sploh se ne znava pogovarjat...user posted image  Kar naprej se pričkava, še največkrat imava pa tihe maše. Vse mi gre v maloro. Še kadit sem začela nazaj. No, sem pa vsaj toliko,da prižgem šele zvečer, ko gre tamala že spat, da ji ne smrdim.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
28.7.2006 7:27:44   
AlenkaIST
DOBRO JUTRO

Nekatere ste pa dolgo pokonci.

No jaz sem pa danes spet malo prej vstala. Mi je ena muha nagajala pa nisem mogla več nazaj zaspat, tako da ...

Počasi bom naredila zajtrk za mišo pol pa še zase. Če ne dobim nikogar za kavo, si bom morala še to skuhat.

Lonja, a si na morju? Naslednjo soboto gremo tudi mi na Krk. Komaj čakam!

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
28.7.2006 7:35:00   
lumpy
Dobro jutro vsem,
po dooolgem času sem pa spet jaz prva tule gor user posted image . Tudi meni ga mali malo sračka s spanjem, no še daleč od tega kar preživljate ene, hvalabogu.

Že nekaj dni mi je zvečer zavračal flaško, pa sem mislila da je od vročine ali pa da se prej naje dovolj. Včeraj je bilo isto, naredim kašico po flaški - ni hotel, mu naredim mleko sem mislila mogoče bo pa to šlo, pa ti je kašica preveč za zvečer - ni šlo po grlu, mu naredim kašico enako kot prej po flaški, samo da sem naredila gosto da sva jo jedla po žlički - zmazal vse. user posted image  Ampak zjutraj je bil zopet buden ob 5.00 user posted image  sem mislila da bo pa sedaj ko se je najedel spal normalno do 7,8 včasih celo 9.00.

Srečica,
upam da ste noč preživeli ok brez reakcij, zakaj pa si nisi prej kaj pripravila za vročino ali šla potem v dežurno lekarno ? Drugače pa Rijin nasvet, tudi za kdaj drugič.

Tašonka,
če je težava le v tem da is ti potrta, nejevoljna, občutljiva, brez energije...se bo vse rešilo, tudi zakonske težave. Kaj si do sedaj naredila zase, od kar imaš težave ( razen tega da si šla na pijačo s prijeteljico ) ? Punca vzemi se v roke , začni nekje, pa se bo stanje počasi začelo normalizirati. Obvezno poročaj kako si, pa če karkoli rabiš samo reci, zato smo tu da ti bomo pomagale in stale ob strani. Kar korajžno!!!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
28.7.2006 7:36:31   
lumpy
Alenka ist,
si me med pisanjem prehitela user posted image .

Kaj boš dobrega naredila za zajtrk svoji mišiki???

In upam da dobiš koga za kofetkat, če ne je tak dolg čas user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
28.7.2006 7:41:40   
AlenkaIST
Dolgčas ja user posted image  ampak bom že. Mi dnevi kar prehitro minevajo.

Za zajtrk pa trenutno dobi še kar flašo. Not pa kašico ali riževo ali hruško ali pa gozdne sadeže. Malo mešam da ni vedno isti okus.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
28.7.2006 8:30:42   
AlenkaIST
Kaj takega se pa že dolgo ni zgodilo...uf... Miša je po zajtrku zaspala nazaj! In zdaj mami visi tle gor pa obuja spomine celo na nosečnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1593
28.7.2006 8:41:31   
Anonimen
Jutro

Samo na hitrico, ker me čaka delo. Je treba mal stanovanje pospravit, dokler sem sama. Je tamala z babico šla ven.

Mi smo pa danes bolj tako tako spali. Se je tamali verjetno nekaj sanjalo in je proti jutru (od štirih naprej) kar naprej nekaj stokala pa jokala. Sem mislila, da bo bolje,če jo vzamem k sebi. Pa ni bilo. Tako, da smo potem kar ob šestih vstale, se malo igrale, ob sedmih pa jedle.

Me je pa včeraj obiskala user posted image  . Ta druga od poroda. Pa se je morala ravno par dni pred G spomnit pridit. Samo, da se bom morala spet prenaročiti. In bog ve kdaj bom spet na vrsti.

No, grem zdaj stanovanje pospravit in če bom potem še imela čas se še malce javim. Drugače pa popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 1594
28.7.2006 8:54:16   
srečica
Dobro jutro,

noč smo preživeli brez problemov. Anže se je zbudil že ob 1 in se najedel pa spal naprej do pol 7 in zdaj do pol 9. Priden je bil. Zdaj pa je full spet dobre volje. Pravi cukerček je.

