|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
30.8.2007 22:03:50   
rija
Meni je pa danes tako hudo user posted image user posted image user posted image

Hudo mi je za mojega malega pikca....pa če sem iskrena tudi zase.....Ne vem, kako bom prenesla tole uvajanje in takle jok.....ponavadi totalka znorim in naderem vse okrog sebe, vendar mislim, da to v tem primeru ni glih pametna ideja user posted image user posted image

Mali je sicer po maratonskem opoldanskem spanju očitno pozabil na dopoldansko travmo....in bil cel dan zopet stari mladiček.....user posted image  Priden in divji.

jaz sem hin, grem kar pod tuš in se k mladičku stisnit....

joj, tak ga mam rada!user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7626
31.8.2007 8:34:54   
pikica*
Dobro jutro!

Fiona, WB!. Vidim, da ste na morju uživaliuser posted image . Mi se odpravljamo čez dober teden in vsi trije že komaj čakamo (no, user posted image  po moje še najbolj, ker je res že totalno utrujen od službe). Lušne slikice. Jaz se popoldne sploh ne spomnim, da bi šla kakšno v album prilepit, dopoldne pa ni variante, ker so vse slike na moževem ali pa domačem računalniku. Se bo pa ta vikend nabralo enih slikic, ker bomo dva dni piknikirali. In kar je najlepše, mai bo glavna slavljenkauser posted image .

Mi se z uvajanjem v vrtec (še) ne ubadamo, ker bo Zoja zaenkrat še ostala pri dosedanji varuški. Si pa predstavljam, da je to precej stresna zadeva, sploh, če so bili otroci do sedaj samo v domačem varstvu.

Fiona, a vi boste plačevali 400€ na mesec? To je pa res ogromno. Vem sicer, da so pri vas subvencije res katastrofalne, ampak vseeno. A odločbo si že dobila, ali si si sama izračunala ceno? Sva pa že midva kakšno leto nazaj  ugotavljala, da bi v NM plačevala več kot v LJ. S temi cenami so čisto ponoreli.

Hja, vsi imamo januarčke in bomo imeli iste probleme. Naši otroci bodo vedno med najstarejšimi. Včasih ej bilo bolje, ker si lahko izbiral kdaj gre otrok v šolo. Zdaj pa menda ni več tolerance. Tako bomo mi imeli med obema mesec dni manj kot dve leti razlike, po generacijah bosta šla pa en za drugim v šolo, ker je Zoja pač januarska, sine bo pa decembrski. Bomo vsaj na učbenikih prišparaliuser posted image .

Kar se srečanja tiče.....mi se v MB sigurno ne bomo vozili. Če bo kakšno srečanje v Lj in okolici, se pa mogoče res prikažemo. Ampak tistih punc, s katerimi smo se parkrat dobile, itak ni več na forumu.

Čau 

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 7627
31.8.2007 9:34:55   
lonja
Jutro,

Rija, ne bodi žalostna zaradi uvajanja. Naj ti povem, da je bilo tudi pri nas na začetku bolj tako tako, vse novo, novi obrazi, pa zraven naša mala Ajda, ki je imela takrat komaj 11 mesecev. Pa je bilo potem že po nekaj dneh bolje, Ajda je spoznala nove prijateljčke, dobila nove igrače,...tudi sedaj po 10 mesecih sicer še vedno pridejo dnevi, ko zjutraj malo postokamo, a se potem kmalu potolažimo. In občutek popoldne, ko prihiti k meni in me objame: ''mami, mami...'' je nekaj tako lepega....user posted image . Sej bo, tudi pri vas se bo vse lepo uredilo. Zdaj pa najprej na morje in lepo lepo se imejte!!!  

Renan, tudi meni se vaša cena za varstvo zdi lepo sprejemljiva, tudi mi plačujemo nekaj takega, vrtec bi naju prišel občutno več.

Fiona Apple, super slikce, upam, da se kmalu spoznamo!

Tinkamiška, helou! Držim pestke tudi zate user posted image , ti jih daj pa za nas!

Bobika, user posted image  za Mancine očke!

Taši, lupčka za Jureta in Špelo! 

