tinkamiška
|
Hojla Taši krasne slikice, sem se kr narežala zraven, Jure spi kot polhek , Špela pa je že prava mala gospodična, joj in ti njeni svetli kodrčki...bo še moral T pazit na snubce al pa Jure AjdaN, nam je pomagala krema iz Müllerja, je prav za vneto rito, pa tudi v DMju majo eno fino z calendulo(če sem prav napisala), ampak je res, da Iza še ni mela tko vnete rite Upam, da je že boljše... Pikica, glede sobice ti ne znam prav pomagat, ker bo mela Iza še mojo, je prav lepa, bi pa jst kupila v Ikei, če bi mela namen kupit...meni majo lušne sobice in so poceni, pa se mi zdijo kljub temu kvalitetne...je pa res, da so Flexa super...ampak žal cena ne ustreza Rija kaj delate? Glede na to, da se vam je dan začel bolj zgodaj...pa še tako butasto vreme je Licsi, ni ratalo slikic prilepit? Dej se še potrudi, ko boš mela čas Je pa Iza tudi take sorte, rada poje in pleše, punčka pač Mi bi pa meli pa kr ne rata...mogoče ni pravi čas...bo že ratalo..enkrat. Alenkica, morje res ni več tako, kot takrat, ko smo sami hodili na dopust, ampak tudi mi smo bolj morski tipi in gremo raje tja kot v toplice. Si ne znam predstavljati kaj bi tam počeli recimo cel teden Mi ne zdržimo dolgo na enem mestu in moramo vesčas kaj počet it na kakšen izlet... Ste meli pa hudo z zobkom zdej je pa za vami Glede šnopsa...sej te ne bom grajala , ampak jst se ga vseeno izogibam, mi grejo še zdej lasi pokonci, ko je tašča Izi tiščala prst v pivo namočen pri 4 al 5 mesecih, še zdej bi jo po prstih, če bi jo zalotila Ampak ne mislim nikomur litanije pisat, vsak dela po svojih najboljši močeh in vem, da imamo vse rade soje sončke in jim želimo samo najboljše... Hvala za pestke Bobika...kdaj bo srečanje? Mi bomo ški 3 septembra v vrtec in ne vem kako nam bo kej zneslo potem popoldan okrog hodit....moramo najprej en ritem ustvarit...Kako napreduje hiška? Mancina soba? A&T helou! Kakšnega sina imaš! No pupe, pište kej! papa, Tinka