|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
3.9.2007 13:08:22   
alenkica
Saj res, danes so nektari prvič šli v vrtec, me prav zanima kakšne so bile reakcije.

Album je končno narejen, še vedno nimam vseh slik, ampak lepo večino.

Geslo vam pošljem na Z.S, tistim ki so mi poslale slikice seveda user posted image

Vožnja še kar gre. Sem se prav tresla, ko sem morala danes prvič iz garaže, ampak k sreči je avto cel user posted image .

Jure pa je kar sitnoba danes, verjetno kakšen zobek. Ko sem prišla domov je hotel bit samo v naročju in glih da sem ga malo zamotila. Zdaj pa spi že dobro uro.

L.p.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7651
3.9.2007 13:31:42   
renan
alenkica poslji cimprej geslo, ker sem ze nestrpna.user posted image

vladimir je pa danes zelo priden. se je zunaj igral, ne da bi me zmotil pri kuhanju kosila in tudi zaspal je brez problema.user posted image   ampak saj veste, ne hvali dneva pred nocjo.user posted image

mi se nismo uspeli  vrtec  pogledat. ker iscemo privat, upam, da tudi pozneje kaj najdemo. za javnega nimamo sans, ker jaz nisem zaposlena.

lp, renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7652
3.9.2007 13:40:32   
tinkamiška
Tako, sledi moje poročilo.

Zjutraj je bila Iza malo sitna, ker sem jo morala zbudit, pa je potem kr šlo in v vrtec je prišla dobre volje. Sva ravno prišli, ko so se pripravljali k zajtrku. Je bila hecna, ker se je kr za mizico vsedla in čakala, kdaj ji bo dal kdo kej na krožnikuser posted image Pojedla je pa komaj pol kosa kruha in dve klobasi, pa malo čaja je spila.
Sledila je igra in ne morem verjet, da sem bila edina od staršev, ki sem ostala s svojim otrokomuser posted image pa je 7 novincevuser posted image user posted image user posted image Se je kr ujela za prvič, se je malo igrala in malo stiskala pri meni, potem sta dva začela jokat in je Iza začela malo nabirat in pritekla k meni. Enega od staršev je bilo treba poklicat nazaj, tako da sva bila potem celo dva prisotna. Po uri in pol je začela siliti domov, pa smo šli k sreči ven na sonček. Tam je bila tudi kr dobre volje. Okoli 11ih pa sva šli domov, ker je postala zlo utrujena.
Načeloma sem kr zadovoljna, mi je pa čudno ( pa mogoče čisto ne upravičeno), ampak od zajtrka do kosila nimajo nobene mailce. Iza bi v tem času pojelda že skodelico sadja. Kako je pa v drugih vrctih? Jejo samo zajtrk in kosilo? Čaj je pa ves čas na razpolago. I pa nimajo nobene previjalne mizice ali prstoa za previjanjeuser posted image Je pa res, da jih je večina že ven iz plenic.
Jutri greva kasneje tja, šele po zajtrku, nama je bilo tako naročeno. Bova vidli kako nama bo šlo. Meni je kr hudo, čeprav se zelo zadržujem, ampak moja miška je najmanjša, najbolj drobna in najmlajšauser posted image

Pridem še kasneje kej pokomentirat...

Lepo se imejte

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7653
3.9.2007 13:42:38   
tinkamiška
Aja renan, sem že kontaktirala z prodajalkama, ena mi je odpisala, da je poslala paket že 21.8., drugi pa sem danes poslala še en mail...Čudno je, ker imata obe 100% feedback in skoraj ne verjamem, da paketa ne bi poslali, sem danes dobila cel kup drugih stvari, ki sem jih naročila, ampak o tih dveh paketih ne duha ne sluha. Pa tako bi rabila trenerkiceuser posted image Upam, da jih bom dobila...

