tinkamiška
|
ojla pupe vikend je hitro minil, potem nam pa cel dan in noč ni delal internet in mi j ešele danes usepelo malo se usest in se tukaj oglasit Danes dela polna luna, Iza se spravlja spat že od 20.30, pa sem ravnokar prišla od nje, ker joka evo spet...pa danes ponoči je imela 38,5 vročine, čez dan pa je izginila. Ko je šla spat ke tudi ni imela zdejle se mi pa tudi ni zdela vroča...bom morala zgleda spet gor... Upam, da bo zdej zaspala... Srečica...mi je žal, da ste bili na dopustu bolani Naj se mišek hitro pozdravi Renan super slikice Ja, ko se pride iz dopusta pa čaka cel kup opravil upam, da si že vn iz tavečjega... AjdaN , joj sem se morala kr nasmejat tejle vaši dogodivščini in dokazni slikici Sem bla spet pri Izi vmes, tale post pišem že pol ure Alenkica, fino se je mel Jure Ovnica, ja, ko ima hudič mlade.... Kako je bilo v službi? Bobika na pikniku je blo oblj tako-tako, sej je blo večino časa fino, smo se kr nasmejali in sme se fino sprostila, potem so pa aztežili z muziko in nama je ponoči spustila blazina v šotoru in sva morala sredi noči napihovati rezervo , joj se mi zdi, da me je to najbolj zmatralo od vsega Rija, vidim, da tudi vi uživate...še malo pa greste na morje! Tudi meni bi pasalo srečanje za vikend Iza pa bo najmlajša v skupini... Tako, menda je zaspala, pa lahko grem končno pod tuš, potem pa pride možek iz treninga... Rahelca, otroci pač delajo take stvari in jih verjetno poberejo tudi iz vrtca...mislim, da ji ne bo hudega, ker bo najstarejša, poleg tega pa so nekateri maljši prcej bolj razviti...sej ne bo veliko starejša od drugih ne? Jaja, Liju in Bobika, Manca in Nino sta pa lepi par Tako sem bolj na hitro komentirala, ker sem bila več pri Izi kot tukaj Nočko Tinka