|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
28.7.2006 21:30:57   
Anonimen
KOZOROG                          
25. 12. 2005                     

Ona: Priznati si morate, da dolo-
čene stvari preveč zapletate in  
preveč pričakujete, posebno v lju-
bezni. Ne morete preprečiti usode
ali spremeniti značaja nekoga, s 
katerim se ne razumete.          

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 28.7.2006 21:31:57 >

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.7.2006 21:31:25   
Anonimen
KOZOROG                           
31. 12. 2005                     

Ona: Družite se, ne zapirajte se v
dnevu, ko je treba  pozabiti na  
preteklost in se obrniti naprej. 
Ob praznovanju vam bo neka oseba 
izredno pomembna, vendar niste   
tako zaletavi kot nekoč.         

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 28.7.2006 21:32:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.7.2006 21:32:53   
Anonimen
KOZOROG                          
16. 1. 2006                      

Ona: Od nekoga boste zahtevali   
več, kot vam je pripravljen zago-
toviti. Svoje napake se boste za-
vedli z zamudo, zato vsaj poskusi-
te najti nekaj dobrih izgovorov.  Pazite v odnosih s starejšo osebo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.7.2006 21:34:12   
Anonimen
VODNAR                           
22. 1. 2006                      

Ona: Priznati morate, da imajo   
prav tisti, ki vas prepričujejo, 
da vas čas priganja. Popoldan ne 
bo rešitve za srčne zaplete, ker 
vas že preveč obremenjujejo in   
kratijo miren spanec. Vseeno pri-
čakujte novico, ki bo premaknila 
stvari.                          

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.7.2006 21:41:16   
Anonimen
Upam, da nisem falila datumov in spolov. Sem delala čisto po spominu. Popravite me, če sem kaj kiksnila, pa če še katera hoče, naj pove, ker imam zdaj vse. So pa to horoskopi z zabavnega infokanala na TVS2. Meni so malo mimo, ampak za prvo silo recimo da so. Cajtnge vsekakor še zrihtam, če jih res še ima.

Zobka mi nimamo še nobenega, skutk tudi ne jemo (nekak si ne upam začet z njimi user posted image ), tamala bi pa skoz na nogah stala. Na momente se kar skrega, ko se mi zdi, da je že dovolj in ji ne dovolim več vstajat.

Vsem bolanim čimprejšnje okrevanje!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.7.2006 22:27:29   
XXYY
TAŠONKA: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za horoskope. Hvala ti. Sem ji še tega prilepila v knjigico. Hvala ti in zelo si zlata. Aja, pa prosim te, da nikar ne smeš imeti SLABE VESTI (saj veš zakaj), pa bi ti zelo lepo pomagalo, če bi prišla kdaj na naš konc in verjamem, da si prijetna družba, neglede na to kakšne volje si. Pomagalo bo, če se s kom pogovoriš. Še najbolje je, da se pogovorita vidva z možem na 4 oči. In RENAN je zelo lep nasvet dala.
Vedi, da te ima nekdo zelo rad in da te potrebuje, da čuti tvojo ljubezen in toplino ter varnost obeh staršev = je to tvoja hčerkica ŠPELA. Potrudi se in pejt veliko med ljudi.
RADI TE IMAMO TUDI ME - januarke in najini user posted image  , ne pozabi na to. In sam zate en velik, velik user posted image  .

RIJA: čestitke za zobek user posted image   in hitro se pozdravite tudi vi. Upam, da te viroze ne boste zdaj poslali v Ljubljano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
28.7.2006 22:30:46   
Nannn
Cao punce,

Ja glede skutk bomo tudi mi zaceli z jutrisnjim dnem...za zacetek dopoldan potem pa kot popoldansko malico...me je kar malo strah ce bo vse ok user posted image  to se pravi zjutraj dojenje potem okoli 10 sadje...okoli 13 kosilo...okoli 17 skutke ali kosmici in zvecer flaska mleka...itak se bomo pa vmes sigurno se kaj dojili....a bo ta vrstni red v redu?

rija bravo za zobek ki leze ven user posted image user posted image  in upam da se cimprej pozdravite user posted image

Tasi jest bi te prosila horoskop za 8.1.ce lahko...

Za vse bolane user posted image  pa posilja Ela en velik user posted image

Aja kot se spomnim ste se nekaj menile za piknik...a je to se kaj aktualno?

