|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
29.8.2007 15:13:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
ajdaN, ti imaš pa res tako lepa otroka! Za požret!user posted image

A povem recept? Boste ta tretjega lahk naredil user posted image  user posted image  user posted image !

Ni treba. Sta mojadva tud lepa za požret, tretji pa definitivno odpade!user posted image
Hvala še enkrat za današnji obisk! Se priporočam še za kdaj!user posted image Sploh ni blo tko hudo, stanovanje je še celo.user posted image Pa ful mi je hitro minil čas, kar verjet ne morem, da je že toliko ura! Si lahko misliš, da sta mi ob 2h oba dol padla? Lahko vsak dan pridete.user posted image
Špela tud dolgo ni hotla met očal gor, pol jo je pa možek nasral (on vsakega otroka vse naserje, je čudodelnik user posted image ) in zdaj jih rada nosi.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7601
29.8.2007 15:13:57   
rija
Bobika: pri nas so skupine po letnikih, zaradi ostanka otrok v isti skupini do šole in tako je normalno, da bodo naši januarčki pač vedno najstarejši.....

Edino pri nas je rekla vzgojiteljica, da dobijo otroci vso hrano pasirano user posted image  kar se mi zdi nazadovanje za svetlobno leto pri našem malem, ki že pridno vilico uporabljauser posted image  zato sem pač rekla, da želim, da dobiva normalne šnicle in da mu jih bodo pač rezale....pa tudi sicer si ne predstavljam, da bi hotel jesti gmoto treh različnih barv......user posted image

Pa verjetno bo še kaj takega, da se bomo morale malo zbunituser posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7602
29.8.2007 15:15:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Kaj katera ve kakšen je pregled otrokovih oči  za škiljenje?

Nimam pojma. A Manca škili? Ali zakaj imata pregled?

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7603
29.8.2007 15:42:53   
bobika
Ja, na desno oko malo poškili, kdaj pa kdaj. Pa sem rekla pediatrinji naj mi da napotnico za okolista, da se prepričamo.
Večina jih sploh ne opazi, da bi škilila, tako, da močno upam na najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7604
29.8.2007 19:33:56   
renan
pozdravljene!

za nami je zelo zivahen popoldan. je bila prijateljica z dvema otrokoma (2,5 leti in 6 mesecev). vladimir je bil vesel druzbe in tudi meni je bilo fajn.

midva se tudi odlocava, da bi dala vladimirja v jaslice (tukaj so do 3 let), ker drugace ne morem nic postoriti doma. sva nasla ene privat, ki se imajo mesto. morava jih iti pogledat. se vam zdi 180 evrov veliko za vrtec? koliko ve placujete, vec ali manj?

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7605
29.8.2007 21:20:13   
srečica
Oj punce

hvala za pohvale.

Bobika meni se tudi zdi, da Anže malo na eno okico poškili. Obožuje gledanje knjig (njegova najljubša "igrača") in se mi zdi da poškili ko gleda od blizu. Sem rekla pediatru pa je rekel, da je možno ampak da imajo pregled vida pri 3 letih.

Mi pa gremo jutri spet nazaj na pregled. Upam, da mu bo tokrat vzel kri in pregledal kaj bi lahko bilo narobe. Včeraj zjutraj je spet malo bruhal, danes pa je imel tekoče blato - ne glih driske. Tak svetlo full smrdeče blato. Je to kateri kaj znano?

A ste ve katera kaj dobila proti bruhanju in driski (razen linexa)?

Bobika držim pesti, da bo vse ok.

Shooo čestitamuser posted image user posted image . Bravo!!!

Tinkamiška držim pesti za vas, da ti uspe tisto na čem pač delaš. Javi ko bo uspelo.

Ajda, renan, Tašonka, Rahelca in vse ostale ki ste pokazale nove slikice krasni so vaši sončki.

Rija se strinjam da se dobimo konec septembra.

Lepo se imejte

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7606
29.8.2007 21:43:36   
ajdaN
Čer!

user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image user posted image  user posted image !!!!

Kdo je že rekel, da je dobra ideja met otroke?! SMAJLIKISETOLČESKOLOMPOGLAVI!!!! user posted image  user posted image

OBUP!