Lep dan,

lonja user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7628
31.8.2007 11:40:48   
tinkamiška
Hojla

Midve sva pa od zdravnika, sva imeli pregled za vrtec in so ji naredili še posvetovalnico in še cepljena je bilauser posted image Takšnega joka pa še ne pri zdravniku,kot je bil danes. Ni se hotela tehtat, višine zmerit, nalooge je oravila vse dlično, ampak srčka pa spet ne poslušat in ušasa tudi ne pregledat, grla pa še najmanj. Je vreščala  ne, ne, ne in potem še cepljenje...komaj se je umirila. Sem pa jezna ko hudič, ker nam niso nič naročili, da bojo bris jemali in da ji ne smem rite obrisat zjutraj in moramo zdej še enkrat zjutraj v laboratorijuser posted image , da potem dobim potrdilo za v vrtecuser posted image Še naše mere: Teža 9.880, velikost:87 cmuser posted image je res lahkokategornicauser posted image

Lonja, seveda bom držala pestiuser posted image

Rija...me kr stiska pri srčki, ker me v ponedelek čaka uvajanje in me je tako strah kako bo. Se sicer kuliram in se delam, da bo vse vredu, da se grevasamo malo tjaigrat. ampak Izina reakcija me zelo skrbi...Te razumem in vam želim, da bo til rad hodil v vrtecuser posted image

Pikica...vem, da ni tistih več na forumu, ampak bi blo vseeno fino, če bi se kdaj lahko dobile v čimvečjem številu...ker otročki res uživajo....Upam, da bomo enkrat našle pravi trenutek in se udeležile v čimvečjem številuuser posted image Pa uživajte na morju kar se da!user posted image user posted image user posted image

Bobika, možek gre šele 7.9. v Grčijo in se vrne 9.9., tako, da ne bo preveč hudouser posted image Naš novi član je pa zelo priden in Iza jo je tudi že sprejela, čeprav se je malo boji in teče k meni, ko se ji preveč približa, kaj češ, ko je pa večja od njeuser posted image Sem pa zelo vesela za Mancine očkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino, fino, finouser posted image

Rahelca, smo vse takeuser posted image kaj si ap moremo, ko smo tako zaljubljene v naše sončke, pa jst pravi, da je to tudi nagon, ker si prav nič ne morem pomagat, da ne bi bila tako zaščitniška. Sem ko levinjauser posted image In držim pesti, da bo letošnja sezona v vrtcu za vas veliko bolj prizanesljiva in da bojo zdravila delovalauser posted image
Petra, obe sta pravi lepotičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako zdej grem pa kosilo kuhat, bomo jedli naš stroči fižol. Pa je moja džungla le dala nekaj pridelkauser posted image user posted image user posted image

Papa,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7629
31.8.2007 12:23:05   
renan
zascitnistvo oz. obcutljivost glede otrok:  vcasih se mi zdi, da smo v danasnjem casu malo prevec obcutljive in jim s tem nehote bremzamo svobodo in razvoj. jaz se tudi vedno znova sekiram, kako se bo vladimir znasel v kaksni novi situaciji in potem se izkaze, da se on kar hitro privadi, in da so bile moje skrbi zguba casa. vcasih me je strah, da nisem prevec zascitniska in da ne bom kot moja mama, ki me je s pretirano ljubeznijo skoraj dusila. mislim, da je malo stresa dobro za otroka, ker je to dobra sola za zivljenje. tako bo se bolj znal postaviti sam zase in se prilagajati novim situacijam. ze zaradi tega je dobro imeti dva otroka, ker potem vec nimas casa polagati vse pozornosti samo na enega.

materinska ljubezen: nekje sem enkrat prebrala, da je ta obcutek, kakor permanentna zaljubljenost. baje, da se pri custvih do otroka izlocajo celo isti hormoni, kakor pri zaljubljenosti. cisto razumljivo je, da imamo vcasih taksen velik naval custev, kakor ga je izpovedala rija. meni se to dogaja vsaj enkrat na dan...izmenicno z jezouser posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 31.8.2007 12:26:26 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7630
31.8.2007 13:09:47   
tinkamiška
sem se zmotila pri velikosti, bi jo skoraj v gigantko naredilauser posted image Iza je velika 79cmuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7631
31.8.2007 13:14:03   
tinkamiška
renan se strinjam z vsem kar si napisala....težko se je zadržat v raznih situacijah in pustiti, da se malček nauči kaj iz svojih napak, sploh pa je meni težko, da mora spoznat, da niso vsi ljudje dobronamerni, tako hudo mi je, da morajo izgubljati svojo nedolžnost in vero v lepo in dobro že tako z zgodaj...tako lepo jih je gledati, ko jim je vse tako zanimivo in lepouser posted image

tako zdaj pa nazaj h kosiluuser posted image

tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7632
31.8.2007 15:22:57   
fiona apple
ŽIVJO,

