tinkamiška
|
Hoj! Včeraj mi ni uspelo nič napisat tukaj, bom špa danes toliko bolj fajn Skutke: jst ji tudi šr nr dajem, v bistvu sploh ne vem kdaj naj ji dam Pri nas gre takole: Zjutraj se dojiva med 4-5 uro, spimo do 7-7.30, potem med 8 in 9 sadni obrok. Ob 12ih imamo kosilo-zelenjavni obrok. Med 15-16 uro se dojiva, večerja ob 18.30 in se še podojiva okoli 19ih...spanje. Kdaj naj bi ji dala skuto? Zobki: pri nas jih tudi še ni, tako, da ne vem kakšni bi naj bili znaki, razen tega kar sem prebrala in Rija, takšni znaki so res že bili opisani, tako, da mogoče res dobiva zobke DAVID VSE NAJ NAJ Tudi pri nas je na sporedu ATA ali TATATATATA Lumpy, jst se mi na morju privoščila branje knjige, res paše in kako sem padla noter, da sploh nisem mogla nehat brat, kljub temu, da smo se takrat zbujali na 2-3 ure Tašonka se ti že v naprej zahvaljujem za horoskope Veš, res lepo, da si se potrudla In vem, kako je, ko se svojim prepiraš za vsak drek, ki sploh ni pomemben, še hujše, je, če se nimaš kej pogovarjat, ker obema leži nekaj na duši...in veš, da bi morala nekaj nardit, pa enostavno ni energije in čakaš, da bo tisti drugi naredil nekaj, on pa isto razmišlja kot ti in, ja si v začaranem krogu. Zato, stisni in stopi ven, veš, da lahko, ker, če ne se bo to vleklo preveč dolgo in škoda je časa, res, ko mine, nam je potem vedno žal, da nisemo prej česa naredili, ker bi prej lahko uživali v lepih trenutkih. Mi te imamo radi. Eh, zdej pa moram nehat, ker me Iza hoče zase Je vklopla sireno in grdo gleda... Lepo bodite!!! Tinka