Nocko Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
28.7.2006 22:39:57   
Anonimen
KOZOROG                          
8. 1. 2006                       

Ona: Zasanjani boste, česar ne   
marate pri drugih. Utrujenost je 
le posledica vaše neodločnosti.  
Čas vas sicer ne priganja, a ne- 
kega srečanja vseeno ne morete več
odlašati.                        

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
28.7.2006 22:42:31   
Anonimen
Hvala za vašo podporo. Mi kar malo volje in moči dajete. Tudi meni so se še posebej usedle v srce besede od renan. Sicer tudi sama načeloma tako razmišljam, samo sem v taki depresiji, da kar malo pozabim na to. Hvala, ker si me spomnila renan. In hvala vsem ostalim za objeme, lepe misli in besede.

In seveda čestitke Tilu za zobek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
28.7.2006 23:02:25   
Nannn
Tasi hvala za horoskop user posted image user posted image

Zdaj grem pa pod tus pa spat...

Nockoooooooooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
29.7.2006 7:00:38   
lumpy
Dobro jutro!
Želim vam lep vikend, upam da bo boljši pri nas je včeraj zvečer kar fajn spet divjala nevihta user posted image .

Moram vam povedati da mene tale mali mulček zvečer malo "****sa", flaško jeva še 3x na dan in zjutraj ter opoldne jo normalno poje, zvečer pa je lačen pa je noče in ven meče- kašico , pa mu naredim mleko pa spet ne, potem mu pa naredim kašico gosto da jo pojeva z žlico pa zmaže vse, še zraven moram delat. In to mi dela zdaj že skoraj cel teden.
Smo pa spali danes do pol sedmih po dolgem času, ni bilo vriskanja ob 5.00 zjutraj, pa sva se najedla in spi naprej.

Tašonka,
super punca si, full si se potrudila. Jaz bi te edino prosila če imaš kje pri roki še časopise za fanta , datum 16.01.2006. Če imaš kje v bližini, če ne bom pa kar za punco vpisala.

Nannn,
seveda je vredu, kakor si zamisli mamica tako je vredu user posted image  ( mora biti). Pa tudi če malo obrneš vrstni red ni kaj, jaz naprimer takrat ko se gremo potepat, pač na mesto kosila dam skuto in je kosilo bolj pozno popoldne, kakor nam pač znese čas in mamo vse pri roki za kosilo.  

< Sporočilo je popravil lumpy -- 29.7.2006 7:01:32 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.7.2006 10:30:00   
rija
Za mano je ena horor noč user posted image user posted image  malemu ljubčku je začela ponoči vročina naraščat, tak, da smo prišli do 40 stopinj user posted image  bil je tak bogi, da še glavice ni mogo pokonci držat.....pa smo šli ob dveh zjutraj v bano in se ohlajali. Pa malo je pomagal tudi Calpol....hudo.

Psihično in fizično sem čisto v riti.....sploh si ne morem predstavljat, kaj preživljajo starši, katerih otroci so še bolj bolani....recimo Marcelovi......ata in mama si res zaslužita nobelovo nagrado za živce in potrpežljivost.
Mene je že ta vročina spravila čisto iz tira.

Tašonka: vidim, da se bojuješ z bitko, ki jo bije velika večina parov po rojstvu otroka....saj je bilo tudi pri nas kdaj pa kdaj tako.....pa po moje tudi pri drugih, samo je vprašanje, koliko si vsak od nas to prizna in ne poskuša igrati perfektnega starša in partnerja. V končni fazi smo vse le ljudje. Enkrat sem na monu zasledila en fejst fajn članek o tem......in zato se vedno "jezim" nad ženskami, ki mislijo, da si bodo z zanositvijo in otrokom privezale partnerja nase ali rešile propadajoč zakon.
V življenju sem dala marsikaj skoz, tudi glede na to, na nisem med mlajšimi, pa ti povem, da tako hude preizkušnje kot je rojstvo našega ljubčka, pa vseeno še ne. Me je čisto iztirilo. Pa se še sedaj postavljam na noge in probam priti vsaj na nivo, ki sem ga dosegla pred rojstvom. Upam, da mi v naslednjem letu uspe....

http://med.over.net/otrok_druzina/novica.php?id=8006

http://med.over.net/index.php?full=1&id=8346

Mogoče si velja ta dva članka prebrati....