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7654
3.9.2007 13:43:38   
tinkamiška
še to, ne me kregatuser posted image

renan tudi jst nisem zaposlena, pa ni bilo nobenega problema glede vrtcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7655
3.9.2007 14:08:41   
renan
tinkamiska,  ce bi jaz hotela vladimirja dati v vrtec v nasi vasi v prekmurju, tudi ne bi bilo problema. tu v zg pa so dolge cakalne liste in tisti otroci, kjer nista oba starsa zaposlena ne pridejo na vrsto. verjetno je razlog tudi ta, da so vrtci tukaj zelo poceni. ljudje povprecno placujejo ok 60 evrov za javne vrtce.

lp, renan

Neposredna povezava do sporočila: 7656
3.9.2007 14:11:29   
tinkamiška
ah, ja, vedno pozabim, da ste zdej zguser posted image a so privat vrtci dragi tam?

tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7657
3.9.2007 14:14:59   
rija
tinka: jaz mam zelo slabo izkušnjo z ebayem......sem enkrat plačala za majičke oilily kar fajn denarja, pa se je uporabnik vmes odjavil...nobenih majčk, nobenega denarja....ebay pa mi je predlagal prijavo na policiji....ja valjda, še v nemčijo bi bilo treba iti.....user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 7658
3.9.2007 14:18:26   
tinkamiška
rijauser posted image jst do zdej nisem mela nobenih problemov in mi je res čudno, da bi si takle drek lahko privoščili dve, ki imata 100% feedback in veliko število teh mnenj. Meni se bolj zdi, da se je kej pri pošti zafecljalo in sploh ne vem kam se obrnt...no najprej bom počakala, da mi obe odpišeta, predvsem pa upam, da bojo jutri trenerkice v nabiralnikuuser posted image , sem optimist kaj čemuser posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7659
3.9.2007 14:39:50   
Anonimen
Tinka, mogoče sta ti pa poslali z navadno pošto. Jaz sem enkrat čakala kot kreten na en paket in že vmes pizdila prodajalki, pa me je razsvetlila, da z navadno pošto traja skoraj en mesec, da dobiš. Vprašaj, če ti nista tako poslali.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7660
3.9.2007 14:56:28   
tinkamiška
U Taši, to pa bo verjetno touser posted image , no samo, da dobim te trenerkice, ker že Iza sanja o njihuser posted image

Pa danes sedim tu in prebiram RR, še posebej temo o vrtcu in se smilim sama sebiuser posted image Iza spi kot polhek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7661
3.9.2007 16:17:28   
A & T
Ojla punce,

jaz sem po dopustu spet nazaj v sluzbi, imam gore dela, vendar vas vseeno pozdravim.

Hudo mi je zaradi vseh otrok, ki so danes šli prvič v vrtec, ker vem, da je težko njim in vam. Vsaj pri nas je bilo tako, ko je šel v vrtec starejši sin in ravno zaradi tega imam zaenkrat še varuško, ki pride domov, Tino z njo uživa, veliko družbe pa ima od bratca, dveh isto starih sestričen in otrok prijateljev. Držim pesti, da se bodo vaši miši čimprej navadili. Niso pa vsi isti, eni otroci gredo od prvega dne naprej zelo radi v vrtec, škoda, da ne vsi.

Slike sem pogledala vse, vsi ste zlati, luštni, ko bom utegnila, pa bom še preletela vaša pisanja in vam kaj odgovorila.

Pazite na sončke in nase, ter uživajte.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7662
3.9.2007 18:52:51   
alenkica
Geslo za album sem vam poslala kar na maile, ker je enostavneje.

Lep pozdrav!