Tinka: user posted image  za vrt in poljske pridelkeuser posted image . Jaz sem čist antitalent za . Sem neke grmičke sadila okrog hiše je vse -zdej pa vse ven pulim user posted image , ker se je vse posušilo. Naša hiša bi bila ful lepa, če bi stanovali nekje čisto na samem, tako pa ob čudovito urejenem sosedovem vrtu izgleda kot en osamelec.

Danes je Ela zadnji dan pri varuški. Mi je kar hudo, ker gre, pa še varuška je rekla, da jo bo zelo pogrešala, ker je taka mirna in ubogljiva deklica. Je nesla zjutraj malo piškotkov s sabo, da bo svoje prijateljčke malo pogostila,ker pač ne bodo več skupaj- men je bilo pa tolk grozno...user posted image
Pikica:mi smo dobili odločbo o plačilu vrca domov in sicer, da pademo v 8. plačilni razred. To je max. in znaša cca 100.000 bivših tolarjev. Mislim, da bom drugo leto mati samohranilka, ker to je pa malo veliko. 
user posted image za dopust- upam, da se boste imeli karseda prijetno, da boste imeli še kaj sončka, da bo Zoja uživala in ti vsako jutro spila kavo in pojedla čokolinouser posted image . A ti praznuješ rojstni dan ali zagovor mag.?-  v vsakem primeru čestitke. A fantka boste dobili-user posted image . Meni je to vse novo- me res že dolgo ni bilo na forum.

Lonja: jaz tut komi čakam da vas vse spoznam

No, sedaj pa šibam po Elo.
čau/petra

Neposredna povezava do sporočila: 7633
31.8.2007 18:56:55   
tinkamiška
Iza pa že cel popoldan jokauser posted image , zgleda ima reakcijo na cepljenje...po mojem jo nogica boli, pa ne pusti dajat obkaldkovuser posted image sem ji dala zdej malo calpola...upam,  da bo kaj boljšeuser posted image

Kako pa je bilo z vašimi po cepljenju? Sem kr malo jezna nase, da sem jo pustila cepit, ker pri nas cepijo od dveh let, do dveh pa pol, ampak so rekli, da bi kr danes vse opravili...mah, spet sem se dala okoli prinestuser posted image

Petra, sej jst mam leptos prvič vrt, sem drugače bolj mestno dete, bi morala videt kako zgledauser posted image user posted image ampak raste pa rasteuser posted image

no grem nazaj k moji punčkiuser posted image

papa

Tinka

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 7634
31.8.2007 23:01:40   
renan
Ste prebrale temo "oskar"? se vasi tudi kdaj tako jokajo ponoci? vladimirju se je pred nekaj dnevi to zgodilo. na sredi noci je zacel histericno jokat v spanju. verjetno, je kaj sanjal. tudi, ko sva ga zbudila, se ni mogel takoj pomiriti. mogoce je to zdaj obdobje prvih strahov in zato nocnih mor aliuser posted image

mi smo danes sli iskat posteljo za naju dva, ker se stara ze razpada, pa nismo nic nasli. samo visoke cene za nic kvalitete. user posted image baje, da bodo kmalu odprli ikeo v zg, a ce bova na to cakala, bova do takrat ze na podu spalauser posted image

tinkamiska: po cepljenju je bil vladimir edino malo bolj tecen, kakor ponavadi.

lep vikend vsem,
renan

Neposredna povezava do sporočila: 7635
1.9.2007 7:13:10   
rija
Renan: moj ma že dva dni neke more...upam, da ne od vrtcauser posted image

Včeraj je tudlil kako uro, ker nisem dovolila, da stiska k sebi polno flašo mleka...sicer bi se zbudila v totalno mokri postelji user posted image