Polna luna je bila včeraj ne? No pri nas je očitno dans! Ne vem kaj je danes mojim otrokomuser posted image ?! Dokler nismo prišli domov je bilo vse OK. Potem bi moral pa Lovro spat! Ja aha, kaj je že to? Rajši je pol ure tuuuuuuliiiiiiil kot user posted image , da je bil ves hripav in premočen! Potem sem obupala in ga dvignila. Za zahvalo se je celo popoldne valjal od utrujenosti. Edino na obisku pri sestrični je še nekako šlo, drugač se je pa samo obešal! Ana je tudi s težavoooo zaspala in spala "celih" 45 minutk! VAUuser posted image !!!

Ko smo šli na obisk se je Ana celo pot drla. Pa ne tisti jok - nekej je narobe z mano, ampak tisti togoten, ihtav jok - vzem me v naročjeuser posted image . NA obisku sta bila sevede user posted image  user posted image ! Na poti nazaj Ana ponovi vajo z dretjemuser posted image . Zvečer sem jih pa že ob sedmih popokala v kopalnico - da bo mal prej mir v bajti, ker Lovro ni nič spal. Aha prav gotovo!

Mulc mali se je spet togotno drl pol ure! Ko je spil mleko si je lepo naštelal dudo, sem šla z Ano ven, jo v spalnici že lepo začnem futrat, pa Lovro začne maaami maaaaamiiiiii, maaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiii in bumf histeričen jok! Pridem tja, itak ni hotel povedat kaj je narobe, samo govoril je moj-mojuser posted image . Aja?! Čez dan se pa ne bi niti sekundo crkljal?! Ko je treba spat pa ni problema! Sem šla nazaj futrat Anči, mulc je celih 10 minut tulil in tulil!

Na srečo je vsaj Ana takoj zaspala. Lovro se je pa odločil da se bo crkljal pri meni v naročju! Malo morgen! Cel ljubi dan ima čas za to, pa mu ne pade na kraj pameti, zvečer se gre pa pri naši hiši lepo spat! No malo pred osmo je končno omagal in zaspal! Me zanima kakšna bo nočuser posted image . Zaenkrat je mir!

Tako da očitno začnemo s "šolo"user posted image ! Jaz se ne bom ukvarjala pa se pregovarjala a bo zaspal al ne.

Sta mojadva tud lepa za požret, tretji pa definitivno odpade!user posted image

Res sta cukrauser posted image . Sploh Špelca s tistimi angelskimi kodrčki! Jureta sem pa itak komej kej vidla. Sem komej vedla, da ga mateuser posted image . Tukej gor pa samo ljubo pritoževanjeuser posted image ! Otroka pa pridna za znoretuser posted image .

Si lahko misliš, da sta mi ob 2h oba dol padla? Lahko vsak dan pridete.user posted image

Zgleda so se dans zmenil pa zamenjal vlogeuser posted image user posted image . Ker pri nas je bla "luda kuča"user posted image !

Za vsak dan ste pa vsaj za polovico predaleč domauser posted image . Se pa še kdaj oglasimo. Lahk pa pridete tud vi kdaj v naše konce.

Rija pošiljko sem dobila - hvala.

Bobika sporoči kako sta opravili pri okulistu. Držim pesti.

Sem crknjena kot user posted image . In glede na moje trenutno razpoloženje user posted image  se grem rajš mal ohladit!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7607
29.8.2007 22:27:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Zgleda so se dans zmenil pa zamenjal vlogeuser posted image user posted image . Ker pri nas je bla "luda kuča"user posted image !

Dobrodošla v moj vsakdanjik.user posted image Zdej zastopiš, zakaj se mi trga? Ampak teb vsaj ob 20h dol padeta, men pred 22h definitivno ne, pa še rajši kasneje.user posted image Zdajle T uspava Špelo, jaz imam pa Jureta pri sebi v ležalniku in mu skoz popravljam dudo, ker čakam, da se aptamil ohladi, da mu ga dam. Mi je spet spraznil obe joški, tako da pade še flaša, ker še nima dovolj.
Ej, sem pa popoldne pogruntala, da jaz trapa nisem nič fotkala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bomo tudi mi prišli na obisk, z veseljem.user posted image Samo navodila pošlji.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7608
29.8.2007 22:30:34   
renan
Si me nasmejala AjdaN..user posted image se dobro, da pri nas samo en tuli. je bila ista fora pri nas danes opoldne in tudi zvecer. opoldne me je tako razjezil, da sem ga vzela iz posteljice in posadila v stolcka, ces, da bo tam gledal, kako kuham, pa je cez 1o minut v sedecem polozaju zadremal. zvecer sem pa hodila nazaj izmenicno z mozem njegovega sloncka poljubljat, mu vodo dajat, itd. preden je dokoncno omagal. o dveh takih raje ne razmisljam...user posted image tinkamiska kaj pravis, je to luna danesuser posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7609
29.8.2007 22:49:12   
rija
Srečica: proti driski je baje neko aktivno oglje, dobiš ga v lekarni....

