ajdaN
|
Morgen! Kje ste se pa vse zgubile ? Mi smo imeli pester večer z Lovrom. Zaspal je lepo - malo podebatiral. Pol pa nekje proti deseti se pa začne vedno pogosteje vklapljat babyfon, ampak ni jokal. No malo po deseti pa začne nekej jokcat, grem tja, mali leži v postelji, ga hočem pobožat po glavi - pa zagazim z roko direktno v kup kozlanja . Kličem atija, da pride pomagat, dvignem mulčka iz postelje - ves pobruhan, še glavo je namočil v kozlanje, smrdel je kot , on se je pa hotel crkljat in govoril moj-moj . Fuj fej! Ati ga je na hitrco obrisal, jaz sem pospravljala posteljo. Nakozlal je dobesedno cel kup! Sem videla, da kar golta hrano dol - kar celo kosi so bili, med drugim čisto cela robida . Zgleda nič ne grize. Za povrh vsega je bil že zvečer pokakan, tako da je imel kar mehurje na riti, pa potem ko je bruhal še 1x. Revež kar joka ko se previja in vpije buuubaaaaa! Pa kar nogice so se mu tresle. No ko vse spedenamo in ga dam nazaj v posteljo, je pa hotel mleko pit . Lih dobra ideja se mi to ni zdelo, zato sva nardila kompromis in je spil mal čaja. Ponoči sem ga potem še 1x zbujala, ker je včeraj 2x priletel na glavo in sem se bala da ni kaj povezano s tem. Sicer je samo malu bušknil, ampak ziher je ziher! Ampak glede na to, da je tudi sračkal, je bilo očitno nekaj s hrano . Trenutno ga pa že slišim, da si občasno prepeva v posteljici moj-moj! Vstat se mu pa še ne da. Me je kar groza it tja, ker verjetno revež še smrdi . Včeraj sva ga samo obrisala z mokro cunjo. Tuširal se bo pa dons. Rija si mogoče kaj pogledala zame? Alenkica Lovro pove že VSE. Sicer samo besede, stavkov še ne tvori, mogoče včasih poveže 2 besedi skupaj. Je pa taka čveka, da včasih komaj čakam da malo utihne. Se spomnim nečaka - po 3h varstva sem bila zmatrana kot pes, tako je nonstop čvekal. Lovro je pa še hujši . Nečak je začel govorit šele pri 3 letih, Lovro je pa ko navit že zdaj! Kriza. Upam, da bo kmalu okupiral Anči . Bobika sej sekiram se zaradi Ane (ponavadi) ne. Ni mi pa jasno zakaj se ne redi. Sem ji včeraj zvečer probala dat še mal mleka po flaši, pa je ob kremženju in zmrdovanju, na koncu se ji je pa še zaletelo,popila celih 20ml . Tako da očitno ni lačna. Bomo vidl kaj bo čez 1 mesec v posvetovalnici. Sicer bo pa kmalu gosta hrana, pa bo mogoče potem kaj boljš. No tko, grem pogledat kaj dela Lovro, počas bo treba vstat. Anči bo pa drnjohala dokler bo. Potem pa mal na teren. Lep dan!
|