Tole noč pa je bilo.....kaj naj rečemuser posted image  Čudno user posted image

Je šel normalno spat, potem pa se zbudi ob tričetrt na 11 v joku, ga dvigne in nikakor ga nisem mogla potolažit....potem hoče iti "dol".....ga nesem za njegovo rokico.....direkt v dnevno.....je hotel ležati zraven mene na sedežni, potem "ktek"....mu komaj razložim, da krtek spi.....se gre igrat s kockami.....in okrog pol dvanajstih ugasnemo luči, ker gredo kocke ajat....in gremo gor....pa je komaj zaspal....user posted image

Danes zjutraj pa budnica ob pol sedmih...user posted image user posted image

Jao, kaj bo še danes.....pa smo mislili Graz skoknit.....malo za gušte in lušte...samo če bo preveč siten, bomo kar doma ostali.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7636
1.9.2007 9:21:40   
Rahelca
Dobro jutro,
mi smo zaenkrat še zdravi. Prestali smo prvi teden v vrtcu. Uspešno.

Rija: Sara ima vedno ponoči more (intenzivno sanja - se zbuja, joka, govori v sanjah). Mislim, da je to samo intenzivno podoživljanje dogodkov čez dan. Mi je pa izredno hudo za Tila. Ampak držim pesti, da bo vse OK. Manjši otroci bolj uspešno preživijo v vrtcu. vem, da če bi Sara šla sedaj v vrtec, da bi bila totalna kriza. Tako pa ji je za malenkost lažje. Pa zato meni ni!user posted image .

Materinska ljubezen: jaz je nisem bila veliko deležna. Zato sem si obljubila, da bom boljša mati. Je pa meja med ljubeznijo in posesivnostjo zelo tanka. Trudim se, da ji kljub vsej ljubezni puščam dovolj svobode. Zato pa hodi v vrtec. Jaz bi jo itak najraje imela cel dan pri sebi, 24 ur. Pa saj vemo vse, da to ni mogoče.

Pikica, sem šele sedaj opazila, da si pa ti iz Ljubljane. Lahko bi se pa kdaj dobili? Ti pošljem številko na ZS.

Tinkamiška: držim pesti za Izo, saj bo minilo. Otroci prehajajo v razna obdobja. Naslednji teden bo za vaju zagotovo naporen ampak boš videla, da bosta uspeli.

Lep vikend. Izgleda da bo lepo vreme. Popoldne greva po dolgem času v živalski vrt. LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7637
1.9.2007 15:02:46   
ajdaN
Dan!

Se še malo javim preden šibnemo na morjeuser posted image . Smo ravno sredi pakiranja, ampak mulčka trenutno spita, tako da je malo pavze. Popoldne zmečem skupaj cunje, zvečer še ostalo pa poknemo v  avto in zjutraj samo šibamo. Upam, da bosta zdržala pot do Zadrauser posted image . Mah nekako bomo že.

Vidim, da imate velikoe "probleme" z vrtcemuser posted image . Mi se bomo s tem ubadali šele naslednje leto, pa mogoče kar dvojno. Resno razmišljam, da bi šla oba naenkrat, da imamo samo eno uvajanje. Bomo videli.

Glede spanja: je Lovro zgleda ugotovil, da izsiljevanja ne dopuščava. Tako da je prejšni večer jokcal samo par minutk, včeraj zvečer pa ni niti pisknil. Prejle za popoldansko spanje je bilo pa par minutk jamranja - sploh ne joka. Madonca ko začnem resno razmišljat, da preselim Ano tja, ga pa začne sračkatuser posted image .

Tinka pri nas ni bilo nobene reakcije po cepljenju. Ne vem pa zakaj pri vas cepijo tako "pozno"user posted image . Pri nas so vsi cepljeni ob posvetovalnici pri letu in pol. OK izjema so kake bolezni ipd.

Taši fotkič sem imela pa tujd jaz "varno spravljen" v nahrbtnikuuser posted image user posted image user posted image . Drugič bo boljšuser posted image .

Nič uživajte - tako tiste, ki boste doma, kot tiste ki greste na dopust. Pa se "slišimo" po dopustu. Čau!

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7638
1.9.2007 18:44:30   
alenkica
Ajdan:želim vam lepe počitnice in da bi bila Lovro in Ana pridna na poti. Že čakamo na kakšne lepe slikice!!