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 7663
3.9.2007 19:59:41   
shooo
ojla bejbe,
malce casa sem vlovila , m. je moral nazaj v pisarno in je nezo zraven vzel. prvic v sluzbi.user posted image
izkoristi cas  in hop  na rr pogledat kaj se dogaja...
Upam da bo vsem ki gredo v vrtec  med uvajanjem poteklo cim manj solz (pri mamicah tudiuser posted image )
cisto vsega res nisem utegnila prebrati, saj ne zamerite.
mi imamo v petek  "pravi" pregled, kajti zadnjic se ni bilo moc videti in slisati utripa ker je rizek bil tako miceni.sem ze za odtenek manj zaskrbljena kako bomo folgali ..pa bomo ze nekako.upam da ne bom odstopala od nasih (moj moz rece "ghandijevskih") nacel ko bomo imeli dva skrata...bomo ze zmogli..bomo ze...mantram te dni..

ooo, moji so ze doma!sibam
lepo se imjete

9

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7664
3.9.2007 20:11:48   
renan
shooo cestitke!user posted image jaz sploh nisem vedela, da pricakujete..

slikice so krasne, edino alenkica naslednjic daj geslo brez sumnikov, ker sem se fajn namucila, da sem ga pravilno vnesla.

lp, renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 7665
3.9.2007 21:30:12   
tinkamiška
hojla alenkica, jst pa nisem nič dobila na mailuser posted image mi lahko kar na ZS napišeš geslo prosimuser posted image

shooouser posted image sem se ti moral aprav nasmejat, tvoji mantriuser posted image seveda boste zmogli, potem si tako primoran...jamranje je pa tako dovoljenouser posted image

A&T pozdravljenauser posted image vam pa prav zavidam mamicam, ki ste dale tole uvajanje že skozi in ste že utečeni...tako si želim, da bi bilo čim manj solzic...

nič vam zaželim še samo lahko noč, danes sem tako že presegla svoj limit postov tukajuser posted image

nočko

tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7666
3.9.2007 21:55:35   
Ovnica78
Čer!

Vsem, ki se uvajate v vrtec, malčkom in mamicam pošiljam eno user posted image ! Mi še nimamo teh težav, ker sem se odločila, da bo Tin še to leto pri moji mami.

Je bil pa zame danes en težek dan - prvi šolski dan. Psihičen napor! Ocenjevanje staršev! Vse je šlo vredu skozi. Ma sem pa komaj čakala, da mine. Sem pa danes čisto izmozgana.

Alenkica hvala za geslo. Kompliment vsem na fotkah!user posted image

Tolk za danes, grem spat, jutri je treba zgodaj vstat!

Noč!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

Neposredna povezava do sporočila: 7667
3.9.2007 22:02:59   
rija
tak....še malo prečekiram rr...potem pa pakirat cote.....da ne bom zopet zadnji dan norela....

upam, da pridemo do morja in da naš pikec zdrži ta teden....predvčeraj mu je namreč začelo liti iz nosa in je ful prehlajen....dva dni ni jedel praktično ničesar, danes je že malce bolje....vsaj je....kar je upam, dober znak user posted image

shooo: lepo, da si se javila.....user posted image

kaj za enih fotk moramo poslati alenkiciuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 7668
4.9.2007 9:39:40   
pikica*
Ojla!

Pri nas imamo bolj norišnico in praktično ni časa za RR.

Najprej Tašonka, Fiona, bobika in Tinkamiška hvala za čestitkeuser posted image . Fiona, praznovala sem rojstni dan in sicer taokroglo obletnicouser posted image . Magistrska še pride na vrstouser posted image . Upam, da kmalu, vsekakor pa do konca leta ali najkasneje začetek naslednjega, ker gre potem februarja moja mentorica na študijski dopust.

Vidim, da je sedaj v glavnem debata o uvajanju v vrtec. Zoja je še pri varuški, zato tukaj nimam kaj pametovatuser posted image .