Lep dan.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
29.7.2006 11:33:28   
Anonimen
KOZOROG                          
16. 1. 2006                      

On: Ljubezenski planeti vas pove-
zujejo z nekom iz preteklosti ali
obetajo srečanje, ki ga ne boste 
zlahka pozabili. Življenje je oči-
tno polno presenečenj. Nikar pa nepozabite na študijske obveznosti!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.7.2006 11:38:20   
Anonimen
Rija, hvala za linka. Bom jutri v službi prebrala, ko bom imela več časa, zdajle sem samo na hitro pokukala sem.

Lumpy, sorry, avtomatsko sem kar za punco nalimala, ko sem bila ravno v zagonu horoskopov za punce.user posted image  Evo, imaš zgoraj za fanta.

Rija, upam, da se Til čimprej pozdravi. Jaz k sreči še ne vem, kaka drama je imeti takole bolanega otroka, pa upam tudi, da ne bom. Tudi za ostale bolančke user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.7.2006 12:16:27   
meta22
živjo čveke!

we are back!!!

sva komaj prebolela vročino. sedaj še ma malo nekih izpuščajčkov po telesu, pa je rekla pedijatrinja da je to del te viroze (6. otroška).
rija, doživljali pa smo isto kot vidva. vročina do 40 stopinj! pa drugi zobek je zraven ven pogledal.štala!!!! drži se punca. ko bo vročina mimo, bo pa mali ko prerojen.

tašonka; vidim da so ti naše besede tudi dale malo moči in da že malo bol pozitivno razmišljaš. user posted image  le tako naprej. same pozotivne misli ti želim!!!

če boš mela čas za prepisovanje horoskopa, bi te prosila za 19.1. za dečka.

skutke pa tudi naš že pridno papa-lm. z njo ga včasih tudi zanorim da kakšno zelenjavo popapa: malo skute pa malo zelenjave, pa malo skute pa malo zelenjave, ...- pa gre vse po grlu.

ajdaN- mi smo kot vidiš ostali doma, vendar se bojim, da bo vaš user posted image  kaj fasal od našega bolančka, če bi se pri nas zglasili na kavi.user posted image  

lp
meta
lp
meta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.7.2006 13:18:52   
Dali 28
Hallo punce me smo spet tu.Včeraj smo se vrnili z morja tako da Alenka zato te nisem poklicala da bi šle en krog.
Kako ste kaj?Ta vročina ni normala.
Lp

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.7.2006 15:08:37   
alenkica
Ja kako to, mene pa ni čisto nobena pogrešala? user posted image

Smo malo pohajali v fantovem vikendu. Sem bila veliko časa sama, ker je on delal, je pa pasalo, ker je tam gor malo hladneja kot v dolini.

Drugače naš mali ima novo besedo "aka", ga je "navadila" teta. Stalno mu je pravila naj reče aka, in kar en dan je res to rekel. Je sestra skakala do neba, ker je prvič rekel nek zlog.

Ponoči Jure lepo spi, zbudi se edino, če je vroče in mu dam za pit čaj, rad pa spi do 8. zaspi pa ob 22 ali 23 uri, kot ga prime.

Na hitro sem preletela kar ste napisale:
VSEM BOLNIKOM ŽELIM, DA BI SE ČIMPREJ POZDRAVILI.

TAŠONKA, MI JE PRAV HUDO ZATE. POŠILJAM TI ENO user posted image ZA SREČO IN ENO user posted image  KER TI ŽELIM, DA BI BILA SPET POLNA MOČI IN OPTIMIZMA.

VSE NAJBOLJŠE VSEM, KI STE IMELI SVOJE MALE ROJSTNE DNEVE user posted image

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.7.2006 15:37:21   
tinkamiška
Hejhoj!user posted image

Mi je končno ratalo malo prebrat kaj se tukaj dogaja. Sem bila polno zaposlena, namreč še kar sva v nakupu hiške in joj koliko je enih skrbi in dilemuser posted image

Horoskop: Hvala Tašonka, da si se portudila in poiskala horoskop za Izo, sem si ga izpisala, če pa boš slučajno še geldala v časopis, mi pa prosim še tistega napiši, da bom zapisala lepšegauser posted image Ja, pa hvala tudi Anonimni, ki je zadnjič napisala kje najdemo horoskope, sem si ga tudi izpisala, ampak bi rada, da bi bil kak optimistični horoskop v knjigiciuser posted image

Alenkica dobrodošla nazajuser posted image Tvoj Jure pa res lepo pančka, le kdaj bo tako tudi pri nas, čeprav je že veliko boljše, kot je bilo...