Vrtec:meni k sreči še ni potrebno razmišljati v to smer. Zaenkrat sem še brez službe user posted image user posted image user posted image , potem pa ga bom dala ali sestri ali pa nonam. Ampak nekje pri treh letih pa ga bom dala v vrtec. Če pomislim, da bo to že čez malo več kot leto, me je kar groza.

Ali v vrtec vpišeš lahko kadar hočeš, ali moraš točno septembra?

Tinkamiška: ko sem prerala prvi stavek, da imaš dva otroka, sem bila že vsa vesela, da ti je končno uspelo postat user posted image , potem pa sem se nasmejala, ko sem prebrala za Kalo.

Zdaj pa se spet učim vozit avto, no ponavljam. Z inštruktorico sem vozila najprej tri ure z avtošolinim avtom - vozila sem Yarisa in lahko samo rečem, da je enkraten avto. Drugi teden pa začneva vozit moj avto, da zgubim strah pred vožnjo. Ja, tako je, če 4 leta ne voziš po izpitu. user posted image user posted image

Jure je še kar priden. Bil je grozno siten, ko je bila polna luna, stalno sem morala biti z njim. Zdaj ga je že minilo. Danes pa smo trgali grozdje in je bil z nami. Zelo je užival, stalno je nosil vedra gor pa dol, pobiral grozdje in ga metal po tleh user posted image user posted image ,
malo ga je tudi jedel, potempa je že od 10.30postal zaspan in je spal kar v vozičku.

Joj, sem se razpisala!!!

L.p.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7639
1.9.2007 20:09:48   
rija
Rahelca: se strinjam, da je ta meja zelo tanka in tudi jaz sem si obljubila, da bom vse to, kar moj oče ni bil.....in ja, meni paše ga pustit nekje za uro, dve tri štiri....

AjdaN: uživajteuser posted image  upam, da nam uspe priti do morja, ker mali nekaj smrka user posted image user posted image user posted image

Jaz več NE GREM V TA user posted image  GRAZ!

Vedno zapravim preveč. Za malega seveda. Raje ne bom napisala za kaj in kolikouser posted image user posted image user posted image

Drugače pa sva z atijem hin....

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7640
2.9.2007 7:46:47   
Rahelca
Rija: ne govorit o zapravljanju za otroka!!!!! jaz sem zadnjič tudi jokala od besa. Pa se enostavno ne morem tolažit. Potem pa si mislim, saj bo še za drugega otroka....

Mi je pa prijateljica povedala, da otroci do 3 let ne smejo jesti smokijev zaradi arašidov? da baje lahko dobijo hudo alergijo. Vam je to kaj znano? Sara obožuje smokije prelite s čokolado..... Sem bila kar malp presenečena..... Imate izkušnje?

Včeraj je bilo lepo v Zoo. Danes sva spet sami, pa ne vem, kam bova šli....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7641
2.9.2007 8:35:18   
rija
Ja, jaz sem slišala za tole alergijo, samo ne do treh let user posted image

Moj  ma tudi rad smokije in pa cele arašide, vendar ga tule štopam, ker je prejšnjič še dva dni kakal cele arašide user posted image user posted image user posted image  je kakec zgledal kot cookiji z arašidiuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7642
2.9.2007 11:23:52   
Rahelca
Rija: če sam kaka arašide je ok. Baje se je v vrtcu ena punčka skoraj zadušila. Res moram preveriti, kako je s tem. Sara enostavno obožuje smokije..... Res zoprno.

Se še oglasim kasneje. Lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7643
2.9.2007 11:32:44   
tinkamiška
hojla

mislim, da po enem letu lahko jejo vse. res je, da so arašidi alergeni, ampak, iza  ni mela še nikoli reakcije na njih. ji jih dam občasno, valiko patudi ne, ker potem težje kaka in še je ne, kot bi bilo treba. kadar so kakšni obiski ji jih pa ne odrečem, naj jih je kolikor hočeuser posted image

zdejle ne utegnem prebrat za nazaj, delamo tla v izini sobici, sva malo pobegnili, ker možek vrta v tla, pa je zdej nehal in greva nazaj goruser posted image

se oglasim še kasneje...

iza je še vedno malo bolj sitna kot sicer, kakšne vročine in drugih posledic, pa ni videti po cepljenju...

papa
tinka
rija, sem se nasmejalauser posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7644
2.9.2007 12:16:53   
Anonimen
Tudi jaz sem slišala za arašide in vse, kar vsebuje arašide, da se do treh let naj ne bi dajalo. Glede na to, da se je pri Špeli že izkazala preobčutljivost, če že ne alergija na nekatero manj alergeno hrano kot so arašidi, se ne mislim igračkat s smokiji in podobno še vsaj nekaj časa. In glede na to, da jih še ni probala, itak ne ve, če jih ima rada ali ne.