A veste kako me kliče zjutraj, ko me zagleda? Ata user posted image . Trenutno mu je ta beseda najljubša in verjetno jo je včeraj 100 krat izrekel. O besedi mama pa še ni duha ne sluha.

Zdaj pa lepo sedi v najini postelji in se igra. Ga moram malo samega pustit, da se navadi biti malo samostojen.

Lumpy: v lekarno sem pred cepljenjem čist pozabila iti, včeraj pa tudi. Sem pa vedno govorila, da moram nujno kupit nekaj proti vročini. Pa še pediatru sem mislila rečt, če lahko napiše recept a sem pozabila. Prava pozabljivka sem.

Punce jaz imam horoskop za ves teden od 16.1. do 20.1 iz revije Nova. Če katera želi ji ga skopiram oz. skeniram.

Pa Alenka IST, ker je Sara rojena na isti dan kot Anže imam horoskop iz večera in našega štajerskega tednika, pa Lea revije in LAdy.

Srečnice, pri nas pa ni bilo še nič dežja. Vročina za umret. Zdaj grem porihtat anžeta in greva hitro vsaj malo ven ker vso popoldne morava itak biti notri.

Želim vam čudovit dan,

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
28.7.2006 9:24:21   
AlenkaIST
Srečica, lepo da misliš name. Sem v knjigo Moj otrok nalepila horoskop iz Slovenskih novic. Je blo to takrat vse kar mi je prišlo pod roke. Zdaj pa sem zraven dala še izračun imena in priimka s strani BC.
Dosti ma user posted image

Itak sem skozi nosečnost pisala kao en dnevnik. Sem pri porodu ostala tko da moram 1x se lotit še tistega. Zdaj si določene stvari pišem kar na koledar. Bom pozimi ko bo mraz pa ne bomo toliko časa zunaj user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
28.7.2006 10:16:05   
lumpy
Evo mi smo iz sprehoda, kako je že vroče, uf.

Srečica,
user posted image  za super noč. Jaz bi te prosila za horoskop kozorga za dan 16.01.2006.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
28.7.2006 10:21:41   
Anonimen
Lumpy ti kar zavidam, da lahko knjigo bereš. Jaz je nisem brala že celo večnost (vsaj zdi se mi tako). Mislim, da sem nazadnje jo brala med nosečnostjo ali pa celo še prej. Pa tako rada berem. A kaj ko sedaj nimam nobenega časa.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1598
28.7.2006 10:39:40   
rija
POMOČ!!!!!!!!!!!! prosim.....

A je to mogoče zobek....smo dva dni že ful vročični, kar žari, vročine pa nima, pa cel cajt nekaj jokca, na dlesni sem zatipala neko trdo pikico, videti pa ni ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.7.2006 10:43:03   
shooo
pozdravljene mamice in user posted image !
mi 2 sva ze ob 8 sle od doma in sva ze vse opravile. neza ze spi, kar me full preseneca!!
TAŠONKA:verjetno si preutrujena in posledicno slabe volje.v takem stanju pa je zelo malo potrebno da si uzaljen ali jezen.probaj cim vec uzivati s svojim user posted image ostale vskodnevne stvari so nepomembne.malo podelaj na svojim mislih, glej da bos nasla kaj kar te razveseli (ceprav mislim da to ze imas in nic ni treba iskati) in misli pozitivne misli. ne vem okoli cesa se pri vas kregata ali ne zastopita pa tudi verjetno ni pomembno...stavri se bodo pocasi zacele same urejati na tebi je le da zacens delati na sebi...
za hec primer "slabih misli " za mene je to ko moja tasca rece nazi "le uzivaj nikoli vec ti ne bb tako lepo!"
mah, ja sveda ji bo lepo.celo zivljenje ji bo lepo.ce bomo mislili da je najlepse ze za nami je vse skupaj brezveze. depresija!
tako, da tašonka,nasmeh na licka!jutri bo boljse. posiljamo ti dobre vibre!
VPRAŠANJE O SKUTI (ALI NAJ VPRAŠAM NA DRUGEM FORUMU)
gLDEDE NA TO DA VASI MALCKI ZE PAPCAJO SKUTICE me zanima ce jim daste skuto kot skuto (in ce ali polnomastno) ali razne skutine pripravke(danone in ti heci)?
Jaz bi tudi nezi ponudila skutico pa sem  kupila kar navadno da jo lahko zmesam s sadjem.kaj pa tekne vasim user posted image ?

ah, nekaj sem se spomnila: za boljse pocutje, zvisanje libida in antideprsivno deluje šentjanževka(kot čaj ali kapsule).potrebno je piti redno kar nekaj casa.poleti priporoceno pitje zvecer.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.