Smo pa bili včeraj z našo punči na telovadbi in spoznali tudi Tašonkino družinicouser posted image .  Jure je  izgledal prav priden fantič. Ga skoraj ni bilo opazituser posted image . Punce so se natelovadile, vmes malo tudi pritoževale, ampak na koncu so bile zadovoljne. Še največji učinek pa je imela tista štampiljka s kužkom, ki so jo otroci dobili na koncu ureuser posted image . Mi bomo vsekakor še prišli, čeprav mislim, da je to v bistvu totalno odiranje staršev. Ampak kaj čmo...za otroke vseuser posted image .

No, uživajte v tem deževnem dnevu. Meni v bistvu kar paše.....še bolj pa bi se pasalo doma zvalit na kavč in malo zadremat.

Čau

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7669
4.9.2007 9:57:34   
nemsis
En lep pozdrav po dooooolllllgggem času (pa saj me itak niste nič pogrešale user posted image  ). Enostavno ni bilo časa, da bi vam kaj napisala. Saj brala sem vas še dokaj redno.

No, pri nas je vsak dan pestro. Tamala ima toliko energije da je joj. Niti 5 minut ne more biti pri miru.
Sem brala, da ste nekatere svoje otročičke že dale v vrtec. No, mi bomo imeli našo princesko še doma. Itak še nisem našla službe.

Drugače pa še vedno čakamo na posvetovalnico in cepljenje. Pri nas imajo navado, da cepljenje, ki bi moralo biti pri 18 mesecih, izvedejo med 18 in 24 mesecem. No, mi pridemo navrsto enkrat oktobra.
Od našega zadnjega javljanja pa do danes pa smo na novo dobili 3 zobke. Končno so nam zrastle spodnje dvojkice. Sem mislila, da bomo brez njih. Zgoraj pa smo dobili podočnik na levi strani. Vendar jo še vedno dajejo zobki, saj si rine rokice v usta. Očito jo morajo fajn dajati, saj porine celo pest v usta.

Drugače pa se bom v prihodnje bolj redko javljala tukaj, saj sva včeraj dobila stanovanje v najem in ga je treba spraviti malce v red. Pa še internet priključka ni v stanovanju. Smo se pa dogovorili, da ga bodo zrihtali v prihodnje. Tako da dokler bo računalnik pri mami, vas bom še lahko brala, potem pa nekaj časa ne. No, pa saj se bom še kaj oglasila.

papa

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7670
4.9.2007 12:37:57   
renan
joj, kaksen grd dezeven dan je danes...sploh ne bova hodila ven. jaz sem pa vso svojo jesensko garderobo v slo pustila...user posted image

rija: uzivajte na morju!

tinka: si me vprasala glede privat vrtcev...stanejo od 120 do 150 evrov. glede na slovenske cene, se meni to zdi zelo poceni. so pa tudi place v povprecju tukaj veliko manjse.

eros: WB! kako to, da greste v podnajemnike?

pikica: cestitke za okroglo obletnico! moja je ze davno mimo..

lp, renan

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 7671
4.9.2007 12:54:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Punce so se natelovadile, vmes malo tudi pritoževale, ampak na koncu so bile zadovoljne.

Druge so se mogoče malo, Špela se je pa drla kot zverinica, ker ni mogla po svoje telovadit.user posted image Je blo pa fino, ko se bojo navadili, bo pa še bolj. Res pa je odiranje staršev to (sem si zdaj šla prav preračunat v tolarje in na mesec, ko si to napisala user posted image ), samo klinc, mi je nimamo v vrtcu in rabi malo miganja in socializacije.
Jure se pa itak finega dela pred drugimi.user posted image user posted image

Eros, super za stanovanje! Pa boste končno na svojem.user posted image

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7672
4.9.2007 12:56:10   
Rahelca
Tudi pri nas je gužva, ampak evo me...
Sara je že drugi teden v vrtcu (trkam).
Tinkamiška: sem presenečena, da nimajo malice. Pri nas imajo eno malico med zajtrkom in kosilom, drugo pa potem, ko vstanejo. Itak jim stalno dajejo sadje in čaj. In vsaka sobica ima poseben prostor za previjat, kjer so tudi umivalniki. In vsak otroček ima svojo posteljo....Včeraj je kar stekla k otroškemu vozičku za punčke, danes je pa spet malo pojokcala....
Danes imava tudi sistematski pregled in cepljenje. Jutri vam povem mere (teža in višina).