Dali tudi tebi dobrodošla nazaj, ja vročina je res utrujajoča, mene že dva dni boli glava, pa sej naj bi bilo malo ohladitve, upam...

Meta, tudi mi smo dali skoz 6.otroško bolezen, no pa je ena za nami.

Rija, ti pa še vedno doživljaš kalvarijo s tamalimuser posted image user posted image Vam želim, da se mali bogec hitro pozdravi in da mu zraste zobek do konca in da boste potem spet nasmejani in tudi naspaniuser posted image user posted image user posted image
In tudi meni se zdi lepo in resnično kar si napisala Tašonki.

Lumpy, tudi pri meni včeraj Iza ni hotela jest mojga mlekca, kašice je pa pojedla več kot 200mluser posted image

Nannn meni se zdi vredu kar si napisala glede hranjenja, če pa včasih ne gre po takšen redu se pa nič ne sekiraj, sej veš tudi nam se včasih zgodi, da nam ne paše jest, ali pa smo lačni prej, kot po navadiuser posted image

Aja glede skute: danes zjutraj sem ji dala skuto, zraven pa primešala še sadno kašico, ki sem jo prej zmiksala...je zelo rada jedla, sicer malo manj, kot same sadne kašice prejšnje dni, kar je pa verjetno normalno, saj je skuta kr nasitna. Dala sem ji skuto od LM tagladko.

Pri nas je vse vredu, Iza je pridna, ponoči si je prestavila uro joškanja iz 4-5 na 3-4user posted image Kaj vem zakaj, ampak še vseeno se dojiva samo 1x. Potem vedno spi do 7-7.30 ure. Pa veliko večje količine je začela jest, sem kupila nov lonček v kateri ji kuham hrano, večji kot prejšnjiuser posted image
Ja, pa moram se malo pohvalit, da sva se imela včeraj z možekom luštno, sem spila ene 2dc piva, pa sem bla kr mal fajhtnauser posted image , sva se pa fino pogovarjala, sedela na terasi in se posvečala drug drugemu. Rija, hvala za nasvet in idejouser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.7.2006 16:25:17   
XXYY
Dober dan!

Kje pa ste danes? Se hladite notr? Mi tudi!

Lara je nekaj spet tečka. Ne vem, če ni 3ji zobek na pohodu.Bomo videli v kasnejših dneh.

Me pa nekaj zanima:

Je že katera TETA tu med januarkami? KOLIKOKRAT že? Kolk so pa stari?

Kot sem vam že povedala, sem že 7x teta in mislim, da bodo tako tudi ostalo. Stari so pa: 23 let (Simona), 20 let (Simon), 16 let (Klemen), 13 let (Bernarda), 8 let (Anja), 7 let (Martin in Martina = dvojčka). To je to.

Kaj pa pri vas?

No, se slišimo zvečer, ko se malo shladi.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.7.2006 17:38:43   
NRMM
Najprej en lep pozdrav!

Upam, da ne boste jezne, če vas pozdravim. Velikokrat vas prebiram in lahko rečem, da se pri vas res najde veliko uporabnega, še naprej tako, res ste super user posted image .

Možek in Maruša sta odšla na sprehod, zdaj pa imam malo časa zase...no ja za RR. Tudi mi se še vedno ubadamo z virozo, očitno je naš konec totalno okužen , a ne Rija??

Če smem se vam še kdaj javim, sicer sem med decemberkami, ampak tudi bolj proti koncu 24.12.

Vsem en lep dan še naprej, pa brez zamere.

L.p.
Irena&Maruša

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.7.2006 18:27:00   
lumpy
Oj,
kako ste punce, pri nas spet dežuje.

Rija,
groza me je ko pomislim ob tvoji zgodbi, nas prej ali slej verjetno čaka podobno. Pozdravita se čimprej.

Tašonka,
hvala za trud, zelo si mi pomagala.