Rija, meni pa za Jureta sploh ne rata zapravljat, ker nič pametnega nimajo za fantke.user posted image Vsaj za moj okus ne. Za Špelo imamo toliko cunj, da kakšne stvari verjetno niti oblekla ne bo nikoli, ker je izbira nenormalna, za tamalega pa vedno odidem praktično praznih rok iz trgovine. No, po svoje kar fajn, ker sva včeraj ugotovila, da sva čisto brez denarja, zdaj ko je treba registracijo za dva avta plačat (kako "prikladno", da ju je treba registrirat 1 teden narazen) in ne vemo, če bomo sploh na morje lahko šli.user posted image user posted image

ajdaN, uživajte na morju user posted image , čeprav boš to prebrala šele, ko se vrnete...user posted image

Alenkica, uspešno vožnjo ti želim!user posted image

Vsem vso srečo z uvajanjem v vrtec! Mi tudi letos še nimamo teh težav, jih bomo imeli drugo leto, če bomo sploh dobili vtec. Imamo pa mi jutri prvič telovadbo za Špelo!user posted image Bom poročala, kako je bilo.user posted image

Lonja, lupčka tudi za Ajdo.user posted image

Bobika, super za Mancine učke!user posted image

Fiona, vidve sta pa kot iz revije! Dve manekenki.user posted image

Tinka, ne bo nas v Celje, tako da ko boste imeli čas, sporoči, pa se bomo uskladili, kdaj bi prišli na obisk.user posted image

Jaz sem pa včeraj končno zajahala kolo in se šla rekreirat. Za prvič sem najbrž malo pretiravala, ker sem najmanj 30 km naredila, ampak začuda nimam muskelfibra, rit me pa taaakooooo boli od tistega trdega in ozkega zica, da komaj sedim. Vseeno razmišljam, da bi danes do trgovine po kruh kar s kolesom skočila. Vsekakor bom morala zdaj redno športat, da pridem nazaj na konfekcijsko izpred treh let. Upam, da bo to čimprej.

Nič, grem se zdaj malo družinici posvetit, dokler je možek še doma, ker gre popoldan v službo in pride šele okrog polnoči domov, mogoče malo prej.

Aja, da ne pozabim - pikica*, VSE NAJBOLJŠE ZA OKROGLO OBLETNICO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7645
2.9.2007 13:57:30   
bobika
Pikica* VSE NAJBOLJŠE!!!!
Arašidi: smokije ima tudi Manca rada. Tudi sama sem nejkje zasledila, da jih naj ne bi jedli do treh let. Mislim pa, da če do sedaj ni dobila nikakršne reakcije, je tudi kasneje ne bo dobila. Ravno sedaj gre od prijateljice sinek (še ni star eno leto) v vrtec in mu je "uvajala" smokije, ker jih baaje v vrtcu dobijo kar pogosto za malico.
Tinka: kdaj bomo videli kakšno slikico vaše hiške in predvsem Izine sobice?
Zapravljanje: jaz pa zadnje čase sploh nič več ne grem v trgovine. Zase si že full dolgo nisem kaj kupila za Manco pa še bolj dolgo ne. Mi trenutno zapravljamo samo za hišo in hrano. Za kaj druga pa niti časa nimamo. Imam pa že krizo po zapravljanju in upam, da bom njakasneje čez kak mesec lahko malo zase in Manco zapravljala.
Alenkica: kako priden je vaš otrok. Povsod sodeluje user posted image user posted image
spanje in sanjanje: tudi Manca ima zadnje čase zelo intenzivne sanje. Poleg tega, da je klicala Ninota (od liju), tudi govori da nekam gre in da bo jedla user posted image . Se ji mora še v sanjah full dogajati. Občasno pa ima tudi tak napad grozljivega joka in takrat ne pomaga druga kot, da jo vzamem v naročje jo malo pacartam se pomiri in spi dalje.
Ne vem, če se že lahko pohvalim, upam, da se ne bo spremenilo. Manca že danes 5  dan zaspi sama user posted image user posted image user posted image . Se je odločila, da bo sama zaspala in sem ša iz sobe. joj, kako sem vesela, sem mislila, da tega ne bomo dočakali user posted image . Prej sem morala pa biti zraven nje in jo občasno tudi malo po ritki  potrpljati in božati. Vse to je trajalo okoli 15 min in pri tem je včasih celo zelo nagajala, s tem da se je vstajala in skakala in se smejala po postelji.
renan: razkirajta in se odpeljita v graz po posteljo.
Vsi ki ste in tisti ki greste namorje uživajte!
Titi, ki pa jutri začnete z vrcem pa čimmajn jokanja in čimhetrejšo uvajanje. Nas pa čaka to janurja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7646
2.9.2007 16:01:21   
tinkamiška
No zdej sem pa spet tuuser posted image