Renan: ne vem koliko stane vrtec, jaz še nisem dobila nobene odločbe za plačilo, ker sem komaj predvčerajšnjim oddala vlogo za znižano plačilo. A ga boš dala v zg v vrtec?

AjdaN: ko berem take, se še dvakrat zahvalim sama sebi, da sem pri enem nehalauser posted image user posted image user posted image

Taši: kaj naj rečem, da bo bolje je verjetno preveč zguljena fraza user posted image user posted image

Bobika: tako škiljenje se baje velikokrat popravi samo od sebe......ampak vseeno je dobro iti do okulista....

Tak, zdaj pa bodite ve malo fauš, kak sem bila jaz pred kakim letom in pol vam, ko so vaši samo spali, moj pa je imel vse možne izpade.....user posted image

Moj pikec pa je že nekaj časa zelo, zelo priden. In kar se tiče spanja in na splošno vsega......upam,da ga zdaj nisem zarekla. Če pač odmislim, da je neizmerno živahen.....vsaka ki ga vidi, mi pravi, da me čisto razume, zakaj ostajam pri enem user posted image  ena ko je noseča, pa je celo rekla da upa, da njen ne bo tak živahnežuser posted image

Sva bila danes malo na obisku pri A&T in sta bila s Tinotom taka srčka, da ti postane enostavno toplo pri srčkuuser posted image user posted image user posted image  Krasna, nista se niti pretirano cukala za igrače...super!

Jaz sem danes že malo nabavljala za dopust, da ne bo zopet vse čakalo na zadnji dan.

Jutri pa greva prvič v vrtec user posted image  Baterije na kameri in fotkiču sem dala že polnit user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mu grem počasi še manekensko opravo pripravit user posted image

...vox populi...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7610
29.8.2007 23:05:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Taši: kaj naj rečem, da bo bolje je verjetno preveč zguljena fraza user posted image user posted image

Zguljena je res user posted image , ampak k sreči tud resnična. Ker gre na bolje.user posted image
Aja, nisem povedala, pa upam, da mi ne bo žal, da sem se pohvalila, ampak sinoči je Jure po ne vem katerem čudežu prespal celo noč!user posted image Upam, da ni samo zarad polne lune.user posted image Zdajle je zaspal, pa da vidimo, kako bo.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7611
30.8.2007 7:58:46   
pikica*
Renan, 180€ za jasli ni veliko. Kaj bi dala, da bi mi plačevali tolikouser posted image . Če imaš res priliko za takšno varstvo, jo izkoristi.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7612
30.8.2007 10:37:20   
tinkamiška
Hojlauser posted image

od danes imam dva otrokauser posted image sem dobila maminega psa v varstvo za en teden. zjutraj se kala zbudi okoli 7ih, pa je treba takoj jest, če ne je rompompom, potem hitro kakat, Iza vstaja okoli 8.30 in takoj jest, če ne je rompompomuser posted image in potem še enkrat na sprehod z obema, potem kala spi, iza se igra in okoli 11ih dobi kala žvako, jst pa kosilo kuhat. iza gre spat okoli 13.30, kala pa dobi kosilo ob 16, takrat enkrat se ravno iza zbudi in potem okoli 17ih kakat. potem se spet igramo in počasi bo večerja, iza na kopanje, kala pa lulat in mogoče še kakat, potem pa upam, da bo celo noč miruser posted image user posted image user posted image
ta trenutek iza počiva na sedežni kala pa pod njim spiuser posted image

renan, jst še nisem dobila odločbe za plačilo vsrtca, baje bo nekje v sredini oktobra...
Taši, bravo za Juretauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še nekaj časa nas ne bo na obisk, vsaj do 7.9. takrat oddamo nazaj maminega psa, možek se vrne iz grčije in bomo malo bolj zadihali...

