tinkamiška
|
Hojla od danes imam dva otroka sem dobila maminega psa v varstvo za en teden. zjutraj se kala zbudi okoli 7ih, pa je treba takoj jest, če ne je rompompom, potem hitro kakat, Iza vstaja okoli 8.30 in takoj jest, če ne je rompompom in potem še enkrat na sprehod z obema, potem kala spi, iza se igra in okoli 11ih dobi kala žvako, jst pa kosilo kuhat. iza gre spat okoli 13.30, kala pa dobi kosilo ob 16, takrat enkrat se ravno iza zbudi in potem okoli 17ih kakat. potem se spet igramo in počasi bo večerja, iza na kopanje, kala pa lulat in mogoče še kakat, potem pa upam, da bo celo noč mir ta trenutek iza počiva na sedežni kala pa pod njim spi renan, jst še nisem dobila odločbe za plačilo vsrtca, baje bo nekje v sredini oktobra... Taši, bravo za Jureta še nekaj časa nas ne bo na obisk, vsaj do 7.9. takrat oddamo nazaj maminega psa, možek se vrne iz grčije in bomo malo bolj zadihali... Srečica in Rija, baje se tega oglja še ne sme dajat tako mali otročkom sem samo brala, direktnih navodil pa nimam. Vem samo za hrano, ki se priporoča, če je driska...riž, prepečenec,... Rija, sem vsela, da Til lepo pančka, se spomnim kako si bila boga, ko te je brcal ponoči in zdej spiš ko bubica ne? Upam, da ste se meli danes fino v vrtcu res čudno tole z pasiranjem hrane Ja, pri nas luna vedno naredi svoje, iza se je tisti večer tudi trudila zaspat skoraj eno uro, ampak je pa potem spala celo noč. Taši in AjdaN drugič pa FOTOAPARAT! Pa Rija in A&T TUDI! AjdaN, si tudi mene nasmejala, sta čez noč lepo spala? srečica hvala vam želim, da bo Anže hitro zdrav, revček Bobika kako je z okolistom? Kaj si se zmenila? Kako so Mancine očke? Držim pesti! Joj ko bi vaj kej delala ja, postla je kr tako spustila Rahelca, upam, da bo s Saro vse vreu v vrtcu, mogoče ji bo pa všeč, da je najstarejša in bo pomagala ostalim, prve dni bo pa mogoče res malo drugače, sploh če bojo ostali starši prisotni, ampak otroci so tako prilagodljivi, po mojem ne bo povezovala staršev ostalih otrok z tabo. A ta prvi dan boš pa lahko z njo, ko še imaš dopust? Pikica helou aja, mi danes nismo meli uvajanja velja za druge vrtce, za našega pa ne, mi kr začnemo 3.9. jutri imava zdravniški pregled... Čisto možno, da sme kej pozabila napisat, bom pa kasneje Lepo se imejte! Tinka