A & T
|
alenkica - tudi jaz bi prosila geslo za ta "naš" album, čeprav še nisem poslala slik. Obljubim, da jih bom čimprej. rija - uživajte na morju in upam, da bo z zdravjem Tila vse dobro. eros - lep pozdrav, tudi jaz se zelo redko javim, ker v službi nimam dovolj časa in dostopa ves čas do računalnika, doma ga še nimamo, pri moji mami pa se mi vedno ne da. Mi pa imamo posvetovalnico in cepljenje 12. septembra in bom potem javila mere od Tinoja. pikica - za okroglo obletnico pa ti moram definitivno čestitati. Vse naj naj... tinkamiška - ja, tudi jaz vsem želim čimmanj solzic ob uvajanju v vrtec, jaz sem dala to skozi pri Dionu - starejšem sinu in ravno zaradi tega Tino še ne bo šel v vrtec. Za nas je varuška zakon, vsi pa nimajo te možnosti oz. se odločijo za vrtec. Kakorkoli, naj bo lepo. Z Rijo sve na fotoaparat čisto pozabile, ga bove drugič sigurno imele pri roki. renan - slikice z morja so tako lepe. Nisem ti še odgovorila na tvoj komentar glede mojega moža. Vem, da je marsikatera oboževala njegove kodre, tudi jaz sem jih v tistem času, ko je bil v gimnaziji. Tudi zdaj jih obožujem, čeprav so malo krajši. Lupčka Vladimiru. shoo - ne se sekirat, seveda boste sfolgali z dvema sončkoma, boš videla. Držim pesti, da bo na pregledu vse dobro. Drži se. ebay - mi smo nekajkrat naročali stvari preko njega in je bilo vedno vse vredu, edino enkrat me je razp...., ker majica za sina ni bila originalna, vendar je to pač riziko. ajdaN - kako sem se nasmejala tvojim agresivnim izjavam in podobnim znakom... čeprav vem, da velikokrat ni niti malo smešno. Vem, da je težko in prav razumem te, če te kaj tolaži, enkrat bo bolje, ko si na dnu, si vzemi v roke slike od tvojih zakladov in po moje boš takoj boljše volje, kdo pa ne bi bil, če bi ju imel. Moja babica, ki je stara 87 let, vedno, ko pridemo s Tinojem na obisk pravi:" Pa potem ga človek ne bi imel rad." - vendar v prekmurščini. Sigurno sem na nekoga pozabila, ker je vsega napisanega preveč, zato vsem tistim pošiljam . Pa sorry. Lepo se imejte, čeprav je vreme tečno in pazite nase.
|