Srečica in Rija, baje se tega oglja še ne sme dajat tako mali otročkomuser posted image sem samo brala, direktnih navodil pa nimam. Vem samo za hrano, ki se priporoča, če je driska...riž, prepečenec,...

Rija, sem vsela, da Til lepo pančka, se spomnim kako si bila boga, ko te je brcal ponočiuser posted image in zdej spiš ko bubica ne?user posted image Upam, da ste se meli danes fino v vrtcuuser posted image res čudno tole z pasiranjem hraneuser posted image

Ja, pri nas luna vedno naredi svoje, iza se je tisti večer tudi trudila zaspat skoraj eno uro, ampak je pa potem spala celo noč.

Taši in AjdaN drugič pa  FOTOAPARAT!user posted image

Pa Rija in A&T TUDI!user posted image

AjdaN, si tudi mene nasmejala, sta čez noč lepo spala?user posted image

srečica hvalauser posted image vam želim, da bo Anže hitro zdrav, revčekuser posted image

Bobika kako je z okolistom? Kaj si se zmenila? Kako so Mancine očke? Držim pesti!user posted image
Joj ko bi vaj kej delala ja, postla je kr tako spustilauser posted image user posted image

Rahelca, upam, da bo s Saro vse vreu v vrtcu, mogoče ji bo pa všeč, da je najstarejša in bo pomagala ostalim, prve dni bo pa mogoče res malo drugače, sploh če bojo ostali starši prisotni, ampak otroci so tako prilagodljivi, po mojem ne bo povezovala staršev ostalih otrok z tabo. A ta prvi dan boš pa lahko z njo, ko še imaš dopust?

Pikica helouuser posted image

aja, mi danes nismo meli uvajanjauser posted image velja za druge vrtce, za našega pa ne, mi kr začnemo 3.9. jutri imava zdravniški pregled...

Čisto možno, da sme kej pozabila napisat, bom pa kasnejeuser posted image

Lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7613
30.8.2007 12:07:16   
Anonimen
No, mali danes ni spal celo noč, ampak nič hudega, jaz sem vseeno dobre volje. Tudi zato, ker se je končno malo ohladilo in mi ni non stop vroče in ne švicam, pa zdaj po parih dneh opazovanja lahko že rečem, da se Jure res počasi umirja, ker ni več tako zelo naporen kot prvi mesec. Je že malo manj.user posted image

Tinka, nič hudega. Saj razmišljam, da bi mi kaj do Celja skočili (bomo še videli), ker ta naš H&M je čist v buli, ne glede na to, da je povečan in prenovljen user posted image , zato si bom mogoče prišla tja kaj pogledat. Sem se toliko zredila, da nujno rabim nekaj garderobe, ker ne bom dovolj na hitro mogla shujšat, da bi lahko potrpela brez. In če bomo res šli, pa če boste vi imeli čas, se oglasimo pri vas.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7614
30.8.2007 13:08:38   
rija
user posted image user posted image user posted image

Uvajanje dizaster!

naš mali je danes pretulil celo uro in pol, kar sva bila v vrtcu user posted image user posted image  kot da to ni bil moj pikec.....

ne vem kaj je bilo to? Ali ta neskončna omejenost prostora, je cel čas silil na hodnik in ven ali pa enostavno gužva v igralnici: otroci starši in vzgojiteljice user posted image

bomo šli naslednjič kar po morju....mi je preveč hudo ga matrat tako na obroke...user posted image

Tinka: ne vem, če se lahko daje tole oglje otrokomuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 7615
30.8.2007 13:43:51   
renan
pozdravljene!

jaz sem si pa danes sla oddat vlogo za zacasno prebivalisce tukaj. 3 ure smo se nacakali. birokracija je tukaj se hujsa, kakor v sloveniji...user posted image   nas siromacek je po poti nazaj zaspal brez kosila..

rija: verjetno bo vladimir podobno reagiral v vrtcu, ker je totalno samosvoj in neodvisen otrok in tudi on bi kar nekam sel in odkrival svet. mi tukaj iscemo vrtec, ker pac trenutno zivimo v zg.

tinkamiska: zdaj lahko vadis zivljenje z dvema otrokoma.user posted image

ima katera kaj izkusenj z waldorfskimi vrtci? kaj je pri njih posebnega? imamo enega tukaj v blizini, pa mislimo se tam povprasati za jaslice..