Ja, tale vrtec mi bo dal pa vetra. Včeraj je imela Sara ful rdečo rit. Izgleda, da so jo dolgo časa pustile v pokakanih plenicah. Tu mač. Mogoče sem jo pa razvadila, kajti jaz jo previjem TAKOJ, ko se pokaka. Kar zamislite si sebe!!! Znorim.

Vam pošljem še kakšno slikico....

Alenkica, hvala za geslo, včeraj pa nisem uspela pogledat. Če se ti da, mi še enkrat pošlji geslo na ZS. Ali je še čas, da ti pošljem najnovejšo slikico?

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 7673
4.9.2007 13:29:09   
A & T
alenkica - tudi jaz bi prosila geslo za ta "naš" album, čeprav še nisem poslala slik. Obljubim, da jih bom čimprej.

rija - uživajte na morju in upam, da bo z zdravjem Tila vse dobro.

eros - lep pozdrav, tudi jaz se zelo redko javim, ker v službi nimam dovolj časa in dostopa ves čas do računalnika, doma ga še nimamo, pri moji mami pa se mi vedno ne da.

Mi pa imamo posvetovalnico in cepljenje 12. septembra in bom potem javila mere od Tinoja.

pikica - za okroglo obletnico pa ti moram definitivno čestitati. Vse naj naj...

tinkamiška - ja, tudi jaz vsem želim čimmanj solzic ob uvajanju v vrtec, jaz sem dala to skozi pri Dionu - starejšem sinu in ravno zaradi tega Tino še ne bo šel v vrtec. Za nas je varuška zakon, vsi pa nimajo te možnosti oz. se odločijo za vrtec. Kakorkoli, naj bo lepo. Z Rijo sve na fotoaparat čisto pozabile, ga bove drugič sigurno imele pri roki.

renan - slikice z morja so tako lepe. Nisem ti še odgovorila na tvoj komentar glede mojega moža. Vem, da je marsikatera oboževala njegove kodre, tudi jaz sem jih v tistem času, ko je bil v gimnaziji. Tudi zdaj jih obožujem, čeprav so malo krajši. Lupčka Vladimiru.

shoo - ne se sekirat, seveda boste sfolgali z dvema sončkoma, boš videla. Držim pesti, da bo na pregledu vse dobro. Drži se.

ebay - mi smo nekajkrat naročali stvari preko njega in je bilo vedno vse vredu, edino enkrat me je razp...., ker majica za sina ni bila originalna, vendar je to pač riziko.

ajdaN - kako sem se nasmejala tvojim agresivnim izjavam in podobnim znakom... čeprav vem, da velikokrat ni niti malo smešno. Vem, da je težko in prav razumem te, če te kaj tolaži, enkrat bo bolje, ko si na dnu, si vzemi v roke slike od tvojih zakladov in po moje boš takoj boljše volje, kdo pa ne bi bil, če bi ju imel. Moja babica, ki je stara 87 let, vedno, ko pridemo s Tinojem na obisk pravi:" Pa potem ga človek ne bi imel rad." - vendar v prekmurščini.

Sigurno sem na nekoga pozabila, ker je vsega napisanega preveč, zato vsem tistim pošiljam user posted image . Pa sorry.

Lepo se imejte, čeprav je vreme tečno in pazite nase.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7674
4.9.2007 13:31:45   
A & T
Rahelca - jaz bi popizdila, če bi moj otrok prišel z rdečo ritko domov. Tudi jaz ga namreč takoj previjem, ko se pokaka, ker se mi zdi to normalno. 

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 7675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?