Pikica še od mene vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Bobika, joj sem tako jezna nase, sem nekaj zafušala, sem nardila tak grd rob(pri barvanju) v Izini sobici in zdej se matram to popravituser posted image Možek pa se zavrkava z "štafli"(ne vem kako se lepo  napiše po slovensko) ker so tla tako neravna-je še en del stare plate ostal in je katastofalen. No danes je končno pritrdil te štafle, zdej mora pa še podeskat tla, ampak ker smo imeli pokvarjeno kosilnico in je zdaj spet pri hiši, bo treba najprej travo pokosituser posted image , jah ne bo še tako hitro slikicuser posted image Čez teden se bolj malo naredi, ker se trudimo bit čimveč časa skupaj. Mogoče zdej, ko bo Iza v vrtcu, pa bom jst mela več časa. Pravzaprav me čaka ogromno dela...povezanega še z poslom, za katerega stiskate pestiuser posted image user posted image user posted image Bobika, bravo za Mancino spanjeuser posted image user posted image user posted image

Zapravljanje...kaj je to???user posted image Tudi nam gre ves denar za hišo in razne stroške, ki sploh niso načrtovani, pa se pojavijo iz nenada...upam, da bo kmalu konec z tem. Če kaj kupim, kupim preko e-baya. Sem pa zelo žalostna, ker sem naročila dvojne trenerkice za Izo za vrtec in so se zgleda nekje izgubile.Mi je pa čudno, ker so bile od različnih prodajalk. Sem jih čakala 10 dni, pa ni ne duha ne sluhauser posted image A obstaja kje na pošti kak oddelek za izgubljeno pošto?

Arašidiuser posted image
nisem vedla, da se jih ne bi smelo jest do 3 leta. No sej jih tako ne je veliko in ponavadi ne kupim tistih za arašidi. Ampak še ni imela reakcije tudi na take z arašidi...bom malo bolj previdna.

sapanje in sanjanje: Iza se od cepljenja naprej zbuja ponoči in joka in govori, da se je udarlauser posted image in jo moram potem potolažit. pa sem opazila, da dela to napol v spanju...upam, da bo kmalu pozabila. Zdej je naslednje cepljenje pri 3 letih ne?

vrtec: ja, mene pošteno daje za jutri. imam že spakiran nahrbtniček za Izo. Notri so novi copatki, pa en kompletek za preoblečt, čeprav jutri po mojem še ne bo ostala tam...Upam, da ne bo jokala, ko jo bom morala pustit, eh srček me boli, ampak tako smo se odločili...