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7616
30.8.2007 13:51:48   
fiona apple
Živjo,

vrnjeni z dopusta in pahnjeni nazaj na delovno mesto. Nekaj sem že uspela preprat za nazaj, vendar priznam da sem bila bolj površna, ker enostavno nimam nimam časa.

A ste se potem zbrale pri Marogici? (BTW: Tinka in Taši hvala za pojasnilo o Marogici.) Naslednje srečanje konec septembra- bi tudi nam odgovarjalo (eno soboto konec meseca imam sicer dežurstvo- ampak samo dopoldne)

Mere naše Ele: 10400g in 85cm- Taši naši ŠpELI sta enakih dimenzij.

Mi smo na morju uživali- bom prilepila še slikice- si pa ne predstavljam da bi bila Ela na morju taka božčka kot Anže. mi bi v takem primeru odšli domov.

Vrtci: Mi smo se tudi odločili, da Elo vpišemo v vrtec. o sedaj je bila v privat varstvu in sem plačevala 200 evrov, sedaj pa bom jasli plačecvala 400evrov, kar je max za Dolenjsko ( polna cena vrtca je 500 evrov, min. subvencija naše občine pa 20%) . A mi lahko, katera iz Lj, ki plačuje max pove, koliko to znese? Meni se zdi, da imamo imajo občine na Dolenjskem najnižjo subvencijo.
Bo pa Ela tudi najstarejša v skupini, kaj to pomeni (za njen razvoj), bomo pa še videli. Ampak se mi že kar zdi, da mi ne bo všeč

LP/petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7617
30.8.2007 13:55:08   
fiona apple
Aja vsi mmalčki so cukri
AjdaN: Take slike kot jo imate vi iz peskovnika imamo mi tudi doma- pa še velikooooo več bi jih imeli, če bi jo za vsak tak izpad slikali.

lp/petra

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 7618
30.8.2007 14:41:06   
tinkamiška
Tako, obe spita, vsaka v svoji posteljiuser posted image Danes je bilo kr znosno, upam, da nam bo šlo tako naprej...

Rijauser posted image , ojej, tega je mene tako strah, vam res želim, da se Tilek čimprej navadi na vrtec in pomojem je res prevelika gužva, ko se vsi, otroci in starši, nabašete v igralnico...mogoče bo res boljše da boste šli v vrtec po morju, ko bojo ostali že malo navajeni in se bojo lahko bolj z Tilom ukvarjali...
Za oglje sem pa mislila, ko si srečici napisala glede driske, sem zadnjič nekje na forumu oz na Monu prebrala, da se jim ga naj še ne bi dajalouser posted image

Taši, če boste hodili kej v naše konce pa se le oglasite, samo, ne vem kako bi se naši kužoti gledaliuser posted image user posted image Kala je bolj "nevzgojena" kar se tega tiče in taka velika donda je in nima občutka za manjše kužoteuser posted image Ste pa vedno dobrodošliuser posted image

Renan ja, še dobro, da Kala ne joče in že ima ustaljen ritemuser posted image Iza pa je tudi že ven iz tahujšegauser posted image
Z temi vrtci pa nimam izkušenj...

Hej Petra, fino, da ste uživali na morjuuser posted image
Mi se takrat nismo dobili pri Marogici, ker so jo obnavljali, zato pa se sedaj dogovarjamo, da bi se dobile konec septembra, ko bojo že vse iz dopustov...
Pa prilepi slikice, ko utegnešuser posted image

papa
Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7619
30.8.2007 14:44:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši, če boste hodili kej v naše konce pa se le oglasite, samo, ne vem kako bi se naši kužoti gledaliuser posted image user posted image Kala je bolj "nevzgojena" kar se tega tiče in taka velika donda je in nima občutka za manjše kužoteuser posted image Ste pa vedno dobrodošliuser posted image

Do kdaj jo pa imaš? Sej ta teden nas ziher še ne bo, pa vprašanje kdaj drug teden, če sploh.