Zdaj pa naj za v knjigico "To sem jaz" še katera kaj o modi v tem času , ko so se rodili naši sončki napiše ( o tem nimam pojma), prosim ?!?

Dali 28,
kako je bilo na morju?

Tinkamiška,
boste lahko rešili stanovanjski problem user posted image , vsaj nekdo ( mi namreč še vedno ne vidimo nobene poti user posted image , sem pa vesela zate ).

Ovčka,
spet si menjala slikico. Ti pa si ogromnokrat teta, ej. Jaz sem teta samo 1x , nečakinji Minei , ki je stara 3,5 let.

NR,
dobrodošla, ni problema ti se kar javi, saj si skoraj januarčica kot mi, si pa zelo blizu  Tinkimiški, hani, Lonji in Ovčki. Napiši le nekaj veš podatkov da te bolje spoznamo : svoj rojstni datum, horoskop tebe, atija za user posted image  pa že vemo, pa kaj si po poklicu, pa če se dojita ali ne.... če sem kaj izpustila bodo pa še punce opozorile, ki pridno delajo na seznamih.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.7.2006 18:30:52   
rija
NR, kaj sta se Maruška in Til kaj na skrivaj dobivalauser posted image  Da ju jana73 ne vidi.....pa Ela....user posted image user posted image user posted image
Tvoja je tudi virozna? Boga...

Til je danes zopet imel skoraj 40 vročine, zdaj pa je nekam živahen, torej verjetno v tem trenutku ni tako hudo. Se pa že zopet bojim noči.....Pa nič mi noče pit....user posted image user posted image  drugače pa vedno dobesedno loka.....zdaj pa samo jeziček ven potisne in adijo.....sem mu prej z injekcijsko brizgo vodo brizgala, da mi slučajno ne dehidrira....potem nama bolnica ne uide....user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.7.2006 18:32:44   
rija
Tinkamiška: krasno slikco maš v avatarjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.7.2006 18:43:47   
NRMM
Hvala vam za dobrodošlico user posted image user posted image .

Po horoskopu sem strelka (19.12.77), user posted image  dvojček (26.12.78), pa še kozoroginjo imamo user posted image . Po poklicu sem elektrotehnik energetik, končujem pa študij elektrotehnike (visokošolski) upam, da mi rata v tem letu, ker sem že skoraj večni študent.
Z Marušo se ne dojiva že od njenega 1 meseca, ni in ni šlo, zavračala je prsa, jaz premalo mleka in  ji je bila flaška bolj zanimiva, pa je obveljala njena volja.

To je zaenkrat vse, kar je lumpy napisala, če pa še kaj potrebno pa napišem.

Ja Rija madonca, pa res ne vem, če nista kje vasovala skupaj user posted image . Sam po mojem ni , ker jo ima ati na ketnci, da mu slučajno prehitro ne uide user posted image . Je ravnokar popoldne rekel, da si mora čimprej fračo nabavit, da bo pubece naganjal, ko bo tisti čas user posted image .

Ma ja v našem koncu razsaja trebušna viroza, sicer sračkamo ne nekaj veliko, ji pa zeelo gode po želodčku, napenja jo, v glavnem bogica je. Vročine sva imeli slaba 2 dni, papca skoraj nič, s kakšno govejo juhico jo prepričam, le če je mesek not, pa ponoči mi poje 130ml mlekeca in 2x čez dan 40 ter pred spanjem cca 100 ostalo pa je čaj, voda, čaj, voda...Dajem ji tudi Linex proti napenjanju, pa rehidracijsko sol z čajem suhih borovnic pije user posted image , ampak ji očitno slano paše, ker kar rada spije.
Je pa prvo mož zbolel, potem Maruša, njena 11 mesečna prijatlca, danes moja starša, torej čaka še samo mene user posted image ,ah ja sej bo, baje traja to 7 dni, še malo pa bomo tam, upam, da nam mine prej.

Zdaj pa sledi kopanje,flaška z cartanjem in cartanje z ajo ajo.

l.p.

< Sporočilo je popravil NR -- 29.7.2006 18:44:54 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.7.2006 19:23:23   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: rija

NR, kaj sta se Maruška in Til kaj na skrivaj dobivalauser posted image  Da ju jana73 ne vidi.....pa Ela....user posted image user posted image user posted image

a tako? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.