Taši, se mi zdi prav, da ne ponujaš Špeli smokijev, če jih še ne pozna. Iza jih do predkratkim tudi ni, so ji jih sosedi ponudili in je potem začela doma tečnarit, da bi smokije. Pa sem kupila en paketek, če bojo obiski, pa jih dam takrat na mizo. No ko boste vi prišli jih pa ne bomuser posted image se bomo zmenili, pa ti javim kdaj bi lahko prišliuser posted image
Kar se tiče cotk za fantke, sem pa jst tudi bila zadnjič, ko sem kupovala darilček za znankinega sinčka, zelo razočarana. V H&Mu je bilo eno majhno stojalo s parimi brezveznimi bodyji in kratkimi hlačkami. Sej za večje se najdejo lušne stvari, sploh kakšni puloverčki in majčke, pa hlače so tudi lušne, ampak za čisto majhne pa ni bilo ničuser posted image Glede na to, da je Jure že korenjak, bi pa vrejetno našla kej lušnegauser posted image

AjdaN, upam, da uživate na morjuuser posted image

Alenkica, joj, ko bi se nama posrečilo in bi že enkrat ratalouser posted image Čeprav bom potem verjetno tudi jamrala tukajuser posted image user posted image user posted image
Pa, da bi ti vožnja z avtom hitro steklauser posted image

Rahelca, hvala, ker misliš na nasuser posted image

Pri nas se še sonček nekaj trudi sijat, čeprav je že bolj medeluser posted image Jutri bi pa naj bilo že prav mrzlo. Mene konstantno zebe v hiši, se vidi, da sem mestno deteuser posted image Joj, sem se zdej spomnila, da bo teba nabavit kurilno oljeuser posted image ...

Papa,
Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7647
2.9.2007 17:57:58   
Anonimen
Tinka, to pa res, Juretu so cotke 62, ki so za 2-4 mesece, že na knap.user posted image Bo treba kmalu na večje prešaltat, potem se bo pa kaj pametnejšega našlo, pa še kaj od Špele bom lahko mogoče ponucala, ker mali tako hitro raste, da je očitno dobro, da se sezonsko ne poklapata.
Bomo šli pa v Brežicah v Kik pogledat, ker moramo dol po strešni kufer za na morje (mende bomo vseeno šli) in je tam baje zeloooo poceni in še kaj lušnega se najde.

Neposredna povezava do sporočila: 7648
2.9.2007 20:20:30   
renan
pozdravljene!

tinkamiska: si kontaktirala trgovine, ce so ti sploh ze poslali? javi jim, da nisi nic dobila. na e-bayu ne morejo kar tako izginiti stvari, ker so za to stroge kazni. vsaj v nemciji je bilo tako in midva sva dobila res vse kar sva narocila.

bobika: je malo predalec iz zg do graza po posteljo. pa se v avto je ne bi spravila. sva nasla tukaj na velesejmu eno po sprejemljivi ceni. vladimir nama je nagajal, zato je nisva uspela narociti, pa se glede jogija sva se sprla. bova narocila ta teden, upam.user posted image

arasidi: vladimir je smokije prvic poskusil pri sosedovih puncah in ni bilo reakcijo, tako, da jih tudi zdaj obcasno je.

zapravljanje: za vladimirja bi lahko zapravila na tone denarja, zase pa hvala bogu ne, ker imam tak konzervativen klasicen okus, da sploh nic ne najdem. bi pa ze bil cas, da malo obnovim garderobo. ampak za zdaj tudi mi poskusamo ne prevec zapravljati za banalnosti, da si malo pomnozimo denar za kaksnio stanovanje  ali hiso, oz. obnovo te hise(ce bo kdaj vsa nasa, kar je malo verjetno) v prihodnosti.

mi smo pa danes preziveli tako fajn mirno nedeljo brez hektike. smo popoldan sli na eno super otrosko igrisce, kjer je bilo ogromno vladimirjevih sovrstnikov. se je lepo naskakal in druzil.

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7649
3.9.2007 11:23:54   
liju
Alo babike!
Kako ste kaj? Za nekatere mamice in user posted image  je danes poseben dan, saj ste prvič vstopili v vrtec.user posted image user posted image user posted image  Le pogumno korakajte vsak dan v njega, tudi nam je bilo na začetku težko, a nam je uspelo, da naš Nino zdaj rad hodi.user posted image user posted image user posted image  Za vse mamice in malčke.

Naš user posted image  pa je imel prejšnji teden vsak dan tečkast dan, upam da bo ta teden bolje. že zdaj zjutraj, je boljše volje. Imamo novo frizuro, zahvaljujoč bobikini sestri, ki ga je porihtala in zdaj spet zgleda pravi fant.user posted image  No, danes sem fraj, jutri pa že veselo na delo.

Nič, grem še malo pospravit, pol pa itak kuhat in po Ninota.

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?