tinkamiška
|
Hejhoj! Mi je končno ratalo malo prebrat kaj se tukaj dogaja. Sem bila polno zaposlena, namreč še kar sva v nakupu hiške in joj koliko je enih skrbi in dilem Horoskop: Hvala Tašonka, da si se portudila in poiskala horoskop za Izo, sem si ga izpisala, če pa boš slučajno še geldala v časopis, mi pa prosim še tistega napiši, da bom zapisala lepšega Ja, pa hvala tudi Anonimni, ki je zadnjič napisala kje najdemo horoskope, sem si ga tudi izpisala, ampak bi rada, da bi bil kak optimistični horoskop v knjigici Alenkica dobrodošla nazaj Tvoj Jure pa res lepo pančka, le kdaj bo tako tudi pri nas, čeprav je že veliko boljše, kot je bilo... Dali tudi tebi dobrodošla nazaj, ja vročina je res utrujajoča, mene že dva dni boli glava, pa sej naj bi bilo malo ohladitve, upam... Meta, tudi mi smo dali skoz 6.otroško bolezen, no pa je ena za nami. Rija, ti pa še vedno doživljaš kalvarijo s tamalim Vam želim, da se mali bogec hitro pozdravi in da mu zraste zobek do konca in da boste potem spet nasmejani in tudi naspani In tudi meni se zdi lepo in resnično kar si napisala Tašonki. Lumpy, tudi pri meni včeraj Iza ni hotela jest mojga mlekca, kašice je pa pojedla več kot 200ml Nannn meni se zdi vredu kar si napisala glede hranjenja, če pa včasih ne gre po takšen redu se pa nič ne sekiraj, sej veš tudi nam se včasih zgodi, da nam ne paše jest, ali pa smo lačni prej, kot po navadi Aja glede skute: danes zjutraj sem ji dala skuto, zraven pa primešala še sadno kašico, ki sem jo prej zmiksala...je zelo rada jedla, sicer malo manj, kot same sadne kašice prejšnje dni, kar je pa verjetno normalno, saj je skuta kr nasitna. Dala sem ji skuto od LM tagladko. Pri nas je vse vredu, Iza je pridna, ponoči si je prestavila uro joškanja iz 4-5 na 3-4 Kaj vem zakaj, ampak še vseeno se dojiva samo 1x. Potem vedno spi do 7-7.30 ure. Pa veliko večje količine je začela jest, sem kupila nov lonček v kateri ji kuham hrano, večji kot prejšnji Ja, pa moram se malo pohvalit, da sva se imela včeraj z možekom luštno, sem spila ene 2dc piva, pa sem bla kr mal fajhtna , sva se pa fino pogovarjala, sedela na terasi in se posvečala drug drugemu. Rija, hvala za nasvet in idejo Lp, Tinka