Neposredna povezava do sporočila: 7620
30.8.2007 14:47:31   
Rahelca
Rija: sem mislila nate. In na vajino uvajanje. Božček. Kar smili se mi. Se mi zdi, da je uvajanje ob letu in pol težje kot pri enem letu.
Pri nas se bodo otroci uvajali postopno. Vsak dan dva ali trije otroci. Nikakor ne vsi naenkrat.
Meni je grozno, kot sem že parx napisala, ker se bodo vsi otroci uvajali s starši, razen Sare. Je edina, ki je že bila v vrtcu. Ostali gredo prvič!!!!! Tudi jaz bom Saro opazovala pri razvoju. Če bo stagnirala, jo bom kar prepisala v njeno skupino. Čeprav bo šele potem kriza...Ko bodo njeni odšli v šolo, ona pa še ne.
Saj človek ni dovolj pameten. Otroci itak ne komplicirajo toliko kot me mame.

Renan: se mi zdi da so ti Waldfordski vrtci samo od 3 let dalje. Preveri.

Zdaj počasi odhajam domov, pri nas v Lj. se bo vsak čas ulilo. Itak da dežuje, ko grem peš iz službe po Saro.....LP

< Sporočilo je popravil Rahelca -- 30.8.2007 14:48:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 7621
30.8.2007 14:55:08   
tinkamiška
Taši, do četrtka bi jo naj imeli, ampak potem sva pa za vikend sami, ker je možek na poti...bova verjetno kr na vikend k mami pobegnili...ampak javite se, če boste namenjeni v Celje prav?user posted image

Rahelca, jst sem bila ena izmed otrok, ki je ostala v vrtu, moja skupina pa je šla naprej v šolo in mi ni bilo nič hudo, parv fino je bilo, sem bila mogoče malce prizadeta, ker sem se veselila šole, ampak je bilo fino, ko sem bila džek, ostali pa so bili mlajšiuser posted image
Če pa ne bojo vsi otroci naenkrat, pa mogoče Sari niti ne bo čudno zakaj so ostali starši zraven...Držim pesti, da se bo dobro odneslo...

Nas pa čaka to v ponedelje....

papa

Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7622
30.8.2007 15:30:41   
fiona apple
Tu smo še doma- smo se spravljali vsi slikat -za Alenkico (za album januark). Ko sem hotla poslat sliko naše družine sem ugotovila, da smo na sliki vsi trije samo, ko je bla Ela še ful majhna. Mislim, da se bomo morali še enkrat slikat, ker Ela ni bila ravno pri volji ta dan in je na vseh slikah tako zelo resna.
Alenkica: kakšne slike ti punce pošiljajo- cele družine ali samo mamice in otročke?

user posted image

user posted image

Morske...

user posted image  

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108347230-D1EA48A4DC3B39622CF1681F51A714F2.jpg 

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108347230-7802D671010D0E616DF6D35F906C219E6.jpg 

LP/petra

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 1.9.2007 0:08:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7623
30.8.2007 19:59:35   
Rahelca
Fiona apple: kako luškana je Ela? No, saj tudi ni nisi slabauser posted image . Lepe slikice!

Tinkamiška: hvala ti za spodbudne besede. Saj veš, da jaz na veliko kompliciram. Seveda bo vse vredu. Teden dni bo malo krize, ampak Sara je čisto OK. Sva bili danes pri homeopatinji, sva zopet dobili zdravila. Bomo videli, kako bo letošnjo jesen....
V torek imava cepljenje in pregled, potem bova pa oddali podatke (višina, teža,...).
Sara žer spi, mojega še ni doma, jaz pa na računalniku. Morala bi likati, pa se mi ne da.....
Pip

Neposredna povezava do sporočila: 7624
30.8.2007 21:36:20   
bobika
Samo tolko, da vam povem veselo novico, da so Mancine očkice vredu user posted image user posted image user posted image
Sem bila tako vesela. Je rekla (zeki prijazna) zdravnica, da ima samo malo večji nosni koren zato, kdaj pa kdaj malo poškili. Je pa Manca vse v čakalnici zabavala pravtako pa tudi zdravnico.

Fiona full lepe slikice!
Tinkamiška: lepo preživljajte dneve v družbi novega člana. A kar sami sta? Že dolgo?Nič se nisi potožila, da je tvoj dragi v Grčiji vidve pa doma.
Rija: kar nisem mogla verjeti, kako je odreagiral vaš Til v vrtcu. Zanj si bi to najmajn mislila, ko je tak družaben in živahen fantič.
Rahelca naj Sari fajn delujejo zdravila!
Ostalim puncam, katerih nisem komentirala pa mirno noč in lep jutrijšni dan!

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?